Tröja: VeroModa // Byxor: BikBok // Skor: Palladium

Likes

Comments

 
Tröja: BikBok // Byxor: GinaTricot // Skor: Palladium

Likes

Comments

Hej alla fina! Igår slutade vi skolan kl 21:00...kändes lite segt faktiskt. Vi slog även rekord i att sitta längst kvar i FN men jag vet inte om jag ska ta det som positivt eller negativt ;). Haha. 

Idag var det tidigt upp igen och sen iväg till skolan och sista dagen på FN-rollspelet. Känns superskönt att det är sista dagen i alla fall och att vi är lediga i morgon. Men dessa dagar har ändå varit sjukt roliga! 

I morse när jag åkte till skolan i alla fall var det helt perfekt ljus ute. Solen höll på att gå upp och ljuset som föll på de sjöar vi åkte förbi var helt otroligt fint. Så synd att jag inte hade med mig varken kameran eller tiden för att kunna stanna och ta några foton. :( Det får bli en annan dag. 
Puss&Kram, ha det bäst 

Likes

Comments

 
 
Dessa bilder har jag tagit från Lerums gymnasiums fb-sida. Så såhär såg det alltså ut idag, första dagen på FN- rollspelet. Haha, ja...inte så fina bilder på mig kanske men pressen fick iaf till några riktigt fina bilder på Daniel ;). På sista bilden ser ni mig och pojkvännen Daniel och man kan verkligen undra vad jag ser genom mitt ansiktsuttryck att döma på bilden! Haha. 
 
På den första bilden ser ni mig igen tillsammans med min partner Marcus i FN- rollspelet, haha älskar bilden. x)  Från början trodde jag att detta bara skulle vara jobbigt men det är superroligt plus att jag får vara med både mina vänner och pojkvännen hela dagarna. 
Puss&Kram

Likes

Comments

Hej på er! Förlåt för den dåliga uppdateringen. Detta beror på att jag har en sjukt stort projekt i skolan, vilket jag pratade om en annan gång, FN- rollspelet. 
 
Idag var första dagen av tre på detta rollspel jag pratat om tidigare och det var sjukt roligt, även om det ibland var lite långtråkigt kanske. Jag företräder Thailand och pojkvännen företräder Storbritannien...faktiskt riktigt jobbigt att vara fiende mellan länderna med sin egen pojkvän. Men men, i de informella förhandlingarna är allt toppen mellan oss igen ;). Haha 
Puss&Kram 

Likes

Comments

 
Igår var jag, Daniel och pappa på Allum för att leta efter kläder till FN-rollspelet. Eftersom jag aldrig tidigare har varken ägt eller haft på mig en kavaj så behövde jag smakråd. Men tanken har innan slagit mig att jag ska köpa en eftersom det är sjukt snyggt. Så nu har jag äntligen en! 
Vi hittade även ett par snygga och stilrena skor, kommer bli supersnyggt detta. Nu återstår bara att hitta en blus att ha under kavajen. 
 
För er som inte vet vad FN - rollspel är så kan jag förklara kortfattat att det är för alla samhälls 2:or i Sverige för att man ska få sig en inblick i hur FN jobbar. Det går till som i riktiga FN att man blir indelad i grupper och varje grupp får ett land och därefter företräder man det landet genom hela rollspelet. Man söker information om landet, ser vilka man samarbetar med osv, man skriver tal att hålla i plenum och insändare att skicka in till tidningar. Det är riktigt roligt men otroligt mycket plugg och jobb, plus att man ska tala inför halva skolan...vilket jag tycker är sjukt jobbigt. Men men, någon gång måste man. 
 
Puss&Kram

Likes

Comments