Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen kom Elly Pistol Jackan och den är så Sjukt snygg tog modellen ''New york''.

Likes

Comments

Hej alla godingar! 😉
Underbar dag idag faktiskt trotts att den har varit rätt vardaglig, startade dagen med att vara hos docktorn lite snabbt och allting gick fin fint. Efter de så åkte jag och mötte upp Linnea och stack till Ingelsta där vi gick en sväng och kolla läget, handla ett par nya hörlurar också eftersom alla mina är borta och hon hitta en tröja. Efter de så hämta vi upp Frida och drog en 15 minutrare i solariet vilket är riktigt behövligt då jag har gått och blivit något fruktansvärt blek!

Jag avslutar då min kväll med att införskaffat en jacka som jag alldeles för länge har gått och suktat på, så sjukt nöjd och kan knappt vänta för jag vill bara ha den nu så gärna jag beställde en Elly pistol jacka så sjukt grymt!

Nu är de dock läggdags för mig för imorgon väntar det jobb på förskolan så mysigt!

Puss
😘😘

Likes

Comments

Jag har fått för mig nu att börja med rawfood för att det ska vara mycket mer hälsosamt för kroppen och tabort en hel del sjukdomar osv man ska helt enkelt bli mer hälsosam i kroppen. Ja... Ni vet ju om mina rad av diet försök och hållt mig oftast som längst cirka 3 månader, dock så har jag då haft som mål att bara fortsätta hur länge som helst och för att bli smal medans den här gången har jag satt upp ett delmål på 3 månader och mer gör det för hälsans skull. Är inne på min andra dag nu måste säga att det är riktigt jobbigt att stå emot saker och ting dock. Det finns ju inte så jätte mycket att laga det är ju mer rotgrönsaker, vanliga grönsaker, nötter som är helt naturella och frukt, så de är riktigt tufft dock.

Puss 😘

Likes

Comments

Kom hem från Cypern för ungefär 3 dagar sen idag och gud vad trött jag var efter resan hem det var helt sjukt jag började resa klockan halv 5 på morgonen och var i Norrköping klockan 19:00 ungefär i Norrköping så var rätt utmattad men de tar egentligen inte så långt tid att åka därifrån skulle egentligen varit i Norrköping 16:00 men de var en hel del förseningar och såna saker så det var därför.
Men jag kommer ordna ett eget inlägg om Cypern så snart som möjligt istället.

Men i förrgår åkte jag och Emilia till Leyla i Linköping förkröka och lite såna saker och sedan drog vi ut i Linköping. Vet inte det var lite sisådär kände jag väl men det var kul ändå.

Och igår så drog vi faktiskt till badhuset, dock hade vi ju tänkt oss att va i relaxen dock och bara softa men den var stängd för sommaren så vi fick försöka sno bubbelpoolen hahah sen simma vi även några längder.
Efter det stack vi faktiskt åka käka blev lite oxfile planka det var riktigt riktigt gott!

Dock idag så har jag gått och blivit sjuk igen andra gången på den här månaden jag fattar inte!

Puss 😘

Likes

Comments

Gårdagen spenderades med Emilia och Alexandra. Startade med att ta en solning, sen så åkte vi faktiskt och käka. Efter det boka vi en akut nageltid till mig men måste säga att jag tyvärr inte blev så jätte nöjd med naglarna skulle velat ha en mycket spetsigare form och att de borde varit mycket längre.

På kvällen blev det utgång och allting var jävligt nice.

Puss 😘

Likes

Comments