Jag har fått för mig nu att börja med rawfood för att det ska vara mycket mer hälsosamt för kroppen och tabort en hel del sjukdomar osv man ska helt enkelt bli mer hälsosam i kroppen. Ja... Ni vet ju om mina rad av diet försök och hållt mig oftast som längst cirka 3 månader, dock så har jag då haft som mål att bara fortsätta hur länge som helst och för att bli smal medans den här gången har jag satt upp ett delmål på 3 månader och mer gör det för hälsans skull. Är inne på min andra dag nu måste säga att det är riktigt jobbigt att stå emot saker och ting dock. Det finns ju inte så jätte mycket att laga det är ju mer rotgrönsaker, vanliga grönsaker, nötter som är helt naturella och frukt, så de är riktigt tufft dock.

Puss 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kom hem från Cypern för ungefär 3 dagar sen idag och gud vad trött jag var efter resan hem det var helt sjukt jag började resa klockan halv 5 på morgonen och var i Norrköping klockan 19:00 ungefär i Norrköping så var rätt utmattad men de tar egentligen inte så långt tid att åka därifrån skulle egentligen varit i Norrköping 16:00 men de var en hel del förseningar och såna saker så det var därför.
Men jag kommer ordna ett eget inlägg om Cypern så snart som möjligt istället.

Men i förrgår åkte jag och Emilia till Leyla i Linköping förkröka och lite såna saker och sedan drog vi ut i Linköping. Vet inte det var lite sisådär kände jag väl men det var kul ändå.

Och igår så drog vi faktiskt till badhuset, dock hade vi ju tänkt oss att va i relaxen dock och bara softa men den var stängd för sommaren så vi fick försöka sno bubbelpoolen hahah sen simma vi även några längder.
Efter det stack vi faktiskt åka käka blev lite oxfile planka det var riktigt riktigt gott!

Dock idag så har jag gått och blivit sjuk igen andra gången på den här månaden jag fattar inte!

Puss 😘

Likes

Comments

Gårdagen spenderades med Emilia och Alexandra. Startade med att ta en solning, sen så åkte vi faktiskt och käka. Efter det boka vi en akut nageltid till mig men måste säga att jag tyvärr inte blev så jätte nöjd med naglarna skulle velat ha en mycket spetsigare form och att de borde varit mycket längre.

På kvällen blev det utgång och allting var jävligt nice.

Puss 😘

Likes

Comments

Jag hatar verkligen det här med rubriker måste jag säga, vet alltid vad jag ska skriva i inlägget men kommer aldrig på de bästa rubrikerna egentligen vilket inte är så bra eftersom att rubrikerna verkligen är det som lockar alla till att läsa inläggen...

Nog om det idag har jag träffat Frida och vi har i princip varit på staden hela dagen inte hittat så jätte mycket direkt till mig förutom lite av det behövliga mer såsom en ny tungpiercing eftersom min andra kula gick sönder och typ alkohol haha, men trotts att jag inte hittat så mycket så har det ändå varit en toppen dag måste jag verkligen säga.
Mina snap bilder får duga för dagen haha. ​

Puss 😘

Likes

Comments

​För cirka 1 timma sedan var livet helt jävla underbart så sjukt hur mitt humör klarar av att svänga så men de är min borderline som kan göra mig helt galen i huvudet! Försöker verkligen tänka på att det är den som gör det... För mig lugnar det att veta det, men för andra kan det bara göra saken värre kanske. Jag är så frustrerad, ledsen, arg och hatar mig själv mer en någonsin just nu.
Arg på allt just nu och så ledsen så jag inte ens kan beskriva hur illa det är just nu. Det värsta i detta kanske är att jag inte längre har några psykologer, gruppterapier eller lugnande mediciner längre, så de är bara en hårdkamp att kämpa emot mitt eget mående just nu. Jag vet faktiskt just nu inte vad jag ska ta mig till förr löste jag det alltid med ett simpelt självmordsförsök de var alltid enklast så att bara få försvinna, men just nu försöker jag inte göra så längre men det är svårt när man bara känner att man vill krypa ur sitt eget skinn. Inte ens en big deal som hänt egentligen men jag förstorar ju alltid upp allting som att de är saker som är värda att dö för fast de inte ens är det egentligen. Gått igenom så mycket större saker en det här och jag borde inse det själv men just nu kan jag verkligen inte göra de. Ibland önskar jag att jag inte var jag och idag just här och just nu. Hade jag fått välja just här och just nu så hade jag helst vart en rik framgångsrik tjej i Hollywood som försvarsadvokat som hade haft den perfekta mannen. Men men nu sitter jag här och borde rycka upp mig istället och njuta av det bästa jag har i livet just nu. Men måste till lägga att ibland måste man få tycka synd om sig själv och vara ledsen om man är det inte bara putta bort det för annars kommer det jaga ifatt dig så småningom istället. 

Peace Out 


Likes

Comments

Sådär då var även tåget bokat till Arlanda äntligen. Då tror jag i alla fall jag har bokat allting som behövs inför resan.
Till och med avklarat packningen. Bara att ladda alla kameror, hitta en outfit att åka i och sätta sig på tåget.

- Tåg
- Flygbiljetter
- Packning

Puss 😘

Likes

Comments

Då var det dags att packa, lika bra att få det gjort tänker jag eftersom jag har en hel del annat att göra den här veckan så lär inte hinna med det då riktigt så nu kör vi.

Ni anar inte vad jag längtar efter att lägga mig på stranden och dricka en Frozen Strawberry Margarita.

Puss 😘

Likes

Comments

Resa beställd!

Ni vet ju att jag kom hem från Emmaboda för någon vecka sen snart. Det var ju så sjukt underbart verkligen. Men när jag kom hem satt jag bara och kolla lite tv och sånt och insåg att jag inte vill att äventyren ska ta slut ännu denna sommar vill liksom göra något mer så tänkte liksom varför bokar jag bara inte en resa ner till Cypern, jag menar det enda som kostar är ju flygstolen med tanke på att vi har hus där som jag inte ens har varit och besökt ännu konstigt nog så nu har jag bokat en resa ner till Cypern som jag åker ner till den 18:e Augusti men åker bara en vecka så är jag back igen och då är de bara sätta igång att hitta ett jobb innan lägenhetsbygget är klart i december.

Puss 😘


Likes

Comments