Header

​Canon EOS 6D - Canon 50mm/1.4 USM

Modell: @sonjamathews 

Imorse mötte jag upp Sonja och Rakele för en fotografering i Liljeholmen. Höstvädret var perfekt och det var väldigt roligt att fota med tjejerna. Här ovan ser ni tre bilder som jag tog på Sonja flera bilder kommer inom några dagar 😊

Jag ganska mycket i skolan just nu och en hel del bilder från olika fotograferingar som jag inte hunnit visa er. Jag ska försöka hinna redigera så mycket som möjligt i helg. ​Jag har för övrigt skapat en egen hemsida och portfolio som ni gärna får kolla in och berätta vad ni tycker om.

Hoppas ni alla haft en riktigt bra lördag, kram! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Foto självporträtt

Tiden bara rinner iväg just nu. Jag har massor med idéer som jag vill förverkliga med min kamera. Massor med inspiration men för lite tid. Det är roligt på fotoskolan, absolut, men när jag kommer hem på eftermiddagen/kvällen är det nästan redan mörkt. Ibland känns det väldigt trist, idag var en sådan dag. Jag plockade upp kameran efter skolan men hann bara ta några bilder innan mörkret hade hunnit falla. En känsla av inspiration men samtidigt en känsla av att vara begränsad, begränsad av tiden. Jag ska försöka ta vara på det dagsljus jag kan de kommande dagarna för viljan att ta mig ut och fota finns och det är huvudsaken.

Likes

Comments

Foto självporträtt, Tankar och listor
Jag har en idée gällande ett nytt litet fotoprojekt som jag förhoppningsvis ska dra igång. Jag tänkte inte berätta allt för mycket om det för er än eftersom jag inte är helt säker på om jag kommer lyckas, men det handlar bl.a om att jag ska försöka bli bättre på att få in en känsla i mina bilder. Förhoppningsvis kommer jag att lyckas och kunna visa bilder och berätta mera för er här på bloggen nu i höst. Jag är väldigt kritisk mot mina egna bilder så jag tror att projektet också blir ett sätt att försöka jobba på det.


Hoppas ni alla fått en bra start på veckan, kram! 💗

Likes

Comments

Foto porträtt

Canon EOS 6D - Canon 50mm/1.4 USM

Modell: Moa

Denna helg är min fina syster på besök i Stockholm, så roligt att träffa henne efter två månader💜 Hon, pappa och pappas flickvän kom med färjan till Stockholm imorse och stannar här tills på måndag kväll. Idag har jag och Moa haft en riktigt mysig dag, vi har gått i affärer, jag har fotat lite bilder på henne, skrattat och snackat om allt som hänt den senaste tiden. Här ovan ser ni en av bilderna jag fotade på Moa idag, flera bilder kommer inom kort.

Hoppas ni alla haft en lika bra lördag som jag har haft, kram! 💗

Likes

Comments

Ni har varit många som bett mig skriva vardagsinlägg här på bloggen så nu tänkte jag kika in med en liten uppdatering om vad som händer i mitt liv just nu.

Jag har nu gått på fotoskolan i över en och en halv månad och trivs jättebra! Att bo i Stockholm är jättetrevligt, älskar staden. De senaste två veckorna har vi haft ljussättning i studio, handblixt och även testat gatufotografi. Det har varit väldigt roligt att få snacka teknik efter flera veckor av foto-, reklam-, film- och konsthistoria. Att fota i studio var helt nytt för mig och jag ser verkligen framemot att lära mig mera om just det även om jag föredrar att fota ute i naturligt ljus.

Denna vecka börjar vi med bildkommunikation. Övriga projekt som jag har på gång denna vecka är att jag ska försöka bygga upp en portfolio och sätta tid på mina sociala medier 😊 Över helgen kommer även min syster (Moa), pappa och hans flickvän och hälsar på hit till Stockholm. Det ska bli väldigt roligt att få träffa Moa igen, jag har inte sett henne nästan två månader.

Vad har ni för planer för den här veckan? 💜

Här kommer lite bilder från de senaste veckorna:

Fotade i studio för första gången någonsin och fick lära mig om ljussättning i studio.

Testade gatufotografi och att fota med handblixt.

Fotade bilder på Alma och Julia till en uppgift: "min gata"

Likes

Comments

Foto självporträtt

Canon EOS 6D - Canon 50mm/1.4 USM

Några självporträtt som jag fotade igår medan regnet föll från en jämngrå himmel.

Just nu är jag påväg för att möta upp Rakele för en ny fotografering, som ni läst här på bloggen har jag fotat en del med hennes den senaste tiden. Regnet faller dock idag också så vackert motljus är något som jag bara kan drömma om men det ska bli roligt att träffa Rakele ändå och jag hoppas vi kan få till några fina bilder trots vädret.

Ha en bra söndag, kram!💜

Likes

Comments

Foto porträtt

Canon EOS 6D - Canon 50mm/1.4 USM

Modell: @rakeles

Några bilder från förra veckans fotografering med Rakele (flera bilder hittar ni här )

Hej fina ni och välkommen till er som är ni här på min blogg! Den senaste tiden har jag gått en del nya följare vilket som är jätteroligt och era fina kommentarer här gör mig så glad 💜 Det skulle vara roligt att veta vilka ni som läser min blogg är så kommentera gärna hur ni hittade min blogg, vad ni fastnade för här och om ni själva bloggar 😊

Likes

Comments

Instagram@amandap_photo