Efter många om och men är jag tillbaka efter nästintill ett halvår och mycket har hänt sen sist. De senaste 5 månaderna har jag hängt på crossbanor över hela Sverige med vänner, familj och pojkvännen Tim. Crossen har ännu en gång fått en ny stor betydelse i mitt liv och är något jag vill syssla med mer på fritiden.

På bilderna ovan: Tim Kullberg #399 (foto: kullbergsfoto)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi ses nästa år igen

Snart är 2016 över, mer exakt om bara några timmar och 2017 börjar med nya möjligheter och saker att se fram emot. Mitt 2016 har varit ett år där mycket har hänt, en del saker jag är mindre stolt över men en ännu större del av händelser som jag faktiskt är väldigt stolt över. Jag har vågat träffa ännu mer folk vilket gjort att det sociala har blivit lättare med tiden, jag har skapat mer vänner, även minnen, för livet. 2016 var för mig ett år att hitta mig själv, prova nya saker och utvecklas vilket jag själv anser att jag gjort. Dessutom har jag nu under slutet av 2016 träffat den absolut finaste killen nämligen min pojkvän Adam, som ni troligen kommer se mer utav.

Men nog om det gamla, nu blickar vi framåt mot det nya året, dem nya möjligheterna och ser till att 2017 blir ett år värt att minnas. För mig kommer 2017 bestå av en del förändringar som kommer göra att jag själv kommer må mycket bättre. 2017 kommer vara året där jag ger allt och detta börjar om bara några timmar!

Gott nytt år !!

Likes

Comments

En av dem bättre kvällarna med mina sköna brudar till vänner och en perfekt start på höstlovet som kommer med mycket planerat, kärlek till dem !

Likes

Comments

Här om dagen eller närmare sagt i Onsdags drog jag, 2 tjejkompisar och 1 killkompis iväg på en spontan utflyckt ut till Dyrön som ligger utanför Göteborg. Så himla mysigt och något jag lätt skulle kunna åka tillbaka till varje dagen nästintill. Dessvärre kände jag mig helt yr och hängig när jag kom hem på kvällen vilket visade på att jag hade åkt på feber och allt det som jag hade haft någon vecka innan, som i sin tur resulterade i att jag inte kunnat jobba dem fyra sista dagarna nu som var planerat. Men men sånt är livet ibland tyvärr och på tisdag är det skolan igen som gäller så nu är det bara att ta tillvara på dem få dagar som är kvar även om man är lite krasslig fortfarande.

Likes

Comments

​Snart är sommaren slut, allt jobb över och skolan drar återigen igång igen. Med skolstarten kände jag att det behövdes en ny förändring vilket blev att klippa av närmare 30 cm av mitt hår och fixa till det vilket jag blev jätte nöjd med, saknat att ha kort hår och nu är man äntligen tillbaka där igen, med nytt fräscht hår. 


Likes

Comments

Det är nog ingen vid detta laget som missat att sommaren har kommit, vilket som egentligen skedde för någon månad sedan. Dock har min uppdatering denna sommaren inte varit på topp då jag velat njuta av varenda liten stund av dem saker jag faktiskt fått gjort denna sommar. Och jag kan inget annat än att säga att denna sommar varit en av dem bättre hittills, även om jag jobbat drygt halva tiden (och mer jobb kommer det bli) har jag ändå haft det toppen. Lärt känna nya vänner och utforskat nya platser och även hunnit testa nya saker.

Nedan kommer dem senaste typ 2 veckorna av lovet sammanfattat i lite bilder. Även en förbättrad uppdatering är utlovad för resten av sommaren då jag har lite mer inplanerat.

Likes

Comments

​Idag har jag känt mig rätt effektiv, och sådana dagar är dem bästa. Förutom att jag jobbat idag på mitt blivande sommarjobb för 2016 har jag även fått klart viktiga skolarbeten bland annat det inom språksociologin. Även om det blev en stressig dag är jag sjukt nöjd med det jag idag åstadkommit. Men nu blir det att sova några timmar innan man ska upp tidigt imorgon igen för att hinna med bussen vid 09.10 mot nya äventyr. 

​Godnatt !  

Likes

Comments

Just nu är jag i en sån period där jag varken vet vad jag vill eller vad jag heter, varken vem jag är eller vad jag tänker. Just nu är en sån period där jag försöker hitta den jag var samtidigt som jag försöker att hitta den jag vill bli. Livet är ett mysterium som väntar på att bli upptäckt är ett citat som stämmer in så jäkla bra på hur jag känner just nu, men även på hur det egentligen är.

Ibland måste man göra uppoffringar för att kunna må bra både psykiskt men även fysiskt, och ibland måste dem uppoffringarna vara det man sent skulle kunna tänka sig var möjligt. Ibland måste en sån uppoffring som man måste göra för att må bra innebära att bryta kontakten med dem som en gång fick en må så jävla bra. Ska jag vara ärlig saknar jag den/dem personerna sjukt varje dag, dag in dag ut bara att jag försöker blicka framåt och hitta mig själv igen. Försöker se det positiva istället för att gå och tänka, må dåligare än någonsin förr ... Ibland måste man göra dem hemskaste, otänkbaraste uppoffringarna för att den man älskar ska kunna få må bra igen.

Så just nu är jag i den perioden där jag varken vet vem jag är eller vart jag vill, om jag vill fortsätta kämpa på eller börja om. Om jag vill gråta eller skratta. Men alla vill må bra och innerst inne vill man att alla runt omkring ska må bra även dem, om inte bättre ...

Oavsett är ett säkert, livet är ett mysterium som väntar på att bli upptäckt

Likes

Comments

Igår fram mot kvällen kom några från klassen över och vi hade en härlig grillkväll på min bakgård. Uppenbarligen så grillade vi ... men vi gjorde så mycket annat kul också vi pratade , umgicks , skrattade och så mycket mer skojigt. Efter maten gick vi fram till centrum då det där igår var crusing , vilket i sig är sjukt kul att gå runt och kolla på. Nere vid centrum splittrades vi då några var tvungna att ta bussen hem och några andra skulle vidare på annat håll. VI som var kvar gick runt i några timmar, träffade folk och hade allmänt kul helt enkelt. Runt 00.30 någon gång gick vi hem och satt sedan hemma på min terrass och fortsatte kvällen där med lite prat osv.

En helt underbar kväll med helt underbara människor helt enkelt, som kommer göras om många gånger i framtiden!

Likes

Comments

Idag har jag fått ovanligt mycket gjort vilket är väldigt skönt. Jag har bland annat bokat klart dem sista biljetterna inför helgens resa hem till älskade Lund och Noël igen, även hunnit rensa ut gamla kläder jag inte använder längre som resulterade i 2,5 fulla papperspåsar av allt möjligt. Och när jag ändå var igång med rensandet passade jag på att rensa ur en byrå jag velat bli av med som varit full av massa papper och fixade sedan i ordning det sista i min garderob så allt kom på sin plats. Resten av dagen har jag finputsat lite saker i mitt rum vilket resulterade även det i en storstädning, men även lite tvättning och träning i spåret fick jag gjort.

Resten av kvällen har jag tänkt att bara ta det lite lugnt, fylla i lite papper och eventuellt göra lite plugg annars är det film i sängen som gäller.

Likes

Comments