View tracker

En av dem bättre kvällarna med mina sköna brudar till vänner och en perfekt start på höstlovet som kommer med mycket planerat, kärlek till dem !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Här om dagen eller närmare sagt i Onsdags drog jag, 2 tjejkompisar och 1 killkompis iväg på en spontan utflyckt ut till Dyrön som ligger utanför Göteborg. Så himla mysigt och något jag lätt skulle kunna åka tillbaka till varje dagen nästintill. Dessvärre kände jag mig helt yr och hängig när jag kom hem på kvällen vilket visade på att jag hade åkt på feber och allt det som jag hade haft någon vecka innan, som i sin tur resulterade i att jag inte kunnat jobba dem fyra sista dagarna nu som var planerat. Men men sånt är livet ibland tyvärr och på tisdag är det skolan igen som gäller så nu är det bara att ta tillvara på dem få dagar som är kvar även om man är lite krasslig fortfarande.

Likes

Comments

View tracker

​Snart är sommaren slut, allt jobb över och skolan drar återigen igång igen. Med skolstarten kände jag att det behövdes en ny förändring vilket blev att klippa av närmare 30 cm av mitt hår och fixa till det vilket jag blev jätte nöjd med, saknat att ha kort hår och nu är man äntligen tillbaka där igen, med nytt fräscht hår. 


Likes

Comments

Det är nog ingen vid detta laget som missat att sommaren har kommit, vilket som egentligen skedde för någon månad sedan. Dock har min uppdatering denna sommaren inte varit på topp då jag velat njuta av varenda liten stund av dem saker jag faktiskt fått gjort denna sommar. Och jag kan inget annat än att säga att denna sommar varit en av dem bättre hittills, även om jag jobbat drygt halva tiden (och mer jobb kommer det bli) har jag ändå haft det toppen. Lärt känna nya vänner och utforskat nya platser och även hunnit testa nya saker.

Nedan kommer dem senaste typ 2 veckorna av lovet sammanfattat i lite bilder. Även en förbättrad uppdatering är utlovad för resten av sommaren då jag har lite mer inplanerat.

Likes

Comments

Jag var ung och dum, och du var ung men äldre. Jag gjorde allt för dig, trodde alla lögner. Jag ville aldrig därifrån, så naiv och förälskad. Ville och trodde att allt skulle bli som då.

Dag in, dag ut ... jag kan bara inte sluta tänka på dig , på det som vi var. Jag vet att du ser, jag vet att du läst och jag vet att du heller inte glömt. Alkoholen, festerna, ciggen, vännerna och dem sena nätterna är vårat sätt att komma undan, att glömma sorgen. Du vill att jag förlåter, att du förlåter mig. Dem tomma orden, tomma löftena om att allt kommer bli bra. Att vi kommer bli okej ... Jag vill vara med dig samtidigt som jag minns alla dem gånger som du svek och sårade mig. Jag kan inte sluta bry mig, men ser hur allt ändras. Ändras för att bli något annat, något annat än då, något annat för idag.

Men jag kan inte ge dig mera. Ja jag saknar dig, det vet du mycket väl om. Ja jag älskar dig, det fattar du. Men jag var ung och dum, och du var ung men äldre. Du kommer alltid spela en speciell roll för mig, alltid ha en speciell plats. Jag säger att jag vill vara med dig, men vi kan inte ge detta något mera. Jag ville aldrig därifrån och ville alltid tillbaka, men nu ser jag våra desperata försök till att allt ska bli bra. Jag ångrar inget från den tiden, jag ångrar inget från nu.

Men jag vet att du saknar mig, att jag saknar dig. Men jag vet att du sett, jag vet att du läst.


Ännu en liten text baserad på känslor, hur man kan känna hur man helt plötsligt fattar mönstret ...


Likes

Comments

Att ständigt hitta på saker, saker som får en må bra istället för att vara deepig och må dåligt är något man hör ofta. Men hur enkelt är det egentligen att lyda det rådet? Ja, jag har svårt att släppa personer som en gång betytt så mycket för mig ... ja, jag har svårt att sluta bry mig som jag en gång brydde mig. Hur mycket man än försöker kommer man alltid tillbaka till den känslan, den tanken om hur den där personen mår, vad den gör eller vad som händer innerst inne ... OCH jag är rätt säker på att jag inte är den ända som tänker så eller får sådana stunder.

Okej livet är ett mysterium som bara väntar på att bli upptäckt, ett mysterium som har sina medgångar men även motgångar, som har sina hinder för att kunna komma fram till det man en dag vill åstadkomma ... Ibland är smärta något som får en att inse vart man egentligen ska, eller får en att inse att ta vara på varenda dag och sekund man har tillsammans med sina nära och kära. Men även om det gör så ont, även om man mår så dåligt och har sån ångest så tårarna rinner är ibland att släppa taget och försöka gå vidare det man behöver för att må bra igen.

Det tar tid det gör det, men med tiden blir det förhoppningsvis även bättre även om det låter klyschigt.

Så ibland behövs den där förbannade smärtan och sorgen för att kunna gå vidare efter en lägre tid. Ibland är det det ända rätta för en själv och dem inblandade, även om det gör ont, ondare än någonsin förr ...

Likes

Comments

​Idag har jag känt mig rätt effektiv, och sådana dagar är dem bästa. Förutom att jag jobbat idag på mitt blivande sommarjobb för 2016 har jag även fått klart viktiga skolarbeten bland annat det inom språksociologin. Även om det blev en stressig dag är jag sjukt nöjd med det jag idag åstadkommit. Men nu blir det att sova några timmar innan man ska upp tidigt imorgon igen för att hinna med bussen vid 09.10 mot nya äventyr. 

​Godnatt !  

Likes

Comments

Just nu är jag i en sån period där jag varken vet vad jag vill eller vad jag heter, varken vem jag är eller vad jag tänker. Just nu är en sån period där jag försöker hitta den jag var samtidigt som jag försöker att hitta den jag vill bli. Livet är ett mysterium som väntar på att bli upptäckt är ett citat som stämmer in så jäkla bra på hur jag känner just nu, men även på hur det egentligen är.

Ibland måste man göra uppoffringar för att kunna må bra både psykiskt men även fysiskt, och ibland måste dem uppoffringarna vara det man sent skulle kunna tänka sig var möjligt. Ibland måste en sån uppoffring som man måste göra för att må bra innebära att bryta kontakten med dem som en gång fick en må så jävla bra. Ska jag vara ärlig saknar jag den/dem personerna sjukt varje dag, dag in dag ut bara att jag försöker blicka framåt och hitta mig själv igen. Försöker se det positiva istället för att gå och tänka, må dåligare än någonsin förr ... Ibland måste man göra dem hemskaste, otänkbaraste uppoffringarna för att den man älskar ska kunna få må bra igen.

Så just nu är jag i den perioden där jag varken vet vem jag är eller vart jag vill, om jag vill fortsätta kämpa på eller börja om. Om jag vill gråta eller skratta. Men alla vill må bra och innerst inne vill man att alla runt omkring ska må bra även dem, om inte bättre ...

Oavsett är ett säkert, livet är ett mysterium som väntar på att bli upptäckt

Likes

Comments

Igår fram mot kvällen kom några från klassen över och vi hade en härlig grillkväll på min bakgård. Uppenbarligen så grillade vi ... men vi gjorde så mycket annat kul också vi pratade , umgicks , skrattade och så mycket mer skojigt. Efter maten gick vi fram till centrum då det där igår var crusing , vilket i sig är sjukt kul att gå runt och kolla på. Nere vid centrum splittrades vi då några var tvungna att ta bussen hem och några andra skulle vidare på annat håll. VI som var kvar gick runt i några timmar, träffade folk och hade allmänt kul helt enkelt. Runt 00.30 någon gång gick vi hem och satt sedan hemma på min terrass och fortsatte kvällen där med lite prat osv.

En helt underbar kväll med helt underbara människor helt enkelt, som kommer göras om många gånger i framtiden!

Likes

Comments

Det är vår, äntligen är den här som jag längtat. Vi står ovan backarna och kollar ner utöver det vi framför oss har. Utan att säga ett knyst på flera minuter, fascinerade. Vi kan stå där i flera timmar, utan att säga något, för vi vet att vi alltid kommer finnas kvar där vid varandras sida oavsett vad som händer om en sekund eller om ett år. Jag är rädd det vet du, rädd för att göra något fel, göra något som förändrar allt. Jag är bara här för din skull, därför jag kom hit. Bara här tack vare dig. Jag är rädd, jag är nervös, men jag är här.

Vi väljer att ta stigen istället, den stig vi tillsammans valt att vandra. Den stig som leder till våra framtida mål, hand i hand. Den svala men fina vårnatten, som är lika vacker som du, är endast vår och för alltid vår. Vi väljer att prata om det som varit men även om det som komma skall, om det vi båda vill. Vi skrattar och lever i fantasin, våran egna fantasi, den vi tillsammans skapat.

Vi väljer att stanna en bit in på stigen, vända mot varandra. Ditt leende, dina fina blåa ögon, ditt gyllenbruna hår, hela du får mig att tappa fokuset, glömma det jag vill ha sagt. Men för varje sekund blir min känsla starkare, vi hör ihop. Jag behöver dig, vi behöver varandra.

När du drar mig närmare dig, tätt tryckt mot min nakna, kalla hud, finns det inget jag inte skulle välja att göra för dig. Du lutar dig närmare, när jag tror att det inte går mer, och viskar i mitt öra, jag är din! Din mun flyttar sig mot mina läppar. Dina mjuka läppar mot mina och en längtande kyss hänger i luften. Den stannar kvar. Den håller oss levande i vår ensamma men mycket vackra minut.

Du är den jag älskar det vet jag nu, den killen jag vill spendera mitt hela liv med. För utan dig är jag inget men med dig är jag allt. För du är den jag älskar.


En liten kort novell baserad på känslor, känslor om hur det är att vara tillsammans med den man älskar mer än något annat, med den där speciella personen. Med någon som får en att tro och känna sig trygg i det nya. I mitt fall är denna tillägnad min fina Noël.

 

Likes

Comments