Hej på Er!

Jag vill bara börja säga att jag har haft det ganska fullt upp denna veckan, så det är därför jag inte har bloggat något. Men nu är det äntligen fredag och dags för veckans låt.

Denna veckan har jag lyssnat ganska mycket på "For You" av LÉON. Jag tycker att hon är en riktigt bra artist och sångerska och har gjort många bra låtar!

Ha en fin dag<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den senaste veckan har jag inte bloggat särskilt mycket eftersom vi har haft så mycket plugg i skolan, men nu har det äntligen blivit lite mindre igen.

Godmorgon!

Den senaste veckan har jag inte bloggat särskilt mycket eftersom vi har haft så mycket plugg i skolan, men nu har det äntligen blivit lite mindre. Idag är det iallafall fredag och dags för veckans låt.

Denna veckan har jag valt låten "Flame" med Tinashe. Denna låten har verkligen snabbt blivit en favorit för mig och jag gillar den riktigt mycket.

<3

Likes

Comments

Godmorgon underbara ni!

Idag är det fredag och nu går vi tillbaka till en veckans låt istället för två som jag har haft den senaste tiden.

Veckans låt är "Symphony" med Zara Larsson och Clean Bandit. Den är med på Zaras nysläppta album och den är ganska annorlunda om man jämför med de andra låtarna på albumet, men jag gillar den jättemycket!

Happy Friday

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det äntligen fredag och det betyder att det är dags för veckans två låtar. Det är nu sista veckan med två låtar och sedan återgår vi till en.

Veckan låtar är "Happier" med bästa Ed Sheeran och "History" med Olivia Holt.

Den första låten är min nuvarande favoritlåt från hans album. Som alla hans låtar är denna också superbra. den andra låten fastnar väldigt lätt på hjärnan, men jag gillar den verkligen.

Ha en bra dag<3

Likes

Comments

Hej på Er!

Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har fått en bra start på veckan.

Det hade varit roligt om ni ville ställa lite frågor till en vanlig Q&A (questions and answers). Jag har inte haft någon Q&A här på bloggen än så jag hade uppskattat om ni ville ställa lite frågor och så svarar jag på dem i ett inlägg senare i veckan.

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!

Idag är det fredag och jag fortsätter med veckans låtar. Denna veckan har jag lyssnat väldigt mycket på "Lights Out (Too Drunk)" med DJ Katch. Jag tycker att den låten är väldigt bra och helt och hållet i min smak.

Den andra låten är från Ed Sheerans nya, rykande färska album "Divide". "Perfect", som låten heter, blev snabbt en av mina favoriter på albumet, och jag hoppas att ni också kommer att tycka om den!😊

Love u<3

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!

Nu är det snart mars och slut på denna vintern, vilket känns riktigt skönt. På sista tiden har jag varit ganska nere och omotiverad till allt, och jag vet inte om det beror på att det har varit vinter. Men nu har det iallafall vänt. Jag är positivare än någonsin och jag börjar äntligen tycka att saker är riktigt roliga igen.


Jag vet inte riktigt var min plötsliga positivitet grundar sig, men jag är hur som helst tacksam för den, men jag har några tips på hur man blir mer positiv, som jag försöker följa.

1. Lyssna på musik som gör dig glad. Studier som har gjorts på detta visar att det stämmer att du kan bli glad av att lyssna på musik som utstrålar glädje. Det har jag faktiskt gjort ganska mycket på sista tiden och det hjälper verkligen.

2. Gå mot strömmen. Att gå mot strömmen och följa dina egna instinkter leder till att du blir en gladare människa. Men du behöver inte alltid gå mot "strömmen" om "strömmen" gör något du också skulle vilja. Det jag menar är att man inte borde lägga ned så mycket energi på vad andra gör och tycker, utan göra det man själv vill, för då mår man bättre.

3. Bli av med ditt mobilberoende. Idag lever många genom sin telefon och mänskligheten blir också mer och mer negativ. Genom att lägga ifrån sig telefonen och inte leva sitt liv genom en skärm gör dig positivare, eftersom mobilen ger dig mycket undermedveten stress. Under ett par veckor har jag använt min mobil mindre än vad jag har gjort tidigare och jag skulle tro att det är en del till varför jag har blivit gladare.

Likes

Comments

Hej på Er!

Nu var det ett tag sen jag skrev något här, och veckans låt har inte heller blivit upplagd på flera veckor. Men nu hade jag tänkt börja blogga ordentligt igen och även ha två låtar som veckans låt idag och två veckor framöver, eftersom jag inte har lagt upp på ett par veckor.

Jag hoppas att ni ser fram emot detta lika mycket som jag gör, så nu tänkte jag presentera veckans låtar och de är... *trumvirvel* Ed Sheerans "How Would You Feel" och Katy Perrys "Chained To The Rhythm".

Jag tycker att dessa är sjukt bra, men också ganska olika varandra. Den första låten är verkligen en typisk Ed Sheeran låt. Lugn, betydelsefull och med en extremt fin text. Att han skriver sådana låtar är en av anledningarna till att jag gillar honom så mycket som jag gör. Den andra låten är lite mer festlig, vilket är bra nu inför helgen.😉

Ha en bra dag <3

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det fredag och det är ännu en gång dags för veckans låt, denna veckan har jag valt låten "It's Gotta Be You" med Isaiah. Den är så himla fin tycker jag.

<3

Likes

Comments

Godmorgon!

Denna veckans låt är "Bad Things" med Machine Gun Kelly och Camila Cabello från Fifth Harmony. Jag har blivit helt besatt av denna låte på sistone och jag hoppas att ni också tycker om den.😊

Trevlig helg<3

Likes

Comments