Jag och min kära sambo är nu två lyckliga hundägare till en 1årig Mittelspitz (tysk spets) tik som heter Anja! 🙏🏼😁 hon är så himla snäll och en helt underbart fin hund på många vis, det ska bli otroligt roligt att se hur hon kommer utvecklas!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

En ledig vecka som har bestått av att:
Måndag: åka hem till Hälsingland, överraska Emma och C.o samt bara ha en myskväll hemma med mamma.

Tisdag: hälsa på farmor = fika och lite rikare, hälsa på mormor = hon skryter för de andra på hemmet att hon har ett barnbarn som hälsar på + fika, hälsa på pappa = kafferep.

Väl hos pappa kom min bror från älgjakten och jag följde med han hem till Stockholm för att hinna se mina syskonbarn.

Onsdag: I Stockholm och hälsar på bror min på Jobbet samt barnen hans på skolan, åker in till stan och hälsar på mina vänner från GU:n på Karlberg. Stryker runt på stan och vill hem till skogen igen.

Hälsar på min syster efter hon hämtat Lovisa från dagis och hämtar Benjamin från skolan ❤️. Går och fikar med barnen och river nästan hela Espresso House, säger hejdå och går tillbaka till Karlberg för att sitta med ett glas vin och snacka med Bladh, Lunkan, mf.

Åker hem med tåget 20:00.
Hemma hos Emma 00:30

Torsdag: en heldag med Emma och Walter, åker tillbaka till mamma på em. Och har mys hemma och packar innan jag ska till tåget som går 01:10 inatt.

01:20 åker tillbaka till Boden ❤️

Fredag: tillbaka i Boden och väcker en trött Arne😁

Likes

Comments

Äntligen fredag och en speciell dag idag 💋😌

Likes

Comments

Luck does not exist

Likes

Comments

Likes

Comments

Båten lastad, kaffe inköpt och nu återstår ryggläge i solen i väntan på vår tur att flyga hem till Boden.

Aurora17 har varit en bra övning med lärorika moment och händelser. Bra gjort av artilleriregementet och alla inblandade!! Tankarna går såklart till de inblandade och anhöriga till olyckan mellan ett stridsfordon och ett tåg❤️❤️

Likes

Comments

Snart lider Aurora17 mot sitt slut och jag vill verkligen hem till vår sköna säng nu! 😂 men en rolig övning har det varit och jag har kört mig en hel del!

Likes

Comments