äntligen tillbaka, skönt med lov men ännu skönare med struktur och något att sträva efter!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Anucha som står ut med mig ❤❤ helt otrolig är han

Likes

Comments

kapade 10cm på håret pga att det va mer slitet än en ensamstående mamma med 7 barn. känns så bra nu!! supernöjd verkligen! 

Likes

Comments

var ute i fält för 2v. sedan och hade en hel del pissiga övningar samt KSP 58utb.😍😍 3 sista dygn som bestod av en slags uthållighetsövning där vi sammanlagt var utan mat (två små bars endast) under 76h, en sammanlagd sömn på 2h samt 10h marsh som 1a övning. En övning som va till för att ta bort dem som ville avbryta och ge våra befäl ett "kvitto" på att vi har det som krävs. Vilket hela plutonen gav!! SÅ JÄVLA grymma!!!

Likes

Comments

Torsdagen började och slutade med en marsch på 8 timmar. mina ben är döda idag och jag känner mig som ett roadkill. Kom fram till garnisonen 03:10 på fredag morgonen och vi alla var riktigt sletna 😂😂👏 men vi gjorde det bra!

igår tänkte vi dra ut men vi åkte tillbaka efter förfesten pga slitna och tröttna 🎉

idag Stockholm och häng med storasyster

när vi kom tillbaka va detta synen 03:10

Likes

Comments

haft en helt underbar helg med Min Anucha❤ påväg till Stockholm nu för att fortsätta helgen med syster + barn. Kan verkligen inte bli bättre nu👏👏

Likes

Comments

Gått högvakten nu i 11 dygn på Drottningholm. Första Skarpa tjänsten nu så det känns väl ok. Jag kan förstå att man inte vill vara här länge då man blir väldigt isolerad här, snart hemma igen till min kära 💑 så jag får slappna av och vara hemma med han och familjen

Likes

Comments