View tracker

Dagen har bestått av en mycket trevlig lunch med kära Fanny. Sedan bestämde vi oss för att gå en runda vid stranden och fotografera lite. Det var så längesedan jag tog en sån runda då jag tappat min inspiration. Men det kändes som om den äntligen har kommit tillbaka igen.

Bilderna ovan är tagna med Fannys kamera. Jag måste verkligen köpa det objektivet innan jag åker. Det är perfekt för porträtt och "heat of the moment" bilder. 

Likes

Comments

View tracker

Gårdagen bestod av jobb, vilket även idag gör. Jag hade tid över igår till att öva lite på kaffemaskinen och jag blev relativt nöjd. Hjärtat till höger är jag fortfarande chockad över hur jag lyckades göra, men mycket stolt.

Synd bara att man inte dricker kaffe själv.. annars hade jag gjort dessa i mängder.

Likes

Comments

View tracker

När man börjar dagen med en otroligt lång sovmorgon har man förtjänat en riktig pangfrukost. Det blir så när man jobbar sent in på natten, vilket jag även ska göra ikväll. Så jag kände att jag ville ha en bra, nyttig frukost i magen innan man ska börja jobba. Det enda du behöver är frusna bär (vilken sort som helst, jag valde hallon), vaniljyoghurt och lite müsli.

Det blev så otroligt gott!

Likes

Comments

Jag har länge tänkt att köpa en passhållare och nu har jag äntligen fått den jag ville ha. Det känns så skönt att kunna ha passet någonstans när jag reser istället för att bara ha det i väskan. Det känns mycket säkrare och lite lättare att hålla reda på det.

Packlistan och sådant har jag börjat så smått på. Jag har en del saker jag vill skaffa innan jag åker, som till exempel en powerbank. Jag känner att det hade varit en bra idé att ha en sån, speciellt när jag totalt ska flyga i 13 h. Det låter ganska mycket, men det kommer att gå fint. Jag tänkte ha med datorn också så kanske man kan sitta och redigera bilder eller något för att fördriva tiden.

Flygbiljetterna har även kommit, vilket var därför jag visste min flygtid. Jag kommer att mellanlanda i London, vilket jag är otroligt exalterad över. Jag har alltid velat besöka London och nu (tekniskt sätt) får jag det. Även om jag bara får se flygplatsen är det i alla fall vetskapen om att jag befinner mig i staden som gör mig glad.


Likes

Comments

Trots det tråkiga vädret känns det som en riktigt bra dag idag. Det blir så när man börjar dagen med sovmorgon och pizza. Det är min sista lediga dag denna veckan, så jag fick passa på. Det börjar bli dags nu att göra sig i ordning då vi ska åka till min morfar för att äta gott (därav klädseln).

Tänkte även börja smått på min packning, dock inte själva packningen utan listor. Det känns som om jag redan har tusentals listor med vad jag ska ha med och vad som ska göras innan jag åker, så lite mycket är det nu. Jag tänkte sammanställa allt för att se om jag faktiskt får plats med allt. Det är ju ändå mitt liv jag måste packa med mig.

Likes

Comments

View tracker

Det börjar kännas nu. Bara 46 dagar tills jag åker iväg. Äntligen ett äventyr i min smak. Jag kommer att sakna Sverige och speciellt min lilla hemstad, men jag ser framemot att skaffa nya erfarenheter och att faktiskt bo i ett annat land.

Att resa har alltid varit ett självklart mål i mitt liv. Än så länge har jag inte varit i USA, så det ska bli otroligt spännande att få åka dit. Och inte bara det, utan att faktiskt bo och studera där i nio månader. Så nerverna börjar komma nu.

Likes

Comments

Något som jag verkligen älskar är kaktusar. De finns överallt på mitt rum och de passar mig så bra då jag inte är bra på att ta hand om växter. Det blir genast mer grönt med dem och det gillar jag.

Jag får även en ursäkt att få använda mitt macro objektiv som jag har varit riktig dålig på att använda på sistone. Men jag försöker att ändra på det. Jag kommer nog använda mitt vanliga objektiv mer när jag åker iväg, mest eftersom det tar bra bilder på sin omgivning.

Likes

Comments

Idag är det bara 95 dagar kvar. Jag kan inte förstå att det är cirka tre månader kvar tills jag åker till Santa Barbara. För er som inte vet ska jag flytta dit i september för att studera engelska i nio månader. Det känns overkligt. Det är så mycket jag måste hinna med innan jag åker som det känns att jag inte kommer att hinna med.

Att få uppleva den amerikanska kulturen och få leva bokstavligen där palmerna bor är en livslång dröm som äntligen kommer att gå i uppfyllelse. Bara tanken på att jag ska bo i fucking USA gör att jag blir så otroligt nervös. Som tur är bor en bra vän i DC för tillfället, så jag kan alltid prata med någon som upplever samma. Jag längtar också mycket tills jag ser henne så jag troligtvis ska åka till henne över nyår. Ännu en sak att se framemot.​

Likes

Comments

Idag har jag alltså varit hos mina kusiner för att fira födelsedagar vi missat. Vi har alltid så otroligt roligt tillsammans. Vi åt mycket gott, grillat kött med en massa tillbehör.

Nu sitter jag i soffan och funderar på om jag verkligen har energi att ta mig härifrån till sängen. Det är tveksamt. Det kanske blir en natt i soffan.​

Likes

Comments

Det blir en liten throwback idag då jag inte har visat alla bilder från min resa till Rom. Jag tog så många bilder och det har tagit evigheter att sortera och redigera de som blev bra.

Jag älskade verkligen Rom. Det är en av mina favoritstäder. Atmosfären och folket och byggnaderna var bara underbart att få uppleva. Sedan att få besöka Colosseum har alltid varit en dröm, så det var otroligt roligt att få besöka det.

Likes

Comments