Nästan två månader har jag varit hemma i Sverige nu. Det går fortfarande inte riktigt att förstå, och känslorna är överallt och ingenstans. Jag saknar Santa Barbara så otroligt mycket, men som tur är har jag haft så mycket att göra sedan jag kom hem så jag inte hunnit att tänka på det så mycket som jag egentligen hade gjort. Jag började på ett nytt jobb här i stan ett par veckor efter jag kom hem och det var varit intensivt, men jättekul. Utekvällar har man också tvingat in i schemat då det är ju ett måste.

Idag var jag ledig så jag tänkte att jag skulle damma av min kamera och gå ut och fotografera. Tyvärr märkte jag att den inte fungerade. Har ju inte använt den sedan den låg i resväskan på vägen från USA. Jag har lagt batteriet på laddning nu och hoppas med hela mitt hjärta att den fungerar imorgon. Trots att jag inte använder den alltför mycket nuförtiden känner jag att jag måste ha den tillgänglig. Please - work dammit.

Nu blir det en vecka full med jobb, och förhoppningsvis lite sol under dagarna så man kan jobba upp sin nonexistent bränna. Jag saknar solen så mycket. Sverige, snälla ge mig sol.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Under veckan vi spenderade i Cancún hann det regna en del. Oss gjorde det inget - vi drack och underhöll varandra på hotellrummet ändå, men vi fick verkligen ta vara på de få soliga dagarna vi fick. När jag säger att det regnade menar jag att det verkligen REGNADE. Jag har aldrig varit med om något liknande, himlen bara öppnade sig och droppar stora som golfbollar (kanske lite överdrivet) regnade ner på oss. Att vi blev blöta var en underdrift. Men vi var relativt nöjda ändå - vi var ju trots allt i Mexico.

--

During our week in Cancún it was raining a lot. We didn't mind though - we drank and kept ourselves entertained in our hotel room, but we really had to enjoy the few sunny days we got. When I say it was raining, I mean it was really RAINING. I've never seen anything like it before, the sky just opened up and raindrops the size of golf balls (a bit exaggerated perhaps) was pouring down on us. The fact that we got wet is an understatement. But we were happy anyway, we were after all in Mexico.

Likes

Comments

Dessa kvällar är bara helt underbara.

Det är inte mycket fritid jag har nu när jag börjat jobba på mitt nya jobb. Men det spelar inte mig någon roll för jag trivs så himla bra där. Dock kan det bli intensivt, men det hör till restaurangbranschen. Därför blev jag glad när jag fick sluta tidigt i måndags, så jag kunde umgås lite med mina vänner. Jag och Felicia körde mot Sandskogen och satte oss på ett av forten och bara njöt av kvällen.

Det blev även en snabb runda minigolf vilken jag vann med ett poäng haha. Standard. Sedan blev det en tur till McDonalds (också standard) för att sedan bara köra runt och snacka. Sjukt härligt!

Likes

Comments

Tre veckor. Tre hela veckor har gått sedan jag landade i Sverige efter nio månader i USA. Under dessa veckorna har jag försökt att träffa så många av mina vänner som möjligt innan verkligheten började igen. Nu har jag gått igenom första jobbveckan, vilket känns skönt att börja ha rutiner igen.

Alla som har varit iväg en längre tid vet hur konstigt det känns att vara hemma igen. "Hemma." För tillfället är hemma fortfarande i Santa Barbara för mig, men det börjar sakta gå in att jag inte bor där längre. Jag saknar att cykla ner till State Street en lördag och bara njuta av värmen. Jag saknar att titta på dokumentärer på fredagar i klassrummet medan man är bakis sedan torsdagskvällen på Velvet Jones. Jag saknar min familj - five thirty squad.

Don't get me wrong - jag har verkligen saknat Sverige, men för tillfället drömmer jag mig fortfarande bort till de där stekheta dagarna på West Beach efter en lång skoldag.

Likes

Comments

Något jag älskar att fotografera är havet. Speciellt precis innan solnedgången då man får det otroligt fina ljuset innan mörkret.

Likes

Comments

Sådana här dagar är verkligen speciella. När man umgås med vännerna som har blivit som en familj här nere. När det bara är tre veckor kvar uppskattar man dessa kvällarna otroligt mycket.

Dagen har bara spenderats i sängen för min del. Jag skulle tvunget bli sjuk igen, vilket självklart är riktigt tråkigt nu när det inte är så lång tid kvar. Jag måste verkligen ta vara på dessa sista veckorna, så nu måste jag bli frisk fort.

Likes

Comments