Turkiet throwback. Nu när vädret är så mulet och deprimerande kan man inte sluta tänka på att sina solsemestrar man har haft. Det var ett tag sedan jag var i Turkiet, men vilket väder. Vi åkte tre tjejer innan vi tog studenten. Måste säga att jag inte var så taggad på att festa, men att bara få befinna sig i ett annat land är underbart bara det. Vi får ta igen festresan tjejer (ni vet vem ni är).

För tillfället sitter jag mitt i rummet och sorterar ut gamla saker. Eftersom jag ska ha bort mitt skrivbord - det tar upp så mycket space - måste jag få plats med sakerna i min ena garderob. Just nu ser rummet ut som ett slagfält från tredje världskriget, men det ska förhoppningsvis vara rent till ikväll. Det är så mycket saker som jag har plockat på mig genom åren, och man blir så nostalgisk när man hittar vissa saker. Tyvärr ska det mesta bort, men sparar såklart det som ligger mig varmt om hjärtat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Under gårdagen hjälpte jag mamma på hennes jobb. Det blev ganska slitsamt då hon arbetar i en inredningsbutik och det var dags för storstädning av hela butiken. Nya varor skulle komma in så vi var tvungna att ta ner alla varor från hyllorna och städa dem. Det tog ett tag, men inte alls så lång tid som vi först trodde. Jag är ganska van vid långa arbetspass på restaurangen, så när det bara blev fyra timmar idag förstod jag inte varför jag var så trött. Jag piggade iallafall upp mig när jag kom hem med en kopp iskaffe med lite extra styrka i. Är det måndag så är det.

Idag ska jag då vara på mitt lilla extrajobb under eftermiddagen. Det är ändå ganska skönt att kunna sysselsätta sig med något nu medan man väntar på att oktober ska komma. Kan ni ens fatta att det är mindre än 100 dagar kvar till julafton? Jag har inte direkt varit den personen som har längtat efter julen redan efter sommaren, men eftersom jag inte firade en riktig jul förra året i Santa Barbara, så längtar jag lite extra efter den som kommer.

Likes

Comments

Bilder från den bästa människan och rumskamraten Amanda.

Idag för ett år sedan satt jag på planet mot Los Angeles. Jag åkte utan att känna någon som helst där borta, och det enda trygga jag hade var tjejen jag flög med som jag hade träffat en gång innan. Hon hette också Amanda och idag är hon min bästa vän och utan tvekan den mest underbaraste människan jag känner. Love u. <3

Det var början på den resa som skulle visa sig att vara det bästa jag har gjort i mitt liv. Så många människor som jag har lärt känna som jag anser vara familj idag. Jag kan inte förstå att det har gått ett helt år sedan jag tog mina första steg på State Street. Eller den första turen på shutteln ner till West Beach. Ett år sedan jag först såg de vackra bergen och de ståtliga palmerna överallt. Då visste jag inte hur mycket denna staden skulle betyda för mig, men jag hade en aning. Det var kärlek vid första ögonkastet.

Likes

Comments

En av mina absoluta favoritbyggnader i New York. Åh, vad jag saknar den staden. Den växer verkligen på en.

Likes

Comments

bilder från pinterest

Det känns passande att börja titta på höstkläder nu när hösten verkligen har visat sig. Det regnar konstant här och jag tycker att det är så otroligt tråkigt. Det går inte att göra någonting utan att bli blöt. Men jag ser iallafall framemot höstvärmen när den nu kommer. Är det bara jag som fryser konstant nuförtiden? Det är så mysigt att gosa ner sig i filtar och stora stickade tröjor. Det är jag mest på jakt efter. Jag har även fått fram mina fina timberland skor. Då är hösten verkligen här.

Jag var och klippte mig innan idag, kände att det var ett tag sedan sist haha. Jag sa att hon skulle ta allt det slitna, och det kan man lugnt säga att hon gjorde. Det blev ganska mycket kortare, men det känns så friskt nu. Jätteskönt inför hösten att få bort sommartopparna!

Likes

Comments

Rom. Något jag älskar är att gå igenom bilder från gamla resor. Man hittar alltid några guldklimpar som man glömt bort den första gången man gick igenom bilderna. Ett antal år senare och man har en helt annan syn på vilka bilder man är nöjd med eller inte.

Hittade ett par av mina favoritbilder som jag inte ens visste om att jag hade. Bilden på Colosseum har dock alltid varit en favorit. Det är två år sedan vi åkte dit, och det var så vackert där. Vädret var helt underbart, och vi bodde i en gammal kyrka som var omgjort till ett hotell. När jag tänker efter har alla våra familjeresor varit helt underbara. Det var varit mycket tjafs som vanligt, men vi har så kul tillsammans.

Nästa resa med familjen bär av till London i sommar då min mamma fyller 50 år, och till hösten blir det en liten ö i Grekland.

Likes

Comments