Header

Hej alle!
Idag er det d.9 december og det har kun sneet en gang!
I onsdags bagte vi småkager. Vi bagte vaniljekranse og brunkager. Vi bagte helt vildt mange og det er fantastisk! Jeg ELSKER, som i ELSKER jul og juletraditioner, som at bage småkager. Vi lavede også en masse chai the som er min absolutte favorit the i hele verden. Den er lavet på 1liter varm mælk og nogle blandings krydderier. Det smager bare så godt! Helt seriøst prøv det hvis du ikke har.
En anden ting jeg har brugt meget tid på, på det seneste er koncerter. Julekoncerter. I søndags var mit kor i Ribe domkirke og synge sammen med drenge- mandskoret. Det var en fantastisk oplevelse. Vi var ca. lidt over 100 der sang. Det lød bare så godt og gav virkelig et throwback til da vi var i Canada med dem sidste år i oktober. Mit kor er et kor, som tager ud på mange rejser og det er jeg virkeligt taknemmelig fir at være en del af.
En tredje ting jeg har gjordt meget på det det seneste er at høre julemusik. Jeg har fundet en vildt god playliste på Spotify og så har min ynglingskunstner, Sia, udgivet et julealbum! "Everyday Is Christmas" det er bare et vildt godt album og Sia er bare vildt dygtig! Hendes album og så en masse andet julemusik har jeg hørt på.
Og så er der julekalender i år. Jeg ved ikke helt om jeg synes de er særligt gode, men jeg ser også kun en af dem og det er Tinkas Jule eventyr. Jeg synes noget af det der binder også folk sammen i julen er julekalendere. Så sidder man alle sammen sammen og ser den julekalender som man ligesom har valgt at se , mens man måske sidder og snakker om det eller spiser chokolade fra en eller anden chokoladejulekalender ,det gør jeg hvert fald sammen med min lillebror, inde i vores stue. Vi synes begge to at det er mega hyggeligt og sidde og se julekalender sammen. Det gør vi hvert år og det er en tradition. Vi finder altid en julekalender og følge med i.
Jeg håber også at i sidder og hygger jer med jeres familier om aftenen og ser julekalender.

Knus Amanda

^her er lidt billeder fra den sidste uge<3
Tusind tak fordi du/ i følger. Det gør mig vildt glad at nogen har lyst til at læse om mit måske ikke så interessante liv.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej alle!
Jeg håber at i har haft en god uge og har hygget jer. Igår havde vi jule-klippe dag på skolen og i de to første timer lavede vi julepynt og sådan. Hele vores klasse er nu fyldt op med guirlander og hjemmelavede julekugler.
Efter det første fritkvarter så vi film. Vi er igang med "Der Untergang", og mens vi så neget af den (det skal siges at det er en meget lang film!) klippede vi flere hjerter og spiste flere pebernødder.

Idag er det d. 1 December og jeg syntes det er Mega fedt! December er min totale favorit måned og den glæder jeg mig til hvert år. Det er bare så hyggeligt at gå derhjemme, hører julemusik og pynte op. På onsdag skal vi bage julesmåkager, som det i hvert fald er en tradition hjemme ved os. Ligesom at man først pynter juletræet d.23.
Om morgenen er det nu begyndt at fryse og det er bare så flot udenfor. Med skyformationer og frost på grenene overalt. De små krystaller der dannes og isen på vandpytterne.
Lige før sad jeg derhjemme og spiste en Mega lækker sandwich inden vi skulle ned i kirken. Nu sidder jeg nede i den lokale kirke og venter spændt! Jeg og min mor skal ind og hører en koncert med en fantastisk sanger. Paul Potts! Jeg glæder mig virkeligt. Der er nok ikke så mange af jer der læser det her, som ved hvem han er, men han er en stor operasanger og jeg er stor fan!
Jeg håber at i har det lige så fedt som mig!
Knus Amanda

Likes

Comments

Hej alle.
Nu går weekenden på hel og jeg skal i skole imorgen. Denne weekend har været en meget stille og rolig weekend alt ialt. Idag spiste vi sen morgenmad og tog derefter bilen og kørte ud på stranden. Jeg er virkeligt stolt af min ø! Den er bare så flot når man går langs stranden og bare kigger ud over det hele. Jeg håber i kan dele min begejstring når i ser billederne nedenunder! Vi gik rundt i et par timer med hunden og så vendte vi hjemad fordi vi var begyndt at blive liiiidt kolde! Mine tæer var ihvertfald!
Da vi kom hjem satte jeg vand over til te og fandt et spil Uno frem! Det er bare det hyggeligste spil, at spille med sin familie.Så sad vi der og spillede Uno og drak varm te, mens vi snakkede. Da vi havde spillet en masse omgange af Uno begyndte vi på matador! Det er bare så fedt et spil! Jeg har lige fået øjnene op for det! Jeg tror de fleste af jer kender det, men ja, det er jo et ældre spil, men vi har en fornyet udgave med en dankortautomat og betalingskort. Det er en helt ny udgave af spillet.
Jeg håber at i har haft en lige så god søndag som jeg har og har slappet af med familie og venner måske!
Knus Amanda<3

Likes

Comments

Hej alle!
Idag er det fredag og jeg har været ude med aviser. Det var Mega koldt, men det regnede da ikke, så det var ikke så slemt. Idag fik vi også standpunkts- karakter i skolen og det så rigtig godt ud syntes jeg. Det var i alt nogle okay karakterer jeg fik. Både i mundligt og skriftligt.
I sidste indlæg skrev jeg jo om en tur jeg skulle på med badminton klubben. ( https://nouw.com/blog/posts/31964197 ) (link der hvis ikke du har læst den ) og jeg skrev om at vi skulle op og klatre. Da jeg skrev det havde jeg jo ikke prøvet det endnu og kunne jo derfor ikke fortælle om det. Men nu kan jeg fortælle jer om det. Det foregik ude ved Oksbøl lejren, som er en militær lejer i Oksbøl. Vi fik seler på og blev delt op i to grupper. Min gruppe startede med at skulle kravle op af siden inde i en bunker. Det syntes jeg godt nok ikke var så fedt og jeg nåede ikke op i toppen på grund af min voldsomme højdeskræk. Der kunne man godt nok fornemme hvor langt der ligepludselig er ned når du bare hænger i et reb, 25 m over jorden. Det lyder jo ikke af meget, men det syntes jeg virkeligt det var! Efter turen derinde skulle vi ud og kravle mellem træer. Vi skulle kravle op i et træ og derefter skulle man ud og gå på en tynd stålwirer. Så skulle man gå rundt på en bane af stålwirer til du kom til endestationen og kunne komme ned.
Det var Mega fedt bagefter!
Jeg håber i har en god weekend!
Knus Amanda

Likes

Comments

Hej alle!
Idag er det fredag og jeg er på vej til badminton-weekend! Jeg sidder i bus sammen med en masse fra min klub. Det bliver bare super hyggelig, og vi skal bade Mega meget og selvfølgelig spille en masse badminton! Vi bor i forskellige huse med ca. 8 personer i hver. Jeg skal bo sammen med nogen af mine gode veninder og venner, men alle er nu mine gode venner.
jeg sjal bo sammen med nogen der hedder Louise, Laura og sine og så to drenge der hedder Tobias og Erik. Imorgen skal dem fra 8.ende og opefter på en eller anden tur i skoven, så jeg krydser fingre for godt vejr! Det ville bare være så nederen. Nå ja, jeg har glemt at fortælle hvor vi skal hen. Vi skal til Sea West, som ligger i Nørre Nebel. Vi skal som sagt være der i weekenden og det bliver mega nice! Jeg glæder mig så meget og nyder virkeligt disse menneskers selskab!
Jeg håber at i har en fantastisk weekend og laver noget i elsker!
Knus Amanda!

Likes

Comments