...ooooo holy hell i love my hair!

Fram tills för några veckor sen var jag hos frisören och fixade mitt hår. Frisören färgade det rosa, sen färgade jag det ljus lilac men något fattades!
Förra veckan kollade jag igenom min Instagram eter en CV bild och då slog det mig jag saknade mitt älskade röda hår!
Så jag letade upp min gamla toning och letade om det.

Idag åkte jag till Gävle och köpte ny toning och nytt balsam för att kunna fortsätta underhålla färgen. När jag kom hem insåg jag att min färg blivit urtvättad så jag tänkte använda det sista av min gamla röda så jag klippte upp förpackningen då det inte kom upp så mycket när jag tryckte på pumpen.

När jag öppnade upp behållaren så fans det MASSOR kvar!
Fick ta upp allt och lägga det i min färgbehållare använda det jag behövde sen lägga plast över behållaren.

Normalt använder jag mig av directions hårtoningar och balsam för färgat hår att brygga ut färgen med.
Rycker absolut bäst om att använda mig av manic paniks färger som lyser under en viss lampa!
Främst för det ser otroligt coolt ut + märket har såååå mycket coola färger.

Detta är min vanligaste toning och balsam förutom Maria nilas bright red den är min absoluta favorit ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag har länge letat efter olika snygga jackor över halva internet som tagit mig världen runt i mitt shoppande. Jag hittade några på tradera men dom var i marinblått eller brunt men då jag söker i svart så fick jag till slut ge mig.

Under förra veckan så så beställde jag en jacka och skor från Wish. Det kommer ta över en månad att få sakerna till Sverige och jag kände att våren hinner komma innan jag får sakerna. Är inte helt 100% på att sakerna passar heller så kollade vidare för skoj skull.

Jag satt här och redigerade utseendet på min blogg och skulle kolla in resultatet när det dök upp en reklam ruta från bon prix såg några snygga saker så jag klickade på länken.. Efter mycket om och men så hittade jag en otroligt snygg jacka!
Jag beställde den och ett par skor.
Jag villa köpa mer då de hade så otroligt mycket finna saker. Kände dock att jag kunde beställa det jag behöver när våren kommer istället för ALLT jag vill ha då det är ganska mycket slöseri med pengar.

De säger att leveranstiden är 6-10 dagar så just nu hoppas jag att det stämmer så jag kanske kan ta med mina nya fina kläder när jag åker på äventyr till huvudstaden!


Likes

Comments

Igår gick jag och min sambo en handledarkurs för att jag äntligen ska kunna börja övningsköra.
Ja jag kunde börjat övningsköra vid 16 och vara klar med körkortet nu men när jag var 16 ville jag inte ha körkort. Sedan blev jag äldre och flyttade hemifrån då fanns inte riktigt intresset eller pengarna.

I år började jag på min svetsutbildning och det är jätte svårt att få jobb som svetsare utan körkort.
Fick även reda på att det finns ett företag i området som svetsar båt och det är något jag VERKLIGEN vill göra. Då jag äntligen vet vad jag vill jobba med under mitt liv och det ända som står i min väg är att ta körkortet innan våren 2018. Då känns det inte som ett så svårt val. Jag tar självklart körkortet!

Planen är att börja köra nu och vara klar till början av augusti. Då har jag haft körkortet några månader innan praktiken och ännu mer månader när jag får min svetslicens.


Likes

Comments

​Nu är min blogg nystartad!
Min förra blogg hade samma adress men bestämde att jag lika gärna kunde göra om den istället för att bara tömma den andra.

Hoppas ni hittar något intressant på denna blogg.

Likes

Comments

Nya inlägg