Under den senaste tiden har det blivit väldigt tungt att studera och då mitt mål med studierna blir så otroligt svårt att nå just nu och min mediciner fungerar inte riktigt som de ska.

Jag har även kommit till insikten att mina ämnen är inte alls intressanta på någon nivå längre de har växt till en stor enormt tyngd och de blir bara tyngre och tyngre för varje dag. Jag känner mig inte så sugen  på att studera och stressa för någon drömm som kanske kan bli av.

Så igår gick jag in på NTIs hemsida och hittade en försäljningsutbildning som sen slutade upp på undersköterskeutbildningen.
Då jag flyttat till en ny kommun så kontaktade jag SYV:en som är ansvarig för tierp. Hon berättade att den ända utbildningen jag kan få av tierp är undersköterska på plats i Tierp.

Nu har jag kontaktat SYVen på skolan jag studerar på för att se om jag kan ta en examen i omvårdnad istället för att ta ut slutbetyget nu i januari.
Känns bättre att faktiskt studera och bli något istället för att bara läsa kurser och kanske bli något.

Blir jag undersköterska så funderar jag på att sedan specialisera mig eller kanske i slutändan bli sjuksköterska.
Vi får se vad som händer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

De senaste veckorna har varit hemska..speciellt de senaste dagarna..

Allt börjar med att vi kan inte adressändra pga att det är något strul mellan skatteverket och tierpsbyggen.
Sen får vi reda på att vi inte kan få någon post till nya lägenheten då tierpsbyggen inte pratat med posten. Uppe på detta så har de inte satt upp någon lista för tvätt tiden.
Allt är bara rent åt skogen men vi var mest taggade på att flytta in och allt löser sig med tiden.
Såååå vi fick nycklarna till nya lägenheten i fredags. Vi åker till nya lägenheten och inser  att det inte har skett någon byggstädning eller flyttstädning innan vi flyttade in.
Det är svart oljiga märken på nästan ALLT vida ytor.. bänkar, dörrar, garderober och taket! Toaletten är full med kalk och kiss det ända rena inne på toan var insidan av badrumsskåpet.
Lägenheten är även täkt i fina lager av vitt och koppar färgat pulver.
Detta är bara några exempel på vad som inte var städat uppe på det så hittar vi FEL i lägenheten..
Dörrar du måste lyfta för att stänga, förstörd kryddhylla och ett fönster som det är ett gigantiskt glapp i.

Jag var så ledsen att jag satte mig på golvet  och grät.
Jag var så förtvivlad och arg då vi blev lovade att det skulle vara klart.
Så jag kontaktade de företaget man ringde vid akuta fel som kontaktade tierpsbyggen som i sin tur ringde mig.
Boendevärden ringde mig och alla ska veta att han är en person med hjärtat på rätt plats! Vi pratade och han sa att han skulle försöka få ut en städare.
Det fans ingen ledig så vi fick städa själva för 100 kr timmen 4 personer tog 5-6 timmar att städa och då städa vi inte allt för det blev för sent.

Pratade med min granne igår och han sa att han inte heller fått någon städning och att ha också fick börja med att städa allt. Vi drog slut-satsen att ingen av oss tre på bottenvåningen fått städat.

Likes

Comments

Imorgon hämtar vi nycklarna till nya lägenheten!

Jag är super taggad!

Är dock inte sugen på att packa upp allt...

Likes

Comments

För ett tag sen fick jag hem ett reklam blad från ÖoB. Jag blev så överlycklig då de hade så otroligt mycket fina saker!!

Det hade en super fin stor lampa i glansig koppar färg för ca 300kr.
Igår åkte vi hem till mina föräldrar och ställde av möbler vi aldrig kommer använda igen och jag kom att tänka på att det finns ett ÖoB i Östhammar (det ligger inte så långt ifrån mina föräldrar).
Vi kom till öob där det hade hängt upp lamporna och den "stora" lampan  var suuuuper liten, uppe på det så var allt det finna jag ville köpa super stort. Små besviken gick jag dock hem med en korg som man kan använda som bord. Den korgen måste jag spraya i silver..

Så detta äventyr till ÖoB blev inte så roligt men jag sparade iallafall pengar 😂

Likes

Comments

shit vad jag har haft att göra de senaste veckorna! snart är allt det över för på fredag får vi (om de hinner klart) nycklarna till nya lägenheten!!!
Jag kan knappt vänta!

Inför flytten så behövde vi en ny soffa då den gammla soffan gjorde sitt för minst 5 år sen. Så min svärmor gick ut på blocket och köpte en "ny" soffa till oss! På bilden såg den liten och perfekt ut ungefär en sådan jag tänkt mig.
I helgen var den stora dagen då vi skulle hämta soffan. Vi åker till Gävle och träffar de som har soffan, vi går upp och soffan är GIGANTISK!

Det roliga i detta är att jag åkte hem till min vän Hugo på fredagen. När jag kommer dit inser jag att hans föräldrar har nästan exakt en sådan  soffa som vi skulle hämta på lördagen och redan då insåg jag att soffan var enorm. Jag tänkte dock att det kanske bara var en större variant av soffan. Jag hade fel...

Åter till berättelsen så jag står där och inser att min plan för vardagsrummet är körd och att jag måste nu köpa ett mindre bord... Då frågar tjejen som äger soffan om vi är intresserade av att få ett bord och stolar gratis då det annars skulle till tippen.
Så vi går upp på deras vind och hon hade ett antikt bord som jag letat efter men jag känner inte för att köpa ett antikt bord för 2500 eller mer.. så den trevliga tjejen räddade min plan för lägenheten!

Likes

Comments

jag älskar lootcrate och det finns så otroliga mängder med olika sorter. Just nu har jag den vanliga LOOTCRATE. Jag funderar dock på att byta till LOOTCRATE Gamer. Den är lite mer "anpassad" åt gamers^^
så vi får se om jag byter nu eller efter flytten.

VARFÖR jag skriver detta inlägg är för att jag fick min lootcrate först IGÅR.
Normalt kommer den ALLTID den 25. Om 25 inte infaller på helgen då ligger lådan troget i brevlådan på måndagen.
Denna gång var lådan sen så vi väntade ett par dagar innan vi skrev till lootcrate. Vi får svar att de inte kan göra så mycket åt saken men att om den inte är hos oss innan den 10 så skulle vi skriva och få en ny låda skickad till oss.

Så igår när jag kom hem så kom A och gav mig lådan. När jag tog i lådan så känner jag att den luktar väldigt konstigt. Då jag mest är glad över att fått lådan så öppnar jag den och inser att det är fett märken över hela lådan, tröjan och sakerna i lådan!
Just detta gör mig bara JÄTTE arg och just nu vill jag bara veta vilka jag ska bli riktigt jävla arg på!

visst alla gör misstag men att ha betala dyra pengar för att få hem en låda som är full med olja och som man är inte så roligt!

men tröjan är snygg och doftar just nu lady milion!

Likes

Comments

Det är här!!!
Om några minuter börjar Legion!

Jag älskar att spela wow 💜

Likes

Comments

Vecka två av skolan är igång. Just nu är mina ämnen intressanta och inte så avancerade. Det tråkigaste just nu är att jag måste gå upp vid sex för att hinna till skolan  kl 8.45.

Jag har dock turen att jag har medicin för ADHDn och jag har fyra dagar i veckan att studera mina ämnen på. Sååå..jag har det väldigt lyxigt ändå :)

Dagens ämne blir fysik och imorgon börjar vi morgonen med matematik.

Likes

Comments

​Idag var det upprop i skolan. Det var massor med människor där, lärarna introducerade sig och de började ropa upp klasserna först ut var vård. När listan var klar började de resa sig för att gå mot sitt klassrum. Det var helt otroligt hur många underbara människor som ska studera vård!
Det känns helt fantastiskt att så många människor vill arbeta inom vården! <3

Efter vårt var det min klass och det är otroligt få som sökt till NT-basen (för tillfället). Förra året var det massor av tjejer som var med. Just nu är vi bara tre vilket jag tycker är intressant.
Jag insåg dock när jag kollade på listan över studielitteraturen och insåg att jag tappat bort min svindyra miniräknare så jag måste köpa en helt ny. Det är mellan 500- 1800kr.. gissa om jag ör irriterad....
På grund av detta ska jag till gävle imorgon och hämta min medicin, mina glasögon och köpa en svin dyr miniräknare...

Likes

Comments

Idag började jag och A prata om något som ledde fram till att jag bestämde mig för att börja göra Youtube videos!
Jag började kolla upp vad Youtubes använder för utrustning när dom gör sina filmer. Jag kollade även upp vad jag behöver för att börja göra bra videos på twitch.
Allt detta ledde till att jag nu har en lister på saker jag måste åka och köpa.

En ska som jag kom fram till att många använder är "diva light" då jag inte har lust att lägga ut mellan 2000 och 4000 för en lampa så har jag idag lärt mig hur du kan göra en sådan lampa själv för ca 500kr eller billigare med saker du lätt får tag i här i Sverige. Jag ska försöka hinna köpa sakerna imorgon och dela med mig av hur jag gör min egen diva light.

Likes

Comments