Nu är det inte länge kvar innan vi kliver på flyget mot drömmarnas stad! 9 timmars flygresa sen väntar en chaufför på oss när vi landar och sen äntligen får jag träffa min gudfar och hans familj igen! Ska bli så kul!

Likes

Comments

Ännu en lördag i september med fantastiskt väder, just nu är jag väldigt tacksam på mitt liv. Jag har så otroligt fina vänner och familj runt om mig som bryr sig och förgyller min vardag så jag kan inte vara annat än tacksam! Det blev en lång sovmorgon följt av varma smörgåsar framför nyhetsmorgon, måste vara något utav det bästa sätten som finns att starta dagen på. Just nu är jag fullt uppe i att baka, har gjort äppelpaj, blåbärspaj och nu nutellakaka. Ska nämligen på kräftskiva hos Carls pappa och jag erbjöd mig att göra efterrätten, men det är alltid lika svårt att veta vad folk tycker om. Dessutom är vissa både gluten och laktos, så det blir lite utmaning. 

Medan jag nu håller på med allt detta så lyssnar jag på Emilia och Ebbas podd, finns de en bättre podd tro? Är lite smått förälskad i dom, dels för att de ger mycket inspiration men också för att de är ärliga. Så känns det iaf när man lyssnar, som att de pratar från hjärtat. Kan verkligen rekommendera både deras bok och podd Säkerstil (som är namnet på båda). 

Nu ska jag äta, innan det är dags att börja göra sig iordning!  

Likes

Comments