Ja, vart skall jag börja? det har aldrig riktigt varit jag? vad skall man göra på en dejt?

Min räddsla för att gå på en dejt är att personen skall döma mig. menar vaffan jag är inte perfekt.. Men det känns som många skall tro att man är perfekt?! bara för att jag är PT och brinner för träning betyder det inte att jag har den kroppen DU vill. Jag har en kropp som är perfekt för mig, kurvor men ändå fin. Som tex om jag får en finne , då vill jag avboka dejten.. för jag vill inte bli dissad för att jag har en finne i ansiktet... egentligen hur sjukt är inte det?jag skulle nog vilja säga att det är väldigt sjukt.. haha

Önska bara jag kunde dyka upp med det självförtroendet jag faktiskt har och bara äga?! Som ni förstår med detta inlägget så dejtar jag inte ofta på grund av att det är lite skrämmande..

Men är det bara jag som känner såhär? eller finns det flera därute som känner sig lite rädd för att dejta på grund av all utseendefixering det är runtom världen idag?

Ett tips som jag skall ge mig själv och till er som vill , DU är fin som du är. Ta dig på det du känner är snyggt och känner dig bekväm i , gå osminkad om du vill eller ta på dig smink. För allt som krävs egentligen det är att ha självförtroendet på topp!


Likes

Comments

Godmorgon vackra tisdag!
Vaknade runt 05 i morse , var så galet
varm och täppt i näsan. Men iaf det positiva är att solen lyser så galet mycket idag & det ger mig allt ett leende på läpparna.

Så jag är tyvärr fortfarande
sjuk feber , förskyld & ont i varenda muskel i kroppen asså.. känns som jag tränat fast jag inte har gjort det .. tyvärr blir min astma sämre också , så andningen är inte på topp🤧🤒😷.

Men idag har jag en tenta klockan 17-21:30 , ingenting jag
kan eller får missa så det är bara att gå dit & göra sitt bästa helt enkelt . Jätte viktigt för mig Att klara det , hopps koncentrationen finns där även om jag mår som jag gör!
Wish me good luck!

Nu nerbäddad som vanligt , väntar på att
mathem skall komma med min leverans . Puss puss

Likes

Comments

Jo tydligen vill inte denna influensa skiten släppa .. vaknade vid 6 i morse och hade då 39 graders feber, har inte tagit tempen nu ... Aja blir sängen några dagar till verkar det som🤧.

Likes

Comments

Åh jag måste bara rekommendera denna appen Lifesum , jag använder den och tycker att den fungerar jätte bra faktiskt. Du skriver in vad du äter till frukost, lunch , middag och mellanmål . Du kan också skriva in din träning:)

As skönt att kunna hålla koll på vad jag äter och hur jag tränar 💃

Likes

Comments

(Tidsinställt inlägg)
Jag är äntligen lycklig igen!!
Jag skojar inte .. Det är något som gör att jag är extremt lycklig & glad igen . Och nej mina vänner det är ingen kille
😉..

När jag tänker på min framtid så ler jag galet mycket , när jag tänker på morgondagen så ler jag.
Jag vet aldrig vad som väntar, men jag vet vad jag vill .

Jag vet att jag kommer resa inom en snar framtid & jag vet att jag kommer älska vartenda minut av det! Att längta efter något är galet jävla underbart!

Ge aldrig upp, du kan bli sårad , du kan få en kniv i ryggen , men låt ingen ta dina drömmar ifrån dig! Jag lever för mina drömmar
🌍

Likes

Comments

Godmorgon söndag!
Wow , brukar verkligen
avsky söndagar ... men idag bryr jah mig inte så mycket , jag har hög feber , jag svettas ihjäl , ont i alla ben i kroppen . Influensa ?! Men välkommen ...

Så idag blir de inga inlägg Tyvär
😒.. för trött & slö ..
Pussssssss

Likes

Comments

Hello uuu!!!
Japp jag vakna ap förskyld verkligen hur kul är de då?
🙄.. nä inte så kul ..
jag har inga planer alls idag & det är fett jävla tråkigt ..
min dag
består utav sex and the city och Ramlösa typ❤️. Mysigt det med ..

Well hoppas förkylningen är borta imorgon för då är det dags för löpning
🙅🏽.

Likes

Comments

Min fredag i bilder..

Blev en lunch / fika med en tjejkompis

Därefter bar det hem till min andra tjejkompis på lite vinmys.😍

Likes

Comments

Jag vill säga tack till alla er som tävlade!

GRATTIS TILL DENISA !!!!!!!


"Jag har nu i 2 år försökt att träna seriöst men det känns som att det alltid har kommit något i vägen för att jag inte ska kunna behålla flowet. Antingen har jag blivit sjuk eller så har till ex skolan varit i vägen känner jag, i sommar vill och kommer jag dock att förändra detta. Jag kommer ta studenten och är riktigt taggad på att fortsätta med gymmet seriöst. Så ett bra schema som jag kan följa tror jag skulle underlätta mycket 😊"

Vinnaren har blivit kontaktad via mail!


håll gärna utkik i mars kommer en ny tävling :)!


Likes

Comments

Hejsan fredag!
Jag har haft en grym morgon , vakande , drack lite kaffe & sedan drog jag ut på en 4km löpning , tyvärr känner jag av en del i mitt knä igen så de suger rätt hårt ..

Nu fixar jag mitt hår & ska sedan ta en fika i stan för att sen hem & plugga.. sen ska jag ha en grym fredag med massa mys deluxe!

Hörs lite senare
🌍

Likes

Comments