Header

Nu har lördagen kommit, veckan är snart över. Och imorgon kommer jag tillbaka hem! Har i en vecka bott uppe hos min chef och passar på hennes underbara hundar, Emma och Nora. Passar dom lite då och då när hon önskar sig lite semester! Det är härligt att vara här och bara få vara lite själv och känna på att man saknar att vara hemma och med Kasper. Det gör allt lite bättre när jag väl kommer hem! <3

Detta är Emma. Hon är så söt. Och så är det också Nora som jag passar men hon är ute och springer i trädgården just nu :)

Längtar tills imorgon kväll att få komma hem till mina två pojkar som väntar så snällt hemma! :)

Likes

Comments

Hej,

I förra veckan åkte Kasper och jag en sväng till Ikea. Vi har ju bott i huset i 4-5 månader och nu börjar vi märka de små saker som vi vill ändra på. Så då blev det en tur dit för att köpa lite nya möbler. Och det blev mycket bättre!

Stolen hade vi från innan men bordet och blomman är nya. Det blev så mycket bättre och större från hur det var innan. :)


Och i fredags var vi ett härligt gäng med vänner som åkte in till Oslo och gick på konsert. Var på Klovner i Kamp. Har inte hört många låtar med dom, men det var en helt fantastisk konsert! De gjorde verkligen en show och var så roliga på scenen! Det var underbart! :)

Likes

Comments

Hej där, (om någon ens läser ;) ) !

Det här med att jag skulle skriva mer har ju verkligen inte gått så bra. Det är hela 9 månader sedan jag skrev sist. Så det kan ju säga sig självt att ganska mycket har hänt.

Jag och Kasper att köpt hus. Vi flyttade in i maj och det börjar sakta men säkert kännas mer och mer som vårt hus. Att få inreda och bestämma så mycket själv är så kul! Eftersom jag inte är så bra på att ta bilder av huset så han jag nästan inget. Men här är de extremt fina fåtöljerna vi har som en lite avslappnings hörna i vardagsrummet!

Något som också är väldigt kul är att min lillebror och hans flickvän ska ha en liten baby i slutet på November. Och denna lilla ungen är så efterlängtad av alla i familjen!
Kasper och jag har också fått oss en liten hund. En fransk bulldog som heter Alfredo och är 6 år. Vi har haft han i 3-4 månader nu och han är helt underbar! Nu när vi haft han så pass länge hade jag inte klarat mig utan han. Han är alltid så glad och klar för att leka när man kommer hem, eller ja alltid faktiskt!

Kasper och jag har också äntligen fått göra den tatuering som vi har önskat att göra så länge. Såklart har vi varit på Timberlake Tatoo hos duktiga Kjetil här i Hønefoss.

Nu blev det lite mycket på en gång. Denna gången ska jag försöka bli bättre på detta, för min skull och kunna gå tillbaka och se på! :)

Puss&Kram
Amanda

Likes

Comments

Året slutade med en vecka ledigt för både mig och Kasper. Det resulterade i att vi packade in oss i bilen och åkte en vecka hem till Linköping! Kom hem sent på måndags kvällen efter en lång dag med körning. Hela tisdagen var vi med min bästa vännina Jennifer, mitt gudbarn Isak och lille Zackarias. Vi var ute i den lilla snön som hade kommit och lekte, åt mellanmål och bara tog igen massa tid! Isak fick en ny lekkamrat, Kasper. Han var så rolig att vara med! Och så fick jag förfrågan om att bli gudmor till härliga Zackarias också, och såklart vill jag det. Så 14-21 februari blir det ytligare en ny vecka i Linköping med dop och massor mys!

Onsdagen gick i att jag satt hos frisören hela dagen. Blev så bra! Är så himla nöjd med Amanda på Studio Leander i Linköping! På kvällen åkte vi till Jennifers mamma och papp och myste där! Sedan bestämde vi oss för att åka ner till Landet och överraska mamma och pappa. De trodde att vi skulle komma på nyårsafton (torsdag) så det var kul!

Nyårsafton var det grillning först till lunch vid vattnet! Sen var blev det att gå tillbaka till stugan och slappa lite innan vi började med mat och fix för kvällen! Var en super mysig kväll med mat, trevligt sällskap och mys! Blev en tidig kväll för min och Kaspers del, gick och la oss redan vid kl. 01.30! :)

Fredagen avslutades med fika hos farmor och farfar och sedan vidare till Linköping igen! Hade en lugn och fin kväll med pizza och mys med lillebror och hans flickvän! Lördagen åkte vi tillbaka till Hønefoss igen!

Jag kunde inte ha startat det nya året bättre. Med min kära mamma, pappa och pojkvän på den plats jag verkligen älskar. Det var helt fantastiskt!

Likes

Comments

God kväll!

Idag har varit en fin dag på jobbet. Och ännu finare efter. Det har varit sol och varmt idag, äntligen!
Efter jobbet körde jag upp till min chefs hus (är här och passar hennes hundar). Har suttit i solen och somnade till lite. Det var väldigt skönt. Nu ligger jag i soffan och ser på "say yes to the dress" och drömmer mig bort lite. En dag är det kanske, kanske min tur!
Ikväll är det dags att åka hem till mig igen. Det ska bli väldigt skönt. Sova tillsammans med Kasper igen i några dagar innan jag beger mig hem till Linköping.

Likes

Comments

View tracker

God kväll.

Det är alltså inte första gången jag ska prova det här. Jag har alltid haft lust till att göra det här för att kunna skriva av mig och komma bort lite från vardagen. Men eftersom jag tagit bort alla mina tidigare inlägg kanske jag ska presentera mig.
Mitt namn är Amanda. Jag bor för tillfället i Norge i en by som heter Hønefoss. Här har jag bott i två år. Och det sista året har jag bott tillsammans med min pojkvän Kasper. Min storasyster bor också här och jag har nu i år blivit moster till världens sötaste lite pojke. Jag jobbar inom hotell/servering branschen såklart som alla svenskar i Norge gör. Men det är det jag är utbildad till och det jag kan så det är det jag gör.

Nu får vi se hur det här går den här gången men kanske går det bättre, kan alltid hoppas. Jag ska försöka komma ihåg att skriva imorgon också och kanske få in en rutin på det!

Sov gott så kanske det kommer något mer imorgon :)

Likes

Comments