Hej på er! Känns galet att det redan vart första advent och redan är 5 december???? Snart jul liksom, hur underbart som helst!!!!!

Vi måste börja med att be om ursäkt för att vi vart så dåliga på att uppdatera de senaste dagarna. Det har ju vart helg och eftersom bloggen är något vi gör tillsammans så vill vi helst att vi ska vara med varandra när vi gör våra inlägg. Denna helg har vi båda mest njutit av att vi vart lediga och inte haft skola ;), känns verkligen som att vi behöver lov NU, men det är ju inte alls långt kvar så känns inte helt fel. Vår helg bestod av att vara hemma och vila, känns som man uppskattar mer att vara hemma nu när man är borta från morgon till kväll i skolan haha.

På tal om ingenting, missade någon idol i fredags? Så sjukt att redan nu på fredag så är det finalen, men vi tycker det är helt klart rätt personer som kommit dit och som verkligen förtjänar det. Vi är sååååå taggade på att se vem som vinner på fredag, vem tror ni vinner? Känns som en väldigt svår fråga!!!!!

Nu är det ju som sagt 5 december och måndag. Känns skönt med en ny vecka, då vår vecka inte är annat än chill. Vi börjar måndagen med en sovmorgon + vanlig skoldag, tisdag ska vi stå på mässa som ni får höra mer om sen, onsdag studiedag och sen torsdag och fredag är vanliga skoldagar, wiiiihooooo. Så just nu är vi två rätt nöjda tjejer ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har vi planerat ett halvt avsnitt och testat spelat in. Men vi känner att en fredag eftermiddag inte är den optimala tiden att spela in ett avsnitt. Haha, vi kom på oss själva efter att ha spelat in i 20 min att vi låter trötta och typ deprimerade. Så vi känner att vi struntar i det vi spelade in nu och tar nya tag på måndag. Känns bättre att vänta tills man har ett bra avsnitt än att göra ett "bara för att".


Likes

Comments

Äntligen fredag!!!!!<3 Idag är det första december, så vi har vart i kyrkan för adventsfirande, så hela skolan gick dit idag. Det var mysigt när elever sjöng, men vi tycker det blir lite obekvämt att vara i kyrkan haha. Idag är det sista dagen för vår UF lärare som hjälpt oss med företagen, så vi köpte en blomma och choklad till henne som tack för att hon stöttat och peppat oss så mycket.

Just nu sitter vi och planerar inför ett kommande podd avsnitt som vi eventuellt ska spela in idag. Men det är lite svårt att komma på vilket ämnen vi ska prata om när det finns så många. Vid klockan 14:00 har vi ett bokat möte vid banken, så vi äntligen ska få öppna vårt bankkonto som vi väntat på i veckor.

Här är två bilder på oss från idag, vi har glömt bort helt att berätta vem som är vem, men hon till vänster är Amanda och hon till höger är Alicia.

Puss

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det torsdag och ännu en dag närmare julafton! ;) Våra torsdagar brukar vara ganska långa, men idag får vi smita hem tidigare.

Vi hann aldrig lägga ut vårt podd avsnitt igår och det blev vi så sura på. Men det beror på att vi behöver betala fler minuter på sound cloud för att kunna lägga ut avsnitten, och vi kan inte betala före fredag eftermiddag då vi har bank möte imorgon kl.14. Vi blir jäääätte stressade pga det för vi vill verkligen hålla vår planering, men men.. det finns inget att göra så vi får helt enkelt vänta tills imorgon.

Idag när vi vaknade var det vitt överallt, kändes som vi hamnade på nordpolen haha ;). Men nu är klockan 12 och så gott som allt är borta, vi som fick sån julfeeling av detta. :(

På tal om ingenting, vad kul att så många har hittat vår blogg, vi har inte gått ut med detta på vår företags instagram eller i podden ännu för vi vill hinna testa och komma igång med den. Men vi berättar nog om det i vårt 7:de avsnitt.

Eftersom att ni förmodligen inte vet vilka vi är, så tänkte vi att nästa inlägg skulle handla mer om oss. Skulle det vara något ni skulle tycka om?

Puss och kram

Likes

Comments

Hej igen!

Sen vi skrev förra inlägget har vi bara haft en låååång rast. Vi gick direkt till en restaurang som heter Bellas som ligger här i Lindesberg, det är vårt favvo ställe att äta på. Alltid lika mysigt att gå dit då personalen känner igen oss så idag bjöd de oss på en varsin dricka. ;) Vi båda tog oss en varsin sallad som det oftast brukar sluta med när vi äter på där, men det är ju sååå gott.

Efter vår långa rast hade vi en jobbig matte lektion som höll på i 1 timme. Vi fick också reda på att vår sista lektion som skulle vart 2 timmar lång är inställd, så ingen är nog gladare än oss just nu :D!!!!


Något mer som händer idag är att vi ska försöka lägga ut vårt 6:de avsnitt av podden!! Det är egentligen en dag för tidigt enligt vår planering, för vi brukar oftast lägga ut på torsdagar men förra veckan la vi aldrig ut något för allt annat plugg tog verkligen över vår tid. Vi uppdaterar er så fort avsnittet är ute ;) men så länge får ni spana in våra 5 andra avsnitt, ni hittar oss i podcast appen genom att söka på Amanda & Alicia.

Förresten, är det bara här i Lindesberg som det är sånt trött väder? :(

Vi hörs imorgon igen! pussss

Likes

Comments

Äääntligen har vi startat en blogg!!! Vi har pratat om att starta en blogg tillsammans sen ungefär 1år tillbaka, men känt att vi vill ha något speciellt att prata om. Men detta år driver vi UF som är ungt företag, där driver vi en podcast, så därför tänkte vi att det är något vi kan berätta en del om.

Men ni undrar förstås vilka vi är. Vi är två 17åriga tjejer som heter Amanda och Alicia, vi går vårt andra år på ekonomi programmet på gymnasiet i Lindesberg där vi också bor. Vi är intresserade av mode, smink och av att fota. Vi har också fått ett stort intresse för vår podd som vi jobbar med varje dag utöver skolan. Därför har vi valt att vi ska berätta om det för er men även berätta om vårt vardagliga liv.

Detta är som sagt vårt första inlägg och vi har aldrig gjort något liknande innan. Men nu har vi skrivit kortfattat om oss, och ni kommer självklart få lära känna oss mycket bättre i kommande inlägg.

Ni får gärna kika in på vår företags instagram där vi uppdaterar dagligen om vår podd @amandaochalicaspodd

Det går även att söka på oss i podcast appen ifall ni vill lyssna på våra avsnitt. Där heter vi Amanda & Alicia

Puss och Kram

Likes

Comments