View tracker

Igår i skolan så fick vi träna på lite vad vi ville så Maria lockade mitt hår, såhär blir resultatet.

Imon är det äntligen dags att gå till frisören. Mitt hår är så slitet nu och det var ett bra tag sen jag klippte mig sist. Kommer dock inte klippa mer än det som behövs, blir topparna och det slitna bara. Får hoppas det inte blir alldeles för kort bara.

Likes

Comments

View tracker

Onsdagens outfit fick blir enkel och se ut såhär. En par svarta jeans och en blommig magtröja. Simpel is the best! Var nämligen ut på krogen för att "fira" att det är 100 dagar kvar till studenten, var riktigt kul. Så nu börjar nedräkningen på riktigt.

Likes

Comments

View tracker

Dagens mellanmål fick bestå av en Proteinpudding och en banan, gott. Inte varje dag jag äter någonting mellan lunch och middag men idag fick det blir något litet.

Likes

Comments

Tror inte att jag är den enda som är trött på kylan och snön nu. Längtar så mycket tills sommaren nu, gå runt i short och linne och inte behöva dra på sig jacka när man ska gå ut. 

Kollade på bilder från i sommars och hittade på dom här på. Så snygg jumpsuit, tror dock jag inte kommer behålla den utan kanske sälja den på tradera. 

Likes

Comments

View tracker


Hello! Tänka försöka mig på att börja blogga igen nu. Har varit frånvarande både på min blogg här på nouw och på min andra blogg på devote. Men tänkte försöka ta tag i bloggandet igen och se om jag kan få tillbaka lite inspiration. 

Likes

Comments