Favoriten just nu! Mitt berlockarmand från Guldfynd. Har samlat på mig lite berlocker men nu får det nog räcka då det börjar bli fullt armbandet. Älskar verkligen silversmycken, tycker guld smälter in i huden så mycket, älskar silver då det sticker ut mer.

Det är lite roligt med berlocker också då man kan byta ut lite och ändra om utseendet på armabandet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mönstrade shorts från Bikbok. Ge mig värme så man får ha lite sommarkläder.

Likes

Comments

Älskar verkligen att hålla på och fixa i mitt rum. Skulle kunna möblera om nästan varje vecka haha.

Har nyligen målat om mig säng och passade då på att ändra om lite. Flyttade bland annat sängen och mitt sminkbord så jag fick lite mer och bättre plats för mig klädställning. Ni ser två bilder på hur det ser ut nu. Köpte även en vit matta som passade perfekt ihop med den vita fällen som hänger på min stol. Tyvärr är mitt rum lite svårmöblerat. Jag har en dubbelsäng och den kan i princip bara stå på två ställen. Men får fixa det som går och såhär har jag det nu.

Likes

Comments

Ligger fortfarande hemma och är sjuk..Dock har jag ändå gjort lite nytta istället för att bara ligga i sängen. Tvättat, dammsugit och äntligen tagit ner julgardinerna, det var på tiden nu. Tråkigt väder har det också varit så vart sugen på en utomlandsresa. Det får tyvärr vänta men hade inte varit fel med en resa till sommaren.


Likes

Comments


Eftersom jag precis börjat blogga tänkte jag dela med mig utan 5 saker som många inte vet om mig.


1.

Jag är faktiskt, tro det eller ej, lite händig av mig. Skruvar ihop och isär möbler, målar möbler och allt som hör det till. Alltid när vi köpt någon ny möbel är det jag som får bygga ihop det, haha. Även när det kommer till datorer osv. hemma är det ofta jag som får fixa det. Så det är min lilla hemliga talang haha, det är ju faktiskt kul också.

2.

Jag älskar rockmusik. Sabaton, Metallica, Five Finger Death Punch mm. Tycker det är grymt bra!

3.

Har tankar på att göra en till tatuering som kommer vara en på överarmen, i princip halva armen.

4.

På tal om att jag är händig med möbler osv. så har jag faktiskt funderat på att utbilda mig till målare. Jag har så svårt att bestämma mig vad jag vill göra i framtiden då jag lätt ångrar mig, men ett tag nu har jag tänkt på att utbilda mig till målare. Så vi får se vad som händer.

5.

Jag har haft praktik på produktionsbolaget Baluba och programmet Partaj. Grymt roliga månader med inspelningar och härliga människor, hade utan tvekan gjort om det igen!

Likes

Comments

Saknar sommaren så mycket just nu. Sitter hemma och är sjuk samtidigt som jag lyssnar på musik och kika igenom lite gamla bilder. Tankarna och minnena kommer tillbaka.

Likes

Comments

Halloj!

Tänkte försöka mig på det här med bloggandet igen. Har inte bloggat på superlänge men nu tänkte jag försöka komma igång igen. Har tidigare bloggat både här och på devote men tänkte kör här ett tag nu.

Likes

Comments