Halloj!

Slut på helg och dags för en ny vecka. Igår la jag nytt golv i mitt rum. Istället för mitt träfärgade golv blev det ljusgrått som ni ser på bilden, supernäjd! Det blev mycket ljusare och fräschare. Jag älskar verkligen när det är ljust i rum och sen med detaljer som kan vara lite mörkare. Tog nästan hela dagen att få det klart då jag aldrig lagt golv förut, fick såklart lite hjälp av pappa också.

Idag stod andra jobbsysslor på schemat, nämligen målning. Nu håller jag på att måla garderobsdörrar här hemma. Det kommer ta några dagar då det är en del dörrar samt lång torkningstid. Men men, resultatet blir bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Äntligen lite helg, skönt! Gårdagen spenderade jag med min kompis Josefine. Blev bland annat en biltur, käk på Max samt mycket prat och skratt. Riktigt rolig dag som vi avslutade med en drink på O'Learys.

Likes

Comments

Godmorgon!

Ny dag igen och frillan är inte på topp, haha. Dåliga hårdagar kan nog alla känna igen sig i. Men ska snart paddla mig upp ur sängen och göra mig i ordning för lite jobb. Brukar inte göra speciellt mycket på morgonen faktiskt. Sminkar mig på en kvart, fixar till håret litegrann och sen är det bara lugn och ro i soffan som gäller. 


Likes

Comments

Visst är det skönt med lite ledighet? Idag hade jag turen att vara ledig. Dagen fick bestå av ett träningspass, ett besök hos farmor samt lite städning här hemma.

Tycker dagarna går väldigt snabbt när man är ledig, man hinner inte mer än gå upp och äta frukost förens man ska käka middag och sen gå och lägga sig igen. Men man får försöka ta vara på dagarna på bästa sätt tycker jag!

Likes

Comments

​Vart ett litet uppehåll från bloggandet igen tyvärr. Men ska göra ett nytt försök att uppdatera mer! 

Dagen har bestått av i princip bara jobb. Kom hem rätt sent så vart bara att äta lite middag och slå sig ner en stund i soffan. Det är nog det skönaste på hela dagen måste jag säga, att få sätta sig och ta det lugnt efter en dags jobb. Nu ska jag fortsätta vila och ta det lugnt extra mycket då jag börjar känna mig lite förkyld. 

Likes

Comments

Favoriten just nu! Mitt berlockarmand från Guldfynd. Har samlat på mig lite berlocker men nu får det nog räcka då det börjar bli fullt armbandet. Älskar verkligen silversmycken, tycker guld smälter in i huden så mycket, älskar silver då det sticker ut mer.

Det är lite roligt med berlocker också då man kan byta ut lite och ändra om utseendet på armabandet.

Likes

Comments

Mönstrade shorts från Bikbok. Ge mig värme så man får ha lite sommarkläder.

Likes

Comments

Älskar verkligen att hålla på och fixa i mitt rum. Skulle kunna möblera om nästan varje vecka haha.

Har nyligen målat om mig säng och passade då på att ändra om lite. Flyttade bland annat sängen och mitt sminkbord så jag fick lite mer och bättre plats för mig klädställning. Ni ser två bilder på hur det ser ut nu. Köpte även en vit matta som passade perfekt ihop med den vita fällen som hänger på min stol. Tyvärr är mitt rum lite svårmöblerat. Jag har en dubbelsäng och den kan i princip bara stå på två ställen. Men får fixa det som går och såhär har jag det nu.

Likes

Comments

Ligger fortfarande hemma och är sjuk..Dock har jag ändå gjort lite nytta istället för att bara ligga i sängen. Tvättat, dammsugit och äntligen tagit ner julgardinerna, det var på tiden nu. Tråkigt väder har det också varit så vart sugen på en utomlandsresa. Det får tyvärr vänta men hade inte varit fel med en resa till sommaren.


Likes

Comments


Eftersom jag precis börjat blogga tänkte jag dela med mig utan 5 saker som många inte vet om mig.


1.

Jag är faktiskt, tro det eller ej, lite händig av mig. Skruvar ihop och isär möbler, målar möbler och allt som hör det till. Alltid när vi köpt någon ny möbel är det jag som får bygga ihop det, haha. Även när det kommer till datorer osv. hemma är det ofta jag som får fixa det. Så det är min lilla hemliga talang haha, det är ju faktiskt kul också.

2.

Jag älskar rockmusik. Sabaton, Metallica, Five Finger Death Punch mm. Tycker det är grymt bra!

3.

Har tankar på att göra en till tatuering som kommer vara en på överarmen, i princip halva armen.

4.

På tal om att jag är händig med möbler osv. så har jag faktiskt funderat på att utbilda mig till målare. Jag har så svårt att bestämma mig vad jag vill göra i framtiden då jag lätt ångrar mig, men ett tag nu har jag tänkt på att utbilda mig till målare. Så vi får se vad som händer.

5.

Jag har haft praktik på produktionsbolaget Baluba och programmet Partaj. Grymt roliga månader med inspelningar och härliga människor, hade utan tvekan gjort om det igen!

Likes

Comments