Header

Vaknade halvt död i morse när jag skulle till skolan, var verkligen jätte trött! Måndag och allt ;)

När jag kom hem efter skolan åt jag middag och åkte till stan med pappa då han skulle klippa sig och jag tittade bara runt lite. Vi har även bokat en resa till Stockholm från torsdag till lördag! Mamma ville åka någonstans på sin födelsedag så vi valde att åka dit igen ;) Ska bli kul!

Förresten har jag inte berättat om vad alla möten jag har farit på handlar om! Jag ska åka med en grupp personer på Youth Exchance till Irland! Det är ett läger som är i en vecka där både en grupp från Irland och Portugal även deltar! Det är ungefär som ett kulturläger och man får lära känna lite av de andra ländernas seder t.ex.

Vi kommer bla vara på ett lägerområde som heter Larch Hill där vi kommer att få bland annat åka linbana och gå på vandring i naturen och sen i veckan kommer vi vara i Dublin och shoppa ;)

Är verkligen jätte taggad och det är super härligt gäng vi åker med! 

Bildresultat för irland

Men iallafall, efter att jag var i stan så trimmade jag Dells. Hon var verkligen jätte fin men lite tung i handen men annars super!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Har spenderat hela min söndagsförmiddag i stallet och ridit. Jag hoppade henne lite på max höjd 90 cm, bara för att känna att vi kan lägga distanserna och för variation i träningen. Försökt att få in ett hoppass i veckan då jag har varit väldigt dålig med det men vill att vi ska få upp lite rutin och stärka självförtroendet efter våra motgångar. Det går verkligen framåt! Hon var jätte fin, några ryttarmissar ibland men annars perf!

Nu har jag bytt om och ska snart fara på möte till Nykarleby!

Likes

Comments

​Har just kommit hem från skolan och ätit middag. Dagens planer är att rida ett dressyrpass på Dells och Idunn ska eventuellt ridas ut. Jobbade ganska mycket samling med Dells igår så jag skulle få henne ordentligt på bakbenen. Idag ska jag ta lite repetition av det och även ta med lite svårare rörelser. Fick just veta att det är en varg i skogen vid oss så det blir nog inga ritter i skogen på en stund ;)

Likes

Comments

Startade veckan med att vara hem från skolan eftersom vi hade dagsverket och därför har jag städat ganska mycket idag...

Men efter allt städande så åkte jag och mamma till gallerian och tittade runt lite och åt på café. Nu så ska jag snart gå ut och laga stallet och rida Dells, dagens schema är terrängen. 

Ringde även och bokade en frisörtid till nästa vecka, ska göra något nytt ;) Läntarr!​

​Jag var ju på regionträning på lördagen. Det gick jätte bra! Hon var lite trög i början men sen när vi började hoppa fick jag en jätte fin känsla och hon jobbade jätte bra! Väldigt bra tränare också!

Likes

Comments

Sitter i bilen nu som rullar mot Myrkku och regionuttqgningen. Stallet är mockat och ponnyn står nöjd och ren i transporoten. Önska mig lycka till😜

Likes

Comments

Det har bara varit jätte äckligt väder idag, det har regnat jätte mycket och varit kallt och man skulle helst bara vilja vara inomhus eller så skulle man vilja ha en manege att gå till. Men nej, stallet behövdes mockas och vattenhinkar, höpåsar och kraft behövdes göras. Dells behövdes även longeras på vår ridbana som nu ser ut som ett hav...

Men det är väl det vi ryttare ska vara beredda på att göra eller hur? Fin var lilla Dells iallafall, lika gullig och fin som vanligt <3


Likes

Comments

Efter skolan åkte jag och mamma på ett litet hemligt uppdrag som ni förhoppningsvis kommer få ta del av i bloggen senare! Efter det gick jag ut till stallet, jag behövde bara rida eftersom mamma hade varit så snäll och mockat hela stallet <3

Hon kändes lite stel åt vänster men annars helt ok. Red mest i lång och låg form och lät henne jobba bra där, hon är väldigt duktig på det!

Nu står hon i boxen och äter sin kraft och sitt hö och jag har duschat och ska snart börja gå och lägga mig. Hoppas ni oxå har haft en bra tisdag <3

Likes

Comments

Kom hem från skolan ungefär klockan fyra och efter det han jag bara äta och sen plugga och plugga hela kvällen. Har Fysik prov imorgon så det är därför, har inte ens satt min fot i stallet idag... längtar redan ;)

Som ni kanske märker har Dells varit ledig idag efter att hon har fått träna 4 dagar i sträck vilket brukar vara en ganska max i hennes program eftersom jag brukar träna henne i 3 dagar i sträck, 5-6 dagar i veckan. 5 dagar brukar vara ett absolut max beroende på vad jag har tränat. Men nu så ska jag titta på YouTube, andra bloggar och till och med lite på en uppsats till skolan som ska skrivas på datorn. 

På tal om YouTube, jag fick såklart problem med redigeringsprogrammet så det vill inte ladda upp videon. Om ni har ett tips på ett gratis och bra redigeringsprogram får ni gärna säga till!

Image result for you can do it horse

Likes

Comments

Yess! Ny månad nya möjligheter!

Startade månaden med att rida ett lösgörande pass barbacka på Dells. Verkligen jätte fin och mjuk men var lite jobbigare i skänkelvikningen i höger då hon tog min skänkel i förväg och bara sprang iväg med bogen och bakbenen hängde inte med i början, men efter en stund samling och några extra övningar fick vi det att fungera mycket bättre! På senaste har hon varit lite stel i nacken men nu kändes det verkligen väldigt bra!

Igår klockan 19.00 kom en tjej får WOW Saddles till oss och provade sadlar, i nuläget tänker jag bara säga att de var fantastiska! Men om 8 veckor när den kommer lovar jag att skriva ett inlägg om den och ni ska få bilder!

Image result for amanda nygård de almendra


Likes

Comments

Har fixat klart stallet, duschat och landat i sängen. Idag fick Dells öva på lite galoppombyten över kavaletter och jobbade även vid sidan om med lite skänkelvikningar och galopplyft från skritt. Hon var väldigt fin men kändes lite stelare i nacken och tog lite längre en vanligt att få henne att jobba i en fin och avslappnad form men annars jätte fin. Blev även ett ganska kort pass eftersom att jag antagligen inte kommer tävla mer i år och jag försöker kombinera ganska mycket ordentlig träning med att bara ha kul och rida ganska kravlösa pass. Dells känns jätte bra med det och hon får på det sättet en liten paus från pressen och tävlingsprestationerna

Image result for amanda nygård De almendra

Imorgon ska jag dra till stan efter skolan och shoppa ;)

Likes

Comments