Header

Igår blåstes supermatchen av. Matchen mellan Arsenal och Manchester City, matchen som jag oerhört spontant hamnade på men åh vad kul det var. Efter att idag ha varit tillsammans med ett Arsenal fan i 10 månader har jag självklart blivit det också. Resultatet slutade i 3-2 till Arsenal, en seger helt enkelt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Idag träffade jag Elin efter två månader. Vi har inte setts sedan vi tog studenten vilket känns konstigt eftersom vi brukade umgås varje dag. Vi gick till JOS hälsocafé och att äta där var lika guld som att träffa henne. Så sjukt god sallad och juice, rekommenderar verkligen er att gå dit!

Likes

Comments

Igår kväll tog han ut mig på middag. Dejten tillbringades på Basilico i Uppsala och självklart sat vi vid uteserveringen för att ta vara på kvällssolen. Pasta med kyckling, soltorkade tomater, champinjoner och gräddsås stod på menyn. För- och eftermiddagen spenderades på stranden.

Slänger in en bild som är nedladdad från Snapchat också. Så här såg vi ut ikväll.

Likes

Comments

Är just nu i Uppsala för att umgås med Benjamin i tre veckor, så fantastiskt! Gårdagen började med att vi bara låg i sängen och kollade på serier men till slut tog vi oss samman och åkte in till stan, fikade, få lite frisk luft och dagen slutade med en bio då vi kollade på Central Intelligence och umgås med vänner som vi mötte på hemvägen

Likes

Comments

Nu kom det. Beskedet som jag har fruktat att få i flera månader. Han kom in på skolan han sökt i London och ska nu flytta dit i tre hela år. Vi har nu haft långdistans i 9 månader och de ska utökas till ett annat land i 3 år till. Jag förstod att det var detta han ville berätta när jag såg att jag hade fyra missade samtal på mobilen. Det är så mycket tankar som går igenom mitt huvud just nu. Borde jag också flytta? Vad ska jag göra där i så fall? Är han värd detta? Borde jag göra slut? I hans mening så har vi tränat inför detta i 9 månader och allt löser sig men alla ni som är eller har varit kära vet hur ont det gör att vara utan den personen. Han har inte gjort slut men ändå så har jag fått mitt hjärta krossat.

Likes

Comments

Utdrag ur min Instagram.

Follow me 👉🏼 instagram @ amandanordbo

Likes

Comments

Idag är det en månad sedan studenten, sjukt hur tiden har tiden gått så fort. Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra i höst men jag tar det lite som det kommer. Hur som helst här kommer en tillbakablick till studenten 2 juni!

Dubbelhakan när man tar emot betyget från rektorn är real

Likes

Comments

Dagen idag har varit en mardröm med stort M. Har haft olidlig mensvärk i flera timmar och inte nog med det, jag har även varit dålig på att äta det senaste dygnet samt inte fått tillräckligt mycket med sömn vilket har resulterat i extrem illamående och ont i magen. Jag är otroligt dålig på att hantera smärta dessutom så jag har haft panik och inte vetat vad jag ska göra eller ta vägen. Nu börjar det bli bättre dock efter att ha sovit en stund och ätit ett ordentligt mål mat. Samt lite Ben & Jerry på det. Alltså B&J, tack för att ni existerar! - Sincerely alla tjejer. Och till alla er som också har mensvärk idag, mina tankar går ut till er!

Likes

Comments

Tänk att en person kan göra en så lycklig. Idag fick jag nämligen träffa Benjamin efter två och en halv vecka. Det var tyvärr bara en dag då han var upptagen imorgon men varje timma betyder så klart mycket. Tog tyvärr inga kort idag, rörde telefonen knappt alls men jag fotade när jag gjorde mig redo i alla fall och detta var hur det såg ut när jag gjorde mig redo. Glömde fota både mascara och highlighter men ja, detta är hur jag såg ut idag. Lite mer smink än vad man brukar ha på en torsdag kanske men är man kär så fååår man!

Likes

Comments