Nu börjar mörkret ta över och kylan sveper in, men den finaste perioden av hösten är även här nu. Alla härliga höstfärger som omringar vår miljö och så mycket mysigt mode som vi kan hitta i skyltfönsterna.

Något som får mig att må extra bra när hösten är här är att gå ut och gå i denna vackra miljö och njuta av den friska luften.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Älskar när hösten är här!

Mysiga höst kläder, härliga färger på sminket och nya trender när de gäller håret.

Valde min senapsgula tröja till en guldig/vinröd makeup och la håret på spolar så det skulle få lite volym.

Likes

Comments

Var igår och fixade mina naglar hos Neda. Hon är grymt duktig och blir alltid så snyggt när vi slår ihop våra kreativa hjärnor. Blir alltid så glad när jag träffar henne, en av de närmaste vännerna. Var ett år sen som vi började jobba lite ihop, viktigt att ha inspirationer och förstående männniskor i detta yrke. 💅🏼

Likes

Comments

Fick äran att sminka och fixa håret på vackra Isabella löwengrip i helgen.

De hade hyrt en svit på ekerum i Öland, så vi var där och fixade. Det är alltid lika kul med nya kunder och speciellt när man träffar en förebild och en inspiration.

Älskar driva och öppna människor, man får så mycket energi och power.

Likes

Comments

Tiden går så fort och snart kommer hela skoltiden vara över. Stylade de nya ettorna idag och känns som man själv satt där i stolen, samtidigt så ser man sin egna utveckling vilket är otroligt!

Har varit ett väldigt speciellt år och har hunnit med så mycket, fått så mycket kunskap och vuxit så som människa.

Likes

Comments

Likes

Comments

Haft en super mysig helg på Öland och i Oskarshamn. Har bara slappt och tagit det lugnt med min älskling och familjen. Man tar verkligen vara på varje minut och uppskattar allting när man kommer ifrån sin vardag och till lugnet.

Likes

Comments