Det e fkn 2017 nuuuuu, ett helt nytt år.

Det känns hyfsat bra för att 2016 har varit bland dom sämsta åren så ut me det gamla och in med det nya. <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu va det ett tag sen sist, det har hänt en del sen augusti har börjat umgås med en barndoms kompis igen vilket är väldigt roligt. Det har även hänt mycket med pappa så jag har "bott" hos min barndoms vän Gun ungefär 1 månad men nu är det lite till och från är hemma ibland men det är faktiskt inte det jag vill jag trivs inte hemma och vill helt enkelt inte vara här men har inte så mycket val kan ta upp vad som hänt i ett annat inlägg.

Likes

Comments

Har börjat äta B 12 tillskott eftersom jag inte äter fisk och kött så ofta är dock inte vegan men har en ny favorit "rätt" och det är pommes och en vegansk schnitzel.

Har försökt att lära mig att dricka te, just nu dricker jag svart te vilket kanske inte är det bästa, grönt te är nyttigare men smakerna på det svarta te:t va godare.

Likes

Comments

Idag när jag va ute så luktade det höst, blandade känslor till detta haha. Min mamma bor vid en jätte fin skogsstig som tar 15 minuter att gå igenom brukar gå där ifall jag mår lite dåligt för det är som en liten terapi promenad.

Likes

Comments

Idag va jag ute på promenad med min hund som heter sambo vi gick i skogen i en och en halv timme, bilderna är från promenaden. Det är bara 13 ° ute men det blåser inte så att det är ganska varmt jag hade på mig en jacka som jag köpte en gbg minns ej vart jag köpte den, en tröja i från Bikbok, tajts ifrån Lindex och skor från Reebok.

/Amanda😘

Likes

Comments

Vem skulle inte vilja ha perfekt förhållande tyvärr så blir det ofta skit tillslut och det är därför jag inte vill bli kär just nu eftersom jag mår ganska dåligt redan skulle jag aldrig klara av att bli sårad, men som sagt vem vill inte ha en person i sitt liv som älskar en på det där speciella sättet och ha någon på bättre humör så fort man tänker på den..skulle vara underbart <3

/amanda 

Likes

Comments

Har alltid haft olika ideer om vad jag ska bli sen när jagblir äldre men jag har aldrig haft en rimlig idee eller en hel plan förens nu,går dock bara 8:ttan men nu har jag har en plan hur/Vad jag ska göra om jaginte ändrar mig såklart.

Eftersom jag är ganska lat som dom flesta tonåringar är såvill jag ha en ganska chill och rolig gymnasielinje och jag älskar hår smink ochnaglar så tänkte jag mig ett plusgymnasium och efter det bli frisör eller någotliknande fram tills jag känner mig redo till att göra något mer ”avancerat” ochnågot mognare och då tänkte jag plugga till psykolog eller något som man harchans att hjälpa att hjälpa andra människor (ungdomar) som mår dåligt eller harproblem för jag vet hur viktigt det kan vara att få prata med någon, jag villfinnas till hands för andra.

Jag har ett mål i livet och det är att skriva en bok, detskulle vara jätte kul men framförallt svårt och det är kanske inget mål utanmer än dröm.

Det va allt kom å tänka på detta eftersom skolan snartbörjar:/

PUSSO KRAM

Likes

Comments

Hellu!

Skriver på detta inlägget på min telefon just nu för vill bara får upp något😈
Jag och Tuva va på en promenad här om dagen och det var jätte skönt väder och med gott sällskap så finns inget att klaga på. Jag sitter inne nästan hela tiden så det är skönt att komma ut ibland😉
Tog några bilder vid vattnet

Likes

Comments

Hellu!

Ett snabbt kvälls inlägg :))

Jag älskar grunge stilen det är så jag men har inte vågat ha på mig såna kläder för jag är en sån typ av människa som inte kan ta en eller flera elak kommentar som handlar om mitt utseende så har helt enkelt inte vågat.... Här får ni några bilder på några kläder jag tycker är skit snygga och som jag skulle vilja kunna ha på mig någon dag.

​Vet att bilderna har dåligt fokus men det får gå god natt ;*

Likes

Comments

Hellu!

Nu taggar vi en ny skolvecka..:/

Det är måndag och är sjukt trött men försöker se pigg och glad ut för det känns som allt går lite bättre då. Sitter just nu på en svenska lektion och väntar på att få sluta och fördriver tiden med att skriva ett inlägg :)) Imorgon ska jag ha omprov i biologi för jag fick underkänt men det känns bara bra för då får jag chansen att förbättra mig eftersom jag inte hann/inte orkade plugga till det provet.

Igår la jag ut en bild på instagram som jag blev ganska nöjd med men i början visste jag inte om jag gillade den eller inte, glöm inte att följa mig Amandaaanilzon ;) länk till min insta och bilden https://www.instagram.com/p/BC53j7wPtQQ/?taken-by=amandaaanilzon

Ni som kollar på ung och bortskämd vet vem ben är!! Jag älskar han yt han heter "du vet ben"

 In & kolla sjukt rolig och najs haha

Likes

Comments