Kärlek kärlek kärlek...

Man ska inte behöva vara rädd för kärleken. Tyvärr kan man lätt bli det då men blivit förkrossad förr. Vissa som t.ex. Jag HAR blivit playad,killar som bara lekt med en och ens känslor.
INTE OKEJ NÅGONSTANS?!?!!

Man får verkligen känna efter. " är detta en person som är bra för mig" " mår jag bra av denna personen eller är det en person som får mina kinder våta av tårar?" "Är allt denna personen säger till mig sant? Eller är det ren bullshit?"

Detta med kärlek är svårt,och alla kommer bli och har blivit förkrossade. Det är bevisat att genomsnittligt kommer alla minst gå igenom 3-5 svåra brakeups innan man hittar den rätta. Det är svårt att höra,verkligen. Sen denhär tonårskärleken behöver inte vara den som kommer lämna dig sida. Absolut inte! Känner folks föräldrar som varit tillsammans sedan fjärde klass!

Men när man gått genom ett brakeup är tiden det ända som kan göra ditt hjärta helt igen. Tiden läker nästan alla sår.kom ihåg det!

Umgås med din vänner och hitta på saker som får dig på andra saker om du nyligen lämnat ett förhållande. Prata med andra killar,få dig att känna dig som i centrum hos alla dina nära och kära. Men kom ihåg att inte låta alla tårar bara banka inombords,låt det spruta tårar om det behövs,köp en ben&jerry,gråt ut , kryp ner under täcket med en bra film. En person som gråter är inte svag,den har bara varit stark för länge!


Killar som bara är ute efter ligg märker man på hur de beter sig. Tro mig,jag vet.

Det finns ju såklart sen folk som har haft en partner som varit otrogna. Väldigt hemskt med otrohet.. Skulle aldrig kunna förlåta en sådan sak vid ett förhållande. Känn verkligen att du kan lita på den du är tillsammans med.

Kan verkligen skriva mer om kärlek och sådana saker som jag skrivit lite kort om nu.

Puss och kram! Ni är bäst❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ett tidsinställt för imorgon!❤️❤️

Likes

Comments

Fick bara ett ryck och sprang snabbt till mobilen. Kände att detta var viktigt att skriva om. Just komplex.komplex över sin kropp/utseende.

Jag vill få ut detta att hur tjocka lår jag än tycker att jag själv har,kan jag inte klaga på dom. Varför skulle jag klaga på mina ben? MINA ben är dom som gör att JAG kan gå. Jag kan röra mig,jag kan springa och göra allt möjligt. Tänk de som är födda utan ben eller råkat ut för någon olycka och inte har några. DE KAN INTE GÅ ÖVERHUVUDTAGET?! Och folk klagar på att sina ben är tjocka?!?!!!
Jag är jättestolt att jag har ben som fungerar, ben som gör att jag kan röra mig!

Mina armar funkar som de ska,min kropp fungerar helt perfekt och MIN KROPP är skapad för att fungera, INTE för att svälta mig eller träna sönder mig. Visst det är verkligen jättebra att man tränar men man ska inte känna att man tränar för att man känner sig tjock. Man ska träna för att det är bra eller kul!

Alla dessa kroppar som alla ska sträva efter att se ut som..

Små bröst? De är till för dina barn! Det kan vara som myggbett eller så kan de vara som meloner,men vad gör de? De funkar ändå som de ska o det är vad som är huvudsaken!

När man provar kläder är storleken en siffra/bokstav,man ska inte sträva efter en speciell!allas kroppar ser olika ut och vem vet,storleken är kanske för liten eller för stor på just den butiken. Det är så ibland för alla!


Folk som letar fel ska man inte bry sig om! Du är som du är och du kan inte vara någon annan,hur mycket du än vill. Man ska inte försöka vara som alla andra,man ska vara sig själv och visa alla hur fin människa du faktiskt är!

Man ska vara stolt om man har en kropp som funkar och snälla sluta klaga på hur ni ser ut! ALLA är fina, jag menar det verkligen. Du är speciell,tänk att INGEN I HELA VÄRLDEN ser ut precis som du!

Tänk på detta nästa gång du ser ner på din kropp eller utseende,snälla❤️

massor av kärlek till er!Likes

Comments

That moment när man inte skrivit ett enda blogginlägg på hela sommarlovet...

Måste verkligen skärpa mig✋
Tänkte berätta lite om hur jag har det just nu för er som vill veta. Vädret har ju inte varit på topp här nere i skåne. En vecka på hela sommarlovet,EN Vecka har det varit varmt på raken.
Man hade ju lite bränna i början av lovet men nu börjar ju allt gå bort,tyvärr.
Har även varit på ridläger på flora,vilket gick ganska så bra!

För några dagar sen så var jag och träffade massa av mina gamla kompisar från min förra skola,jättekul att umgås igen! Vi ska även ha en sån träff nästa vecka,då vi ska tälta,grilla,bada o massor av sånt! Då ska alla komma,för att på förra träffen kunde inte alla komma.

Var på kiviksmarknad alla dagarna, sjukt kul o vara där med massor av folk o lära känna många nya! Köpte lite saker där som var grymma, o åkte riktigt många karuseller..tyvärr alldeles för många..som snurrade😬😌

Har ni tips på vad man kan blogga om så får ni gärna kommentera det, väldigt skönt att kunna skriva av sig ibland och veta att någon "lyssnar".

Bjuder på lite bilder från min sommar! Hadeee💓✨🍓🌊☀️🌴🌾🌸🐎🍴🍟🍔

Likes

Comments

Hej bloggisen! Har ju inte varit alls aktiv här och ska försöka att blogga mer!😁nu är det sommarlov och det är ju verkligen jätteskönt! Men tyvärr så solade jag lite för mycket i början så att jag brände mig väldigt mycket..o igår kunde jag knappt röra på mig.. Aja de blir väl snart bättre får man hoppas😌jag ligger fortfarande i sängen nu och har verkligen sovit ut lite nu. Jag ska förhoppningsvis till stranden senare idag och bada o sånt.

Är det bara jag eller känns det bara som att en vanlig helg börjar nu? Alltså jag slutade ju på fredagen och att ett lov sen börjar på helgen känns ju bara som att man tar helg juuu

Bjuder på en bild på mig! Puss o kram alla❤️

Likes

Comments

Lyx eller budget? Vilken skulle ni valt? Jättefina båda två tycker jag! Men eftersom att de är så lika så väljer jag budget;) har ju en sådan dom jag är superglad över sååå

Likes

Comments

Det gick väldigt bra igår på pay&jumpen! Är iallafall nöjd! Jag valde att starta ganska lågt, 60&70. Båda banorna gick galant men på 70 var det ett "murhinder" som hon tyckte var lite läskigt så det stannade hon på men kom över efter något försök. Är nöjd för att hon inte gått så mycket i hoppning för att det varit så kallt nu i vinter. Hennes första "träningstävling" själv och hon skötte sig väldigt bra! Har tyvärr inga bilder just nu från dagen man kan se om jag kan hitta något ;)

Likes

Comments

Mot pay&jump! Ska bli skuperkul! Ska mest hoppa igång hästarna nu efter vintern så de kommer igång, så kör på ganska lågt idag :) men måste dra nu, ända mig lycka till:) hajpoo

Likes

Comments

Hej alla! Detta är min nya blogg :) jag skapat så många bloggar men sen aldrig tagit tag i att börja blogga! Nu ska jag förhoppningsvis börja o blogga OFTA. Tänkte presentera mig själv lite snabbt. Jag heter Amanda Nilsson och blir 14 den 21 mars. Jag bor i Skåne och älskar hästar, mode och smink. På denna bloggen vill jag kunna tipsa, peppa och skriva mina åsikter om olika saker. Jag tänker skriva inlägg om kärlek, skola, vänner&familj, hästar, kläder och smink. Såklart massor av andra inlägg, kommer bara inte på fler nu haha;) kommer att komma massor av åsiktsinlägg för att jag känner ibland att jag måste skriva av mig lite :) haaajpoo

Likes

Comments