Dagens samhälle har så sjukt många krav på oss ungdomar. Tänkte ta upp några av dom, så gilla om ni håller med eller något!

1: alla tjejer måste ha bröst, röv, stora läppar & måste vara smala, "ha kurvor".
Om jag ska säga vad jag tycker om detta så kan jag börja med, fuck alla er som säger detta! Seriöst ingen kan följa vad samhället tycker, man ser ut som man gör & det är det som gör dig till just DIG! Så om någon säger något annat så kan dom bara dra.

2: killar måste ha stor kuk, snygg mage, ha muskler, ha snygg still med tajta kläder.
Om jag ska säga något om detta så säger jag samma som på förra men bara att killar kan inte bestämma sin storlek på kuken, eller dom födds inte med snygg mage eller värsta musklerna för det gör ingen.

3: ingen kan vara homosexuell för det är äckligt. Och man får ta så mycket för det! Alltså snälla! Om en kille blir kär i en kille så fan låt han samma med en tjej blir kär i en tjej. Kärlek som kärlek så bara käften!

4: sen måste man klä sig som dom säger. "Vissa inte för mycket hud tjejer" "vissa magen boys" "ha tajta kläder inte pösiga" alltså ärligt? Varför bry sig om hur någon annan klär sig? Klä dig som du vill så klär dom sig som dom vill. 

5: & det här med grupptryck? Vadå om dom hänger med vill röka, dricka vad fan som helst, ska inte få dig att göra det. Gör det du vill och låt inte någon styra över dig eller dina beslut. 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mobbning vad är det?
Mobbning förekommer överallt. I skolan, på nättet, ute på gatan, i hemmet, ÖVERALLT.
Det finns många olika sorters mobbning.
Den som uppkommer oftast är ju faktiskt den som sker på nättet, där dom som skriver till en stor del tror man kan vara anonym & man är feg nog att stå öga mot öga. Men sanningen är att man är inte anonym nån stans, inte ens på nättet. Man kan enkelt kolla upp vem det är som skriver på nättet till en.

Mobbning är en så sjukt hemsk grej, att en annan människa kan ens kränka och trycka ner en annan människa. Tänk om det varit du? Hade det varit lika kul eller? Nej juste trodde väl det.

Mobbning får personer att skada sig själva, på alla olika sätt & ibland leder mobbning till och med till att personen som utses för det tar sitt liv. För man inte orkar med att må så dåligt över att en annan människa trycker ner en så otroligt mycket.

Seriöst vi måste ju på något sätt stoppa mobbningen? Vi kan Inte fortsätta så hära. Det är inte okej nån stans.

Jag själv tycker mobbning är så fegt, om du nu mår så dåligt själv sök hjälp istället för att gå på en oskyldig människa.

Fuck off för mobbningen som sker överallt som ingen behärskar stoppa

  • life

Likes

Comments

Som det står i rubriken kommer detta inlägg handla om alkohol. Alkohol kan skada en person så sjukt mycket. Igår så bestämde jag och två tjejkompisar oss för att kröka så vi gjorde det. Jag minns inte jätte mycket utom att vi först var inne sen helt plötsligt var vi ute inne i stan helt packade. Jag var nog den som drack mest av oss som alltid tyvärr. Jag var totalt packad och jag svär jag minns inget. Jag ringde dit en snubbe som hon ena är på g med kan man säga, dom började bråka och jag började få ångest över alkoholen som fanns kvar i min kropp. Jag var så packad att man inte fick kontakt med mig, Jag var tydligen så nära gränsen på att ge upp igår, jag skulle ta livet av mig igår, jag minns det så starkt. Jag la på marken och kunde inte andas för dom stoppa mig, tur var väl det? Hade jag druckit lite till hade jag antingen legat på sjukhuset eller psyket nu, eftersom dom ville inte se mig så. Ingen har någonsin sett mig på det visset. Jag var så borta att det var sjukt. Jag minns inget förutom då jag tänkte springa mot bilarna på vägen och låta dom köra på mig och bara låta dom ta mitt liv.

Så barn syssla inte med alkohol när ni inte har åldern inne, ni vet aldrig vad som kan hända, jag har aldrig varit rädd för att dricka men just nu är jag det, eftersom jag inte har kontroll över drickandet. Jag stoppa till och med hon ena från att dricka för mycket eftersom hon aldrig riktigt druckit så mycket och blivit packad. Men sen kunde jag inte ens ha kontroll över mig själv även om det skulle behövas en aning. Alkohol är något dom flesta testar i tonåren och jag vet att det är svårt att hålla sig borta. Men tänk en extra gång innan du gör något. Man vet aldrig vad som händer när du har alkohol i kroppen.

Men det var ändå en lyckad kväll, men kommer ha hjärnan med mig nästa gång om detta sker igen. Eftersom man aldrig vet vad du själv gör eller vad någon annan kan göra mot dig. Hade inte jag heller ringt dit snubben skulle något grovt hänt oss eftersom vi var så långt borta från verkligheten och vi skulle nog vara enkla byten för dom idioterna som tänkte göra detta.


Likes

Comments

idag fyller min vän 15 bast, vilket betyder byxmyndig och allt.

Jag och hon har kanske inte haft det bäst under det senaste året tills ungefär 1 månad sen. Hon betyder otroligt mycket för mig och jag är glad att ha henne tillbaka i mitt liv. Utan henne vet jag inte om jag hade orkat mer seriöst, jag hade min kille ett tag till det tog slut och livet tog slut ungefär. Men då kom hon tillbaka in i mitt liv och blev min räddning kan man säga.

I helgen ska jag fira henne mer så då kommer ett annat inlägg kring hennes födelsedag.

Aj löv jue gurl. FAN TACK FÖR DU FINNS

Vi ses i nästa inlägg, ha det gött haj.

puss puss ;**

Likes

Comments

​tjena bloggisar. 

Är sjukt ledsen för jag inte uppdaterat på hela veckan. I måndags var jag sjuk & sen tisdags när jag kom tillbaka så drogs jag in i något drama bland några tjejer i skolan. 

Sen är det mobbing som pågår i klasen osv. Sä jag hjälper en vän att må bra & palla gå till skolan. 

I mitt liv händer inte så mycket än skola, läxor, prov, stress osv. 

Ska skärpa mig nu iaf försöka uppdatera nån gång i veckan. :)) 

Ha det gött haj. 

Puss puss :**

Likes

Comments

Lite snabbt inlägg nu bara.

Idag var jag & min familj över hos min mammas kusiner & åt mat, vi åt tacos vilket är riktigt gott.
Jag diggar dom två brudarna sjukt mycket, eftersom dom e så Fancy.

Imorgon är det dags för skolan igen vilket inte uppskattas av mig.

Håller även på att fixa min youtube kanal, & ska även fixa några videos i veckan innan jag kanske ska lägga upp min film jag skapat.

Vi hörs & ses i nästa inlägg bubbisar.
Puss puss:**

Likes

Comments

Okej okej. Fick en fråga här om dagen om jag kunde skriva ett inlägg kring förhållanden, eller om jag gillar någon. Tänkte köra med lite frågor som jag svara på.

Om jag har kille just nu?
Nej det har jag faktiskt inte. Kör på att leva singel livet innan jag finner den rätta.

När hade jag senaste ett förhållande?
Senast var faktiskt i somras i slutet faktiskt.
Jag tänker inte nämna några namn eller något om killen.

Hur länge det varade?
Ärligt höll det inte jätte länge då distansen tog över oss. Och han gav upp att vi skulle klara av det.

Hur lång distansen var?
Den låg på ungefär 3-4 timmar.

Gillade jag han?
Jag han aldrig kära ner mig i han nej. Men klart kollade jag duden.

Vad var det bästa med han?
Våra kvällsamtal. Varje gång jag kom hem från vart jag nu hade varit & sen ringa upp han var bland det bästa med han. Sen att han faktiskt la ner tid på oss i början.
Vi hade en bra tid tillsammans den tiden vi delade.

Saknar du han?
Ärligt saknar jag inte han precis, men jag saknar det vi hade.
Kan inte sakna någon som inte brydde sig om mig på riktigt.

Ångrar jag det vi hade?
Både ja & nej.
Jag hann såra en annan kille samtidigt som jag blev tillsammans med han. Jag skrev/skriver med många killar på samma gång. Dock inte mer än vän för mig.
Men han killen jag skrev med under tiden kan jag erkänna att jag gillade. Vi hade något på gång men det kom inte längre, eftersom han inte ville träffas eller något längre så då blev det att jag blev tillsammans med duden. Han andra blev inte jätte glad över det hela och spårade ut totalt, så jag bröt kontakten med han tillslut.

Till lite andra frågor.

Gillar jag någon just nu?
Inte mer än vän iallafall.

Skulle du kunna ha ett förhållande just nu?
Ja det skulle jag, men inte något jag strävar efter. Men klart man vill ha någon som älskar en för den man är. Och bara kunna längta efter någon. Och så klart ha någon att mysa med.
Fast det slutar alltid med att antingen jag är sårad eller personen som är "min" blir sårad.

Vilken läggning har jag?
Jag vet inte ärligt. Ibland funderar jag på bi eftersom jag tycker tjejer är mer attraktiva än killar.
Skulle lätt kunna tänka mig göra något med en annan tjej. Testa nya gränser och bara leva lixom.
Nej men att strula med tjejer älskar jag så varför inte ta det till en annan nivå lixom?

Vill du helst ha kille eller tjej?
Som jag sa så vill jag ha både och. Vem som kommer till mig först kan man väl säga.

Okej tror detta röker för detta inlägg idag. Om det finna fler frågor som man vill ska bli besvarade så är det självklart jag besvarar dom. Hoppas detta var det inlägg du sökte efter tjejen som kommenterade.

Vi hörs och ses senare bubbisar.
Puss puss :**

  • Q/a

Likes

Comments

Shuba! Denna veckan har jag varit & praoat hela veckan. Jag var på ett dagis som ni säkert kanske vet om.
Idag var då sista dagen vilket kändes lite tråkigt, eftersom barnen var underbara & vill helst inte tillbaka till skolan än. Är inte redo för det efter 2 veckors uppehåll.
Jag är inte någon som gillar barn direkt, men detta var fan de roligaste man kunde göra under denna veckan.
Skulle nog aldrig kunna tänka jobba med barn men men.
Denna veckan var lärorik & det var kul.

Vi hörs & ses i nästa inlägg bubbisar.
Puss puss:**

Likes

Comments

La nyss upp ett inlägg men här kommer även ett till. Jag tänkte gratta min mor lite i detta inlägg. Hon fyller 49 idag så tänkte bara skriva att jag älskar henne och skulle inte kunnat ha en bättre mamma. Jag orkar inte skriva värsta långa inlägget till henne men tänkte bara ta upp det lite snabbt och enkelt.

Jag hoppas hon haft den bästa dagen och bara njutit av att fylla år.

Grattis världens bästa mamma!

Likes

Comments

Här om dagen pluggade jag in ett uspeminne i datorn, på detta minnet fanns flera bilder på mig många andra saker. Dessa bilder är från 2013 och till början av 2015 skulle jag gissa på. Jag tänkte det kunde vara lite kul att lägga upp några av bilderna här på bloggen. Dela med mig om hur jag förändrats under tiden jag gått i högstadiet, alltså från 6an och uppåt.


Japp det blev en del bilder, bilder som är tillåtna att mobba eftersom dom flesta av dessa bilder är från under min fjortisperiod. Sen är dom lite pinsamma, kanske inte jätte likt mig om man nu kollar hur jag ser ut idag.

Jahap vi hörs imorrn eller något. Och juste i mitt förra inlägg nämnde jag att jag kanske skulle lägga ut min film jag gjorde under kursen jag på. Och jag kom fram till att den kommer dyka upp här eller på en youtube kanal på youtube som jag funderat på att skaffa i helgen eller början av nästa vecka. Men men vi höras och bloggas senare. 

Puss Puss ;**

Likes

Comments