Header

Tillbaka till rutiner och jobb, så himla skönt! Är så redo och peppad för denna jobbvecka så nu kör vi rätt in i kaklet. Fått in mycket fint så nu är det svårt att hålla hårt i plånboken när alla nya jackor å så trillar in.

Efter jobbet så tog jag mig till gymmet för att kicka igång denna trötta kropp. Efter två övningar ville mina ben och min rumpa dö kan jag lova. Hade ingen must kvar i dom men det var en enormt skön känsla så klagar inte.
När jag kom hem så stod maten på bordet och det smakade så gott. Nu har jag bänkat min framför tv och är redo för en myskväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter en fartfylld helg med fest i mängder så var det rätt så skönt med en ledig dag till innan vi kickar igång denna arbetsvecka.
Har mestadels sovit faktiskt, så himla skönt. Bara legat i sängen och plöjt genom serier och tagit powernaps. Jag å kissen har haft en mycket chilldag, hann även måla lite också vilket var mysigt då jag tappat det på senaste tid. Men det är så mysigt och avkopplande så det får jag ta tag i.

Måndag och slutet av sommaren/augusti vilket betyder att hösten och alla bra program är tillbaka i rutan. Så ikväll bänkar vi oss framför Idol.

Likes

Comments

Tack å bock för en underbar dag 1 på denna mysiga stadsfest. Trots regn å rugg så dansar vi enda in på småtimmarna. Dags att hoppa i en varm säng och ladda för imorgon!

Likes

Comments

Jag är ju ingen löpare men när det är fint väder går det helt okej att springa ändå. 5 km fick det bli denna dag, väldigt nöjd då det vart extremt dåligt med träning hela försommaren/sommaren.
Sen måste jag bara tipsa om detta underbara bälte som är perfekt när man vill slippa hållaren på armen för mobilen. Bältet har två flickor med två storlekar, det lilla passar utmärkt för kort och nycklar medan det stora passar perfekt för mobilen. I love it!
Och är man sugen så hittar man det såklart på XXL!

Likes

Comments

Ännu en kväll med denna donna. Vi kom fram till idag att det vi gör ihop är att dricka, äta, snacka skit å se bio. Den bästa kombon om ni frågar mig!

Likes

Comments

Välbehövlig kvällspromenad där man fick ventilera allt och lite till

Likes

Comments

Vart lite off denna vecka ser jag men bättre sent än aldrig. Sen vi hördes sist så har jag haft myskväll med Sofia, vi hade en sleepover som började med bio och avslutades med hotellfrulle morgonen efter. I fredags var det drinkkväll med två fina tjejer, det blev lite för mycket av det goda men mycket trevligt. Förutom det så har jag mesta knegat på.

Imorgon är jag ledig och då ska jag ta en höststädning. Behövs kan jag verkligen säga! Sen ska jag nog bara ta det lugnt innan jag ska träffa Anna. Nu ska jag mysa ner mig en stund innan jag hoppar i duschen och sedan ner i sängen igen.

Likes

Comments

Ett till fint tillskott hemma hos mig. Ett par supersöt skor. Har tittat på dessa länge och sett många som har dom. Så när vi var i Stockholm så tog jag tummen ur köpte dom. And I love them!

Likes

Comments

Vem är äldst? - Jag
Vem är längst? - Anton
Vem tog första steget? - Jag
Vem är mest känslig? - Jag
Vem har sämst humör? - Hahaha jag
Vem snackar mest? - Jag
Vem är mest social? - Jag

Vem har sjukast humor? - Båda
Vem är mest envis? - Ingen
Vem somnar först? - 99% så är det jag
Vem vaknar först? - Mestadels jag men ibland kan han chocka
Vem gråter mest? - Jag
Vem sa, jag älskar dig, först ? - Jag, sa det extremt tidigt och minns det som om de vore igår
Vem är mest rörig? - Jag
Vem är den bästa chauffören? - Anton
Vem lagar godast mat? - Anton
Vem är mest romantisk? - Jag

Vem skulle klara sig längst tid på en öde ö? - Anton
Vem skulle passa bäst som statsminister? - Ingen av oss
Vem bestämmer över fjärrkontrollen? - Båda, deg är väldigt blandat
Vem tar disken? - Diskmaskinen
Vem har bäst musiksmak? - Anton
Vem är dyrast i drift? - Skulle nog säga Anton faktiskt, jag köper lite å billigt medan han slår på stort
Vem är mest allmänbildad? - Anton

Vem är roligast? - Anton
Vem är snyggast? - Anton
Vem är generösast? - Båda
Vem är spontanast? - Anton
Kommer din andra hälft att hålla med om vad du svarat på? - Ja det mesta skulle jag tro

Likes

Comments

Helt kär i min nya ring som jag köpte åt mig själv under helgen i Stockholm. Har så länge velat ha en tunn fin ring som man kan ha dagligen. Så på Pandora så hittade jag min nya älskling. Den pryder mitt finger så bra!

'Cause if you liked it, then you should have put a ring on it

Likes

Comments