Header

Idag är det ingen vanlig dag för det är min mammas födelsedag! Hela 32 år gammal tror jag att vi sa va? Är då glad att hon kommer ner nästa vecka så vi bara få rå om varandra och mysa. Så grattis igen finaste mamma och hoppas du får en underbar dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En mysig dag. Började dagen med några timmar på förskola, med mina favoritbarn! Älskar att jobba på denna förskola för alla barn och all personal är så fantastiska.
Tog sedan bussen hem för att göra mig redo för intervju och sedan fika med min Emma på Skåres. En mycket bra dag, att solen lyst mestadels av dagen gör det inte sämre. För min del så blir det en lugn kväll. Ha en fin lillördag!

Likes

Comments

Mina nya jacka i mocka från H&M, är så himla nöjd över den. Kan lova att den definitivt kommer vara med om många roliga kvällar denna sommar.

Likes

Comments

Ledig efter 4 dagars jobb, så skönt! Denna vecka är det min sista helg i rad och det känns så skönt, det tär verkligen på krafterna att jobba 4 helger i rad speciellt när ens kille är ledig endast helger.

Skulle ha tränat tidigt morgon men var så trött så tog en sovmorgon. Åt lite innan jag tog bussen till gymmet då cykeln var på jobbet. Ett benpass fick jag till innan jag hämtade cykeln på jobbet för att sedan cykla till stan för att sola. Så skönt att få den värmen på kroppen.
Åt lunch när jag kom hem, drack en kopp medan jag klottrade i mitt block och sen in i duschen med högsta musiken.

Likes

Comments

Bloggen hamnar åt sidan lite då och då. Men tänkte visa lite bilder från de senaste dagarna.

- Tapas och överraskningsmiddag för fina Sofie som ska sluta hos oss
- Härligt vårväder
- Underbar frukostmiddag
- Bio med Felicia och hela halva kiosken

Likes

Comments

Denna man är ju jordens bästa kille, jag älskar dig fisunge!

Likes

Comments

Jobb idag till 16 sedan rullade jag mot ett tomt gym för att rensa tankarna lite. Så himla skönt att lägga all fokus på träningen och få släppa allt för en stund.

Upplägget för dagens träning:
Uppvärmning 15 min crosstrainer
8 maskiner som jag gjorde tabataintervaller på x4
20 min på löpband i lutning som avslutning

Ett skönt och relativt snabbt pass vilket passade utmärkt. När jag kom hem så åt jag massa gott innan jag hoppade i duschen. Nu ligger jag i sängen och ser film. Ha en fin lördag allihopa!

Likes

Comments

Min älskade lilla bebiskatt 💗

Likes

Comments

Jag säger HEJ, HEJ, vilken underbar dag de e! Plus 7 grader, strålande sol och vårfeeling i luften. Jag å sissen låg och mööös i sängen ett långt tag innan jag började städa. Det behövdes kan jag säga.

Idag fick det blir en "aktiv vilodag" då jag igårkväll fick med Elias och mitt hjärta för lite kvällsträning. Körde då mitt överkroppspass och idag är jag slut i hela kroppen. Träningsvärken sitter i från tisdagens benpass också. Så begav mig på en långpromenad i detta fina väder. 7 km fick det bli och ska nu käka lunch framför tv. PUSSS

Likes

Comments