Header
View tracker

en onsdag

Idag börjar jag inte förrän klockan 13, då vi har praktiska övningar på eftermiddagen. Så när bussen var i Växjö redan vid klockan 10, passade jag på att köpa ett par nya hörlurar, samt äta frukost på espresso house. Det fick bli en cream cheese bagel och en latte. Det börjar bli givet att ta det numera när jag går till espresso house. Hoppas ni får en bra onsdag, kram.

Likes

Comments

i Växjö

Jag och Johanna innan lördagens utgång.

Efter ungefär en månads "jullov" är jag tillbaka i Växjö och skolbänken. Så mycket har hunnit hända på en månad, måste erkänna att det känns lite lustigt att vara tillbaka. Men nu är det ett nytt år. Och jag har spenderat de första två veckorna av det nya lovet som bäst. Förra veckan var jag hos min storasyster, sen på lördagen var jag och Johanna ute på krogen en sväng, och på söndagen (igår) var det dags att åka ner hit igen.

Var även på spa förrförra veckan, vilket var hur skönt som helst. Kände mig som en ny människa efteråt. Men nu är jag tillbaka, både på bloggen och i Växjö. Med nya krafter och en väldig massa motivation.

På fredag flyttar jag ifrån huset i Linneryd, och ska bo hos Emma i hennes lägenhet på campus fram till den 1 mars, då jag får min egen lägenhet. Det känns så himla skönt att slippa oroa sig över bussar hela tiden. Jag har en så bra känsla över detta året, denna terminen och denna kursen. Nästa kurs är nämligen kommunikation vilket känns väldigt kul och bra!

Likes

Comments