Header

Bästa Sam bjöd på glass igår!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så min fader köpte idag en Ferrari.. Kul att jag kommer hem om 10 månader

Min kvällsmat. Squash, köttfärssås och vitlöksbröd. Nyttigare än pasta och så mycke godare

Likes

Comments

Idag rullade bilen mot forth worth med Linda och Rob! Jättemysig dag med otroligt god mat från bästa joe. T Garcia! Shopping och massa med mango "spett"

Likes

Comments

Jag har inte hemlängtan. Jag saknar bara mina människor. Grabbarna, mamma,Pappa, syster, mina guurlfriends tillomed katten.. Ångrar mig inte en sekund men tänk att flytta utomlands med din bästavän!

Likes

Comments

Tänkte summera min underbara helg lite då.

Fredag efter skolan blev tacos med Michael och hans familj. Hanns mammor stannade hos oss till 2(!) på natten.. Jaja älskar den familjen till döds.

Lördag bestog av brunch på torget och födelsedagskalas I Dallas. Det var cirka 100 pers där, 70 pers för mycket om ni frågar mig.. Efter Dallas blev de en sväng till 380 där vi bara strosade omkring. Runt 5 tiden gjorde jag Äntligen mina efterlängtade blodröda naglar. Manikyr och peddikyr!

Söndag bestod av cross med sam och Hans far på förmiddan och runt 2 käkade vi mexikansk stek! Och Ja, min kropp är död!

Likes

Comments

Labor Day weekend betyder tredagars helg!
Lördag till måndag innebar gott sällskap, poolhäng och massor av sol. Efter 112 grader Fahrenheit är jag fullständigt utmattad, dick går jag till skolan imorgon med ljusare hår och mörkare skinn. LA resa är bokad över thanksgiving 21 Oktober! Längtar efter lite nytt i garderoben!

Pratade lur med mamma och Nikki I lördags och jag märker hur svenskan sviker. I fredaga var det en månad sen jag lämnade och jag både tänker och drömmer på engelska vilket gör det hela extremt svårt när jag pratar/skriver på svenska.
Klockan är nu 22.30 vilket betyder läggdags. Så sjukt trött. Skolan börjar 10.00 imorgon så 10 timmars sömn ser jag fram emot!!

Likes

Comments

Älskar livet på andra sidan atlanten!

Idag hade vi en pep relly vilket är skolans dansare och cheerleaders som håller i tävlingen. Sjukt kul med "lite" school spirit".

På fredagar har vi Friday games vilket är Amerikansk fotboll. ÄLSKAR!

Vi är nu lediga lördag/söndag och måndag då det är Labor Day! Tre härliga dagar vid polen väntas! Klockan är 00.47, godnatt!

Likes

Comments

Hallå det var Ett tag sen..

Visage ni att tacos inte är Spanskt/mexikanskt. Det är Rex-mex vilket är mat från Texas. Därav namnet "tex-mex". Däremot är nachos mexikanskt, otur nog så serveras en tallrik nachos dagligen I min familj, klagar ej på den perfekta smaken utan på tanken av viktökning. Tur att jag tränar haha...

Har idag vart borta en hel månad och jag saknar inget hemma I sverige!

Likes

Comments