mode recept

FINALLY FRIYAY!! Den efterlängtade fredagen firades med min käraste vän Nathalie på Artipelag. Denna helg som många av er säkert vet är den sista att ta del av Lars Wallins utställning "Fashion stories"

Hantverk, couture, brud & scen är de fyra teman som utställningen "fashion stories" är uppbyggd av. ÄLSKADE UTSTÄLLNINGEN!!

Wallin är kreativ och skarp i sitt skapande och är inte rädd att sticka ut och lyckas samtidigt hålla en elegant touch.

Stilrena & eleganta klänningar!! Skulle inte alls ha något emot att få bära en av de på mitt framtida bröllop.

Colours, colours and more colours! Vågat drag att blanda många färger, BRAVE, och Wallin lyckas ännu en gång.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt recept

Runt klockan 9 vaknade jag idag! Jag hade inte tänkt att åka till skolan idag eftersom att jag fortfarande är sjuk och ville vila..

Men jag kände att jag behövde gå på kemilektionen (eftersom vi snart ska ha prov) och följa med till Riksbanken.

Så runt 10.30 gick jag till bussen med "layers on layer" för att slippa att bli sjukare.

Efter kemilektionen åkte vår klass till Riksbanken för att lyssna på en lite kortare föreläsning.

I slutet fick de som ville lyfta en "guldtacka", den var inte äkta men dess vikt motsvarade en riktig guldtackas. Haha, jag var bokstavligen den enda som inte kunde lyfta den.

Efter det hittade jag och Victoria (pangbruden på bilden <3) en fin "gulddörr", så det blev en liten stel minishoot.

Runt 15 när föreläsningen var över åkte jag tillbaka till skolan! Jag lämnade nämligen min väska i skåpet för att tvinga mig själv tillbaka.

Som sagt har jag ju varit sjuk, och eftersom jag inte får något gjort hemma tänkte jag plugga ikapp lite på skolans bibliotek.
Haha det var ju lika lyckat som mitt försök att lyfta guldtackan!! Satt där i 20 minuter..

Jag är sjuk, jag är trött och orkar inte sitta och räkna matte i 2 timmar end of story.

Påvägen hem var det dags för min mellis så det såg jag till att fixa till "hemresan"

Likes

Comments

recovery recept

Heeej eller snarare godnatt.
Tänkte faktiskt inte skriva något inlägg idag eftersom att jag dels är förkyld och behöver vila men även eftersom att det i allmänhet har varit en jobbig dag.

Eftersom att jag är sjuk valde jag att stanna hemma. Vilket är på både gott & ont. Vem tackar liksom nej till att vila upp sig och slippa tråkiga lektioner? Låter frestande eller hur(?)

Visst jag får sova ut, jag får god lunch, tid att plugga på nödvändiga saker, se på min favoritserie Osv. Men så ser inte min dag ut.

Om jag stannar hemma är det inte för att ha ett filmarathon eller plugga ikapp inför ett prov. Jag stannar hemma för att jag mår dåligt. Självklart har jag som många andra skippat någon dag som varit "onödig".

Kan ju rent ut sagt säga att jag hatar att stanna hemma. Särkilt nu med min mandometer. Hatar hatar hatar den skiten <3 Aja men det var inte riktigt vad jag ville komma till...

Hemma får jag ångest över lektionerna jag missar, vad andra kommer att tro och framförallt maten. Stannar jag hemma bli måltiden ett stort fokus. Vanligtvis i skolan sitter man ju med sitt "kompisgäng" och pratar medan man äter. Fokuset på att äta minskar, man slipper bli hemsökt av lika många tankar. Man är distraherad.

Hemma är det inte så. Man har ingen stökig matsal eller pratglada kompisar att bli distraherad av. Det är fritt fram för alla tankar och känslor som hat, ilska och skuldkänslor.


Likes

Comments