Vid lunch kom mamma och hämtade mig för att äta lunch tillsammans med henne och mormor. Blev Tuna park som fick stå för dagens lunch besök, valde att ta laxfilé med mos och dillhollandies var verkligen så gott. Laxen bara smälte i munnen.
Har haft en riktigt seg dag idag, varit trött och haft huvudvärk under hela dagen så spenderat större delen av dagen i soffan. Nu ligger jag och väntar på att Isak ska komma hem med mat som vi kan mysa med i soffan framför något bra på tv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag kom mitt paket ifrån vårdväskan med min namnskylt och pennhållare. Blev så nöjd med min skylt, den är så fin verkligen. Så nu är jag redo för att skolan och praktiken ska dra igång. Kommer att använda mig utav mitt vanliga personalkort men bilden på den får ni inte se tyvärr, den är så hemskt ful. En söndag kväll dagen efter fest slutade mitt kort fungera så var tvungen och göra ett nytt. Var tvungen att ta bilden då också, så bilden föreställer mig dagen efter sliten och en rejäl bula i pannan.

Likes

Comments

Hade ingen lunch hemma så behövde gå och handla något att äta eller laga. Bestämde mig för att jag ta en löptur när vädret är så fint för att sedan stanna på affären för att köpa med något. Blev 2 km löpning och 1,5 km PW är nöjd med det lilla med tanke på jag precis fått börja köra igång igen efter skadan.

Köpte med mig en plocksallad ifrån Coop Sveaplan, deras plocksallad är helt magisk. Dem gör ingredienser själva i restaurangen så det finns så mycket att välja på och inte bara dem där klassiska alternativen som alltid finns på andra ställen.

Likes

Comments

Mötte Isak på Mio efter hans jobb tillsammans med mamma och pappa. Var där och kikade på sänggavel då vi skulle behöva en ny som är tunnare, den vi har nu är klumpig men smart på sitt sätt med förvaring. Hade hittat en gavel jag gillade på hemsidan, men när vi kom till butiken hittade vi en gavel som hade finare grå plus den var billigare helt otroligt. Så vi köpte till 2 kuddar att hänga på så man luta sig tillbaka skönt.

Likes

Comments

Idag var det en annorlunda onsdag, Isak jobbar endast halv dag och börjar först efter lunch. Så vi hade en morgon tillsammans mitt i veckan vilket aldrig händer längre. Tillsammans blev det en frukost framför Nyhetsmorgon så mysigt att bra sitta tillsammans och äta i lugn och ro på morgonen jag verkligen älskar det!

Vid 10 tiden rörde jag mig mot sjukhuset för att ta några blodprover plus cellprov. Blir 23 år i höst och då blir man automatiskt kallad till cellprovtagning och gratis är det också. Så funkar det iallafall här i Sörmland. Tycker verkligen det är en super bra sak, eftersom cellförändringar är så pass vanliga hos tjejer och dem märks inte alltid av så är det kanon att man kommer var tredje år och lämnar provet för att se om allt är normalt eller om det har blivit förändringar. Vilket bidrar till att i många fall hinner du behandla förändringarna innan det blir en cancer. Så tjejer ta chansen när ni blir kallade!

Likes

Comments

Vaknade 05:30 ut av mig själv och kunde absolut inte somna om. Så bestämde med min syster och mamma för att åka och simma vi 7 tiden. När jag väl gått dit och kommer fram så upptäcker jag att det först öppnar 9:00. Istället för att simma åkte jag tillsammans med mamma och åt hotellfrukost, vilken start på morgonen det blev tillslut.

Likes

Comments

Vaknade samtidigt som Isak imorse och kunde verkligen inte somna om då dels för två saker. Den ena var att äntligen har min kusin och hans fina flickväns bebis valt och titta ut nu. Den andra saken var att jag mådde så otroligt dåligt, hade sån sprängande huvudvärk som ledde till illamående dessutom. Efter jag ätit frukost och legat en stund så bestämde jag mig för att se en film men så blev det inte, hann se 5 min ungefär sen somnade jag som en stock i 3 timmar.

Vakande upp runt halv 12 och mådde toppen då, så jag satte igång och städade iordning vardagsrummet, bokade tvättid och tänkte börja baka mina bullar jag tjatat om i en vecka. Men tror ni vi hade bullpapper hemma? Nej självklart inte. Så blev inga bullar. Nu sitter jag med en matlåda i soffan och ser på tv i väntan på att Isak ska komma hem ifrån sin träning. Ser fram emot att han kommer hem extra mycket ikväll för han har lovat mig massage.

Likes

Comments

Här är skorna jag fyndade i helgen för endast 445 kr! Hur snygga är dem inte då?!! Kommer glänsa på jobbet i dessa.

Likes

Comments

Det har varit en otroligt seg söndag idag, jag är hängig lätt feber, ont i örat och ont i huvudet. Största delen av dagen spenderade jag i soffan. På eftermiddagen åkte jag med mamma och pappa för att kika på Isak match, tyvärr förlust men så är det ibland. Resterande av kvällen spenderas även den i soffan hoppas med något gott att äta också.

Likes

Comments

Har äntligen landat i soffan efter en dag på språng. Vid halv 9 imorse kom mamma och pappa och hämtade mig och Isak så rullade vi bilen mot Barkarby. Fyndade ett par snygga Nike skor att jobba i, betala endast 445 kr för dem helt otroligt. Blev även en träningströja ifrån Nike det var min shopping det.

När vi kom hem ifrån barkaby bytte jag om för att sedan åka direkt till Leos lekland med min lilla skrutt. Så enormt roligt vi hade det där, han ville verkligen inte gå hem när vi skulle han satte sig på golvet och började gråta, stackaren.

Likes

Comments