Just nu är det jättefina dagar här hemma, så vi passar på att vara ute så mycket som möjligt hela tiden! Emilio älskar att vara ute och pilla på alla blommor. Igårkväll strax innan läggdags fick han ett glas med lite gott att dricka och vi satt på trädgården en stund!

Såhär såg det ut då:

Tröja är från MiniRodini - Keps och shorts från H&M och skor från Adidas.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Graviditen: Går bättre och bättre och just nu tänker man inte riktigt på det så mycket, många symtom har sinat ut och nu går vi mest bara och väntar på Ultraljudet som ska bli av i slutet på Juli eller början på augusti. Illamåendet har gått från att vara stundvis till dagsvis och det kommer vissa dagar och när jag ätit för dåligt. Så det är väldigt skönt att slippa det varje dag.

Beställt: Idag har jag faktiskt beställt lite nya, fina saker till köket, bland annat en ny kastrull som jag velat ha länge, och nya textilier till köket. Tror det kommer bli superfint!

Köket: Går framåt för varje dag, nu i helgen har min pappa hjälpt till och därför kan vi nu se skåp, golv, diskho och spishäll färdiga! Så skönt att se att det går framåt!

I veckan: är det midsommar och vi har fortfarande inte spikat helt vad vi ska göra eller vart vi ska vara, men något mysigt med grillning och mys iallafall.

Dagens måste: Vi ska pumpa min cykel så att vi kan cykla nu medan jag har semester 1 vecka.

Veckans roliga: Vi inväntar lite roliga paket, och sedan ska det bli så roligt att få åka till lekland och åka och bada om vädret tillåter!

Hoppas ni får en bra måndag och en bra vecka! Kram

Likes

Comments

Denna helgen är det street market i Lidköping. Massa partytält med olika människor från olika länder som lagar deras mat. Jag tycker verkligen sådant här är såå roligt så vi var ju självklart tvugna att åka in och kika! Jag var på jakt efter Frankrike, Italien och Grekland och det var bland det första vi hittade.
När jag och S var i Grekland för två år sedan så testade vi "pita gyuru" ett slags puta bröd med liknande sallad och kebab. Och jag lovar att det var det godaste jag ätit i hela mitt liv. Så vi åt det varje kväll vi var där och bara njöt!
Så det blev så mycket känslor och minnen som kom fram när vi hittade ett stånd från Grekland som sålde just den maträtten!
Sen var jag i Frankrike 2013 och hittade de fantastiska makronerna. Som jag bakat sen dess, men tyvärr aldrig lyckats få exakt perfekta. Jag blev ÖVERLYCKLIG när jag fick välja 7 makroner för 100kr, såå gott!
Och sen har jag alltid velat testa Italiensk glass, för det sägs ju vara den godast glassen. Och ja, det var det. Särskilt smaken "Lemon".

Sen fanns det så mycket mer, allt från massa fudge från Amerika, till nötter från Spanien, krokodilkött och kängurukött från Australien. Asiatisk mat, brasiliansk mat, italiensk osv osv. Ja det fanns det mesta!
Så roligt event tycker jag!

Den nästsista och sista bilden är vår mat från Grekland! Den är så fasligt god alltså!!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det fullt med mörka moln på himlen, så lite spontant så bestämde vi att vi skulle möta upp min bästa vän Mikaela och tillsammans med henne, hennes kille och barn åka till leklandet en heldag. Så det blir det idag. Skönt att inte bara vara hemma och i lekparken. Jag tycker det är fantastisk att det finns lekland, det hör ju egentligen bara till det positiva enligt mig.

Ikväll ska jag ta tag i alla bilder jag har från fotojobb. Det är över trehundra per person och det är tre personer så jag har verkligen att göra. Sebastian sitter nog i soffan mitt emot och spelar på sitt nya spel han fick i studentpresent.

Så det blir en lugn dag, med förhoppningsvis någon solstråle. Hoppas ni får en fin dag och en fin helg! Kram

Två bilder från det senaste, en från när vi åt lunch i Lidköping och en när vi åkte till en djurpark i Falköping.

Likes

Comments