En så lugn och tyst kille som bara titade på alla bilar och motorcyklar och bara pekade på allt och sa "oooj" vi hade igår. Han var helt fast vid motorcyklarna som brummade förbi när vi stod på torget och kortesen åkte förbi. Självklart fick vi vinkat på mormor och morfar som åkte förbi på deras hoj. Vi kom hem sent på kvällen och Emilio somnade direkt och sov så gott hela natten! Det tror jag det när det var så mycket att titta på! Idag har det regnat mestadels hela dagen, så den har bestått av sovmorgon, bamse på tv och sedan att leka på Emilios rum och jag har även fått målat lite väggar och äntligen börjar vi se mållinjen. Jag ska bara måla imorgon också, sen är trappan och kontoret helt klara! Skönt!

Självklart fick Emilio testsitta morfars och mormors åk!

Emilios keps kommer från H&M // Tröja - lager157 // Byxor - Kappahl // Skor - Adidas.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Här hemma har vi i samband med två lediga dagar för mig fått härligt med sol! Och i tisdags var vi i Lidköping hela dagen. Gick i butiken, fikade i stadsparken och åkte sedan till BVC för att kolla vikt/längd och vaccination på Emilio. Mammas stora kille blir så stor och är så duktig! Just nu sitter vi och inväntar att få åka in till Lidköping, då det är den årliga hjulafton. Mysigt att åka in och få titta på lite bilar och andra hjulfordon med familjen. Helgen blir en jobbhelg för min del och nästa vecka är det dags för inskolning för Emilio, vilket jag är mycket orolig för och inte alls ser framemot. Jag drar ut på alla "måsten" inför förskolan så länge som möjligt, vilket såklart bara kommer orsaka stress i slutet på veckan. Men vill man inte något så gör man ju tyvärr så.
Så fin dag det var!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Innehållet innehåller adlinks/annonslänkar. Klicka på produkterna för att komma till hemsidan.

Snart är vi klara med köket efter en lång tids renovering och åh vad jag är sugen på att shoppa nu! Har fastnat totalt för Smeg och vill mer än gärna köpa deras brödrost och vattenkokare. Eva solo tycker jag har så snygga, stilrena och bra produkter och vi har redan införskaffat den första kastrullen från det märket.

Likes

Comments

Idag var vi på rutinultraljudet. Denna gången var jag så sjukt nervös. Vi hade ju ingen aning om något. Var det, en eller två? Levde bebisen?, vilken vecka var vi i? Vi hade så många funderingar och frågor som vi inte hade med Emilio. Med Emilio gjorde vi ju ett ultraljud redan i vecka 10, för att fastställa gravidteten. Då visste vi redan vid rutinultraljudet, att det var en bebis och att den faktiskt fanns där, även om det kunde hända mycket på vägen. Men vetskapen om att den fanns där var en enorm trygghet.
Vi valde ju att inte göra något ultraljud innan rutinultraljudet och det skapade en oro tack vare att vi hade tryggheten med Emilio.

Jag har inte haft någon mens, sedan missfallet i Februari, och innan jag blev gravid med Emilio så hade jag väldigt oregelbunden mens, så det var svårt att veta när den "borde" kommit och därför var det jättesvårt att veta när ägglossning och befruktning skett. Så barnmorskan gissade ju väldigt öppet.

Iallafall så trodde vi att vi gick in i vecka 19 igår. Men både jag och S har känt på oss att det inte stämmer då vi inte känt sparkar eller liknande och det bara kändes inte rätt. Och vår magkänsla sa rätt. Vi var på ultraljud idag, som visade en frisk bebis i vecka 15+6. Så IDAG gick vi in i vecka 16. Tidigare hade vi nyårsafton som beräknad födelese, men nu blev ju bakåtflyttade till 16 Januari. Vilket vi bara är glada för, då jag gärna vill ha januaribebis och helst inte vill ligger på förlossningen på nyår. Men man vet ju aldrig ändå, vi födde i vecka 37 med Emilio, så det kan ju lika gärna bli en decemberbebis.

Barnmorskan kunde iallafall se att vi väntar en liten flicka. Så någon gång i årskiftet kommer en lillasyster och gör vår familij komplett. Och vi är så lyckliga för en till, frisk liten bebis.


Efter ultraljudet var vi snabba med att köpa dessa söta sockar. De två första kommer från Newbie och 3-packet kommer från Tommy Hilfiger. Min klänning är ny och kommer från Odd Molly.

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er, här hemma är det faktiskt väldigt bra. Emilios näst sista tänder har brutit upp tandköttet så nu har vi en glad och aptitfull kille igen och dagarna går som vanligt i ett.

Som ni vet kanske vet så var jag rädd för att bebisen i magen inte skulle visa levnadstecken på ultraljudet (som föresten är om mindre än två veckor!!) och det är jag väl fortfarande litegrann såklart, men nu sen några dagar tillbaka har jag fått det första graviditetstecknet (förutom mitt eviga illamående och trötthet).
Mina bröst har börjat läcka mjölk! Och det är inte lite heller. Med Emilio så kom inte det förrän han var ute efter förlossningen, men nu är det redan full igång och brösten fylls med mjölk!

Jag hoppas verkligen att jag denna gången får chansen till att amma länge och ordentligt. Med Emilio blev det bara ett ångestfyllt stressmoment som vi var tvugna att avsluta tvärt, vilket gav mig enormt med ångest.
Men denna gången är det andra förutsättningar och jag kommer verkligen ha tiden att kämpa för att det ska gå!

Vi är iallafall jättelycliga för läckande bröst även om det vore roligare med en spark från bebis. Men det kommer nog så småningom. Dessutom är jag stensäker på att jag är minst 2 veckor kortare gången än vad barnmorskan trodde. Jag tror alltså att jag kommer bli bakåtflyttad två veckor eller mer på ultraljudet, och då är det inte konstigt om vi inte känner sparkar nu.

Massa kramar!

Shoppade föresten lite nytt till Emilio på kappahls Rea för ett tag sen som jag inte visat upp, 3 nya pyjamas och två t-shirts.

Likes

Comments