View tracker

Godmorgon på er! Hemma hos oss är vi trötta idag, Emilio hade en jobbig natt och det var många tårar och mycket skrik. Det börjar bli mer och mer av de nätterna nu och vår gissning är det är påvög ytterligare några tandisar. Vi kan bara hoppas på att det blir lugnare för honom framöver så att han iallafall får sova!

I skrivande stund är det frukost som gäller och vi ska alldeles snart bege oss till Skövde och Stellas lekland, och min fina vän och Emilios gudmor som sovit över här följer med! Mysigt!

Så gott och fräscht med fina tulpaner!

Likes

Comments

SHej på er! Hur är allt med er?
Med oss är det jättedåligt faktiskt, min morfar är jättedålig och det är något som påverkar oss alla jättemycket. Men annars är det bra, idag har vi varit tillsammans i tre år, så därför har vi lite gott frukost på sängen idag. Så gott och mysigt! Senare ikväll kommer lite gäster och Emilio ska få åka och sova hos mormor och morfar och vi tänkte väl ha lite fest! Och imorgon kommer en nära vän hem till mig och sover över och det blir mys med tacos och lite gotta!!
Sen följer hon med oss till lekland och sen hem igen för att äta middag hos S farmor. Haha fullspäckad helg med andra ord.

Veckan som följer blir det renovering i huset, och badhus och lite träningspass för mig. Det ska bli riktigt roligt faktiskt!
Hoppas ni alla får en bra helg! Kram

Ser inte detta riktigt gott och mysigt ut!?

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag ska vi alla åka ner till Göteborg, och hälsa på en släkting till mig som är väldigt sjuk.

Igår hade vi en mysig dag, och bara var hemma. Vi hann med lite tvätt, och lite städ, tog en promenad och slängde källsortering. Sen var vi bara hemma och myste. Emilio somnade en stund mitt på dagen som han brukar, och då passade jag och S på att ta en liten smörgåsfika med kaffe/te. Så himla mysigt att bara prata igenom saker och planera.

Hoppas ni får en bra söndag!

Så mysigt!

Köpte detta vegetarianska pålägget och det var helt okej faktiskt! Godare än vad jag trodde!

Likes

Comments

Ni ser rätt, idag är den 1 (!!) månad kvar, sen blir vår bebis barn, vår lilla son blir 1 år. Det är helt sjukt att tiden går så fort. Någonstans så känns det som när vi var påväg till BB efter att vattnet gått, att man förnekar det, och tänker "nejnejnej inte än". MEN det är ett faktum. Idag blir vår son 11 månader. Wow. Det är så svårt att förklara känslan, men jag låter "wow" få stå för förklaringen.

Vi är i fullgång med att planera födelsedagskalas, inbjudningar är skickade och jag sitter och läser på, om och om igen om tårtan jag ska göra. Jag är så nervös då jag aldrig gjort våningstårta förr. Men jag tror att det kommer gå toppen, vi har en backup plan också om allt skulle gå åt skogen. Vi har beställt en himla massa dekoration som jag tror kommer bli såå fin, också är tanken att vi ska göra egna pompoms också. Har aldrig gjort det förr, men finns ju så bra förklaringar på nätet.

Åh jag längtar så till hans födelsedag. Ska bli så himla mysigt!

Vi har bestämt att gå i temat silver och ljusblått, då det är mina favoriter. Det kommer bli en vit/blå tårta och silvriga ballonger. Så fint!!

Likes

Comments