Contains affiliate links

Innehållet innehåller adlinks/annonslänkar. Klicka på bilderna för att komma till produkterna eller klicka på beskrvningen av varje sak under bilden.

Här är lite av de saker som vi köpt i julklapp till Emilio. Jag har fastnat enormt för Kids concepts alla fina leksaker, har några saker från det märket sedan innan men man vill helst ha alltihop! Älskar verkligen deras härliga lekfulla och pastelliga färger som de kombinerar så fint! Titta bara på de tre översta sakerna från kids concept. Älskar hur de får den rosa lastbilen att se så lekfull och rolig ut även fast det bara är lite trä och de fina färgerna på trumman och den ljusblå lastbilen får ju en att vilja köpa och ha som prydnader (haha).

Emilio har även börjat lära sig att sitta still och fokusera på en och samma sak. Annars har det tidigare varit att han sprungit mellan alla leksaker och aldrig kunnat sitta still. Men nu kan han sitta en bra stund och pilla med något han fashineras av och därför tänkte vi att lite leklera kanske passar bra, klämma, känna och skapa? Tror det kommer bli toppen för regniga dagar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så roligt det är att få göra sånna här saker tillsammans! Förra året var han lite för liten för att förstå, men detta året är han så duktig! Tryckte ner russin i lussekatterna och la de sedan försiktigt på plåten för att sen mysa i soffan med nybakad lussekatt och mjölk till frost. Åh vad jag älskar att vara ledig och spendera mina dagar med honom!

Likes

Comments

Hej på er! Såå länge sedan det var nu! Jösses, det måste varit över en månad sen som jag lade upp någonting här senast. Roligt att få vara tillbaka och köra på igen! Jag har som ni märkt legat på latsidan med bloggen och tagit ett litet uppehåll. Men det var förhoppningvis bara tillfälligt, jag hoppas jag är tillbaka och har tillräckligt med energi och inspiration till att köra på med bloggen nu!

Saker som hänt sedan sist då?
Sist ni läste bloggen så hade vi över 100 dagar kvar på graviditeten, nu återstår endast dryga 30 dagar. Vi är alltså inne i vecka 36 och förlossningen samt tvåbarnslivet ligger runt hörnet och väntar. Det kan i princip ske när som helst och jag har sammandragningar regelbundet så chansen att bebis kommer redan i december är stor! Emilio var ju tre veckor för tidig så vi får se om lillasyster är mer punktlig än storebror eller om även hon är alldeles för nyfiken på världen utanför för att stanna i magen tills BF.

Kram 


Likes

Comments

Kan ni tänka er att på onsdag är det bara 9 veckor kvar till beräknad förlossning (jag tror bara på 5 dock). Ensiffrigt med andra ord. Jag trodde verkligen inte på människor som sa "den här gravditeten kommer kännas som halva förra".
Men det gör den verkligen. Även om denna "halva" känns betydligt tuffare och jobbigare så känns det som om det är 2 dagar mindre i varje vecka. Men jag antar att det är så när man redan varit gravid en gång och vet det medta angående det och även har en vilding hemma som får dagarna att springa iväg.

Snart är jag dessutom hemma med min vilding på heltid! Bara 6 arbetspass kvar sen är det Sebbes tur att slita, efter 8 månader som pappaledig!

Tanken var att jag denna helgen skulle börja tvätta alla bebiskläder. Och sen börja packa förlossningsväskan redan nästa helg.
Men istället började jag rensa ut både min, Emilios garderob och inser nu hur mycket plats vi egentligen har, när vi rensat bort altt som inte används längre. Hittade även 5 plagg (till mig) där lapparna fortfarande är kvar! (Och en klänning köpte jag när jag precis hade blivit tillsammans med S) skäms lite där faktiskt! Men har kommit till insikt att jag aldrig kommer att använda de. Så jag hoppas att någon annan gläds av (billiga) nya kläder.
Sammanlagt blev det ca: 200 plagg som ska upp på Tradera och utropspriset på det mesta kommer vara 1:-, 10:- och 50:-. Då jag bara vill få bort det. Så vill ni fynda märkeskläder och nya klänningar från Nelly, så kan ni kika in på Tradera under veckan. Hade tänkt att försöka få upp så mycket som möjligt redan imorgonkväll.

Jösses vad jag skriver nu. Haha. Som sagt så skjuter jag lite på tvättningen av alla kläder. Det kommer jag troligtvis göra på torsdag när jag är ledig eller nästa vecka när jag går hem på ledighet. Sen blir det att packa förlossningsväskan.
Kan inte förstå att hon egentligen kan komma nääär som helst nu!
Vi längtar såå mycket!

Lite bilder från häromdagen. Tycker det är så kul när shoppingcenter skapar ett lekrum för de små. Även om det inte är mycket saker så sken Emilios ögon upp och det slutade med att vi var där
I 40 minuter. Roligt att kunna göra något annat än att bara gå i butiker. Detta var i Skövde!
Roligt för både stora och små, haha!

Likes

Comments

Som ni kanske vet var vi och tittade på vår lilla prinsessa återigen! (Vi fick det bekräftat igen att det var en flicka, så nu tror vi på det till 100%).
Som ni vet gjorde vi ju rutinultraljud i vecka 19 och allt såg jättefint ut då med, så det
var inget ultraljud för att vi var oroliga eller något sådant.

Även när vi väntade Emilio så var vi sugna på att göra ett "3D ultraljud". Men när vi väntade Emilio så gjorde vi ett ultraljud i v.9, ett i v. 18 och ett i v.19 så då tyckte vi att det blev för många ultraljud och därmed för mycket strålning för vår lilla bebis.

Denna graviditeten valde vi att inte göra något tidigt VUL och vi valde heller inte KUB. Och då kände vi att vi ville testa på tekniken med 3D. Troligtvis är ju detta sista graviditeten, iallafall så som det ser ut nu och då vill vi ha testat på själva 3D tekniken eftersom att vi har varit nyfikna på hur det fungerar länge och hur bilder blir och sådär. Så av den anledningen valde vi att göra det! Vi blev jättenöjda, vi gjorde ju det privat på Carlenderska sjukhuset i Göteborg och vi fick en så bra barnmorska som verkligen tog sig tid och brydde sig om oss och vi blev väl omhändertagna. Även min mamma var med!

Vi var där i måndags, och idag går vi in i vecka 29! 😍 Helt fantastiskt, tredje och sista trimestern, och mindre än 30% kvar nu! Dock tror jag faktiskt att min lilla tös kommer tidigare, Emilio kom ju tre veckor tidigare så det är ju ganska stor sannolikhet att lilla M gör det också! Eller vad tror ni?

Massa kramar 🌸

Två bilder från ultraljud. Vi fick ca 10 stycken och även ca: 10 stycken i färg på ett USB minne. Tycker det är häftig teknik och ska bli roligt att se om man ser några likheter när hon kommer ut!

Likes

Comments