Godkväll på er! Idag steg jag upp vid 05 för att åka och jobba på sjukhuset. Trivs verkligen så bra även om jag saknar mina killar där hemma. Idag var pojkarna på lekplatsen och jag blir så lycklig när jag ser en bild på dem när jag sätter mig på min rast. Då känns det som om man är med. Jag och S har diskuterar och kommit fram till att jag ska jobba på rätt mycket nu i början på mars, för att kunna vara ledig hela veckor i slutet. Så de två första veckorna kör jag stenhårt och trappar sedan ner lite. Det är verkligen skönt att ha flera dagar i rad lediga för att verkligen kunna umgås fullt ut med Emilio och kunna planera in roligheter.

Kvällens måsten:
• Jag ska beställa en almanacka till mig. Jag brukade ha med mig en kalender över allt jag som älskar att planera och organisera saker oj ting mådde verkligen bra med en almanacka i väskan. Nu har jag faktiskt glömt bort att köpa en ny, så det ska jag fixa ikväll.

• Jag ska lägga mig i ett varmt bad med ansiktsmask och lyssna på pod. Så skönt att slappna av på det sättet.

• Disk, plock och tvätt ska ordnas. Då jag jobbar kväll imorgon, så vill jag inte tillbringa hela förmiddagen med att städa. Så då gör jag det hellre när Emilio sover.

• skriva ner till idéer på blogginlägg! Har så mycket roligt jag vill göra!

Hoppas ni har haft en bra måndag och en bra kväll! Kram

De första vårtecknen är här! Så fina blommor i vitt och gult utan för huset

Likes

Comments

Contains affiliate links

Inlägget innehåller adlinks/annonslänkar


Emilio har verkigen jättemycket leksaker och på dagen är de flesta utspridda över golven men det är så skönt att sedan på kvällen hjälpas åt och plocka iordning allt i förvaring. Just nu använder vi sådana här påsar till förvaringen av leksaker, vi har två stycken, men börjar kika på lite andra alternativ. Jag älskar ju förvaringslådarna som liknar lego som ni ser här nedan. Sjukt kreativt enligt mig!

Likes

Comments

Ytterligare en jobbdag är nu avklarad, även om det var tungt på jobbet. Det har varit mycket tårar det senaste och jag har varit tvungen att infinna mig i situationer jag önskat jag kunnat undvika. Jag har blivit sviken och nervärderad som människa utav hon som brukade kalla mig för vän. Hon som jag verkligen tyckte var en klok, vacker och inspirerande mamma och en en stark individ. Visade sig vara feg, genom att istället möta hennes egna problem, försökte hon få mig att se ut som ett monster. Och bakom min rygg kallade hon mig för häxa.

Enligt mig är ett sådant här svik oförlåtligt och just nu är hon ute ur mitt liv. Men ändå är jag sjukt ledsen över att främst ha blivit förnedrad som mamma och människa, utfryst av tre andra mammor som låtsas vara mina vänner.

Vi mår bra här hemma, vi har ett bra liv tillsammans, men vi är inte perfekta. Och det är ingen som kan ändra på det än vi. Det finns ingen utomstående som kan rädda ett annat förhållande. Det är bara två personer som kan det. Och jag och S älskar varandra, och kämpar för varandra.

Ta hand om varandra. Det viktiga i livet är vad du anser är viktigt. För mig är det Emilio och Sebastian och det är dem jag lever för, även om jag ibland ballar ur ❤️

Igår tog vi hand om varandra och pratade ut ❤️

Likes

Comments

Så himla roligt att så många ville vara med i tävlingen! Som lovart, så drar jag idag, en vecka senare, en vinnare.
För att kunna välja så rättvist som möjligt har jag använt en automatisk generator på internet som slumpar fram ett nummer. Hoppas ni tyckte det var roligt med en tävling, och jag har redan planer på nya tävlingar, fast med andra vinster. Tanken är att jag ska ha en till tävling i Mars redan.

Och vinnaren av en svart flaska från twistshake är:


Lina Meijer!

Stort grattis! Skicka ett mejl till nabbingamanda@yahoo.se

Likes

Comments

Hej på er! För ett tag sedan så nämnde jag ju att jag skulle på en arbetsintervju. Jag glömde helt bort att säga att jag fick jobbet. Så nu jobbar jag på sjukhuset i Lidköping. Idag var min andra bredvidgång och på måndag jobbar jag själv på måndag. Åh det kommer verkligen bli så roligt!

Massa kramar

Tre bilder från min. rast idag

Likes

Comments