För ett tag sedan så beställde jag hem denna godbiten. Jag satt och funderade på om det skulle vara värt det och tillslut efter mycket funderingar så valde jag att klicka hem den då jag ser det som en liten morot till att fortsätta kämpa med träningen (det är fortfarande sjukt tufft och jag har inte alls kommit in det sen förlossningen). Den mentala biten är inte med alls, men jag hoppas att jag kommer fortsätta i samma tempo som nu. Just nu fokuserar jag på mage, armar och ben samt kondition, inget mer komplicerat än så och jag går inte till gym utan kör helt och hållet hemmaträning. Men iallafall, tillbaka till bikinin. Jag tycker verkligen den är så sjukt snygg och den kommer sitta fint till en (förhoppningsvis) brunbränd kropp!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Just nu befinner jag mig hos min mormor i Kungsbacka. Emilio sover gott och jag och mormor sitter och babblar om allt möjligt mellan himmel och jord under reklampauserna på NCIS på tv.
Vi har varit här sedan i tisdags och har shoppat så mycket fint, kommer visa er sen. Föresten. Vill ni att jag Visar i en video på youtube, eller bilder på bloggen, eller båda kanske?
Imorgon tänkte vi att vi skulle åka hem, men innan dess så ska jag försöka hitta en stol, och en bok, och ett besök på nordstan också.

Jag har också passat på att träffa mina saknade vänner här nere, och promenera i staden. Älskar denna staden så mycket och känner mig verkligen hemma här.

Så mysigt på torget!

Besökte graven, och satte ett par röda rosor, som han älskade. Åh saknaden är stor!

Skämmas bort mormor med en fin bukett, som jag vet att hon aldrig unnar sig

Likes

Comments

Grattis till... 

Sandrakristina vinnare av Marble grey. Sarahmartinsson vinnare av PowderPink. Oliviahallqvist vinnare av Angel Lace

Skicka iväg ett melj till nabbingamanda@yahoo.se med ditt namn och din adress så är det bara att invänta din vinst!

Tack till alla som var med och tävlade, det är alltid lika roligt för mig att få ge bort fina saker och att så många är med och tävlar. Jag lovar att det kommer fler, och jag har redan tankarna åt vad nästa vinst kommer att vara. (kanske något som inte är barnrelaterat?) Hoppas ni håller er kvar och är med i nästa tävling också! Massa kramar!

Likes

Comments

Hej på er! Just nu har vi precis ätit lite middag, efter att jag sovit hela dagen. Jag har jobbat natten som var och jobbar natten som kommer också. Imorgon är tanken att jag ska sova någon timma när jag kommer hem och sedan åker vi till IKEA. Det sista till köket ska fixas så att vi kan börja med det (också haha).

Hoppas ni har en bra helg! Kram


(Tävlingen är avslutad och vinnarna publiceras ikväll vid ca: 21) Kram

God thai kyckling och ris!

Likes

Comments

Det slår mig för varje vecka och månad som går hur stor Emilio faktiskt blir. Mer ord kommer fram och "pappa" är nu något som rullar på hans tunga hela tiden. Det är så fint att få höra. Han börjar låta oss vara med och leka, för någon månad sen så var det inte alls roligt ifall jag och S var med, vi fick snällt sitta och titta på haha. Nu är det roligaste pussel och lägga saker i burkar (det har det varit ett tag). Och vinka! Han har ju de senaste veckorna lärt sig vinka, så nu vinkar han åt allt och alla och det är så himla gulligt och se.
Det händer saker var och varannan vecka.

Hemma är det också full rulle med annat. 100% föräldraroll, 100% samboroll, 100% skola för S och jobb för min del och dessutom har vi många projekt i luften. Det har varit ett par bekymmer på vägen, vi blev av med vår bil för inte så länge sen och var tvungna att snabbt köpa en ny billig bil, och besked som inte alls var roliga landade i brevlådan. Så det har varit ett par downs i vårt förhållande, men det är inget allvarligt som inte går att lösa. Vi har varandra och det vet vi, men ibland brister allt och många saker kommer på tal och små irritationsmoment blir onödigt stora. Skönt att vi är så förstående mot varandra.
Just i dessa tillfällen är det bara att bita ihop och tänka att det blir bättre sen. Snart tar S studenten och bara av det kommer allt bli så mycket lättare.

Hoppas ni har en bra dag! Jag ska snart börja förbereda mig för att jobba senkväll och i helgen gör jag två nätter! Kram på er!För ett par dagar sedan var vi på en släktings begravning, en mycket jobbig och känslomässig dag för oss. Något som gjort att S har fått tagit emot mycket av mina aggressioner tyvärr.

Likes

Comments