Det var hockey på tvn så jag la mig istället. Tänkte dra av ett avsnitt av Paula & Hugos podd, två bloggar som jag följt i många många år. Men just podden ligger jag lite efter i så nu kör vi.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Helgen vart väldigt lugn, med tanke på sjukdom.
I fredags var vi till Ida med familj på middag. Vi skulle ju gått ut men ingen var i skick för det. Åkte hem och bestämde att vi snörvlar ikapp på lördagen så dom kom hit.
Stora barnen roade sig själva, dom små för sig och jag kände mig oerhört tråkig som bara satt, men var verkligen inte i skick. Fick något bakslag på lördagen och mådde ruttet.

Igår var det avslutning på gympan och alla föräldrar fick vara med och kolla. Det var kul att se hur min annars blyga och försiktiga tjej flög fram över hindren utan att tveka.
Dylan däremot, som klev upp halv sex på morgonen var trött.
Resten av dagen vart lugn, tog inte ens tag i tvätten som jag borde gjort så det ska jag göra nu

Likes

Comments

Denna vecka är det en del som händer

Måndag - Skolan börjar igen. Ska kolla igenom första kursen och se vad jag har att vänta.
Tisdag - Frisören för färg och klipp och sen direkt till vc.
Onsdag - Städa och storhandla.
Torsdag - Träffa läkare i Uppsala för ultraljud och ev mammografi.
Fredag, lör, sön - Malin med familj kommer hit!

Likes

Comments

Godmorgon 🌼

Ny vecka, igen. Denna vecka kommer nog flyga förbi med allt jag ska fixa med.

Äntligen börjar vi bli friska. Ellas hosta är så gott som borta, Dylan är lite snorig och hostig men inte alls som för bara nån dag sen (igår hostade han så han kräktes ner mig, hela mig. Tycker nog det släppt lite efter det), och jag känner mig lite piggare. Jag blir fortfarande oerhört ansträngd och jag har ett tryck i bihålorna som ger mig tandvärk, men annars så! Envis förkylning.

Vi får se vart dagen bär. Ella vill hemskt gärna gå till lekparken, och köpa en glass. Der blir en lugn dag, satsa på att bli helt friska

Likes

Comments

Godmorgon 🌼

Lördag, helg och varmt väder utlovas.
Jag är fortfarande inte hundra, känner mig faktiskt värre idag än vad jag gjorde igår.
Vi ställde in utgången igår, ingen var i skick för det. Men träffades ändå för att rasta barn och käka tillsammans. Det var en alldeles lagom aktivitet kan jag tycka.

Jag måste upp o ta nässpray nu, Ipren och kaffe på det. Så blir man nog människa tillslut

Likes

Comments

Jag vet att näsblod vid förkylning är rätt vanligt, googlade på det när Ella var liten, men det ser ju ut som någon har blivit slaktad (i dethär fallet Dylan).

När han skulle äta sitt kvällsmål nu låg han på mage. Denna lilla fläck var under honom men i hela ansiktet var blod utsmetat, hela handen och på pyjamasen. Synade han efter sår men ingenring. Han har blödit några gånger till och från idag så är väl det som spökar. Plutt, bli frisk snart!

Likes

Comments

Hallå.

Jag är helt slut. Tog en sväng till affären när jag hade lämnat Ella och det tog verkligen på krafterna, snorade, hostade, svettades och flåsade. Så det blir lugnt. Utgången imorgon är inställd, när båda är sjuka känns det bara dumt, bättre o vara pigg när man äntligen ska ut.

Imorse fick vi sällskap nästan hela vägen till dagis, hon skulle med och kolla läget

Likes

Comments

Hallå!

Herregud vilken dag. Jag har gått som i ett moln, så trött och slut. Så fort Iprenen gått ur kroppen har frossan kommit. Dylan är på bättringsvägen, peppar peppar. Lite varm nu på kvällen men har inte behövt febernedsättande på ett dygn så det är skönt.

Jag roade mig med att beställa hem lite barnkläder här på kvällen. När det kommer till barnen handlar jag gärna på hm, mycket bra kläder till bra priser. Kläder är verkligen en förbrukningsvara till dom små så skulle bara bli rädd om dom ifall dom var dyra 😅

Nu ska jag till o sova. Hoppas på en piggare och bättre morgondag

Likes

Comments

Godmorgon 🌼

Dylan börjar bli bättre, peppar peppar. Det enda som var inatt var att han inte ville äta sitt vanliga mål vid tio så vid två var han skithungrig, och superarg. Annars har han sovit relativt bra.
Jag själv vaknade upp med feberkänsla, en oerhört tjock hals och igentäppt näsa. Ljuva förkylningstider.

Skulle påbörjat helgstädningen idag men får se hur mycket jag får gjort. Fokus blir på mig och barnen

Likes

Comments