View tracker

Godmorgon 🌸

Tycker så synd om Dylan nu, han vaknar ledsen tusen gånger per natt 🙁
Hoppas vi får hjälp idag, annars är jag nog beredd att åka in till barnakuten, iallafall om han är lika påverkad idag som igår.

Ella somnade som en klubbad säl igårkväll och har nog sovit gott inatt. Hon var superduktig och sov varken på dit eller hemresa, lägg till flera timmars röj med kusiner på det så sover man nog gott.

Idag är det dagis för Ella och vid elva ska jag upp till vc.
Kan ju inte ha så mycket planer direkt när man inte vet om det smittar eller ej.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hua vilken dag!

Ella for iväg tidigt imorse och kom hem strax innan åtta ikväll. Hon var med ner till Kumla och firade farbror T som fyller 40. Hon fick lattja med kusiner och även träffa farbror M för första gången (när hon var en månad gills inte riktigt).

Medans hon var och hade det kul hade vi här hemma det mindre kul. Dylan är verkligen påverkad, han är hängig, mosig, gnällig och ledsen. Hela eftermiddagen har han gråtit, plupp.
Fick aldrig träffa någon läkare på drop-in idag men fick en tid bokad imorgon. Nu får dom bannemig komma på vad det är som är fel!

Nu ska jag sova, tidigt för att vara mig nu för tiden 😆

Likes

Comments

View tracker

Jag måste investera i nya bra tallrikar till Dylan, som man kan äta själv ifrån, samt bra bestick. Här hemma har vi börjat prova på att äta själv, även om jag får göra lite extramat och ge från sked oxå, för det är inte mycket som prickar munnen.
Det är när ungarna lär sig äta själva jag är oerhört tacksam att jag har hund, var bara att ropa in henne medans jag fixade för en dusch och sanering för lilleman. När jag kom ut igen var golvet skinande rent.

Likes

Comments

Förra veckans plus och minus

- All sjukdom. Tredje omgången streptokocker för Dylan och andra för mig, på en månad. Sen åkte vi på Ellas förkylning mitt i allt oxå.

+ I lördags gav Dylan mig sovmorgon, han sov dunderbra på natten och vaknade först efter sju. Det var det längsta jag sovit i sträck på väldigt länge.

+ Ensamtiden med Ella igår, den var guld värd.

+ Dylan lär sig, och försöker lära sig, så sjukt mycket just nu. Igår föll han pladask när han släppte soffan och skulle gå utan stöd.

Likes

Comments

Godmorgon 🌸

Igår fick jag och Ella den första riktigt ordentliga egentiden sen Dylan kom. Visst att vi hittat på saker utan Dylan tidigare men bara enklare saker som lekparken osv.
Nu tog vi bussen in till stan, drog av en snabbis på Gränby och gick sen hem till farmor&farfar innan vi tog bussen hem. Väldigt många gånger tackade hon mig, pussade mig, och berättade hur snäll jag är och hur glad hon var över att få åka in till Uppsala med bara mig. Pluttan, det ska vi göra om! I januari väntar dessutom en helg i Örebro, bara hon och jag.

Dagen idag blir lugn. Mår bättre men vågar inte chansa. Har lovat Ella lekparken så det blir väl dagens ansträngning.

Likes

Comments

Jag har haft en såååå mysig eftermiddag med Ella, bara hon och jag.
Det som är synd är att jag aldrig lär mig ta det lugnt när jag behöver, som ett brev på posten kom febern tillbaka och efter en Ipren svettas jag floder.

Ska till o sova nu, har ändå varit vaken sen 01 så man börjar bli lite mör.
Mer om dagen får det bli imorgon. Godnatt

Likes

Comments

Godmorgon 🌸

Natten var kaos, har glömt bort hur dåligt en sjuk bebis sover. Lägg till en extrem feberfrossa på mig och jag har inte sovit sen ett inatt.

Vi har precis ätit adventsfrukost och nu sprang Ella ut på baksidan. Hon såg att det snöade och var påklädd och redo på mindre än tre minuter, varför går det inte lika snabbt när man ska nånstans?
Men mysigt, andra advent och det snöade även förra söndagen. Höjer stämningen en smula.

Likes

Comments

Nu räcker det med sjukdomar.
Dylan har sin tredje omgång streptokocker, jag min andra. Ella är förkyld och nu när det äntligen vänder för mig och Dylan så åker vi på förkylningen oxå. Dylan har en jobbig hosta och jag är verkligen helt sänkt.
Bet ihop under jobbpasset ikväll iaf men nu ska jag sova, helt slut 🤒😴

Likes

Comments

Godmorgon på er 🌸

Jag har för första gången på åtta månader fått sova ordentligt. Dylan åt och sket vid fyra och vaknade sen strax efter sju. Så bra har varken han eller jag sovit sen start så var välbehövligt!

Solen skiner och det kryper i kroppen på mig. Jag vet inte vad vi ska hitta på idag men något lär det bli iallafall. Hittills så hänger jag mest i soffan medans ungarna röjer

Likes

Comments

Jag ringde BVC imorse, hon tyckte jag skulle avvakta till efter lunch. Jag förklarade att det inte är vanliga fukt/smutsrött utan det var precis såhär det började sist, men icke.
Jag litade dock på magkänslan och efter att ha hittat ett vätskande sår bakom örat och en temp på 37,9 vilket är högt för han, så ringde jag vc. Gick upp till drop-in och bad om att få träffa samma läkare vi haft nu dom sista gångerna.
Hon bekräftade det jag redan visste; streptokocker. Det är nu hans tredje omgång på en månad, helt sjukt.
Jag ska tvätta sängkläder och handdukar dagligen i 14 dagar, herregud säger jag bara. Men hoppas vi kan få slippa dethär nu, det känns som att det räcker. Hoppas Ella klarar sig denna gång oxå, hon har ju klarat sig dom två tidigare gångerna.

Den tandlösa lilla gubben

Likes

Comments