Denna vecka har jag cyklat 3 mil och promenerat 4 mil. Jag har burit tungt, upp och ner för trappor, upp och ner från hukande position. Det är inte så konstigt att min kropp ömmar när jag äntligen lagt mig i sängen.
Jag skulle verkligen vilja ha en fitbit, hålla mer koll. Det är ju snart julafton.... 😉

Nu ska jag ta och sova, imorgon ska barnen till förskola, sambon ska skriva papper på nytt jobb och jag ska iväg på ett möte. Får innerligt hoppas att det går bra för Dylan att vara själv, om inte annat så står Cissi standby för att rycka in, dom bor ju granne med förskolan så går snabbt 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det finns många saker jag stör mig på, småsaker. Saker som andra stör sig på att jag stör mig på, såna saker. Är ni med? Haha.

Prasslande påsar; chips, nötter, godis, whatsoever.
Häll upp det i en skål och prassla inte varannan sekund!

Smaskande, tugga högt och med öppen mun. Det kryper i kroppen på mig när någon tuggar för högt och det enda jag hör är knaprandet.
Tugga ordentligt, eller strunta i att äta.

Visslande näsor. Har ni tänkt på att vissa människor visslar ur näsan, speciellt om dom är täppta?
Här är en näsduk vettja!

Likes

Comments

Jobbat 6 timmar och gör mig redo att jobba 5 till!

Likes

Comments

Hallå!

Har ni haft en bra fredag?
Jag jobbade 7-13:30, det gick snabbt och jag fick jobba med roliga människor, det gör mycket!
När jag kom hem var mamma och Erik här redan, dom var barnvakt en sväng, toppen att ha dom nära och att dom kan ställa upp!
Vi käkade innan vi begav oss hem igen och då slog min trötthet till. Satt som en zombie i soffan tills nu, nu har jag faktiskt lagt mig. Ska klämma av 20 timmar på jobbet lördag och söndag, 11 imorgon och 9 på söndag.

Ska faktiskt slå ihop ögonlocken nu, det är dags 😴

Likes

Comments

Igår när jag kom till jobbet så var min storlek på kläderna slut. Jag bestämde mig för att prova en storlek mindre istället för större och den passade, satt tillochmed slappt. Den storleken kunde jag inte alls ha när jag började i juli och bara för två veckor sen satt den tajt. Kul att det går åt rätt håll 😊

Likes

Comments

Jag börjar känna igen mig själv, börjar få tillbaka det konstanta spinnet i huvudet och energin i kroppen.

I morse var jag på föris med Ella, jag gick hem lagom till lunchen och drog igång en storstädning när jag ändå hade hemmet för mig själv. Barnen har landat hemma, Dylan har vilat en stund och jag har varit ute med Ella och tränat på att cykla. Hon fick upp bra fart och har nu knäckt koden, jag fick springa bredvid och är nu helt svett men ska ta och hoppa upp på cykeln och bege mig för ett kvällspass på jobbet. Vila får jag göra någon annan dag 😉

Likes

Comments

Igår var jag rätt kass på lunchen, så mot eftermiddagen var mitt blodsocker så lågt och jag började fantisera om alla sötsaker jag ville handla från affären. Efter en stadig middag var sötsuget som bortblåst, men jag hade fortfarande ett ha-begär som sa åt mig att köpa en chokladbit.
Jag stod och dividerade med mig själv en stund i affären och det slutade med att jag köpte frukt och drack light saft till kvällen. Det var gott och jag är stolt över att jag stod emot och tänkte om. Vare sig operation eller inte så måste jag ändra mina kostvanor. detta var ett steg på vägen

Likes

Comments

Man ska alltid lita på sin magkänsla. Min magkänsla var inge bra alls på Ellas andra avdelning, inget ont om pedagoger eller avdelningen i sig men hon passade inte in där. Jag tog tag i saken och efter en dag på nya avdelningen känns allt toppen! Dethär kommer bli superbra och jag känner mig trygg med att lämna Ella där.
Imorgon är tanken att jag bara är med till lunch och sen hämtas hon vid två, blir en lite snabbare inskolning nu då jag jobbar dag på fredag och hon måste vara själv hela dagen då. Men jag känner mig inte orolig, inte det minsta faktiskt 😊

Likes

Comments

En dröm jag alltid haft har varit att få lön av bloggandet, jag älskar att blogga men tappar lätt motivationen när ingenting händer. Man får bloggtorka och så vidare. Jag får inse att det endast är på hobbynivå och knata vidare i världen.

Idag har jag gått av mitt andra pass av sex denna vecka. Såg framför mig en skön ledig dag imorgon, Ella på föris och Dylan på inskolning med pappan. Men då jag tyckt att Ella ska byta avdelning till en med lite mer barn i hennes ålder (på nuvarande avdelning var det mest två och treåringar) så blir det en liten mini-inskolning på nytt, just imorgon. Sen jobbar jag tor-sön. Det blir bra, det känns skönt att det gick så smidigt med att få byta och jag tror Ella kommer få det mycket roligare med lite fler jämnåriga.

Nu ska jag kasta i mig lite mat. Blir tidig sänggång för alla idag, vardagen och rutiner är tillbaka. Skönt med sommar och lek men jag är en rutinmänniska, dendär kontrollen man gärna vill ha...

Likes

Comments