Alltså, vilken rutten helg!

Vi kom hit i fredags, allt var tipptopp. Matade ankor och besökte gammelfarmor, hem och mös. På kvällen bröt det ut för mig; magsjukan.
Sprang hela natten men sen har det varit lugnt, åt lite lätt igår men ingen direkt matlust. La mig med Ella och två timmar senare var det hennes tur. Hon klarade sig med endast en gång men den slutade med både dusch och renbädd..
Nu är vi dock på bättringsvägen,  jag har äntligen fått kaffe och Ella fick i sig lite frukost.

Så det var våran helg det, inget kalas, bara legat.

Likes

Comments

Gooooodmorgon 🌼

Såhär pigga är vi idag:


Det vart lite tidigare då jag ringde bm igår, angående min pstav som kroppen aldrig verkar vänja sig vid. Huxflux så fick jag en tid kvart över åtta idag, för uttagning av den och insättning av en kopparspiral.

Så, nu är vi påväg. Trött i mössan då klockan ringde sex och Dylan har sovit skit inatt. Men nu ska jag få sova två nätter, så jag grinar inte över det ;)

Likes

Comments

Godmorgon 🌼

Klockan fem tyckte Dylan vi skulle vakna, jo tjena. Vi slumrade om till sju ungefär, sen gick det inte längre. Men jag är nöjd ändå.

Idag ska det packas och sånt tråkigt. Vi åker ju ner till Örebro imorgon, jag och Ella. Ska verkligen bli superkul att få åka iväg med bara henne.
Utöver det tänkte jag ge mig på en hårfärgning, sen jag bytte schampoo så sa det bara tjoff och håret började växa,  därav en hemskt ful utväxt.

Likes

Comments

Det går så snabbt, samtidigt som det känns som en evighet sen jag fick krama om henne.
Det är så sinnessjukt tomt och hade det inte varit för att jag ska ut i jobb om en inte för lång framtid hade en ny fått flytta in.

Hon gjorde mig galen, hon lärde sig aldrig hur man beter sig ute, hon klarade bara att vara ensam på en liten yta (hallen), hon var oerhört fäst vid mig, skitjobbig med att vilja upp i soffan jämt. Men hon var min, och hon gav mig oändligt mycket kärlek under dom sju åren. Hon fanns där när ingen annan fanns och i en mörkare tid så var hon den som såg till att jag kom ut.

Shit, vad jag saknar dig

Likes

Comments

View tracker

Är det bara jag eller försvinner saker hos er med?
Här är det inte bara strumpor utan ett par av mina favoritbyxor, Ellas ena vintervante och ett par regnvantar.
Byxorna ska jag försöka hitta idag, men vet bara inte vart. Vantarna finns ingenstans. Igår fick jag nödlösa det med vanliga tygvantar och fodrade regnvantar. Ella skrattade gott och tyckte det var festlig 😁

Likes

Comments

Godmorgon! 🌼

Och det är det verkligen idag. Gud så jag har sovit, länge och djupt. Dylan vaknade aldrig för mat, men Ella vaknade halv tre och hade slagit i näsan av alla ställen. Jag hängde inte med på nånting, trodde det var fredag och att mamma sov på soffan. Ja, ni hör ju. Först när jag var in hos Ella och vaknade till så insåg jag hur det låg till.
Gav en vaken Dylan mat, han snackade en kvart sen sov vi vidare till halv sju. :)

Jag skulle upp till Wåhlstedts idag, då Dylan sov så länge igår så jag inte hann. Men vi får se, vid plusgrader funkar pumpen så känner ingen stress att halka ända upp dit.

Likes

Comments

Jag har insett att jag har ett beroende, ett starkt beroende. 
Det var i söndags som jag inte drack mitt morgonkaffe, eller efter lunchen koppen. Jag tog ipren både morgon och tidig eftermiddag men det hjälpte inte. Huvudvärken var hemsk, det var först på eftermiddagen när jag drack dagens första kopp som det släppte. Och då insåg jag; vilket sjukt jäkla beroende

Likes

Comments

Godmorgon 🌼

Fick en hygglig natt inatt iallafall, även om han återgått till att vakna fem-halv sex....
Katten är fortfarande borta och nu börjar jag fundera på om det hänt något. Hon har alltid kommit in vid middagstid, ibland tidigare om ådet är kallt ute. Nu har hon varit ute ett dygn i tio minus och det är inte likt henne.

Annars så blir dagen lugn. Dagis för Ella och jag ska återinföra mina powerwalks innan hämtning. Idag får den gå förbi affären för måste få med mig pellets hem, brr vad kallt det är.

Nä, nu ska jag sätta fart på segella så vi kommer iväg

Likes

Comments