Min älskade. Så mycket kärlek, tankar, trots, tårar, utbrott, funderingar, sympati, ömsinthet.
Så mycket känslor i en så liten kropp.
När Dylan har lagt sig blir det ett helt annat barn, hon myser i mitt knä, delar ut pussar och vill kramas hela kvällen. Den viktiga tiden för oss ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Herregud vilken eftermiddag.
Dylan vaknade och var inte alls utvilad och bara gnällde och skrek, ingenting dög. När jag började med våffelsmeten kräktes han, två gånger! När vi väl satt vid bordet så brändes våfflorna fast hela tiden, brände mig på tummen, Dylan sket ner sig och det fick bli korv med bröd istället.
Sen vart det duschen för båda och då vände det och humöret på båda var strålande, tack och lov.

Nu ligger Dylan medans Ella tittar på Home. Hon älskar verkligen den filmen.

Likes

Comments

Justja, idag fick jag veta att jag fick jobbet på Coop! Visserligen bara varannan lör 16-20 men bättre än inget, och förhoppningsvis blir det lite mer. Känns skönt, både att få göra något och att kunna dryga ut föräldrapenningen lite.
Så vi ska träffas imorgon, skriva papper och beställa hem kläder till mig! Iiih.
Så får vi se om det blir start denna lördag eller nästa.

Haha ska till Örebro nästa vecka, först tor-sön, sen ändrades det till ons-sön så man hinner med lite. Men är det så att det blir jobb den lördagen så åker jag istället tis-lör. Haha snurrigt!

Likes

Comments

Tänk vad lite sömn kan göra.
Vi har varit ute mellan 9-13; BVC, wåhlstedts, matstopp, handling och sen hem. Solen tittade fram och det var helt underbart ute, glada barn och en pigg mamma.
När vi kom hem började jag och Ella att rensa löv på tomten, herregud vad mycket det var och då tog vi bara gången, gräsmattan får vänta.

Nu ska Dylan sova så tänker sjunka ner i soffan en stund innan det är full fart igen.

Likes

Comments

Ella och Dylan är verkligen helt olika.

Ella var och är väldigt försiktig, hon läser av läget först och kastar sig inte in i saker.
Dylan är tvärtemot, han kastar sig med huvudet före i allt, inklusive bord och golv. Han är helt orädd och slår sig hela tiden, som försiktiga Ella sällan gjorde.

Ella hatade duschen, i två-tre år. Det är först för ett tag sen som hon inte gallskriker varje gång det duschas.
Dylan älskar att duscha och suger mer än gärna på munstycket.
Ella har varit totalt livrädd för dammsugaren, första året kunde jag inte dammsuga utan att Stefan var hemma. Hon är fortfarande lite nojig, man måste säga till innan man tar fram den för hon vill gärna sitta i soffan medans man dammsuger.
Dylan däremot har en höger kärlek till dammsugaren. Medans jag dammsuger krälar han efter, leker med sladden, klättrar på den och suger på utblåset. Häromdagen satt han i 1,5 timme och lekte med dammsugaren, skrattade och var hur nöjd som helst.

Likes

Comments

Godmorgon!

Natten var bra! För första natten på hela veckan har både jag och Dylan fått sova. Hallelujah!

Idag står det
BVC-besök på schemat. Nu vart jag osäker på tiden bara för det, tänkte när jag fick den att det endast handlade om ett dygn, det borde jag komma ihåg. Men jag hade nog glömt bort den förvirrade småbarnshjärnan med sömnbrist. Får ringa när dom öppnar.
Annars blir det lugnt, svänger nog förbi parken på hemvägen.
Ella är nöjd som tagit helg från dagis nu, vad hon nu tar helg från då hon varit hemma hela veckan 😅

Nej nu ska jag fortsätta med kaffet och ta tag i denhär dagen.
Ha en bra dag!

Likes

Comments

Minstingen har sovit prickfritt sen halv sju, hoppas det var magen som krånglade och att det är lugnt nu med mildare välling.
Ella la sig halv åtta, trots att hon sov till halv nio idag (är nog rekord!). Men hon är inte helt hundra, förkyld, och det märks.

Jag ligger sen tio minuter tillbaka och ska lägga ifrån mig mobilen och hoppas på sömn, annars går jag nog under snart!


Här, lite piggare och taggad på första passet på 1,5 år

Likes

Comments

Efter ännu en sömnlös natt för min del (Dylan sover oroligt, gnäller, är ledsen och stånkar) så kände jag att det får vara nog. Dylan har en känslig mage och uppenbarligen klarar den inte av 8-månaders vällingen just nu så idag köpte jag den vällingen han använt innan, hoppas på en lugnare mage och bättre natt nu.

Trots femte natten med 1-2 timmars sömn så lär jag hålla igång, det är ingen idé att sätta sig ner. Städat, tvättat, handlat, hängt i lekparken och myst. Ella är hemma veckan ut, det går både magsjuka och ögoninflammation på dagis plus att hon har en läkartid imorgon innan lunch för en knöl på ögonlocket så det vart en hemmavecka. Tur hon inte är svår att ha hemma!

Är så himla sugen på badkar, nu har vi en duschkabin men jag saknar att lägga mig i ett bad. Och framförallt för ungarna, slippa sitta i en liten balja. Vi får se vad det blir av planerna men hoppas!


Aldrig ensam...

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Har ni sovit gott? Jag somnade som en klubbad säl igår, innan tio, det var länge sen! Var så trött så satt i soffan och tittade i kors när jag försökte se tvn, då är det illa.

Gårdagen vart inte riktigt som planerad, men bra ändå.
Jag tror det gick bra på Coop, chefen var nöjd och vi skulle träffas och prata lite på fredag. Så man hinner känna efter lite.
Dylan lät mig dock inte sova natten mot igår, därav min extrema trötthet och säkerligen bombhuvudvärken jag fick på köpet.
Kände mig inte i skick för att sitta på kurs så avbokade den, vilade en stund och åkte sen till Dollar Store och handlade lite hushållsprylar och sen vidare till Leklust för julklappshandling. Känns skönt att ha börjat och Ella har nu fyra färdiga och Dylan en. Svårare med han men å andra sidan är han så liten så så många kommer han faktiskt inte få detta år.

Idag har jag beslutsångest. Magsjukan går fortfarande på dagis, en på Ellas avd men verkar gå runt i huset, många sjuka. Vi får se vad jag kommer fram till men blir hon hemma får vi trotsa det tråkiga vädret och dra till lekparken iallafall

Likes

Comments

Jag har bestämt mig för att avvakta med risktvåan nån månad eller två, och spara ihop lite pengar så november slipper bli superfattig. Och nu när jag kört automat ett tag och kan allt, ska jag prova med manuell igen, när det bara är kopplingen jag behöver lära mig.

Så nu bestämde jag mig för att åka ner till Örebro denna månad istället, närmare bestämt nästa helg. Blir en kortvisit bara, åker ner torsdag och hem söndag igen. Men det blir bra, det känns bra och det är det som är huvudsaken. Även om det kanske slutar med att jag kör en automatbil så kan jag köra manuell oxå om jag känner för det

Likes

Comments