Det finns ett spel på messenger som heter Endless lake. Man kan utmana sina vänner via messenger och tävla. Tråkigt för mig att Anders, Malins man, är lika tjurskallig och envis som jag så vi nöter detdär. Det var även han jag åkte fritt fall med igår, vi kunde lixom inte släppa det och var bara tvungna, tvångstankar ;)
Nåväl, nu ska jag stänga ner och sova, så hinner jag somna som en vinnare 🎖🏆

Likes

Comments

Godmorgon 🌼

Dålig natt igen med uppstigning innan sex. Jag tror jag smäller av snart. Jag kommer ihåg när jag och Ella åkte till mormor, jag såg mycket fram emot att få sova i två nätter; så låg jag magsjuk ena natten och Ella andra. Det är nog karma, inte meningen att jag ska få sova helt enkelt 😅

Dagen startade i rasande fart.
Dylan lyckades hälla soja över hela sig, och köksgolvet, kaffefiltret var slut och det är 19 grader inne. Jag skulle ju upp och köpa pellets till kaminen igår, men jag åkte ju till Gävle istället, och det fick jag sota för nu på morgonen.

Idag blir det lugnt, oj så lugnt det blir. Jag ska jobba ikväll, men det är ju inte ett långt pass direkt. Just nu vill jag dock bara sova, fyfan vad trött jag är 😴

Likes

Comments

Imorse vaknade jag upp, rastlös direkt jag slog upp ögonen. Det slutade med att jag åkte kollektivt med båda barnen till Gävle, där vi gick på Lekland med Malin&Anders och alla ungar. Fan vad jag har skrattat, åkt fritt fall, åkt rutschkanan så trosorna åkte upp i magsäcken, jagat Dylan, lekt, svettats och sen åkt hem igen. Mer såna dagar tack!
Dylan tog en powernap på tåget medans Ella hållit sig vaken. Nu ligger båda och det dröjer inte länge innan jag gör det med, det är jobbigt att leka ;)

Likes

Comments

Godmorgon 🌼

Vilken natt... Dylans tand är påväg, igår kände jag taggar där nere och inatt har han sovit hemskt dåligt. Jag somnade strax efter tio och redan vid elva hade jag vaknat tre-fyra gånger. Det vart bättre framåt småtimmarna men nu när jag vaknade så var jag jätteförkyld. Kom igen lixom.

Jaja. Fredag och inga planer. Det jag vet är att jag måste upp och köpa pellets, och fredagsmys. Så kanske vi tar en sväng på loppisen oxå. Men vi håller oss på hemmaplan och tar det relativt lugnt. Känner mig inte riktigt på topp

Likes

Comments

Äntligen är Ella tillbaka till flätor, jag älskar att få pilla i hennes hår men i perioder så får jag knappt röra det. Nu har hon haft fläta sen i förrgår och hennes hår är så vågigt och fint. Hade jag haft samma fläta hade jag sett ut som en ofriserad pudel 😅

Likes

Comments

Har ni provat SF Kids Play?
Det är ett program avsett för barn i alla åldrar, för att kunna se filmer utan att krångla med nedladdningar, dvder osv. Programmet finns till både dator, mobil och surplatta och har en enkel navigering med hjälp av bilder, så att även dom minsta ska förstå och kunna ta sig fram mellan alla filmer.
Välj mellan nyare filmer eller sjunk ner till en gammal goding från Astrid Lindgren.

Just nu får ni första månaden gratis om ni tecknar upp er på ett abonnemang, därefter tickar det på med 59:- i månaden utan bindningstid.

Det bästa av allt är att man kan ladda ner filmer och sedan titta i offlineläge, perfekt i bilen eller på semestern om täckning på mobil/surfplatta är dåligt.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SF KIDS PLAY

Likes

Comments

Det slog mig att jag glömt ett "Dylan 11 månader" inlägg denna månad.

Det händer så sjukt mycket med honom nu, allt går i en rasande fart, inklusive honom.

90% av tiden traskar han
Han säger ord såsom; mama, papa, hej, ajaj, tatatt (tacktack)
Äntligen börjar tänderna komma, tror båda nere är på g samtidigt för det är en ordentlig bula nere i tandköttet
Han ska lägga tillbaka saker där dom var, flaskor och glas ska upp på bordet och han vill gärna mata mig med sina rån.

Ja, det är bara en liten del av allt. Tänk att vi om en månad har haft ettårs kalas, sjukt.

Likes

Comments

Godmorgon 🌼

Vaknade upp till ännu mer snö idag och folk verkar förvånade, det äe februari. Vinter inte vår. Klart man är bitter, när man fått en sån härlig försmak på våren, men den kommer den med.

Idag ska jag till vc efter Ella lämnats, sen hem och städa. Slarvat ett tag nu och det märks.

Bränt av en mil redan oxå, på två dagar. Det är inte fy skam :)

Likes

Comments

Frånvaro.
Jag har öppnat för att skriva inlägg flera gånger idag, men jag faller på målsnöret och ibland är det så, inspirationen flödar inte direkt.

Idag har varit en oerhört känslig dag för mig, den värsta på länge faktiskt. Jag har börjat ta tag i mig själv, och det var inte en dag för tidigt. Jag har varit på vc inte bara en utan två gånger idag, ska dit imorgon igen och på torsdag. Sen får vi se, och innan dess tänker jag inte avslöja för mycket heller.

En positiv nyhet är att vi snart får fiber! Det var ju bara ungefär ett år senare än alla andra på gatan, men bättre sent än aldrig! Ska bli så oerhört skönt med att snabbt och stabilt internet. På torsdag ska vi ha möte här hemma med grävgubbarna, vart och hur dom ska gräva. Äntligen!

Nej, nu ska jag sova. Är helt slut.

Likes

Comments

Eller hamnar alla skeva hos mig, lika barn leka bäst.

Först har vi Nelly, lilla hemska Nelly.

Hon gav mig mycket, både på gott och ont. Helt ärligt förstår jag inte hur jag vågade skaffa en till hund efter henne 😅
Hon var perfekt men samtidigt en mardröm. Hon kunde inte vara ensam och bröt sig tillochmed ut ur en stålrör. Hon tuggade sönder lister och grävde sig igenom ytterdörren. Samtidigt så njöt hon av varenda sekund med mig, hon älskade att träna och kunde en rad med trix och vi var även startklara till lk1. Tyvärr, med tanke på att jag fick jobb och att hon inte kunde vara ensam ens i fem minuter så vart jag tvungen att omplacera henne.

Sen har vi Minni, en riktig clown med mycket personlighet. Hon gick att ha lös, följde mig överallt, hennes favoritplats var hennes bur och vid flytten till Sverige så hängde hon bara på. Hon var lätt att ha med överallt och gillade bara läget.
Dessvärre var jag ung och dum och när jag bröt mig fri från Norge så började jag leva tonårslivet och hunden kom i kläm. Men hon kom till en underbar familj och vi hade mycket kontakt.

Akila, min älskade akila. Jag tror nog aldrig någon kan förstå hur mycket hon betydde för mig.
Herregud vad hon gick mig på nerverna, det var som bomull i hennes huvud och hon lärde sig ingenting vettigt. Men en sån personlighet. Oerhört saknad💔

Likes

Comments