Header
View tracker

Postad i: VILA IFRID PAPPA

Halloj gänget! lördag eftermiddag, jag & älskling har precis varit på besök hos pappa. Är så otroligt nöjd med gravstenen, så himla fint.
Han är verkligen saknad och jag vet redan nu att julen kommer bli tuff eftersom det är första gången utan honom. Men jag ska vara hos mamma, lillebror och mormor i år och inte åka runt med Elias så vi är samlade. Min lilla familj❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: HOME

Godmorgon gänget! idag är det första december och det är bara 23 dagar kvar till julafton, någon mer än jag som längtar? 🎅🏼

jag har alltid varit den nyfikna personen, så jag längtar alltid mest till julklapparna. Ni ser några julklappar som jag och älskling har lagt under än sålänge. Alla har inte kommit än, väntar fortfarande på några som ska komma på posten. Det kommer bli den första julen utan pappa, kommer förmodligen bli jätte jobbigt men jag ska inte med Elias och åka runt detta året som jag annars har gjort. Vill vara med min familj❤️

på bilderna ser ni lite julpynt hemma hos mig. Det som är roligast att vara sambo är att man för göra allt på sitt sätt och jag är väl den som pyntar och köper inredning hem så får Elias tycka till efteråt men oftast så blir det godkänt. Detta är vår tredje jul tillsammans men vår första jul i nya lägenheten och vi trivs så otroligt bra.

• ni får också tycka till eller säga om ni hade gjort något annorlunda.

bakade glutenfria pepparkakor igår med glasyr. Gjorde ingen egen deg, den köpte jag och då ligger den i glutenfri-frysen i mataffär, (Jag köpte min på Ica).

Vill även berätta att all inredning är taggat så finner du något fint som jag har pyntat med så tryck bara på va du gillade så kommer du direkt dit som jag köpte det.

Likes

Comments

View tracker

Postad i: FITNESS

Godmorgon vänner! kolla in denna frukosten då! glutenfri havregrynsgröt med apelsiner, varma äppelbitar med kanel och granatäpple kärnor. Längesen jag åt något så gott, nu åt jag ju inte allt för det var väldigt mäktigt men mums säger jag bara. Har inte ätit så god frukost på över en vecka och inte fått behålla heller men nu har det gått en stund och det känns som det kommer stanna, wiihoo.
Jag kände igår att nu är det nog dax att åka in igen, t.o.m älskling frågade om han skulle köra in mig. Men det känns iaf bra idag.
idag ska jag bara vila och ha min vetekudde på magen, har krupit ner i soffan nu med mitt täcke och ska kolla på avsnittet från Bachelor som gick igår. hoppas ni får en fin dag, krämis!

//

Good morning friends! check out this breakfast time! gluten-free oatmeal with oranges, hot apple chunks with cinnamon and pomegranate seeds. Long time since I ate something so good, now I ate not everything in it was very impressive but the mums I just say. Have not eaten such good breakfast in over a week and not been kept either but now it has been a while and it feels like it will stay, wiihoo.

I knew yesterday that now it's time enough to go back in, t.o.m darling asked if he'd run into me. But it feels good today anyway.

today I'll just rest and have my wheat pillow on the stomach, has crept down on the sofa now with my blanket and going to check on the section from the Bachelor who went yesterday. Hope you have a nice day, love

Likes

Comments

Postad i: RECEPT

ni anar inte hur skönt det har varit att få vakna upp i sin egna säng och ha sovmorgon. Ingen tid att passa och bara få vara. Såklart jag gjorde något som jag älskar att göra, baka! har fått väldigt många tidningar nu när jag har legat inne på sjukhus och det har sätt så gott ut med allt julbakande, så jag bestämde igår att jag skulle baka idag och dessutom det godaste när det är jul. Tryfflar, tryck HÄR för att komma till receptet. Nybryggt kaffe är ju inte fel till dessa.

nog om det, hoppas allt är bra med er alla och jag vill även tacka för alla som har kommenterat, ringt och hört av sig. Ni är fantastiska. Har haft en väldigt jobbig vecka men jag mörker fortfarande att allt vill komma upp men bara jag håller mig så blir det bättre om några dagar. krämis!

//

you have no idea how nice it was to wake up in his own bed and have to sleep in. No time to fit and just be. Of course I did something that I love to bake! have received many newspapers now that I've been in hospitals and it has a way almost out of everything Christmas baking spirit, so I decided yesterday that I would bake today, and in addition the tastiest when Christmas. Truffles, click here to get to the recipe. Fresh coffee is nothing wrong to them.

enough about it, hope all is well with you and I want to thank all who have commented, called and got in. You are fantastic. Have had a very tough week but I still darkness that everything would come up, but I just keep myself so it will be better in a few days. love

Likes

Comments

Postad i: 2016

äntligen, äntligen säger jag bara, kan säga det igen, äntligen! jag fick komma hem idag och jag har nog aldrig längtat hem så mycket som jag har gjort hela denna långa veckan på sjukhuset. Massa film, tv och vila har varit väldigt mysigt, men 13 stick i händer, armveck och armar blev det tillslut. 3 st röntgen och massor av blodtryck och blodprover. Har fått vara med om mycket men dom fann inte orsaken. Helt sjukt tycker iaf jag när dom gjorde så många undersökningar. Men tyvärr blev det inget med att dom skulle uppnå tarmarna idag, läkarna skulle återkomma... tror problemet sitter där.

men men, nu är jag hemma och bara ligger och väntar på att älskling ska komma hem så jag får krama om honom hårt.

//

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​finally, finally I just say, you can say that again, finally! I got to come home today and I have never longed for home as much as I have done throughout this long week in the hospital. Lot of film, television and the rest have been very cozy, but 13 tricks in your hands, elbows and arms, it was the end. 3 pcs X-rays and lots of blood pressure and blood samples. Has been part of a lot, but they did not find the cause. Totally sick anyway, I think when they did so many inquiries. But unfortunately there was nothing that they could reach the intestines today, doctors would return ... think the problem is there.

but, but, now I'm home and just lying and waiting for baby to come home so I can hug him hard

Likes

Comments

Postad i: 2016

Godmorgon gänget!
ni anar inte vad som har skett inatt... Det är nämligen så att jag fick åka hem från patienthotellet inatt. Ni kanske tycker jag är löjlig och knäpp men jag är så fruktansvärt mörkrädd och när jag hör ljud som jag inte tycker om "tex att det knarrar på golvet på mitt hotellrum och att det låter som någon håller på och är där inne",jäkligt äckligt. Jag inbillar mig inte! kändes som jag hade mitt hjärta upp i halsen, pulsen gick, jag svettades men jag var trött men kunde helt enkelt inte sova för jag mådde inte bra. Var väldigt ensamt också. Gick direkt ner till receptionen, gråtandes så tog dom hand om mig fram tills min taxi kom och som körde mig hem till mitt hjärta på Sundsta. Längesen jag sov så gott och dessutom i min egna säng.
Men klockan ringde på 6.30 och då tog jag bussen tillbaks till sjukhuset och åt hotellfrukost och efteråt tog jag mig en dusch. Men nu sitter jag i röntgenrummet och väntar på min tid. hörs under dagen! ❤️

  • 2016

Likes

Comments

Postad i: 2016

wiiiho! bättrings väg och idag ska jag bli flyttad till ett patienthotell. Vila har varit det största ämnet i att jag har varit så sjuk, har verkligen behövt det och det är nog därför jag känner mig bättre till skillnad för en vecka sedan. 5 dagar på sjukhus och nu blir det 2 dagar på hotellet.

Blir dock en ny rönken imorgon runt 09 och då ska dom in i magen så är lite nervös för det men det kommer säkert se bra ut som resten av mina prover. kram❤️

Likes

Comments

Postad i: 2016

inatt väckte nattpersonalen mig för dom var oroliga att jag hade bara fått i mig 1 liter med dryck igår och ingen mat. Blev nya blodprov och dropp. Men idag så tog dom bort i handen så dom kunde ha i armvecket, ingen aning varför men blev så istället. Men hellre i armvecket än i handen kan jag säga med bestämda ord! kändes bara konstigt att ha en nål precis mitt i och jag som duschade igår kunde ju knappt tvätta håret igår utan att det gjorde ont, men det dunkade och jag överlevde. Hur det känns idag, jo det funkar med dryck bara att få behålla sen tar jag tabletter för bakterie och illamående, dropp och insomningstabletter. Dom har inte funnit något fel än men ska på rönken idag, dom ska rönka buken. Förmodligen kan det vara att jag kanske har fått bakterie i tarmen, men dom proverna tas på måndag.

hoppas allt är bra med er, tack för ni skriver och hör av er❤️

Likes

Comments

min Instagram@amandamyrer