Har haft en del att göra då vi flyttat. Städat och städat och städat känns som att jag inte gjort något annat.

Nu är det iallafallklart, bortsett från enstaka saker kvar som ska fixas imorgon.

Vilka fantastika vänner jag har som varit och hjälpt till och städat och donat oxh grejat för att hjälpa oss. Vi har fått låna släpkärra, ställa möbler min käre vänn, och du har timma efter timma rensat,städat och skrubbat! Min svärfar har varit till stor hjälp och lagt massor av tid på att hjälpa oss! tusen tack!  Jag är otroligt tacksam för att ni finns!

Nu ikväll går huvudet går på högvarv och jag känner mig helt slut, och som.en klump har fastnat i bröstet. Känner mig leedsen och nedatämmd av någon konstig andledning. Antagligen bara stressen som släpper.

Godntt på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


På ett sätt hade det vart skönt att veta hur livet såg ut om 10 år.
Bostad, arbete, familj, nya drömmar och mål. Saker förändras och det är spännande hur.

Om 10 år är jag 35år gammal, barnen 13 & 11, och mitt liv kommer antagligen att se helt annorlunda ut. Jag är ganska säker på att vi inte bor kvar där vi gör idag. Vi kommer att ha andra drömmar, andra mål och anrda förhoppningar.

Jag funderar ofta på framtiden och hur jag vill ha det, var jag vill bo, vad jag vill atbeta med. Nästan varje gång jag funderar på detta har någon bit av mitt pussel bytts ut. Jag har fått en ny ide, en ny dröm har slagit rot i mitt innre och växer sakta mot mitt mål. Det är fantastiskt. Jag är många gånger glad att jag får nya ideer och nya insikter i livet. Hade jag inte fått det hade jag antagligen fortfarande bott hemma och festat upp hela lönen, slösat min livskvalitet på saker som jag inte skulle minnas sen iallafall. Jag är otroligt glad att mitt liv har tagit mig dit jag är idag. Jag har lärt mig otroligt mycket. Jag har klarat av otrolugt mycket som jag aldrig tidigare kunde tro skulle hända mig. Jag har tagit mig igenom saker i  livet hittills som jag aldrig trott jag skulle utsättas för, bli en del av eller förstå mig på.

Idag har jag en fantastisk familj,två underbara barn,  ett eget företag, ett jobb som jag älskar och nänniskor runt omkring mig som faktiskt bryr sig. Jag gör saker jag tycker om att göra och väljer att lägga min energi på människor och saker som får mig att må bra. Som ger mig energi.

Jag ser fram emot resan mot resten av mitt liv och fortsättningen på min personliga utveckling. Jag älskar livet och är förväntansfull över att se hur allt blir.
Det känns som att det viktiga är vägen till målet, att jag faktiskt kämpar för det JAG vill & det JAG drömmer om. Jag är också otroligt glad över att jag har en Sambo som tycker att mina ambitioner är värda att satsa på och låter mig följa mina drömmar.
Samtidigt som jag är glad för att han tar ner mig på jorden när jag får mina allra galnaste ideer och funderingar. 

Vad har du för förväntningar på framtiden?
kramis

Likes

Comments

Jag har lyckats ramla och fått gips på vänster arm. Har träffat två läkare som oberoende av varandra tror att det är båtbenet i handen som är paj.
Röntgen visade ingenting så det blir en mr röntgen om några dagar för att se hur det ser ut. Aldrig varit gipsad innan men tro mig när jag säger att jag redan är trött på skiten.
Kan inte göra något. Känner mig helt kass.
Det gör tok ont fortfarande.

Hoppas dock dortfarande på att det är nått annat.

Hur som helst så har jag alltid haft inställningen att allting händer av en andledning. Men i det här kan jag inte se någon andledning. Med en gipsad arm går det inte att jobba på mitt eget företag.Knappt heller på mitt nya jobb.
Sjukskrivning är jag inte särskillt sugen på egentligen heller. Vad är meningen med det här? Har jag gjort fel val?

Vi hade ett gemensamr nyårslöfte jag och min sambo. Att vi skulle spara så mycket pengar det gick iår för att vi så gärna skulle vilja köpa ett hus som vi har varit och tittat på. Jag skulle jobba dubbelt och har bytt jobb för att vi skulle få en bättre inkomst för att kunna spara..för att mitt nya jobb skulle vara enklare att kombinera med mitt företag. 

Med en sambo som är pappaledig/och sjukskriven är inkomsterna redan väldigt åtdragna. Visar det sig att jag blir sjukskriven i 8-10 veckor blir det inte lätt att spara några pengar. Min hjärna säger mig att det skulle vara smidigast att jobba ändå, trotts gips och skada, ekonomiskt sett hade det varit det. Men riskerna är för stora, enligt läkarna får väldigt många som brutit just båtbenet bestående problem även vid en normal läkning. Skulle något läkas fel är risken skyhög. Risken är alltså att jag inte kan arbeta med massagen någonsin igen, inte ens med en normal läke process. Ska jag då arbeta och öka risken för att förlora min dröm. Eller vara sjukskriven och kanske kunna fortsätta arbeta som terapeut.

Det var verkligen inte så här jag ville att början på 2017 skulle se ut. Fan!
När mitt år skulle bli så jävla bra var detta fasen inte vad jag räknade med.

Over and out.

Likes

Comments

Mina förväntningar på 2017 är personlighets utveckling, ekonomisk utveckling, mer familjetid, mer tid för mitt eget välmående.

Det finns många punkter där jag behöver arbeta med mig själv. Bland annat behöver jag få in ordentliga rutiner igen.
Mat - sömn - TRÄNING - familjeliv - jobb.  Jag vet att jag själv mår bäst av rutiner och åter rutiner. Ändå håller jag mig inte till dem. Självdiciplin - inte min starka sida. Jag behöver verkligen ta tag i detta, vilket jag har bestämmt mig för. Ransaka mig själv, fysiskt, psykiskt och emotionellt. Det är inget enkelt jobb när man ska förändra sig själv, men mot ett bättre mående ska jag ta mina första steg.

Första dygnet på nya jobbet och jag stortrivs redan. Faktsikt en del i min självutveckling. Att ge mig själv möjligheten att utvecklas, lära mig nya saker, lyckas med saker. Det behöver jag får att må bättre.

flummigt inlägg. Men ögonen går i kors. Dags att sova!

Likes

Comments

Jag startade mitt företag i Maj 2016.
Jag är utbildad medecinsk massage terapeut och arbetar med Svensk Klassisk Massage, Ledmobilisering, Avancerad streching, mm. För mig började allting med nyfikenhet.

Jag var nyfiken på om jag skulle klara av att driva ett företag och hur det skulle komma att utveckla sig. Hur det egentligen fungerade att driva ett företag på riktigt. Ekonomi har alltid intresserat mig på ett amatör mässigt plan.

När jag på gymmnasiet läste Samhäll/ Ekonomi var tanken aldrig att starta ett företag. Jag tyckte aldrig att ekonomi kurserna var roliga att läsa men jag tog mig igenom dem med godkända betyg. Vilket jag är otroligt glad för idag. Synd att jag inte förstod då hur viktiga de skulle komma att bli i mitt liv.

Nyfikenheten att lära mig nya saker har alltid funnits hos mig och viljan att utvecklas som männsika och utveckla mina egna ideer har funnits sedan barnsben.

Jag arbetar idag ca 20 timmar i veckan + administrativt arbete som sköts pö om pö
med mitt eget företag och har fram tills nu arbetat 75% på mitt andra jobb.

Många kvällar har det blivit det senaste vilket jag inte har lyckats kombinera särskillt bra med mitt privatliv. Min familj har hamnat i klämm och det är egentligen det sista jag vill.

Nu har jag valt att vara tjänstledig från mitt ordinarie jobb för att satsa på mitt företag. Jag kommer även att arbeta som peraonlig assistent. För att dryga ut ekonomin.

  Fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments

Allt fixande och donande började redan påfredag morgon när vi drog iväg några tjejer och kollade nyårs outfit för den stundande nyårsfest. Efter att vi spenderat alldeles för många timmar i klädaffärer Blev det en sen lunch och sedan vidare till Mat affären för att inhandla mat till nyårsmiddagen.

Efter att ha haft kundvangskrig med alla andra miljoner människor som skulle handla och en inköpslista som blev kvarglömd hemma lyckades vi till slut få ihop det vi skulle ha.

Det bar av direkt till systembolaget för att hitta det vi skulle ha där. Sedan var klockan så mycket så det ända var att åka hemåt och få lite kvalitetstid med barnen och Sambon. Trött och sliten gick jag och la mig tidigt.

Nyårsaftons Morgon Blev väldigt lugn och det blev härlig förmiddag med barnen.
Klockan två var jag på plats hos Linda, vi skulle förbereda lite inför middagen och fixa det sista. Dukningen av bordet fick ganska fort och sedan fastnade vi i klädträsket.
Lindas gaderob är som att gå in i en dröm värld. Vi fastnade där. och resten kan ni lista ut själva. Stress!

Klockan 17.30
Resten av gästerna kommer och jag åker hem och hämtar min Sambo och sedan även vidare för att hämta upp en god vänn.
Vi var totalt 16 stycken inklusive 6 barn.
Helt lagom mysigt faktiskt.

Under kvällen hade vi många tokigheter för oss. Vi kvinnor byggde en mänsklig pyramid vilket barnen tyckte var jätte spännande. Karlarna bar omkring på varandra och tog en massa roliga bilder.

 

Så här såg Nyårs menyn ut

Förrätt:
Gurksoppa med Chilli, Räkor & vilöktsbröd.

Huvudrätt:
Potatisgratäng,fläskfile,+  en härlig sallad med granatäpple, tomat, gurka, sockerärtor, mixsallad.

Efterrätt:
Hallonpaj med inbakad vaniljsås.
Snickerskaka.

Enkel meny men ack så gott!

Alla verkade nöjda med kvällen och vi avrundade kvällen strax efter tolvslaget.
Tack för en mycket trevlig kväll allihopa!
God fortsättning!

Likes

Comments

2016 - Ett år med otroligt omvälvande känslor & förhoppningar.

I Januari föddes mitt andra barn, min älskade lille son. Vilken fantastsik känsla!
Vår efterlängtade lille kille  kom till oss 7 dagar efter beräknat nedkomstdatum.  En liten kille med en vilja av stål och en kämparglöd jag sällan tidigare sett.
En riktig liten kämpe.

I maj gick jag första delen på min utbildning till Idrottsmasaageterapeut som är klar i maj 2017. I samband med detta startade jag också mitt egna företag. En helt ny värld öppnade sig mitt framför ögonen på mig och jag har försökt att suga åt mig all kunskap och lära mig så mycket som möjligt. Jag har lärt mig otroligt mycket. Jag har tvivlat på mig själv, tänkt utanför boxen, lärt mig nya saker, ändrat uppfattning om saker.
Viktigast av allt - Jag har haft otroligt roligt under tiden & vuxit som person.

I juni fyllde jag 25 - Den magiska åldern!
Jag tror att jag stannar nu.
Några dagar innan min födelsedag på midsommarnatteb går en släkting bort mitt framför ögonen på oss. En farbror som kämpade in i det sista, och lämnade en stort hål efter sig. Framförallt hos min sambo.

Sommaren bjöd på -
Fantastiska kvällar ute på klockesten.
Klockesten är en liten Ö med en liten stuga på som min mamma och pappa köpt för att ha om sommarställe. Ön har kommit att bli lite av min fristad, att komma dit gör mig lugn på något sätt. Jag gar varit där tillsammand med min familj men också själv åkt ut och hälsat på mina föräldrar.
någon gång också tillsammans med en tjejkompis.

Hösten
Hösten har varit full av svåra känslor och beslut. I oktober kom årsdagen som jag bävat efter. Årsdagen av min sambos strooke, årsdagen av vad som kunde splittrat vår familj, mina framtidsdrömmar, och mina barns relation till sin pappa.
Han var 27 år gammal, fysiskt aktiv, glad och positiv. Över en natt förändrades allt.
MEN....Han överlevde, det är det viktigaste.

Det var riktigt tufft ett tag.
Det kom ikapp mig.
Äntligen.

Julafton
Den förata för vår lille kille. En fantastik jul för oss alla tillsammans med släkt och familj. Nöja barn & glädjen som glittrade i deras ögon pågrund av all förväntan och fina pressenter var oslagbar.

Nyårsafton kommer att spenderas i goda vänner lag och alla härliga ungar. Det kommer att bli magiskt. Mer om det imorgon. Gott nytt år på er!

Likes

Comments