Startade morgonen med en sovmorgon enda till strax innan 9, vilket var behövligt men tydligen inte tillräckligt. Har varit så mycket nu det senaste inför herrmiddagen osv att man inte hunnit slappna av något, vilket förmodligen inte kommer ske förens till jul. Men jag pallrade mig iallafall till skolan för att fortsätta med kartuppgiften vi håller på med nu men kom inte så värst långt. Har georefererat massa gamla kartor och skulle ladda in något höjdmaterial men då underlaget för vad vi ska göra är så bristande sitter man mest och grejar med annat. Typ skriver på rapporten som ska in eller spelar DrawSomething..

Sedan var det iallafall dags för styrelsemöte, vilket jag inte hunnit med på ett bra tag. Vi var tvungna att entlediga vår ordförande och diskuterade teambuildingen som jag och Hanna håller i nästa helg! Blir lätt att samtalen spårar när vi sitter på mötena så vi hann gå igenom en hel del andra onödigheter också innan det jag och Sofie var tvungna att sätta oss i bilen för att åka upp till skidstugan och Runacademy. Näst sista passet för denna termin och jobbigt var det. Vi hade ett slags amrap-pass fast snarare amsap(as many sets as possible), det gick ut på tre stationer: en med backintervall, en med olika typer av knäböj och en småsluttande löpintervall. Dessa skulle vi göra ett antal repetitioner och sedan så många set vi hann på 25 minuter. Med andan i halsan och mjölksyra i benen var det lite jobbigare än det låter. Men man märker iallafall att man utvecklas vilket är otroligt kul då jag aldrig satsat på någon kondition tidigare!
Inser nu när jag skriver detta att det kan vara ett bra sätt att lägga in min träning här, då jag nu satsar en del på styrketräningen lär det nog bli en del sånt i vardagen.

Nu har jag sett på Bonde söker fru och ska äntligen lägga mig och ladda om för en ny dag med kartor.

Likes

Comments

Hej! Välkommen till min blogg. Min tanke är mest att jag här kommer kunna skriva lite om mina tankar och funderingar, kanske lite deppiga, kanske otroligt glada eller bara oerhört konstiga. Vi får väl se!

Likes

Comments