Idag säger jag bara gonatt. Dagen har gått inte kör och jag måste verkligen lägga mig nu då jag ska upp 05:00 för att skriva högskoleprov. Efter det kan jag äntligen pusta ut. Hoppas eran dag har varit bra iallafall så hörs vi imorgon!

Gonatt sötisar!

//Bilder från Weheartit//

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello, den här dagen har varit så lång. Jag hade matteprov idag vilket jag tyckte att jag var ganska förberedd för. Åh va fel jag hade, jag fick total minnesförlust. Det sjukaste var att de svåra uppgifterna tyckte jag var enklare än de lätta. Del två imorgon och jag har pluggat så mycket att jag blir tokig, var tvungen att gå ifrån för jag pallade inte mer. Dock måste det ju göras och det är bättre att läsa på än att önska att man gjorde.

Jag har en håltimme på torsdagar som jag brukar träna på. Jag brukar träna ben på torsdagar men idag var jag tvungen att gå på teori mitt under träningen så då valde jag att träna mage istället då det inte tar lika lång tid. Anledningen att jag var tvungen att gå på teorin var för att jag missade den förra veckan. Har idrott med 2:or då min klass har idrott när jag har matte och var då tvungen att ha teori med en 3:a idag.

Har alltså haft en ganska stressad dag men den har ändå varit bra om man tänker på omständigheterna. Som sagt försöker jag alltid se positivt på saker men ibland är det svårt särskiljt under veckor som denna, när det är full rulle. Hoppas ni haft en bra dag iallafall!

Likes

Comments

Hej, jag har inte haft tid att blogga idag men kände ändå att jag ville få upp någonting. Tänkte att jag kunde göra en film lista eftersom det går ganska snabbt att göra. Hoppas ni gillar det iallafall!

All-time-favorite film? High School Musical, alla filmerna!
Senaste filmen du såg? Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story, en dokumentär.
Favorit animerad film? Beauty and the Beast!!
Favorit romantisk film? Måste ändå säga Dirty Dancing.
Favorit skådespelare/skådespelerska? Emma Watson.
Mest överskattade filmen enligt dig? Sagan om ringen.
Bästa skräckfilmen? Sinister.
Film som du sett minst två gånger? Crazy Stupid Love.
Favorit film-genre? Beror på vilket humör jag är på.
En film du ångrar att du såg? Final Girl.

Nästa film du vill se? Thor Ragnarok.


//Bilder från Weheartit//

Likes

Comments

Hej allihopa! Min tisdag började bra med sovmorgon! Började 11:40 och det var skönt att få sova ut för en gång skull. Skoldagen i sig gick väldigt snabbt då jag endast hade tre lektioner och en utav de lektionerna jobbade jag och Isabelle hemma . Det var vårt UF-företag vi jobbade med då faktiskt. Vi har fixat både Facebook och Instagram vilket var vårt mål med dagen. På bilden längst till vänster ser ni lite utav våran logga. Nästa vecka på torsdag ska vi vara med på en framtidsmässa som vi också pratade en del om. Ni kommer få mer information om Guardian UF inom en snar framtid.


När skoldagen var avslutad följde jag med min pojkvän hem då han skulle hjälpa mig med matten. Jag har matteprov på torsdag och fredag och behöver hjälp att förstå. Då min pojkvän är ganska bra på matte var det perfekt att ta hjälp av honom. Det fungerade ganska bra och jag börjar förstå det mesta. Just nu sitter vi och kollar på fotboll och myser, det förtjänar vi! Hoppas ni har haft en bra dag ni också!

Likes

Comments

Hej! Måndagar brukar vara jobbiga för de flesta och det är då man behöver så mycket energi och inspiration man bara kan få. Måndag, ny vecka och nya möjligheter.

+ Ny vecka med nya möjligheter

- Har mycket i skolan

+ Jag jobbar hemifrån då vi har gymnasiearbetsdag

-Högskoleprovet är till helgen

+ Jag ska ut på en promenad senare idag

+Jag får äntligen träffa mina vänner igen imorgon

+ Vi närmar oss höstlovet!


//Bilder ifrån weheartit//

Likes

Comments

Hello, jag glömde att blogga igår så det får bli ett dubbelinlägg. Igår var jag i Karlstad och kollade på innebandy. Det var min pojkväns bror som spelade och tyvärr förlorade de matchen. Efter det så skulle vi ut till Bergvik för att shoppa men det blev tyvärr inte så mycket shoppande för min del då jag fick migrän och mina tabletter inte hjälpte. Då min pojkvän inte heller var så shoppingsugen resulterade det i att vi satt och fikade större delen av tiden. Det blev alltså ganska mysigt ändå. När vi kom hem bestämde vi oss för att åka hem till mig. Vi köpte med oss sushi och satte oss framför tv:n för att kolla på hockey. Det blev 2-4 till Färjestad, wohoo! Brukar bli att vi åker hem till mig när Färjestad spelar då han inte har hockeykanalerna, hehe. Efter det så kollade vi på serier tills vi somnade vilket var väldigt mysigt.


Idag har vi haft en riktig myssöndag! Vi har i princip inte gjort någonting.Vi vaknade klockan halv ett och efter det har vi kollat på serier och yotube hela dagen. Enda gångerna vi har rört på oss har varit när vi skulle ner och äta. Meningen var att vi skulle gå en promenad för att få lite frisk luft men det har varit så himla dåligt väder. Det har regnat och vi hade ingen ork eller lust att gå ut då. Vi har alltså inte haft en så produktiv söndag men den var ändå sjukt mysig. Nu har min pojkvän åkt hem och jag sitter och läser Jane Eyre av Charlotte Brontë. Jag läser den då det är ett arbete vi håller på med i engelskan, vi ska läsa en klassiker och sedan skriva en artikel om den. Imorgon så har jag gymnasiearbetsdag vilket betyder att jag har ett möte med min handledare på morgonen men att jag sedan jobbar på egen hand, vilket för min del betyder hemifrån. Jag behövde verkligen ladda upp för den kommande veckan då det är väldigt mycket att göra.

Hoppas ni haft en bra helg!

Likes

Comments

Hej. Fredagar är de absolut drygaste dagarna jag har i skolan under hela veckan. Jag har en håltimme på 2,5 timme, dock lägger jag nästan alltid den extra tiden på att träna. Det är faktiskt ganska skönt för man behöver inte att stressa men det är drygt att behöva sluta sent på fredagarna när andra halvan av klassen slutar 12. Men sånt är livet.


När jag väl kommit hem så packade jag väskan för att sedan åka hem till min pojkvän som jag skulle sova hos. Han spelade innebandymatch som jag och en av mina vänner kollade på. Det gick bra och de vann med 9-6. Nu ligger vi i soffan och bara chillar, jag är så trött och somnar säkert vilken minut som helst, hehe. Hoppas ni haft en bra fredag!

Likes

Comments

Hej, idag tänkte jag tipsa om serien Riverdale. Säsong 2 kom ut idag så jag tyckte att det var ganska passande. Jag var väldigt skeptisk till den här serien till en början men jag kan säga att när jag väl börjat titta så plöjde jag igenom allting direkt. 


Den första säsongen handlar om ett mord på en elev i Riverdale, Jason. Huvudpersonerna Betty, Archie, Jughead och den nya tjejen Veronica försöker komma under fund med vad som verkligen hände med honom. Samtidigt måste de ta hand om sina egna bekymmer.


Vill inte skriva för detaljerat om vad som händer för jag vet hur hemskt det kan vara när man börjar kolla på en serie och någon spoilar. Men detta är verkligen en recommend recommend!​

Likes

Comments

Hej, idag har jag varit i skolan i princip hela dagen. Jag har haft så ont i ryggen och knappt orkat röra mig men jag klarade mig igenom det. Har en svenska-uppgift som är sjukt svår och jag skulle ha jobbat med den när jag kom hem men det gjorde jag ju inte... Istället bestämde jag mig för att överraska min vän med thaimat, så gott! Hon var så värd det med tanke på hur ofta hon ställer upp för mig. Nu sitter vi bara och snackar och har det riktigt najs. Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Hello. Jag fick feeling och helt plötsligt så satt jag här med en blogg. För er som inte vet vem jag är heter jag Amanda och fyller 18 år. Jag går sista året på samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning beteende. Jag älskar att träna, äta, kolla på serier, umgås med mina vänner och min pojkvän. Jag är en glad person som gillar det mesta och det kommer nog att märkas ganska bra här på bloggen.


To be continued...


Likes

Comments