Header

Hallå hej.

Den här dagen har varit lite upp&ner.
Åkte till mamma imorse och drack kaffe och myste. Sen tankade jag påvägen hem samt stannade till på ÖB och köpte en sån ljusslinga med bollar. När jag kom hem så började storstädningen! Satte även upp julgardinerna i köket och det var första gången jag bytt gardiner helt själv utan mammas hjälp haha *stolt*. Sen gjorde jag även iordning i fönstret i sov/sminkrummet. Det har sett ut som skit i 1,5 år men jag har aldrig orkat. Men jag är såå nöjd med resultatet, önskar dock jag hade tagit en förebild så att ni fick se hur satans fult det var innan men men.

Men ja, sen har jag varit rätt irriterad & less också. Och som grädden på moset, så hade någon jävel snott min tvättid idag och då orkade jag fan inte mer. Så jag gick och sov istället :)) så nu kommer jag behöva tvätta 8-12 imorgon och det är jag inte speciellt glad över men men.

Efter min powernap hämtade Palm upp mig och vi drog till Max och käkade! Svängde även förbi Maxi lite snabbt. Och nu har jag nyss kommit hem. Ska dammsuga nu sen är jag helt klar med allt. Så då ska jag glo Youtube. Men det var allt för nu, puss på er.

Likes

Comments

Okej, nu var det VERKLIGEN längesen jag skrev något här. Men det finns liksom inte så mycket att skriva om hehe. Jobbar i veckorna och är med Sofisen på helgerna och bowlar eller åker bil haha.

Men dom senaste dagarna har inte varit så roliga. Jag har blivit SJUK för första gången på nästan 2 år. Haft feber hela helgen och mått skit. Febern var borta idag men jag är verkligen inte frisk, mår fortfarande skit. Så jag var hemma från jobbet idag och jag tror inte jag kommer kunna jobba imorgon heller.. men det suger som fan för jag är en sån rastlös person. Klarar inte av att göra ingenting, men har inte så mycket val just nu.

Men det är väl typ det. Nu ska jag och Floki mysa och kolla serier resten av kvällen.

Likes

Comments

Goddagens.

Livet är fan rätt tråkigt när man inte har tillgång till bil 24/7 haha. Hela gårdagen gick så jääävla segt fram tills Freddi kom hem igen med bilen. Och idag vaknade jag runt tio typ, kollade typ ett halvt avsnitt Flash och sen skrev Palmis och frågade om vi skulle dricka kaffe. Så vi åkte till Espresso House i etuna och köpte med oss kaffe, sen var vi en sväng till hans jobb + kikade lite på Elgiganten. Skönt att få komma ut lite! :D

Kom hem för typ 20 minuter sen så jag passade på att snabbstäda liiite och nu ska jag ta mig en powernap. Börjar 16:00 idag och slutar 20:30, yaaay. So that's about it for now, hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments