2017 Goals, Everyday, Tips & Tricks

Måste bara rekommendera till alla som har spänd rygg, nacke och axlar att ligga på en spikmatta! Jag låg 15min efter jobbet idag och det var de skönaste 15 minuterna på länge. Jag var vaken, men enda inte. Ryggen kändes varm och det var så förbannat skönt. Mina spända axlar och spända rygg var nästan som ny efteråt. Att ligga på spikmattan varje dag åtminstone 15 minuter tänker jag lägga till i min vardag, lite som med att dricka en mugg grönt te om dagen - det har minskat min huvudvärk enormt.

Pröva på att ligga på en spikmatta, det är värt det! ❤️

Google bilder.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Everyday, Food

Idag stod det på schemat kalas hos Mamma. Perres yngsta son fyller 6 år imorgon, så vi firade han med tårta och kaffe.

Senare bara vi lagt nya lakan i sängen så ska vi gå ut på en kvälls promenad i kvälls solen.

Likes

Comments

2017 Goals, Music

Åh, nu kan jag dö lycklig, igen❤️ Sjukt bra var det! Som tur höll vädret upp när de uppträde, före det spöregnade det mellan varven.
Dessutom tog Kim i min hand, hihihh. Haha, kände mig som värsta lilla fjortisen efteråt.

Likes

Comments

Everyday, Pictures

Sov igenom mitt alarm, så vaknade med värsta stressen men som tur hann jag i tid till Dragsvik innan de hann börja svära Faneden. Ja, alltså min lillebror är i Armén och idag svor de Faneden.

Likes

Comments

Everyday, Food

Hela lägenheten doftar nybakta semlor. Det är vad jag gjort ikväll, bakat morots semlor med ost på. Beslöt mig helt spontant att slå ihop en dubbelsats, så man kan lägga några i frysen och ta ut senare.

Så nu bara gubisen kommer hem blir det te mys med färska semlor.

Likes

Comments

Everyday

Jobb dagen kändes som om den aldrig skulle ta slut, kändes som om jag var första gången i köket fast jag vart där i 1,5 år. Hoppeligen går morgondagen bättre och fortare.

Idag tänker jag bara slöa, som vanligt och mysa med gubisen, bara han kommer hem.

Positivaste med denna vecka är Norlie & KKV på fredagen!!!!! Sjukt taggad!

Fiskars Village.

Likes

Comments

Everyday

Hann vara ca. 20 min på jobb så började migränen krypa fram och jag såg ingenting. Tur så var Sofie hemma så hon sökte mig och bilen blev på jobbet.
Nu efter fyra timmars sömn känns det bättre, men känner ännu av att jag haft en värre huvudvärk idag.

Kommer väl bara resten av dagen slöa och försöka dricka mycket vatten och söka bilen från jobbet i något skede.

Likes

Comments

Everyday

Or not.
Vaknade när post gubben slängde Västra Nyland in i postluckan och hunden började skälla som fan. Det förstörde min sömn.

Igår så sov jag kanske en timme efter GoT, vaknade av att en arbetskompis som är på semester ringde, vi talade i typ 40 min om allt. Kastade in lite muskelavslappnande, kokade grönt te och började lästa Grey på engelska. Orkade dock inte läsa mycket eftersom pillret började värka. Dessa underbara piller.

Nu sitter jag här i köksbordet och ska snart börja brumma mot Karis, blääää.

Likes

Comments

Everyday

Är helt klart Game of Thrones! Synd är det bara två episoder kvar av hela serien! Kommer nog gråta otroligt mycket den måndagen... 

Dagen har bestått av en sju helvetes mensvärk så jag nästan spytt, cravings på allt med choklad och jobb. Funderar om jag borde slå ihop en sats med mockarutor, men sen igen så lockar en powernap mera. Beslutsångest x999.

Likes

Comments