Everyday, Food

Idag hade Mamma Partylite och hon frågade om jag kunde baka något. Valde att göra Uggle Cupcakes, dock tog kexen slut så de sista fick bara på smetat frosting och lite strössel, haha. Som hjälpreda hade jag Liam med mig, han tyckte det var super kul att hjälpa att fixa ögonen och näbbarna på ugglorna. De blev inte så bra som sist jag lagade likadana, men goda var de iaf.

Nu håller jag på dö av sockerkoma och ska snart kasta mig på örat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Everyday

Hösten är här på riktigt nu. Antingen så regnar det för fullt eller så skiner solen och livet känns underbart. Idag skiner solen och det känns fint.

Har inte haft ork eller lust att blogga eller läsa bloggar de senaste veckorna. Det har vart mycket stress med jobbet och så har jag inte mått så bra själv. Men nu känns det som en tegelsten ramlat från mina axlar, så kanske det är back to normal nu igen?

Idag ska jag ta en längre promenad med hunden, baka tills imorgon åt Mamma, ladda kameran och knäppa några höstbilder och försöka få lägenheten lite städad.

Ekenäs är nog ganska så fint, ibland.

Likes

Comments

Everyday

Just nu sitter jag i morgonrocken, håret i en turban och ansiktsmask. Så avslappnande och skönt, efter gårdagens väldigt konstiga kväll/natt.
Det blev igen en gång en spontan utgång med bästis. Landade hemma typ 04.45 efter att ha GÅTT hem i regnet... Så nästan hela söndagen har gått ut på att mysa och sova. Mår ganska okej med tanke på gårdagens alla drinkar.

Snart ska jag "riva" bort masken, fixa te och söka en film att se på.

Likes

Comments

Everyday

Har just stigit upp efter 12 timmars sömn, haha sällan. Idag känns det som det kommer bli en riktigt bra dag. Solen skiner ute! Det är ett stort plus idag! Ska senare bara jag duschat och fixat mig brumma iväg till Fiskars för att gå på en Slow Food "marknad". Ser fram emot det. Vet dock inte om jag ska fara ensam eller om Jocke kommer med.

Likes

Comments

New In, Tips & Tricks

Igår när jag svängde in hos min frisör såg jag att hon hade någon ny mask grej. Bestämde mig ganska spontant att köpa den och pröva. Den kostade 16€ och doftar helt gudomligt!

Det är alltså en svart "smet" som du ska smeta i facet och låta det stelna i 30 min.

Well, fick ju det inte jämt och fint på smetat som på bilden, haha. Men övning ger färdighet, right?
Först brände det ganska mycket, men efter en stund började det typ kyla och man kände att det händer nått med huden.
30 min ska man åtminstone ha det, så det hinner stelna och så ämnena hinner verka.
Eftersom jag är en väldigt otålig människa så hade jag det exakt 30 min och på de tjöckre ställena hade det inte torkat ordentligt. Otroligt bra lossade den när jag peela bort den.

Inte den charmigaste bilden men, lite måste man väl bjuda på sig.

Nu efteråt känns hela ansiktet jätte lent och fräscht. Nästa gång ska jag dock testa på att ha den längre på så att allt torkar.

En sak reagera jag på, det står att efter en månads användning märker du en tydlig skillnad. Men det står inte hur ofta man ska använda den? Varje dag? Knappast. 3 gånger i veckan? Det är ju lite tokigt...

Likes

Comments

Everyday

Ååh vad skönt med onsdag! Det betyder att torsdag & fredag kommer gå snabbt! Tyvärr har jag märkt att jag blivit en som typ "lever" för veckosluten.. Inte bra.

Idag har jag jobbat, kollat synen, simmat med Sara eller rättare sakt plaskat i terapi bassängen, badat i bubbelpoolen och suttit länge i ångbastun, haha.

Synen har blivit mycket sämre på vänstra ögat, så vänstra linsen hamnar bytas. Suck. Eftersom mina nuvarande brillor är ganska nya så bestämde jag att bara byta linsen istället för att köpa nya brillor. Blir billigare och känns bättre.

Nu tänker jag brumma iväg till butiken för att köpa lite kattmat osv. Sen kolla på någon serie resten av kvällen 👌

Denna kranar kommer inte låta mig stiga upp från soffan ...

Likes

Comments

Everyday, Food

Kom hem till ett städat kök och nya lakan i sängen, vilken lyx!
Idag blev det hamburgare med "klyftpotatis" hemma hos oss. Gott som bara vad! Egna maletköttbiffar är nog bäst. Skulle ha lagat semlorna själv, men orkade inte.

Nu ska vi mysa ner i soffan och kolla på Now You See Me. Jätte bra film, btw!

Likes

Comments

Everyday

Godmorgon. Vaknade lite före mitt alarm och myste en stund innan kaffesuget slog in, haha.
Idag blir det städdag här hos oss, mat hos Mamma och kaffe hos Mommo. En lugn dag.
Har nog vart en lugn helg för min del iallafall, vilket är skönt.

Lite trist är det ju när solen inte skiner, utan det är grått och trist ute. Men det hör ju till den här årstiden att det ska vara så här.

Snapchat bilder från igår, haha.

Likes

Comments