Everyday

Just nu hatar jag min dator. Såklart när jag bestämmer mig för att kolla på något ska sen stärva till och hålla på som en dåre. En av de värsta sakerna jag vet är en långsam dator, grr.

Var och simma med Sara tidigare idag och min rygg känns mycket bättre nu. Imorgon är det gymdag, känner mig faktiskt lite taggad.

Hoppas dock humöret är bättre än idag. Resten av kvällen ska jag ignorera världen, dricka te och kolla på Skam.

Likes

Comments

Everyday, Thoughts

Suck, det är bara Tisdag och jag är redan trött på denna hemska horror vecka.

Varför är detta en horror vecka? Jo, vad än man gör på jobbet så är allting fel. Det ska järmas och gnällas om allt. Kasta onödiga kommentarer om exakt allt. Jag som ännu till håller på sluta röka får verkligen testa mina nerver. Dock är jag jävligt stolt över mig själv, har klarat mig i 8 dagar nu tack vare nikotin tuggummi. Känner mig redan piggare och sover bättre.

Hoppas alla andra har en bättre vecka än mig! Nu ska jag leka lite housewife och fixa här hemma!

Likes

Comments

Everyday, Food

Känns verkligen inte som fredag? Mera som en sjukt långsam söndag.

Har iallafall träffat Dani och pratat i några timmar. Sällan tiden bara flyger iväg, haha. Sitter återigen och väntar på att mannen i huset ska komma hem så vi slipper iväg till butiken och tanka. Hehe, vill inte tanka ensam därför brukar jag dra han med.

Har ingen aning om vad jag ska fixa för mat idag. Är sugen på både maletköttsås och tacos. Tror det får bli tacos. Låter väl bra.

Fyfan vad jag är hungrig för tillfället!

Likes

Comments

Everyday, Food, Thoughts

Jag hatar gröt. Speciellt havregrynsgröt. Är seriöst traumatiserad från lågstadiet. Måste dock börja äta morgonmål och vill "lära" mig att äta gröt. Klarade inte av min utmaning men åt ungefär hälften vilket är good enough för mig. Ska öva under helgen och pröva äta med bär, frukter osv.

Likes

Comments

Everyday

Ska bli skönt med lite längre veckoslut, tänker bara ta det lungt, träffa människor och fara till simhallen någon dag.

Idag är det min lillebrors födelsedag, tänk han blir redan 11 och är lika lång som mig?! Ska hoppa i duschen och efter fem är det kalas 👌

"Lillisen" och jag för 2 jular sen 🙈

Likes

Comments

New In

Hittade en okej vinterjacka som var på -40% så sen var inte så dyr. Dock finns det jätte dåliga butiker hit i Ekenäs så fick nästan ta "den första bästa". Men den är varm, det är huvudsaken.

Likes

Comments

Everyday

Har en grym träningsvärk överallt efter gårdagens första gympass sen sommaren? Konstaterade att min kondis suger. Har även min tredje rökfria dag på G. Mår dock jätte konstigt, vet inte om det är pga. att jag håller på sluta röka eller om jag håller på att bli sjuk. Återstår att se.

Konstatera även att jag behöver en ny vinterjacka, så ska vila en stund och sedan fara iväg och se ifall jag skulle hitta någon.

bild från ifjol.

Likes

Comments

Everyday, Thoughts, 2017 Goals, Inspiration

1. Äta bättre och röra på mig mera.. Nu under julen har jag gått upp några kilon tack vare all choklad och annat onyttigt. Som sagt tidigare, jag har världens sämsta själv disciplin, går in för en sak men det håller bara i några dagar eller veckor och sen är det tillbaka till samma gamla rutin. Är så himla slut på att bara falla tillbaks till alla dåliga ovanor och sedan må dåligt över det. Helt enkelt jag har jätte svårt att hållas motiverad så har nån några tips tar jag gärna emot!

2. Jag, som många andra rökare har försökt sluta röka säkert åtminstone 100 gånger. Well, just nu har jag inte rökt på lite över 24 timmar och känner mig ganska så bra, lite huvudvärk och så.. Har mina nikotintuggummin och de fungerar helt okej, har dock "krigat" med hjärnspöken idag men ändå hållit mig. Så känner mig ganska duktig för tillfället.

3. Har börjat tänka mycket positivare på senaste tiden men man kan ju alltid bättra sig. Har märkt att livet är så mycket lättare om man ser det från en positiv synvinkel. Klart att det kommer att komma motgångar etc. men man kan alltid försöka se åtminstone en positiv sak eller vända hela grejen.

Likes

Comments

Everyday, Thoughts

(kreativ rubrik) att Jocke ska komma hem med pärlan som varit på oljebyte etc. så att jag och mamma kan fara iväg till simhallen och simma i någon timme. Ska bli skönt.

Ska även ikväll skriva en "Goals for 2017" lista. Har inte gett några nyårslöften och tänker inte ge några heller för jag är super dålig på att hålla dem, haha. Så därför är goals bättre, dock ställer jag alltid för höga krav och blir besviken när jag inte kommer till de goals jag vill. Vilket leder till mitt första mål; Höja min vilja. Istället för att tänka att jag inte kan något så ska jag istället tänka att tammefan jag klarar det nog! Det är ett problem som jag har och jag hatar det och är så avis på alla som bara mittiallt kan sluta eller börja med något och bara fortsätta utan att ge upp.

Men nu ska jag iväg och simma med Mamma!

Likes

Comments

Everyday

Eftersom det inte blev nån Åbo resa på Lördagen så åkte vi iväg till Pojo med Mamma & Perre. Årlig tradition. Enligt mig var det mycket bättre förra året.

  • Everyday
  • 105 readers

Likes

Comments