View tracker

Everyday

Kände mig febrig och konstig hela dagen igår men tänkte bara att det var säkert bara trötthet efter jobbet som spökade. Mittiallt när vi var i simmhallen med Sara igår så började jag frysa riktigt ordentligt och huvudvärken slog till. När jag kom hem så mätte jag febern och vips så hade jag kanske mera mot stegrings hållet än feber men kände mig ändå helt döende. Så jag sov nästan hela kvällen igår och när jag sedan vaknade så hade jag 35,8 alltså undertemp. Hade ännu samma sak i morse så jag blev hemma och sov som en stock ända till 12.30 haha... och nu känns det ännu som om jag bara skulle kunna fortsätta sova.

Ska ta och fixa ihop en kopp te eller finrexin och kanske kolla på någon serie 👌

random bild.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Everyday, New In

Min underbara sambo kom hem med den här underbara saken idag! Om jag älskar den?! Och han! Har önskat mig en hushållsassistent i flera år och nu har jag äntligen en!
Denna febriga dag blev genast bättre ❤

Likes

Comments

View tracker

Everyday, Pictures

Har just talat med Tanja i 1h 2min i telefonen, haha. Vi planerade helgen lite och diskuterade allmänt om allt möjligt. På fredagen är det massor som händer. Först jobb, lillebrors dimension och sen hoppa på tåget till Åbo. Helgen kommer bli awesome!

Igår hittade jag 3 st kamera simkort från när jag var 13 och 14-16... Många intressanta bilder...! Inga kommentarer om det! Tänkte ladda upp lite Throwback Tuesday bilder hit 😁

Oj herre gud endå.. Detta bjuder jag på idag!

Likes

Comments

Everyday

Blev en sen kväll igår. Vi var och körde runt i stan med Sofie och talade om allt mellan himmel och jord medan killarna satt hemma hos oss och drack några öl, haha.

Vaknade väldigt sent idag vilket stör mig massor nu. Men har äntligen vaknat upp och ska hoppa i duschen och senare åka iväg till Dani. Dagens planer är väl bara att ta det lugnt och försöka få i huvudet att det är jobb imorgon och inte söndag, hehe.

Såå otroligt fin låt!

Likes

Comments

Everyday

Detta veckoslut har varit väldigt trögt, haha. Men super skönt att bara ta det lugnt och inte behöva stressa. Igår var vi efter dimensions present åt min lillebror som äntligen blir färdig från skolan och som gått i samma fotspår som mommo, mamma och jag. Så på fredagen är det dimension.

Denna dag kommer gå till att städa upp lägenheten och senare på nybakta pepparkakor och kaffe till Mamma. Helt skön och trevlig Söndag med andra ord.

Likes

Comments

Everyday, Thoughts

Livet rullar på, åt det bättre hållet känns det som. Jobbet rullar på och hemma rullar det på och trivs såå att bo med världens bästa ❤

Har de senaste dagarna dagdrömt lite om att bygga hus, skaffa familj osv. Men det är ju såklart saken man måste diskutera om massor och inte bara bestämma sig under en kväll.

Det som jag iallafall har klart är ett stort kök, walk in closet, och 4 sovrum. Hoppas verkligen att det är med Jocke jag bygger hus med och skaffar familj. Det återstår att se.

We heart it.

Nu tänker jag vila en stund före Jocke kommer hem och så ska vi se vad vi hittar på, puss hej!

Likes

Comments

Everyday

Idag är det min 21 års dag. Känner mig verkligen inte som 21. Känns inte som om jag skulle ha födelsedag. Kanske för att vi firade ganska häftigt på Lördagen, haha. Nä, men för mig har det bara varit en helt vanlig dag, har varit på jobb, tagit en powernap hemma, lagat mat och handlat. En helt vanlig dag. Men ivarjefall så fyller jag år idag!

Lördagens enda selfie, yaaay.

Likes

Comments

Everyday

Här sitter jag och är pigg, njuter av mitt morgonkaffe och har party feeling! Halv 9 på en Lördag morgon!

Igår efter jobbet stack jag iväg till butiken och handlade ingredienser till cheesecake och bacon-broccoli paj. Ska ha födelsedagskalas i två omgångar idag.

Så dagens planer är att fixa det sista på cheesecaken, pajerna och städa. Senare ikväll så är det utgång som gäller. När man ska ha den turen att fylla år på en Måndag så blir det veckoslutet före istället.

Nu ska jag väcka min sömntuta och gå ut med hunden!


Likes

Comments

Everyday

Körde för första gången ensam till jobbet idag... Gick super bra fast jag var livrädd när jag vaknade och insåg att jag måste köra ensam. Hemresan gick också bra, fick tankat och hem kom jag utan någo värre problem. Föredrar dock att någon är med mig.

Dagens planer är powernap, handla och träffa Sofie efter 18. Är helt sjukt trött i benen efter att ha stått på samma ställe hela dagen och förberätt morgondagen.

Nu ska jag mysa med katten och nappa innan Jocke kommer hem ✌

Likes

Comments

Everyday

Ingen förstår hu lycklig jag är för tillfället! Klarade nämligen uppkörningen! Alltså den där känslan när han först fråga att hur jag tyckte det gick och sen säger att "du får kortet!", alltså jag typ halv skrek "VAH? PÅRIKTIGT?!" och lös upp som en sol! Skakade av glädje och känner mig helt super awesome! Bara Jocke kommer hem så ska vi ut och köra en stund!

Otroligt dålig bild men I DON'T CARE!

Likes

Comments