Everyday, Thoughts, New In

Igår beställde jag hem en ny telefon, Honor 8 pink. Idag fick jag meddelande om att den är slut i lagret och det kommer mera först i slutet av vecka 27. Man är ju alltid lite extra taggad av att få hem en ny telefon/dator osv. Så jag bestämde mig att ringa och byta till en blå istället. Färgen har ju inte så stor skillnad egentligen, visst skulle det ha vart awesome med en pink istället för blå, men skit i det. Huvudsaken är att jag får en ny fungerande telefon.

Ringde till Elisa/Saunalahtis kundtjänst och var beredd på att tala finska, som inte är ett problem för mig men såklart är ju svenskan lättare. När min kötid tog slut så svarade en kille PÅ SVENSKA. Blev nästan paff över att han talade svenska, haha. Dessutom bra svenska, jag förstod exakt allt han sa. En sådan sak kan göra mig så löjligt glad. Det gjorde nog min tisdag det där samtalet och att jag får min telefon redan denna vecka. Dock är jag antagligen i Österbotten när den anländer till Posten.

Min nuvarande telefon har varit trogen i nästan 2 år. I Augusti blir den 2 år. Men efter doppet i toaletten så har den mer eller mindre börjat stärva mer och mer. Plus att kameran har blivit sämre. Men med tanke på vad jag betalade för skalet och pansarglaset så har den hållit otroligt bra. Både pansarglaset och skalet är från Ebay och jag betalade kanske 5€ för båda, så super bra! Så min nuvarande LG G3 får bli som en reservtelefon!

Google bild.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Everyday

Skulle vakna 9 och vara jätte aktiv idag. Well, det sket ju sig totalt, haha. Vaknade typ vid halv tolv och åkte in till stan på en kaffe med Jocke och Martin. När Jocke åkte tillbaka på jobb åkte vi till Gigantti på jakt efter en ny telefon och dator åt mig. Hittade men tyvärr skulle hela kalaset bli ca. 500-600€. Nä, men telefonen är nog viktigare än datorn. Så vi får se.

Nu ska jag koka åt mig lite kaffe och sedan kolla igenom 178 bilder på Sofie och hennes häst som vi fotade på Lördagen.

Likes

Comments

Everyday

Fredagens kvällen spenderades i Barösund i Scola med Jockes kompisar. Jag körde så jag var väl den enda som var nykter där, haha.

Gårdagen var det meningen att vi bara skulle ta en på Alban, men vi hamnade till Santa Fe och landade hemma sent inatt. Roligt som fan hade jag iaf igår!

Mittiallt stod en Sangria kanna och en kastrull med franskisar på bordet. Ett varv kom en gratis shot som var ett test och jag blev provkanin till den, haha.

Idag är det lite tyngre dag, men inte att för tungt. Bara Mannen vart ut med hunden ska vi åka upp till Hesburger i Karis och äta lite bakismat.

Har ingen aning om när denna bild är tagen men jo 😂🙈

Likes

Comments

Everyday, Food

Dagen började med att jag knyckte mig då Jockes telefon började sjunga för fullt. Steg upp sent, drack kaffe och planerade denna midsommar. Hittills har vi bara hunnit till torge, butiken och lagat mat. Båda blev så trötta efter maten att vi somnade för 2 timmar. Vaknade av att grannen plingade på och hunden började skälla för fullt. Stackars granne, hon ville bara låna en vin öppnare.

Nu ska vi göra oss redo för att sitta på någon terrass med en kall eller två.

Likes

Comments

Everyday

Sitter just nu och väntar på att min syster ska sluta jobbet så vi kan fara iväg på kaffe och prata.

Det positivaste med idag är att nu har jag 2 hela veckor ledigt! Detta har jag väntat på hur länge som helst känns det som! Ska verkligen försöka slappna av och skapa nya fina minnen på våra resor med Jocke.

Bjuder på en midsommar bild från ifjol

  • Everyday
  • 58 readers

Likes

Comments

Everyday

Jag hatar verkligen åska. När jag var liten brukade jag ligga och darra som ett asplöv för jag var så rädd. Så rädd är jag inte mera, tycker bara det är obehagligt och så.

Men enligt min telefon och andras så ska det tydligen braka löst nu. Well, kollar man på vädret ute så verkar det nog inte som att det skulle bli oväder. Men för en gångs skull tycker jag det skulle kunna bli åska så att jag sen kan i lugn och ro kolla på Game of Thrones utan att behöva avbryta. Jo, denna serie har blivit en stor del av min vardag just nu. Är på säsong 5 och säsong 7 kommer ut 17.7 så det är lite brått, haha.

Likes

Comments

Everyday

Har vart en timme på jobb redan... 6h 45 min kvar. Idag skulle jag verkligen inte orka vara någon annanstans än i min säng med täcket över huvudet och bara skita i resten.
Bara en morgon efter idag kvar... Orka, orka.

Dagens planer är bara jobb, sedan hem och kolla på Game of Thrones. Dock hinner ju mycket ändra ännu på dessa 6 timmar, haha.

  • Everyday
  • 70 readers

Likes

Comments

Everyday

.. Att Niklas ska plinga på dörren.

En evighet sen vi senast träffats och idag råkade vi båda ha ledigt så vi klämde in en kaffedejt hos mig.

Vädret har verkligen humörsvängningar på G, lite som mig då haha.

Ikväll ska jag försöka plocka lite i lägenheten eller skita i det och kolla Game of Thrones istället, hihih.

Kolla vem som dykte upp, haha.

Likes

Comments