Everyday, New In

Fick sjukledigt ända till Måndagen. Om det inte är bättre i Tisdag så ska jag tillbaka och hamnar på röntgen.

Efter läkaren så for jag bara hem och vända för att byta kläder och smeta på lite mascara. Kaffedejt med @DanielaWikstrand som jag inte träffat på jätte länge kallade. Vi drack kaffe i Wi-Box, gick omkring i Trollet, Latvala, Kodin Tavaratalo och Tokmanni. I Trollet hittade jag en löpare till köksbordet för bara 2€ och i Latvala kattgodis och såna där näs saker som ska rena näsan, typ. Haha vet inte vad de heter.

Tack vare att vi gick så mycket och inte satt stilla, så är ryggen bättre nu. Visst tar det sjukt ännu, men jag kan sitta utan att tårarna sprutar, jag kan tillochmed böja mig någolunda. Det är ju skönt.

Löparen ska jag tvätta innan jag använder eller tar bild på så.

Tyckte även jag skulle plåga min lilla fotomodell med att fota henne, haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Everyday

... vet man att det är ordentligt sjukt.

Hade nog som planer igår ännu att fara på jobb idag. Men efter denna natt så varken orkar jag eller kan jag inte. Har vaknat med 2 timmars mellanrum hela natten lång, drömt hemska drömmar och gråtit av smärta. Kan inte ens sitta utan att gråta så hur skulle jag kunna köra upp till Karis?

Så nu tänker jag försöka sova en stund innan jag ska ringa företagshälsovården och hoppas på att jag får en tid idag.

Random bild på jordgubbar bara för att jag hittade bilden när jag gick igenom mina bilder ✌

Likes

Comments

Everyday

Inte nog med att värmedynan är min bästa vän så lyckades jag på någo sätt försträka(?) en muskel i nedre ryggen och de strålar ner till låret nu också. Känner mig som en 60 åring just nu. Tar så förbannat sjukt att böja, sitta och ligga. Så yay för denna hemska vecka. Hoppeligen går det om med voltaren och muskelavslappnande. Tur så är det fredag snart! + långledigt!

Likes

Comments

Everyday

Som rubriken säger var det veterinäs besök på schemat idag. Dock inte med min katt utan Mammas Snurre. Han kissade blod och har typ urinvägsinfektion. Så stackaren fick lugnande, en massa andra sprutor och dropp. Hoppas han blir frisk nu då, stackaren.

Passade även på att boka en tid till min lilla bebis, fick en tid på fredagen. Ända sen jag "adopterade" henne har hon haft till och från sår runt huvudet. För två år sedan fick hon två kortisonsprutor och alla sår försvann. Men nu är de jävlarna tillbaka och det ser så hemskt ut. Så på fredagen får vi se vad veterinären säger.

Likes

Comments

Everyday, Food

Vi fick hem mera fisk igen. Mannen har filéat gösarna och jag har "rensat" från resterna lite åt katten. Hon är iaf nöjd, haha.

Jag älskar fisk. Skulle kunna leva på fisk, potatis och sallad. Lax är min favorit. Gös kommer på andra plats. Fisk är lite som kyckling, du kan slänga ihop nästan vad som helst och inte misslyckas.

Näe, nu ska jag lägga huvudet på dynan och snarka några timmar.

Likes

Comments

Everyday

Idag är en sån dag där värmedynan och soffan/sängen är mim bästa vän. Hamnade ta två värktabletter på jobbet idag, ingen av dem hjälpte dock. Har just diskat undan de stora diskberget och ska lägga mig en stund och vila. Känns som om någon skulle sitta inne i magen och stabba mig.

Hoppas ni andra har en smärtfriare måndag än mig!

2 bilder på bebisen som la sig och sova precis när jag for iväg på jobb idag.

Likes

Comments

Everyday

Vilket väder ute! Helt underbart. Vaknade lite senare än planerat, men vi satt ganska länge uppe och kollade på 13 reasons why. Rekomenderar serien!

Igår bytte vi till sommartossor under Corollan, blev ingen tvätt då de regnade typ hela tiden. Men kanske idag. Senare på kvällen åkte vi igen ner till Box och firade Jockes brors son som blev 11 år.

Nu ska jag dricka upp min mugg med kaffe och sen gå ut med hunden.

Likes

Comments

Everyday, Food

Alarmet ringde 8.00, men vi fortsatte sova en stund till som vanligt, haha. Planerade igår kväll när jag inte fick sömn att jag skulle laga äggröra och duka fram allt färdigt och typ "överraska" Jocke. Han blev lika överraskad som igår när han kom hem och hela lägenheten var städad.

Nu har vi iaf ätit oss mätta och ska börja göra oss klara för en resa till Rautia, ner till Box och byta till sommartossor på Corollan. Tror det blir en bra dag idag.

Likes

Comments

Everyday

Som rubriken säger tyckte jag att jag är värd en paus i städandet. Det som ännu ska göras är dammsuga, hänga tvätt och torka bänkar och bord i köket. Kanske tvätta golvet om jag orkar, haha. Efter det tänker jag belöna mig själv med en varm dusch och en stor mugg kaffe.

Jobbdagen kändes som om den aldrig skulle ta slut, men ändå helt bra. Hittills har jag inga planer för veckoslutet, så tänker bara go with the flow typ.

Random bild från helgen.

Likes

Comments

Music

Har inte gjort så mycket idag så istället för att berätta om min tråkiga dag tänkte jag dela med mig några av mina favorit låtar från när jag var typ 10-13 år gammal. Enjoy!

Likes

Comments