Everyday

Vi beslöt oss att kolla på The Lucky One, rekomenderar den! La oss åt halv 12 tiden... Trodde jag skulle dö när klockan ringde idag, men vaknade faktiskt nästan utvilad! Har "kvällstur" hela veckan så börjar först 8.20.

Ivarjefall, vaknade positiv och glad, kokade kaffe och bara njöt av morgonen. Dock var bussen 15 min sen, men tänker inte låta det förstöra min dag. Blir jag sen till jobbet är det inte mitt fel.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Everyday, Food

Hittade i butiken en hallon-granatäppel yoghurt så passade på att köpa den och om den är god?! Så ikväll har jag smaskat i mig yoghurt med linfrön och massa mandariner.

Var meningen att vi skulle kolla på Me Before You... MEN den vägrar att spelas upp via tv:n. Den här dagen har redan varit äcklig och regning så kanske det är lika bra att bara slänga sig och sova... suck.

Likes

Comments

Everyday

Vaknade upp ensam hemma åt halv 11 tiden. Kokade kaffe och bestämde mig att kolla Vampire Diaries. A few hours later still watching Vampire Diaries. Ibland måste man få ha en hel dag bara för sig själv och kolla på en serie. Har absolut inga planer för idag, vilket är skönt.

Likes

Comments

Everyday, Food

Som rubriken lyder är det extra skönt med fredag efter denna vecka. Veckan har gått super snabbt och veckoslutet kommer antagligen också gå snabbt. Har varit en lugn dag på jobbet och ganska tråkigt men endå skönt.

Håller just nu på att laga ihop en kycklingsås med grönsaker och kokosmjölk. Jocke kommer antagligen sent hem idag så får se om jag städar idag eller imorgon.... 😅

Hitta även en hoodie som är perfect åt mig!

Likes

Comments

Everyday, Food

Beslöt mig för att försöka fixa på kvällen färdigt en smoothie som jag sen ska dricka på morgonen före jobbet. Mixade i lite naturell yoghurt (som jag hatar,haha) och linfrön. Smakar väl helt okej men gillar verkligen inte smaken av naturella yoghurten.

Likes

Comments

Everyday, Thoughts

Har just kommit hem från en helt okej dag på jobbet. Känner mer eller mindre som en zombie men med hjälp av kaffe så klarar jag mig någolunda. Märker på mig själv att det är höst och mörka mornar och kvällar, eftersom jag gärna kollar en film före jag far och sova. Gillar inte annars att kolla på filmer utan är mera en serie typ. Så mina kvällar går ut på att kolla på filmer och mysa med hunden, katten och sambon.

Såg en jätte konstig film igår, The Moth Diaries. Den var inte bra men inte jätte dålig heller.

Idag ska jag/vi kolla på en film som handlar om Anne Frank eller någon thriller. Känner just nu för att kolla på någon lite "hemskare" film men inte horror!

Likes

Comments

Everyday

Det blev en lite annorlunda kväll/morgon. Först var vi på 40 års kalas till Jockes bror och åt jätte god smörgåstårta. Så var det tal att vi skulle träffa P nere i Snappertuna så vi körde iväg. Där fick vi (mest jag nog, hehe) upp partyfeelingen så vi beslöt att fara med till Santa Fé. Där var det smockfullt och eldade även upp mig på en idiot, men det tar jag inte här nu.

När vi väl var i Snappertuna så fortsatte vi dricka, höra på musik och tala. Vi var 5 där och vid 5 tiden hade 3/5 slocknat. Så jag och M fortsatte ända till halv 8 på morgonen att dansa, skratta och dricka. Fyfan vad jag hade roligt! Dock är jag inte så värst pigg just nu men ska slänga mig och sova någon timme före vi ska iväg till Pojo och äta hos syster!

Likes

Comments

Everyday, Food

Har just nu en liten paus i städningen, haha. Sanningen är att jag fasnade vid datorn och beslöt mig för att blogga lite.

Igår for vi med Jocke ett varv till Santa Fe på 2 stop. Var inga människor och båda var trötta så vi åkte hem och sov istället. Vaknade idag vid 11 tiden när Syster ringde. Vi var via Pappa och tände några ljus och vidare på kaffe och morgonmål. Resten av dagen ska jag bara städa och chilla tills Jocke kommer hem från Box.

Likes

Comments

Everyday

Vaknade på fel sida idag och har haft zombie mode hela dagen lång. Tränat närverna något idag och rökt endast 5 tobakar, kan även bidra lite till min hell day.

Ända jag vill göra är att dricka varm kakao och mysa ner i sängen med en film. Men borde till butiken och köpa någon mat till jobbet imorgon, har ätit samma sak i 3 dagar nu och börjar bli sådär smått trött på det. Annors har det väl inte hänt något intressant tror jag...

Likes

Comments

Everyday

Har ju nog haft höst feeling här en tid redan, själv tycker jag inte om hösten eller vintern för jag tycker det är så kallt och tål inte alls kyla, haha. Visst är det mysigt med tända ljus och film mys hemma osv.

Igår var det måndag igen och for iväg på jobb som en zombie, när jag slutade var jag ännu också en zombie. Var på en kaffe med Sofie och talade om allt mellan himmel och jord. När hon kastade av mig så somnade jag hemma och vaknade när Jocke kom hem. Kvällen fick spenderas framför tv:n med 22 Jump Street. Rekommenderar 21 och 22 Jump Street till alla!

Likes

Comments