Header

Mat

Godmorgon! Vem är jag och vad är syftet med denna blogg kanske ni undrar? Jo, jag kommer att dela med mig utav mina träningstips och lite bilder från mina träningspass samt tipsa om lite recept och vad jag äter. Det kanske även kommer upp något lite mer personligt inlägg här och där men fokus ligger på träning och mat.

Jag vill absolut inte bidra till någon tränings- och mathets och jag hoppas det framgår i mina inlägg. Anledningen till att jag vill leva mer hälsosamt är för att jag har märkt hur mycket bättre jag mår genom att äta och träna så som jag gör nu. Jag vill dokumentera detta för att själv kunna gå tillbaka och inspirera mig själv och förhoppningsvis även någon som läser också. Men tänk på att träning är något som ska vara kul och ge energi!

Tänkte att jag kan presentera mig mer i ett senare inlägg så blir det inte för mycket på samma gång. Jag ska även uppdatera bloggens design lite för den är inte så snygg... än.


På bilden så ser ni vad jag åt till frukost denna morgon. Bananpannkakor som jag toppat med hallon, pumpakärnor, solroskärnor, linfrön och sesamfrön. Till det så gjorde jag en smoothie med banan, babyspenat, gurka, fryst mango, saften från en halv apelsin, havregryn och vatten.


Ha en bra dag!


Likes

Comments