​Hej Alla hoppas ni har haft en trevlig Lördag 😊 De har jag har varit på stan med Alex och tittat runt lite ätit och haft det mysigt i dag senare i kväll blir det tvätt tråkigt men måste göras 😊

Likes

Comments

Känner mej som tröttar i dom sju små dvärgarna i dag :) Vaknade redan vid fyra i morse av att Alex började frågade efter torrschampo och då va de lika bra att gå upp sedan var det att ta bussen in till mamma vid 8 så sitter jag och dricker en kopp te och väntar på viktigt samtal hoppas att de blir bra med det samtalet :)

Likes

Comments

Jag har tittat på hur många program om otrohet som helst vart går gränsen vid otrohet ? Är det när ens pojkvänn pratar för mycket med en Anna tjej jag tycker att när man börjar dölja saker i från varandra eller umgås väldigt mycket med det motsats könet  när man skriver med någon och sedan döljer de hade min Pojkvänn gjort något sånt med mej tror jag inte att jag skulle kunna förlåta honom då har man totalt 0 tillit till varandra tyvär är de vanligare i dag att folk är otrogna lättare med alla socia medierna för min del skulle jag aldrig förlåta något sådant

Likes

Comments

​1 det första jag gör när jag vaknar är att titta på min mobil 

2jag är väldigt virig vet inte vart jag lägger daler eller ska när jag har bråttom 

3 jag har svårt att vara tyst när man ska vara de 

4jsg skrattar i situtjoner när man inte ska göra de 

5 jag kan inte ta i saker utan att torka av dom 

6jag äter piazza minst en gång i veckan 

7 jag kollar snapchat väldigt ofta 

8 jag är Facebook beroende  

9 jag använder ofta cocolja  

10 jag är väldigt kort 154 😂

Likes

Comments

(lånad bild från goggles )

Är det någon som kan tippsa mej om ett bra program att redigera bilder på till Iphone


Likes

Comments

​I dag blev det en nyttig luch pasta advokado och tonfisk som va super god 😊 Blir nog mer nyttiga maträtter någon som har ett tipps på nyttiga rätter ? 

Likes

Comments

​Jag har börjat att använda kokosolja i håret några gånger i veckan och det ger verkligen resultat det känns tjockare och mindre torrt jag använder en ekologisk kokosolja i från hälsokost de här tänker jag verkligen fortsätta med  

Likes

Comments

​Jag har blivit beroende av skam har redan kommit på sesång två 😊 Kollad en hel sesång på en dag haha 

Likes

Comments

​Tack så mycket till alla som läst mitt inlägg om mitt hjärta ❤️ Följ gärna mej på instagram 👍👍

Likes

Comments

Många har undrat varför jag har ett stort ärr över bröstet. När jag var liten föddes jag med hjärtfel . Jag föddes i Karlstad 1991 men något var fel redan när jag kom ut. Jag var blå och då var dom tvungen att köra mej till Karlstad i ambulans för att något var fel. En bebis ska inte vara blå .Min fösta öppna operation gjorde jag när jag var 2 dygn gammal för att jag skulle överleva. Det va inte säkert att jag skulle göra det, då jag hade hjärtsvikt njursvikt , leversvikt och även hjärtsvikt. Så jag opererades två dygn gammal bara, då satte  de in en shunt. Nästa operaton var  jag 8 månader gammal, då de satte in en shunt till. 

 Vid 4 års åldern gjorde de en öppen thoraxkirurgi, Den operationen tog 12 timmar,  då de gjorde 3 operationer i en. Då  byggde de upp  höger hjärtkammare, och patchade hålet mellan lungpulsådern, och satte in en ny kammaren. Dessutom satte de in en   in en homotograf ( Homotograf är en del ifrån en annan människa) på 3 mm, den klarade sig till jag var 25 år gammal. Där i mellan har jag gjort många hjärt-katalyseringar, med ballongsprängningar, på grund av att jag har även  haft förträngningar på lung-pulsåldern.  Sen den 27 Januari 2016, har jag en Melodyklaff, som är en hals-ven ifrån en kalv. 

 Det har alltid varit jobbigt att ha fel på hjärtat ,man känner sej inte riktigt som alla andra, då orkar är mindre.   Rädslan för att dö finns jämt, med en hemsk döds ångest. Vilket kommer över mig h i bland.  Men  nu är jag äldre och kan acceptera min sjukdom och ärren.  

Likes

Comments