​Hej på er!

Klockan är nu tjugo över tolv och jag har bara duschat. Detta är alltså en dag då jag är ledig och bör göra iordning allt som har med helgen att göra. Antoine ska ha hit några av sina gamla klasskompisar så det kommer att bil kul. Sen ska jag göra mig i ordning för att gå till vårdcentralen och kolla mina stackars öron. De låter konstigt i mitt högra öra när det är höga ljud runt om kring mig och det ska det inte göra. Men nu ska jag fortsätta att kolla på  vampire diaries. Jag bestämde mig för att jag skulle titta om serien och är nu är jag på S3:A2 så vi får se hur det går sen :) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tycker väldigt mycket om att slöa framför min dator. Precis som många andra i min ålder. Jag skriver statusar om hur jag mår, vad jag känner och förmedlar fram mina känslor på nätet. Men allt för ofta finner jag mig själv tillbaka i gamla hjulspår. Jag sitter och är uttråkad och kan inte komma på en vettig sida att surfa in på. Så jag BÖRJAR OM! och detta kan jag göra i timmar. Först läsa allt kul och kanske själv skriva eller kommentera något fint eller roligt och så hamna jag snart där igen. På samma sida läsandes samma sak bara 30 min senare. Detta är sjukt! Men idag kom jag på mig själv med att få en sådan sjuk lust att dra fram datorn och spela mitt "go to" spel, the sims. jag har precis som många andra spelat i princip alla versioner av detta spel med undantag för expantionspaketen. Jag kan detta spel utan och innan och mina familjer liknar alltid varandra! Men ändå dras jag tillbaka till detta spel med stor exaltation. Varför är min fråga. Varför?

Likes

Comments

​Idag är en sådan där typisk skit dag. Allt som har hänt har varit skit. Först försov jag mig och fick stressa. detta resulterar i att jag ska kasta mig i bilen för att åka till skolan och en lektion som jag bara ska vinka in och säg att jag är här och sedan blir det bara sitta eftersom jag inte själv ska hålla tal eller lyssna på tal så blev man utsparkad ifrån klassrummet. så ifall det inte varit återkoppling till open space så hade jag fått sitta här till klockan 11. Dvs 4 timmar. Nu blir det ju inte så eftersom openspace börjar 9:30 och den är obligatorisk men det kommer att bli svintråkigt!

Likes

Comments

​Hej på er!

Nu sitter jag på min säng och ska ta mig i kragen och skriva klart en svenska analys men det går lite sådär med det. Men i alla fall så ska jag strax gå och äta och sen skriva klart. Min dag har varit ganska tråkig och nu är det mat så får sluta ganska hastigt.  

Likes

Comments

​Hej på er!

Jag har nu haft sovmorgon (lite kortare en vad jag trott) Då jag ställde klockan på 9 (hade en läkartid vid 9.30) Detta hade inte fungerat och det är tur att mamma uppmärksammade mig för att jag skulle vara där och då kunde jag i tid komma dit och bli undersökt (var där för en leverfläck. Det tog bara 2 minuter. Nu har jag alltså en remiss för att ta bort denna nu och har suttit och lyssnat på creepy podden i snart en timme! Jag börjar snart och ska ha fysik så jag ska strax packa ihop mina grejer och gå ner. Sen blir det föreläsning och efter det klarinett! Så vi ses när jag kommer hem igen sen! ;D  

Likes

Comments

Hej på er!

Igår var jag i Jönköping på ett tandläkarbesök. Jag skulle vara där vid 15.00 men jag hade läst 13.00 så efter min första lektion och ett möte så satte jag mig i bilen och åkte. Det tar ca 1 timme att åka upp till Jönköping ifrån skolan och på väg upp så fastnar jag i en bilkö... resan tog totalt 2 timmar... Så ja jag stod i kö i en timme. Jag kastade i huvudet om mitt schema för dagen i huvudet när jag satt där i bilen. Och när jag kom fram till Jönköping så hade jag ca två och en halvtimma innan tandläkarbesöket. Så jag bestämde mig får att först åka och göra en provuppsättning och en provsminkning.


Så jag åkte upp till plusgymnasiet och fick en underbar frisyr men en något för hård sminkning. När jag blev klar hade jag 20 minuter kvar till min tandläkartid och kastade mig i bilen för att åka dit.


Jag kände mig alldeles för hårt sminkad så det första jag gjorde när jag kom fram var att med huvudet sänkt rusa in på toa för att torka av det värsta av sminket.


Sen hämtade jag Antoine och körde hem honom. På vägen hem började jag att lyssna på creepy podden och ja, jag blev ganska rädd! Men det var en sjukt skön distraktion. Jag kan definitivt rekomendera den som gillar skräck att lyssna på den!

Före att jag torkat bort smink

Efter att jag torkat bort smink

Likes

Comments

​Hej på er!

Idag har varit en ganska slö dag. Jag låg i sängen till 12 och åt sedan frukost. Därefter blev det en dusch, lite plugg och spel medans Antoine jobbade för att sedan vid 15 åka in till A6 och byta hans födelsedagspresenter som var på tok för stora! När vi ändå var där så passade jag på att köpa lite nya sommar skor så nu har jag tre nya och fina ballerina skor att strosa runt i i sommar!


Men nu ska jag ta och se ifall Zigge vill komma in innan jag packar upp min helg väska och kryper ner i sängen! 


vi hörs i morgon! Kram!

Likes

Comments