Skön onsdag tränat både lite löpning och gym behövdes nu är jag riktigt trött ligger i min sköna varma säng ny duschad å kollar andra avenyn bästa serien som Sverige har gjort. Så himla bra helt enkelt. Ska denna onsdag bara ta de jätte lugnt !
 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lite nyheter, jag har väl nu mera två bloggar. jag bloggar på min blogg denhär som jag bestämde idag. och även på nattstad.se/powerpuffpinglornaa som är en söt blogg med mina två goa vänner Linn och Sara. kan ju kika in där! trodde först att jag bara skulle blogga där men vet inte men ville ha kvar denna blogg med. iaf så som det känns nu. har nu planer på att städa snabbt på rummet sedan bege mig och gymma lite, springer nog en runda innan för att få lite löpning med och sedan tar jag och gymmar, slutade tidigare så passar på att ta ett bra träningspass och sedan ska jag duscha och nog göra mig nått smarrigt och äta och sedan slå på en serie, behöver bestämma mig för en serie nu en gång för alla och bara se klart den. lättare sagt en gjort för jag har kollar på ca 4 serier samtidigt nu i en period men de sluta i katastrof å nu kollar jag inte alls. man ba bra jobbat amanda!

Nej men gymmet väntar och en liten löprunda , KRAM!

Likes

Comments

Hej du där !
Jag suger på att blogga helt ärligt. Haha men min helg har vart så bra , träffat massa trevliga människor skrattat myst å umgåtts. Just nu är jag jätte trött så ska mysa ner i min säng å tagga för en måndag ! Kram

Likes

Comments

Hej !
Förberedelserna är i full gång för idag ska Bosse å Magnus firas grattis gubbar !! Annars idag har jag pluggat umgåtts med mitt hjärta å ja nu hänger ja med min underbara familj å bara myser vi hörs !

Likes

Comments

Halloj!

sjuk som jag är så sätter jag mig i sängen tar upp alla mina gamla kartor och sätter in dem fint i en pärm. riktigt orienterare. har även idag latat mig, och sätt star wars fyfan va kung sätt ettan och tvåan jag är besatt kär så sjukt bra! så kommer lätt kolla trean i helgen lätt bara måste liksom! annars då nu är klockan snart 7 , så har planer på att städa rummet packa inför helgen som ska spenderas hos personen som förgyller detta liv som är mitt. och även så ska jag servera drinkar på mammas killes fest på lördag. låter ju som en kanon helg åh så följer Elin hem på söndag om det blir så då ska vi gymma så svetten rinner! 

ska försöka svara på de där jäkla enstaka frågorna jag fick på min frågestund hahaha typ i ett videoinlägg menar yolo.

Likes

Comments

Jag och min söta "lillsis" när vi för flera veckor sen var ute på sjön och fiska mys!

hej iaf, idag vakna jag och mådde inte nå bra , vilket jag inte gjorde i går heller snora i skolan halsen tog emot och ja det var ju nationella så var bara och bita i hop. åkte till skinnskatteberg och sprang. vägrade och missa en VPT. dumt men så kul så nu är min hals värre och blir inge vårrus för mig. tråkigt men så är det. vill ju inte bli värre sjuk, tills helgen då jag ska servera på mammas killes fest och så ångest jag har över de, haha har inge å ta på mig. har liksom panik med andra ord så måste nästan trosta mig själv och gå ner på stan i morgon om ja hinner annars måste jag gå i converse typ om ja inte kan låna saras skor. hahah vill verkligen inte gå i converse.. får väl an se hur jag löser det hela. 

nu när jag ändå bara är hemma så tänkte jag packa inför helgen plugga och VILA. asså lata mig. tjarå!

Likes

Comments

 

Bild från Dala-dubben minns inte vilket år men va bra länge sen! en av de roligaste tävlingarna lätt! yes

Iaf idag har ja haft nationella för dig som ville veta så gick det typ okej , asså jag snorade som satan borde jag och min lillepojk badat? neeeej haha alla mina duma ideér , han va iaf glad för han va jätte frisk medans jag snorar och har hals ont, men hindra mig inte för att skippa VPT i skinnskatteberg gjorde mitt livslopp inom VPT var jätte nöjd och glänste på hela TC när jag kom tillbaka , bomade inte tog bra vägval och hade kul! och jag kom inte sist. kommer somna med ett leende på läpparna, tack för detta nu är motivationen på topp!

amen du? tjääna!blush

Likes

Comments