Header

Vardag

Hej på er, hoppas att ni har haft en bra första halva av veckan!

Jag insåg idag när jag bläddrade i kalendern hur lite tid det faktiskt är kvar av terminen, och hur många prov jag har de närmaste veckorna. Det är först nationella i engelska 6, följt av nationella för matte 4 och bara några dagar efter det så är det slutprov i både fysik och kemi... Måste verkligen sätta mig ner och börja strukturera upp pluggandet inför alla dessa prov. En bra planering är A och O för att jag ska kunna hålla allt i huvudet och prestera när proven väl kommer. Förutom alla dessa prov har jag även ett antal kvällar då jag ska servera nere på Skeppsgossen. Det är allt från vanliga trerätters till bröllop och baler, vilket ska bli väldigt kul. Det blir även ett skönt break från allt kommande plugg.

Men nu ska jag dyka ner i matteboken, försöka hålla fokus och vara effektiv i några timmar, wish me luck ;)


Likes

Comments

Vardag

Godmorgon från en bil rullandes med destination Göteborg!

Vi har Brynäs IF att tacka för att vi rullar upp mot Götet idag, för igår kväll när Brynäs slog Frölunda och tvingade fram en sjunde och avgörande semifinal bestämde vi hockeygalningar för att vi var tvungna att se matchen. Pappa och jag hejandes på Frölunda och mamma och syster hejande på Brynäs (eller ja dom hejar ju på mammas kusiner). Jag är så laddad och hoppas på en skjut bra stämning inne i Scandinavium imorgon!

Det bli ju inte bara fokus på hockey i helgen, vi får ju även två mysiga dagar att strosa rund på Avenyn och i Nordstan. Förhoppningsvis kan jag hitta lite nya vårkläder och uppgradera garderoben en aning!

Likes

Comments

Vardag, Ätbart

Regent bestämde sig för att göra ett uppehåll lagom tills dess att jag skulle traska ner till busshållplatsen, tackar så mycket för det. Väl inne i stan så bestämde vi oss för att bryta Café Gelato trenden och traskade istället in på Café Parken. Dock kunde jag ju inte låta bli att beställa in en bakad potatis med skagenröra... Jag dör verkligen för denna upptäckt - det är så gott!!! Det fanns även en super fräsch salladsbuffé och så fick vi (jag) en kopp kaffe att drick medan vi chit chattade. Riktigt mysig lunch!

Vi hade nog kunnat sitta i evigheter och prata om det inte vore för att jag var tvungen att bege mig till tandläkaren... Det är aldrig roligt att gå dit och en mindre roligt att lämna med ännu en ny tid inbokad om en vecka. Med lagom ont i munnen tog jag mig i kragen och drog förbi gymmet en rund för första passet på ett bra tag, krigade mig igenom ett ben/core-pass och sitter nu nyduschad och nöjd i soffan. Känslan efteråt är ju så underbar!!! Snart ska vi ladda upp inför kvällens hockeymatch och mina efterlängtade räkmackor <3

Likes

Comments