Amanda Lundström

Resor

Utsikten från hotellrummet // Frukost round 1

En glad Amanda med en Piña Colada

I år fick jag en julklapp som jag absolut inte hade väntat mig, men som jag blev helt överlycklig över att få! Nämligen en resa till Gran Canaria (!!!!!) tillsammans med min syster, mamma och mormor. En helt underbar resa. Först trodde jag att det var ett skämt, men det var hur verkligt som helst. Biljetterna var bokade och avgången var bara en vecka bort. Vi lämnade lilla Karlskrona tidigt 1:a januari och jag kan väl säga att jag var lagom pigg på nerresan, ett underbart nyårsfirade och typ 3,5 timmars sömn i bagaget. Men det gjorde inte så mycket, jag kunde sova stora delar av resan ;)

Så första veckan av det nya året spenderade jag i en solstol på ett all inclusive i värmen, ingeting jag kan klaga på. Måste nog säga att det var en av de mest välbehövliga semesterresorna till värmen jag någonsin behövt. Höstterminen var väldigt hektiskt och det var mycket att göra innan jullovet, men nu är jag påfylld med en massa energi och redo för andra halvan av gymnasiet!

Likes

Comments

Vardag, Träning & Hälsa, Ätbart

Idag har har jag haft söndagsfeeling deluxe. Vaknade strax efter åtta av att pappa stängde ytterdörren för att inhandla de obligatoriska helgfrallorna, kände mig pigg och utvilad då så jag pinnade upp i köket och började förbereda frukosten. Vet att jag sagt det många gånger förut men jag ÄLSKAR verkligen våra helgfrukostar 💗. Idag fanns det dessutom både avokado och serranoskinka i kylen vilket resulterade i en festligare frukostmacka :) Kombon granatäpple, blåbär och granola var även den en riktig höjdare. Dok slog ingenting ostmackan till kaffet... Thank god for that combo!

Min dag har såklart inte enbart bestått av frukostätandade, jag har även ägnat några timmar åt att plugga kemi... Slutprovet den 27 januari är lagom stressande. Tog mig även i kragen och besökte gymmet för ett benpass, vilket blev riktigt lyckat! Nu har jag slagit ner rumpan och mina skakiga ben i soffan och har inga större planer på att lyfta den härifrån på ett tag. Ha en fin kväll <3

Likes

Comments

Vardag

Förra veckan gjorde jag någonting som jag aldrig trodde att jag skulle våga göra, eller aldrig någonsin haft en tanke på att göra. Jag spontanbokade en klipptid och kapade ca 20(!!!) cm av håret. När jag såg allt hår på golvet fick jag lite smått panik, men när jag gick därifrån så var jag så galet nöjd! Håret känns så mycket tjockare och det är mer lätthanterligt nu när det är kortare. Det känns fortfarande väldigt ovant, jag har haft extremt långt hår hela livet och nu är det helt plötsligt borta. Eller ja borta är det ju inte för det är fortfarande långt, men varje gång jag sätter upp en tofs så tänker jag "var är håret?". Det är en vanesak och jag tror att jag vänjer mig snart :)

Likes

Comments

Tog mig tiden att fräscha upp naglarna samt ge dem en lite höstig skimrande färg. Tycker det är så snyggt med målade naglar men gör det verkligen alldeles för sällan.. Borde ta mig tiden och få in det som en rutin en gång i veckan, för att alltid ha snygga naglar!

Likes

Comments

Vardag, Ätbart

Idag så myste jag och Johanna till det med en sväng på stan och en lunch på Gelato. Det är utan tvekan det bästa caféet i stan om du frågar mig, så trevlig och omtänksam personal (som till och med kommer ihåg mina allergier?!) och så serverar dem fantastiskt god mat. Jag brukar i vanliga fall beställa en bakad potatis med räkröra, men idag så har det varit riktigt ruggigt höstväder och jag blev riktigt sugen på att prova dras gulaschsoppa. Det visade vara ett bra beslut, soppan var fantastisk!!!

Jag matchade vädret med helsvart och tjocktröja.. Svensk höst <33

Likes

Comments