Header

Ätbart

När man kan ta med frukosten ut på balkongen, njuta av fågelkvitter och blicka ut över ett spegelblankt hav. Då är det en perfekt sommarmorgon! Att få en lugn start på morgonen är verkligen det bästa sättet för mig att ladda upp för en fullspäckad kväll. Nu ska jag smita in igen och göra det så extremt viktiga morgonkaffet, ha en grym dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Shit vad tider flyger iväg, jag har nog aldrig varit med om någonting liknande. Senaste månaden så har dagarna bara runnit iväg. Nu helt plötsligt är det 8 (?!?!) dagar kvar till mitt sista och största slutprov, slutprovet i Kemi 2. Den här månaden har verkligen varit fullspäckad! Det har varit mååånga timmar av plugg, slutprov, nationella prov och även en del jobb. Så där är väl förklaringen till varför jag inte kunnat lägga ner tid här. Jag hoppas att det blir bättre när allting är över och jag går på mitt sista sommarlov.

Nu är det ju långhelg vilket är så skönt. Har tänkt att jag ska ägna morgontimmarna åt kemiboken, dagens soligaste timmar nere vid bryggan och eftermiddagarna/kvällarna på jobbet. Både imorgon och på lördagkväll så ska jag servera balmiddagar. Morgondagens är studentbalen och lördagens har jag ännu inte koll på, det enda jag vet är att det kommer bli jäkligt mycket att göra, det kommer bli sent och det kommer bli sjukt roligt!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er, hoppas att ni har haft en bra första halva av veckan!

Jag insåg idag när jag bläddrade i kalendern hur lite tid det faktiskt är kvar av terminen, och hur många prov jag har de närmaste veckorna. Det är först nationella i engelska 6, följt av nationella för matte 4 och bara några dagar efter det så är det slutprov i både fysik och kemi... Måste verkligen sätta mig ner och börja strukturera upp pluggandet inför alla dessa prov. En bra planering är A och O för att jag ska kunna hålla allt i huvudet och prestera när proven väl kommer. Förutom alla dessa prov har jag även ett antal kvällar då jag ska servera nere på Skeppsgossen. Det är allt från vanliga trerätters till bröllop och baler, vilket ska bli väldigt kul. Det blir även ett skönt break från allt kommande plugg.

Men nu ska jag dyka ner i matteboken, försöka hålla fokus och vara effektiv i några timmar, wish me luck ;)


Likes

Comments