Amanda Lundström

Hej på er, hoppas att ni mår bra!

Veckorna som gått har varit fullspäckade av inlämningar och prov, vilket har lett till en hel del pluggande och en tom blogg.. Imorgon går vi in i vecka 43 vilket innebär två skriftliga prov, en betygsgrundande laboration och en redovisning, men det innebär även sista veckan innan HÖSTLOV (!!!). Jag ser verkligen fram emot att få vara ledig en vecka och bara mysa, åh vad härligt det ska bli. Att jag fyller år under lovet gör ju allting ännu bättre ;)

Till någonting roligare än bara massa studier... Igår var nämligen jag och Johanna på Ronneby Brunn och var modeller för GHD (Scandinaviens bästa stylingprodukter!!!). Vi mötte upp stylisterna och de andra modellerna vid tre, åt frallor, gick igenom eftermiddagen/kvällen och sedan körde vi på! Sju frisyrer skulle preppas innan visningen vid åtta så det var fullt upp hela eftermiddagen. Kvällen avslutades med visning för en massa frisörer, så jäkla kul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

...Friday 

Nu sitter jag uppkrupen i sängen med kuddar, filtar och en kopp te i hopp om att återfå värmen i kroppen efter en friluftsdag ute på Långö i hårda vindar. Trodde jag skulle hålla mig varm med fyra lager men icke... Jag lär nog sitta här ett tag till innan jag gör mig iordning för kvällen. Vi ska upp och äta på arenan innan kvällen match mot Rögle vilket ska bli supermysigt. 

För övrigt så måste jag säga att denna veckan har verkligen bestått av alldeles för få timmar för att jag skulle ha hunnit med både skola, träning och att kika in här. Jag vet inte hur många timmar jag suttit och pluggat kemi inför provet på måndag(som tydligen inte är något betygsgrundande prov utan bara ett litet test..). Det har i stort sätt varit det ends jag har gjort, men nu känns det som att jag kan allting och kan ta det lite lugnare i helgen. Farmor och farfar kom ner till oss igår och stannar över helgen så jag har medvetet försökt plugga mycket i veckan för att kunna tid med dem.  


Likes

Comments

Vardag

Dagens två lektioner flög verkligen förbi och nu sitter vi inne på Waynes Coffee. Idrottslektionen idag är inställd och därför försöker vi vara lite effektiva och få undan plugg innan kvällens träning. Det är så mycket enklare att plugga tillsammans för om det uppstår frågetecken så är det enklare att reda ut dem. Så nu ska jag dra fram kemiböckerna och hoppas på att saker börjar falla på plats :) 

Likes

Comments

Vardag, Ätbart

Godmorgon på er!

Nu har vi redan landat i vecka 40, vilket är den mest underbara veckan på väldigt länge, varför det? Jo denna veckan är fantastisk på de viset att min tisdag består av en ganska lång sovmorgon följt av endast två lektioner, onsdagen består av sovmorgon och tre lektioner, trosdagen av sovmorgon och två lektioner och så avslutningsvis fredagen som vi inte bara är härlig för att det är just fredag, vi ska även spendera den på Långö paddlandes i kajaker:) Hur fantastiskt låter inte det?

Med tanke på att jag gillar att stiga upp hyfsat tidigt även på sovmorgnar, så kommer jag förhoppningsvis att kunna få undan mycket plugg på förmiddagarna. Om jag lyckas med det så kan jag vara "ledig" på eftermiddagarna, vilket är otroligt skönt då det finns en tendens att man är ganska trött i huvudet efter en hel dag i skolan. Så nu ska jag ta och mumsa i mig min frukost, dricka upp mitt te och sedan börja plugga, ha en bra dag!

Likes

Comments