Hej!!

Jag är en sån morgon människa, att gå upp tidigt och hinna göra en rejäl frukost är det bästa jag vet. Blir så mycket piggare och lugnare i hela själen. Älskar helt enkelt att få en bra start på dagen, vilket jag är otroligt beroende av. Mitt schema på jobbet erbjuder till många sovmornar och varannan fredag stänger jag och då börjar jag 9:45 så skönt.

till frukost denna morgon blev det två chiaknäcke med salami och tomat samt ett ägg! dessa chiaknäcke från Paulins är verkligen super goda, rekommenderar !!

Idag är planerna att jobba, och sedan raka vägen hem till soffan och inta soffläge och fredagsmys.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jobbet gick fort, och efter jobbet hade jag en sån gräslig dålig dag att träna på. Men mamma tvinga ut mig och fick fräsa av mig lite Sen sprang vi. Kändes skönt.
Imorgon är det äntligen fredag så jäkla skönt. Ska verkligen ha världens bästa lugna helg och göra saker jag mår bra av. Som träna mysa med Robin, samt städa lite här hemma.

Nu har jag ätit den goda maten Robin lagade med en hel del sallad till, försöker jobba med mina mat portioner så mycket sallad och mindre av de andra .

Nu ska jag kolla game of thrones och dricka te!!

Likes

Comments

Hej!!

Haft en sån himla bra dag, den bästa på väldigt länge !! På jobbet idag var det kompetens dag om utomhuspedagogik samt rörelse för barn ! Så intressant !!
Efter jobbet tog jag mig ut och sprang mina 5 km på rönnbyspåret, kändes givet efter en dag som denna att avsluta den utomhus med rörelse ! Och det kändes riktigt bra!
Till middag åt jag snitzel med sötpotatis strips och mycket wook grönsaker och lite sås på sidan!

NU---> game of thrones !

Likes

Comments

Hej!!
Jag är ju för kass på detta med blogg, även fast de är så kul att blicka tillbaka till.
I helgen var jag och Robin på kräftskiva vid världens mysigaste stuga med så bra människor.
Det bjöds på ölkubb, bastu , bad och mer där till!

Likes

Comments

Mysmorgon i stugan med frukost, nu ska vi checka ut sen träna ett pass sen åka hem!
Har varit så skönt att få lite miljöombyte. Men nu ska de bli skönt att komma hem!

Likes

Comments

Hej!!
Ligger just nu i våran lilla stuga på campingen i Nora, idag har vi hunnit äta en laktritslycka på Nora glass, gott!
Ätit lunch på ett café , samt vandrat i nästan 4 h.
Men jisses vilken fin miljö, mycket grottor och upp oh ner. Trötta ben när vi väl kom till bilen!
Sen har vi bara softat i stugan !

Likes

Comments

Hej kompisar !!
Idag tog jag mig i kragen, både en, två och tre gånger om inte fyra för att åka till gymmet och köra armar. Jag hatar de, är så dålig på de. Men inser ju att jag inte enbart kan träna ben varje gång. Men jag tycker ändå jag fick till de, körde mest armar och lite mage, sen värmde jag upp med två km på löpbandet. I vanlig ordning.

Känner mig inte alls speciellt motiverad till träning , och så hitta jag den bilden med texten. Att de egentligen handlar mycket om disciplin. Och ja så är det ju verkligen.

Idag stänger jag på jobbet, efter se ska jag hem i full fart och bara inta sängläge framför game of Thrones (efter jag tagit tag i disken ). Och imorgon ska mamma och jag på roadtrip och ha en träningshelg !! Mys!

Likes

Comments

Hej! Tog mig ut på ett kvällspass igår efter jobbet, starkt för att vara jag. Men nu jäklar ska sambo kilorna bort och träningsglädjen fram.
Blev 4 km och 7 backryck. Bara ÄLSKAR den backen, segt med asfalt dit , får en guldkorn i mitten för där ligger backen!
Kändes så sjukt bra, blir sö nöjd över mig själv när jag tar mig ut, går inte fort, är inte vidare långt men de är framåt!

Likes

Comments

Hej!!
Började denna sköna tisdag med morgonträning på gymmet ! Körde ett snabbt ben och konditionspass. Värmde upp med två km och sen körde jag ben, så skönt !!

Ikväll är de möte, sen redan onsdag imorgon!!

Likes

Comments

lördagen började med en hel förmiddag med game of thrones. Och sedan ett löppass som gick så bra. På första gången kändes de som den gamla formen var tillbaka. KUL!

Sedan på kvällen så kom Jonte och Moa över ! Mys !!

Likes

Comments