View tracker

hej!! 
har som vanligt samlat ihop lite dagar då de inte sker mycket på en å samma dag. har hunnit träna, mest med mamma. varit hos Robin, lollo har varit över en del. och så träffade vi både farmor å farfar i torsdags samt mormor!  nu är lollo hos mig, å senare ska vi in till robin å sen är de nyår 😇

Likes

Comments

View tracker

vilken dag, vaknade upp bredvid Robin, myste hela morgonen. sedan har jag varit hos mamma hela dagen, ni ser ju vem som varit snällast iår?!?  nu kollar vi lite TV, och bara myser av tillvaron. imorgon ska jag hem till Robin igen, sedan ska vi ut.

Likes

Comments

View tracker

Stora talangen är ju inte att uppdatera, blir ju bara när de väl hänt nått. I helgen var hag dock och hälsade på hos min bror i Karlstad och vi gick ut tillsammans med hans tjej och min andra bror på en liten sliten studentbar, så mysig! Annars så har jag tränat, och blivit sjuk igen.... och så pluggat och jobbat. i morgon skriver jag upp..igen!


Likes

Comments

Att det redan är onsdag är så himla sjukt. OCH SNÖ?! ingen är gladare än mig. är sån vinter människa. längtar så mycket inför julafton då jag äntligen får inreda min egen lya med julpynt. Ska bli så mysigt. I veckan kom mina hår produkter från Maria nila hem, jag insåg om jag skulle överleva med mitt röda hår behövde jag nått... och testade och de funkar verkligen! Och så kom min kalender för nästa år hem från personligalmanacka.se. så kul att få fixa ihop den själv. Blir så mycket roligare att använda den, så längtar så tills den blir aktuell att få använda.

Jag slutade rätt nyligen. så ska dra på mig mina träningskläder och ut och träna ett intervall pass. Senare ska jag hem till min kollega Emma och få veta min hud typ och kolla lite produkter antar jag! MYS!

Likes

Comments

View tracker

Igår var det äntligen dags för halloween utgång, massa folk på krogen så kul och publik har öppnat sitt nya dansgolv. som blev super duper bra!! Annars så var vi hos mig innan, så kul att träffa alla innan utgången!

Likes

Comments

HEJ!

denna helg har erbjudit så mycket. Har varit en sån välbehövlig helg. på många sätt. känns som jag verkligen fått en mental skjuts framåt. Har hunnit köra, fikat, umgåtts massor med lollo och även gått en promenad, kan ätnligen träna efter min förkylning nu!

testade även mina UV linser inför halloween nästa helg, hoppas dem lyser !! 

Likes

Comments

Hej! följde ju som sagt med mamma och Magnus till Ånnaboda för cykelhelg. lika bra att passa på nu medan jaktsäsongen är igång. Vi kom fram igår och körde då bra ett kort löppass, men så skönt.

Idag däremot... så kollade vi på kartan valde en slinga, som lät hur bra som helst. varierande med stig och grusväg. Var 80% grus och 20 % stig...vilket bara där gjorde oss besvikna. Men vi tuggade på. Jag var dock hela tiden inställt på att vi skulle cykla en mil. så blev lite snoppen när mamma sedan sa att rundan skulle va 3,5 mil. men inte nog med att de blev skit långt mot vad jag tänkte så körde vi ju fel och missade skylten som förövrigt inte ens fanns haha. så blev några mil längre... Skit trötta genomblöta, iskalla för de började snöa mitt i allt.

Annars så var jag skit seg, i allmänhet trött och mitt bakhjul tappade ba mer och mer luft. då är de bra trögt på grusvägar, i skogen går de ann!

Nog om de, ikväll så ska vi iaf lyxa till det med mat på restaurangen.


Likes

Comments

har haft såna tuffa veckor, mentalt. har mina perioder då jag är så elak mot mig själv, säger saker till mig själv som ärligt inte många skulle. Så kändes så kul och skönt att hitta alla dessa bilder, så jag blev påmind om hur JÄKLA bra jag har de, vänner familj och träningen. ÄR SÅ LYCKLIGT LOTTAD. och måste dag ut och dag in påminna mig om detta. Men alla dessa fina bilder fick mig på bra humör. va bilder och minnen är viktiga att spara.

Likes

Comments