Hej! följde ju som sagt med mamma och Magnus till Ånnaboda för cykelhelg. lika bra att passa på nu medan jaktsäsongen är igång. Vi kom fram igår och körde då bra ett kort löppass, men så skönt.

Idag däremot... så kollade vi på kartan valde en slinga, som lät hur bra som helst. varierande med stig och grusväg. Var 80% grus och 20 % stig...vilket bara där gjorde oss besvikna. Men vi tuggade på. Jag var dock hela tiden inställt på att vi skulle cykla en mil. så blev lite snoppen när mamma sedan sa att rundan skulle va 3,5 mil. men inte nog med att de blev skit långt mot vad jag tänkte så körde vi ju fel och missade skylten som förövrigt inte ens fanns haha. så blev några mil längre... Skit trötta genomblöta, iskalla för de började snöa mitt i allt.

Annars så var jag skit seg, i allmänhet trött och mitt bakhjul tappade ba mer och mer luft. då är de bra trögt på grusvägar, i skogen går de ann!

Nog om de, ikväll så ska vi iaf lyxa till det med mat på restaurangen.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

har haft såna tuffa veckor, mentalt. har mina perioder då jag är så elak mot mig själv, säger saker till mig själv som ärligt inte många skulle. Så kändes så kul och skönt att hitta alla dessa bilder, så jag blev påmind om hur JÄKLA bra jag har de, vänner familj och träningen. ÄR SÅ LYCKLIGT LOTTAD. och måste dag ut och dag in påminna mig om detta. Men alla dessa fina bilder fick mig på bra humör. va bilder och minnen är viktiga att spara.

Likes

Comments

Hej. att det redan är onsdag är så sjukt skönt. längtat så efter helgen och nu närmar den sig.

I söndags var Matilda över till mig för hon ville ses och färga håret. och hon skulle va så extremt spontan och färga rosa. så med några skämt senare så köpte vi rött till mig, ALLT för att det skulle skära sig. haha så himla oss. och har nu känt mig bekväm då det är en sån pass stor färgskillnad från mitt ljusbruna hår. Men kände att efter allt som hänt senaste tiden, så behövde jag nått nytt och spännande. en liten omstart. och känner mig rätt frän.


Likes

Comments

​Hej! att helgen redan gått är så sjukt, hoppas verkligen denna vecka går lika fort, så jag får helg igen.. haha! redan börjat räkna ned. 

Igår iaf så träffade jag min kära vän Adam, vi träffas så himla sällan, så var så kul att få rå om honom. Höra lite skvaller från hans liv. Vi spelade biljard, och jisses så bra jag faktiskt var, har aldrig spelat och vann till och med en gång, om det var för att Adam spelade snällt vet jag inte, men vann gjorde jag iaf! blev så glad när jag fick i en boll i sidan, som ett barn på jullafton, små glädje fniss. Vi satte oss sedan på en bar och pratade över 1.. 2 glas vin. kvällar som uppskattas så. 

Snart kommer Elin på besök. skönt, var år sen jag träffade henne!

Likes

Comments

en liten fin runda med mamma, klarade en backe jag inte klarat förr så va kul. ännu roligare att mamma inte klarade den... hihi!  annars tyckte jag att cyklingen var ryckig i slutet, hade inte helt samma flyt som jag brukar ha. men men. var iaf kul att komma ut. så himla roligt med mtb att ha adrenalinet uppe hela tiden då de är så mycket moment! 

nu ska jag göra mig redo för kvällen!

Likes

Comments

en hel jobb vecka har gått. och fredagen kom, så efter längtad. var kompdag i hallsta så mamma och jag passade på att springa hem från hallsta till sura, bruksleden är så fin, lite stenig bitvis. har så svaga fotleder så funderar att köpa en balansbräda för att träna upp dem. vill inte bli en som blir beroende av att tejpa..  annars så var kroppen hyfsad pigg. inte blivit så många långpass på länge så jag var nöjd. från där mamma och jag startade så blev rundan till mammas hus 11 km. super skönt.

idag så är de lördag och ska äta lunch hos mormor, sen efter  det cykla med mamma.  sen ikväll ska jag träffa min kompis Adam över några glas wine och biljard !

Likes

Comments

hallå!
i lördags så firade jag ju Adam, som fyllde 20. titta hans fina pride tårta!!  så fin!  var iaf trevligt!.

och idag så i natt kollade jag hush, hur bra som helst!!  kunde till och med somna fast de var en skräckis!!  och så har jag hunnit träna på hurtigrutten som är en intervall slinga i skogen! kändes bra!

Likes

Comments

fina mamma ♡

igår körde mamma och jag ett pass, känns verkligen som man börjar få kontroll på cykeln, farten och växlarna. får man till allt de där så flyter de på så enkelt. och så kändes det igår. både mamma och jag var super nöjda, vi körde teknikslingorna och långsjön hem, där vi klarade en backe galant!  kroppen kändes bra och blev 18 km vaknade med en sån träningsvärk, då vi inte har cyklat på 3 veckor ungefär!

idag blev de 12 km, lite kortare, vi körde teknikslingorna och även 5an på lindmuren där jag, klarade backen som jag ramlade i förr. kändes så skönt då jag inte har vågat köra där på länge. övervinna räddslor och inse att de inte var farligt, de är rätt ballt. kroppen idag var annars trött, och blev lite mer oflyt än igår, hackigare körning. men i stort kändes det bra.

nu ska jag göra mig klar, ska hem till en kompis som fyller år!

Likes

Comments

onsdagar är min dag då jag öppnar, så går tidigt!  vilket är så skönt mitt i veckan. annars så bjöd denna onsdag på melon och teen wolfs, sedan åkte mamma och jag in för att kolla lampor osv diverse saker. hittade lite och känns så bra!  sen bjöd jag mamma på thai!

Likes

Comments