View tracker

Stora talangen är ju inte att uppdatera, blir ju bara när de väl hänt nått. I helgen var hag dock och hälsade på hos min bror i Karlstad och vi gick ut tillsammans med hans tjej och min andra bror på en liten sliten studentbar, så mysig! Annars så har jag tränat, och blivit sjuk igen.... och så pluggat och jobbat. i morgon skriver jag upp..igen!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Att det redan är onsdag är så himla sjukt. OCH SNÖ?! ingen är gladare än mig. är sån vinter människa. längtar så mycket inför julafton då jag äntligen får inreda min egen lya med julpynt. Ska bli så mysigt. I veckan kom mina hår produkter från Maria nila hem, jag insåg om jag skulle överleva med mitt röda hår behövde jag nått... och testade och de funkar verkligen! Och så kom min kalender för nästa år hem från personligalmanacka.se. så kul att få fixa ihop den själv. Blir så mycket roligare att använda den, så längtar så tills den blir aktuell att få använda.

Jag slutade rätt nyligen. så ska dra på mig mina träningskläder och ut och träna ett intervall pass. Senare ska jag hem till min kollega Emma och få veta min hud typ och kolla lite produkter antar jag! MYS!

Likes

Comments

View tracker

Igår var det äntligen dags för halloween utgång, massa folk på krogen så kul och publik har öppnat sitt nya dansgolv. som blev super duper bra!! Annars så var vi hos mig innan, så kul att träffa alla innan utgången!

Likes

Comments

HEJ!

denna helg har erbjudit så mycket. Har varit en sån välbehövlig helg. på många sätt. känns som jag verkligen fått en mental skjuts framåt. Har hunnit köra, fikat, umgåtts massor med lollo och även gått en promenad, kan ätnligen träna efter min förkylning nu!

testade även mina UV linser inför halloween nästa helg, hoppas dem lyser !! 

Likes

Comments

Hej! följde ju som sagt med mamma och Magnus till Ånnaboda för cykelhelg. lika bra att passa på nu medan jaktsäsongen är igång. Vi kom fram igår och körde då bra ett kort löppass, men så skönt.

Idag däremot... så kollade vi på kartan valde en slinga, som lät hur bra som helst. varierande med stig och grusväg. Var 80% grus och 20 % stig...vilket bara där gjorde oss besvikna. Men vi tuggade på. Jag var dock hela tiden inställt på att vi skulle cykla en mil. så blev lite snoppen när mamma sedan sa att rundan skulle va 3,5 mil. men inte nog med att de blev skit långt mot vad jag tänkte så körde vi ju fel och missade skylten som förövrigt inte ens fanns haha. så blev några mil längre... Skit trötta genomblöta, iskalla för de började snöa mitt i allt.

Annars så var jag skit seg, i allmänhet trött och mitt bakhjul tappade ba mer och mer luft. då är de bra trögt på grusvägar, i skogen går de ann!

Nog om de, ikväll så ska vi iaf lyxa till det med mat på restaurangen.


Likes

Comments

har haft såna tuffa veckor, mentalt. har mina perioder då jag är så elak mot mig själv, säger saker till mig själv som ärligt inte många skulle. Så kändes så kul och skönt att hitta alla dessa bilder, så jag blev påmind om hur JÄKLA bra jag har de, vänner familj och träningen. ÄR SÅ LYCKLIGT LOTTAD. och måste dag ut och dag in påminna mig om detta. Men alla dessa fina bilder fick mig på bra humör. va bilder och minnen är viktiga att spara.

Likes

Comments

Hej. att det redan är onsdag är så sjukt skönt. längtat så efter helgen och nu närmar den sig.

I söndags var Matilda över till mig för hon ville ses och färga håret. och hon skulle va så extremt spontan och färga rosa. så med några skämt senare så köpte vi rött till mig, ALLT för att det skulle skära sig. haha så himla oss. och har nu känt mig bekväm då det är en sån pass stor färgskillnad från mitt ljusbruna hår. Men kände att efter allt som hänt senaste tiden, så behövde jag nått nytt och spännande. en liten omstart. och känner mig rätt frän.


Likes

Comments

​Hej! att helgen redan gått är så sjukt, hoppas verkligen denna vecka går lika fort, så jag får helg igen.. haha! redan börjat räkna ned. 

Igår iaf så träffade jag min kära vän Adam, vi träffas så himla sällan, så var så kul att få rå om honom. Höra lite skvaller från hans liv. Vi spelade biljard, och jisses så bra jag faktiskt var, har aldrig spelat och vann till och med en gång, om det var för att Adam spelade snällt vet jag inte, men vann gjorde jag iaf! blev så glad när jag fick i en boll i sidan, som ett barn på jullafton, små glädje fniss. Vi satte oss sedan på en bar och pratade över 1.. 2 glas vin. kvällar som uppskattas så. 

Snart kommer Elin på besök. skönt, var år sen jag träffade henne!

Likes

Comments

en liten fin runda med mamma, klarade en backe jag inte klarat förr så va kul. ännu roligare att mamma inte klarade den... hihi!  annars tyckte jag att cyklingen var ryckig i slutet, hade inte helt samma flyt som jag brukar ha. men men. var iaf kul att komma ut. så himla roligt med mtb att ha adrenalinet uppe hela tiden då de är så mycket moment! 

nu ska jag göra mig redo för kvällen!

Likes

Comments