Halloj!

Snart är det äntligen helg och kunde inte vara mer peppad!! Ska umgås med Amanda och Melinda, som jag saknat dom :(
Annars har det inte hänt speciellt mycket denna vecka. Jag var med Ronja igår, som jag för övrigt inte träffat på evigheter så det var så himla kul att få träffa henne! Vi såg Sk lejons A-lag spela, var supertrevligt och extra kul att dom vann mot Kiruna!

Ikväll blir det hockey igen, Saik möter FBK så vi får hålla tummarna för vinst där med! Annars blir det en lugn kväll ikväll.

Ha det bäst! Likes

Comments

Godmorgon!
Som sa jag tidigare så hade jag börjat känna mig krasslig och det slog ut i en förkylning men den går hantera haha, kunde inte träna igår pga jag lyckas få nån typ av sträckning i höger lår..man ba "FAN VA KUL :)" men känns bättre idag så kanske kan träna ikväll,, wohoo!

I helgen är det fullt schema, Fredag är ännu oklar men både lördag och söndag är det match, Hemma och borta i Umeå, så ni som inte har nått för er på lördag kan ju komma till Atorp-skolan 10-14 och stötta oss!

Hoppas ni får en fortsatt fin dag så hörs vi! <33

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Har just käkat lite lunch och lyssnar på LBSB och sitter och väntar på att sotaren ska komma..Så kan lika gärna slänga upp ett blogginlägg i väntan!

Ikväll är det träning som väntar, har dock börjat känna mig lite risig men hoppas att det släpper då det är match i helgen. Ingen feber iallafall!

Ska sätta mig och dricka lite te och plugga.

Ha de bäst! <3

Likes

Comments

Hej!
Nu kör vi försök nr femtioelva med det här med att blogga. haha...Har inte bloggat på år men det är lite som terapi så provar igen.

Vet inte riktigt vad jag ska jag skriva om än, så det återkommer jag med!

Hoppas det blir nått av det här :)

Likes

Comments