View tracker

Hej på er❤ Hoppas att allt är super bra med er. Jag mår dåligt men Jaja. Hur som helst idag är söndag ska inte göra så mycket idag men senare kommer min bae hit❤ håller på O redigera en video och även spelar in en Vlogg älskar vloggar. Vi hörs kram

Likes

Comments

Hej! Nu har jag börjat med youtube så ni kan gärna checka in den❤ Kommentera gärna vidoeförslag


https://youtu.be/Nx0CDv935p4

Likes

Comments

Hej på er❤ Hoppas att allt är bra med er. Med mig äre skit! Jag har flyttat till Stocholm för jag klarar inte vara hemma. För mitt psyket är skit. Så nu ska jag verkligen få hjälp! Det gick så himla fort alltihop. Från att vara inlåst på psyket med tvång. O sen helt plösligt Stocholm. Men jag trivs skit bra här ändå! Fast det är lite jobbigt vissa stunder! Men jag älskar verkligen personalen helt underbara är dom.
Kram

Likes

Comments

Hej på er💗 Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det skit men strunt samma.

Tänk nu är det äntligen nytt år O jag hoppas verkligen att detta år blir mycket bättre. Hoppas att jag O min crusch blir ett par❤

Men idag ska jag shoppa och mysa. Vi hörs

Likes

Comments

Hej på er <3 som rubiken lyder. Så tänkte jag börja med Youtube. Spelar in min första vlogg idag hoppas att den blir bra.

Men nu ska jag åka till stan äta pizza med familjen o umgås. kram

länkar min Youtube kanal sen

Likes

Comments

Hej på er💗 Hoppas att ni har haft en bra jul! Min jul har varit toppen bra. Jag fick åka hem över julafton det gick super bra hemma. Så jag ska hem idag & äta julmat & mysa. Så nöjd med mina julklappar oxå.
Har beställt en julklapp till min älskling förresten.
Vad fick ni i julklapp då?💗

Ska jag åka hem❣ hoppas att allt går lika bra som det gjorde på julafton. Vi hörs❤💕

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er. Med mig äre sådär,

Wow helt sjukt att det är julafton imorgon känns inte som det är jul. Imorgon får jag äntligen åka hem och fira jul o sen åker jag tillbaka till sjukan.

Idag har jag inte gjort så mycket varit på läkarsamtal sen har jag bara tagit de lugnt.

Tror jag ska lägga mig och vila men vi hörs kram <3

Likes

Comments

Hej på er❤ Hoppas att allt är bra med er med mig är det sådär. Igår var jag i Borås eller jag har varit i Borås i nio dagar. Men kan göra ett annat inlägg om de. Men igår fick jag äntligen åka till Skövde till Pskyet känns så mycket bättre. Men idag har jag inte gjort något speciellt just nu kollar jag skam helt kär i den serie.

Imorgon ska jag ha läkarsamtal... "jippi"

Kram

Likes

Comments

Hej på er❤️ nu är man äntligen 16 år, är fortfarande kvar i Borås tyvärr. Men idag ska jag & mina föräldrar shoppa & lite så💗 Imorses kom personalen in & sjöng för mig. Så fick jag lite presenter. Nu ska jag fixa mig sen ska jag ha lite sjukhusskola. Vi hörs sen ha en toppen dag❤️❤️❤️

Likes

Comments

Gokväll på er <3 Hoppas att allt är toppen bra med er <3 med mig är allt bara skit. Ångesten tar över vet ej vart jag ska ta vägen mer. Men jag måste kämpa för nån dag ska jag må bra och man måste se sina glada stunder i livet. Men min fina familj stöttar mig i allt.

Jag hoppas att det finns plats i Skövde imorgon så jag kommer ifrån Borås!

Men nu blev det för det deppigt men skönt att skria kram

Likes

Comments