Hej på er❤️Hur mår ni? Med mig är det bara skit. Idag har en ungdom flyttat här ifrån behandlingshemmet vilket kom som en chock jag hann aldrig säga hejdå till han ordentlig. Jag börja stor lipa grät i en timme. Jag började få hemlängtan men det värsta var att han flyttade hem. vi hade kommit så nära varandra dom senaste veckorna.

Det har varit en bra dag lite iallafall vi åkte till väsby och badade,sola och grillade korv har fått bränna så nu slipper jag se ut som ett spöke
😂

Ikväll ska vi bara chilla äta godis o mysa bara.

kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er❤️Hoppas att allt är super bra med er. Med mig är det sådär men det är bara att kämpa på.
Jag har glömt bort bloggen så förlåt..

Jag har flyttat till ett behandlingshem har bott på hemmet i 3 månader nu det är lite sådär här. Bodde i Åkersberga en månad på insluss vilket innebär innan man flyttar till ett hvb hem så ska man vänja sig först.

Jag har börjat spelat handboll super kul är de
🤾🏼‍♀️

Jag har fått glasögon (Bilden nedanför)

Det är slut mellan mig o kille jag hade förut.
😔

Lite uppdatering❤️
Kram på er
❤️

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er❤️ Med mig är det skit. Mitt mående har inte varit på topp. O sen får jag hoppa på kryckor för jag har skadat mitt knä.
Men idag ska jag vara med min kille❤️ vi ska kolla på handboll och sen bara ta det lungt.

Kram på er

Likes

Comments

Hej på er❤️ hoppas att allt är super bra med er. Med mig är det sådär är sjuk ligger i 39 graders feber. Igår var jag med min kille det var super mysigt. I helgen åkte jag till kokpunkten som ligger i Västerås super bra. Men det var verkligen mycket folk. Men jag tipsar verkligen badet.

Kram❤️❤️

Likes

Comments

Hej på er. Hur äre med er då? Med mig äre sådär. Äntligen är det fredag idag ska jag vara med min kille. Har även spelat in en video idag så jag ska redigera den nu. Sen imorgon ska jag åka till kokpunkten❤️ Trevlig helg på er❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hej på er❤ Hoppas att allt är super bra med er. Jag mår dåligt men Jaja. Hur som helst idag är söndag ska inte göra så mycket idag men senare kommer min bae hit❤ håller på O redigera en video och även spelar in en Vlogg älskar vloggar. Vi hörs kram

Likes

Comments

Hej på er❤ Hoppas att allt är bra med er. Med mig äre skit! Jag har flyttat till Stocholm för jag klarar inte vara hemma. För mitt psyket är skit. Så nu ska jag verkligen få hjälp! Det gick så himla fort alltihop. Från att vara inlåst på psyket med tvång. O sen helt plösligt Stocholm. Men jag trivs skit bra här ändå! Fast det är lite jobbigt vissa stunder! Men jag älskar verkligen personalen helt underbara är dom.
Kram

Likes

Comments

Hej på er💗 Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det skit men strunt samma.

Tänk nu är det äntligen nytt år O jag hoppas verkligen att detta år blir mycket bättre. Hoppas att jag O min crusch blir ett par❤

Men idag ska jag shoppa och mysa. Vi hörs

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er. Med mig äre sådär,

Wow helt sjukt att det är julafton imorgon känns inte som det är jul. Imorgon får jag äntligen åka hem och fira jul o sen åker jag tillbaka till sjukan.

Idag har jag inte gjort så mycket varit på läkarsamtal sen har jag bara tagit de lugnt.

Tror jag ska lägga mig och vila men vi hörs kram <3

Likes

Comments

Hej på er❤ Hoppas att allt är bra med er med mig är det sådär. Igår var jag i Borås eller jag har varit i Borås i nio dagar. Men kan göra ett annat inlägg om de. Men igår fick jag äntligen åka till Skövde till Pskyet känns så mycket bättre. Men idag har jag inte gjort något speciellt just nu kollar jag skam helt kär i den serie.

Imorgon ska jag ha läkarsamtal... "jippi"

Kram

Likes

Comments