Hej på er! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra.
Idag ska jag träffa Leo för sista gången vilket är så jobbigt men han kommer komma ner till mig. Ska snart åka till han:)
Snart flyttar jag en dag kvar så imorgon blir det packning hela dagen och städning. Sen på torsdag drar jag ner till Jönköping så träffar jag mina föräldrar så åker vi ditt jag ska. Så kommer dom sova hos mig tills på söndag så jag ska vänja mig med allt. Men jag ser så mycket fram mot detta men det är jobbigt att lämna personalen här.Men allt kommer bli bra.

Nu ska jag åka vi hörs
Kram på er
❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det väl helt okej.
Jobbigt nu när jag ska flytta en vecka kvar. Vilket är jobbigt men ändå skönt.Har fått bra nyheter ska börja skolan äntligen har i varit i skolan på 7 månader nu bara för jag blev inlagd oså. Men nu börjar jag på nya tag med allt.Men det är tungt att flytta ifrån sin kille men vi kommer ändå kunna träffas❤️
Hoppas att ni får en bra kväll puss❤️

Likes

Comments

Hej på er!
Äntligen är det fredag.
Idag ska jag träffa min kille äntligen. Vi ska inte göra så mycket har dock inte sovit något inatt. Så det blir väl att sova hos han.
Snart flyttar jag till Skåne så taggad men det börjar bli jobbigt nu de sista måste. Får ångest värdigt mycket det senaste nu. Tankar går bara runt ibland vill jag inte flytta sen helt plötsligt så vill jag flytta.
Men nu ska jag åka hoppas att ni får bra helg kram
❤️

Likes

Comments

Hej hoppas allt är bra med er. Med mig är det sådär men jaja.
Jag funderar på att sluta med bloggen men vad tycker ni? Behöver hjälp🙄

Kommentera gärna❣️

Likes

Comments

Hej på er hoppas att allt är bra med er. Med dig är det helt okej. Just nu är jag med kille och imorgon ska jag äntligen träffa min familj ska bli så kul.
Jag håller på att vlogga nu❤️
Hoppas att ni får bra helg❤️

Likes

Comments

Hej på er❤️

Tänkte berätta om lite saker om varför jag har hamnat i psykisk ohälsa. Är inte bra på att förklara saker.
Jag har inte haft lätt barndom aldrig fått den kärleken som andra har fått av sina föräldrar. När jag var liten så fick jag inte bo hos mamma fick flytta till ett familjehem när jag var fyra år. Sen var det inte hemmet bra då fick jag flytta till ett nytt när jag var 5 eller 6 år och där bor jag än idag.
Jag har aldrig förstått varför jag inte bor hos mamma men vid 13 år så börja jag förstå oså. När jag var 13 så gjorde jag inte illa mig. Det var när jag var 14 eller 15 så börja jag skada mig. Och nu för ett halvår sen så gick de långt. Jag fick till psyket hela tiden in och ut. Jag var på psyket i en månad. Sen fick jag reda på att jag ska flytta till ett behandlingshem i Stockholm och få hjälp här men inget har hjälpt här så därför ska jag flytta till ett annat boende som verkar vara bra.

men detta var kortfattat om mitt liv men sämsta förklaringen hahah men hoppas att ni förstod❤️

Likes

Comments

Hej på er hoppas att allt är bra med er
med mig är det bra.
I morgon ska jag kolla på bio
och på söndag ska jag vara med kille
❤️
Vad ska ni göra i helgen?
❤️

Likes

Comments

Så nu har jag gjort naglarna blev nöjd svårt att skriva bara.

Likes

Comments

Hej på er!
som ni läste i förra inlägget så var jag påväg till Skåne för att kolla på mitt nya behandlingshem. Vad fint det var där så jag ska flytta ner ditt om 1 månad ska bli så kul och äntligen få den hjälpen man behöver. Fast det jobbigaste var att sitta i en bil i 7 timmar fram och tillbaka men det var de värt. Idag har jag sovit var helt slut igår. Sen åkte jag in till stan och köpt laddare och lösnaglar ska prova dom sen aldrig haft sånt förut haha. Synd att jag inte kan ta kort min mobil är helt trasig min kamrea
😔
Jag tänkte ha en frågestund så ställ frågor.
Kram
💝

Likes

Comments

Hej på er😘Hoppas allt är super bra med er. Med mig är det sådär är super nervös just nu är påväg till Skåne för att kolla mitt nya hvb hem. Ska nämligen bytta för det jag bor på nu är inte bra alls så nu hoppas att allt blir bättre där man ska tydligen få kbt behandling. Där bor bara tjejer och man får välja bo på landet eller stan jag fick hamna inne i stan. Har åkt bil 7 timmar nu så trött. Men har skaffat en kille nu hihi😏 Det är jobbiga känslor att lämna boendet och killen😭

hör av mig senare kram

Likes

Comments