Fashion, Oplevelser

Hey venner!

Her i Mandags ankom jeg så til Paris med noget af min familie. Mine forældre er skilt og min far synes det var noget tid siden vi havde været ude og rejse med ham. Så i anledning af, at han havde fået en kæreste med henholdsvis en datter og en søn, der også skulle ud og rejse, tænkte de det kunne være hyggeligt at slå os sammen og tage til Paris.

Vi har nu været her i 5 dage og tager desværre allerede hjem imorgen formiddag, men jeg tænkte at som den traditionelle turist jeg nu er, som går og tager billeder af alt jeg ser, lige ville dele et lille bitte udsnit af dem og mine oplevelser indtil videre.

Som sagt ankom vi mandag aften. Her havde vi så lejet en lejlighed for de 6 dage vi skal være her i Le Marais som ligger helt centralt i Paris. Da vi ankom ved 22-tiden og ikke havde fået en bid mad, tog vi på en lokal café, hvor vi fik os en klassisk entrecote og en kold cola.

Dagen efter tog vi ellers bare ud og udforskede kvarteret vi boede i og butikkerne. I Le Marais kan du finde butikker for alles smag. Især highend ligger der rigtig meget af, men butikker med vintage fra 90'erne er jeg også flere gange faldet over.

Onsdag travede vi ned til Seinen og købte os billetter til en Hop-on Hop-off bådtur, hvor vi først stod af ved Champs-Élysées, gik til Triumfbuen, tog nogle turist-billleder, og så tilbage til båden. Her sejlede vi videre forbi Eiffeltårnet og videre hen til Notre Dame, hvor vi stod af og gik tilbage til lejligheden.

Torsdag var så dagen vi skulle 'bestige' Eiffeltårnet. Fra Saint-Sébastian - Froissart tog vi metroen til nærmeste station ved Eiffeltårnet. Eftersom halvdelen af os led af elevatorskræk, besluttede vi os for at tage trapperne til anden sal, og gå med rystende ben ind i elevatoren til øverste. Og det fortryder jeg ikke det mindste, for (undskyld mit franske), men hold kæft hvor er der smukt fra toppen af Paris. Det vil jeg virkelig tilbyde alle, at hvis man endelig skal derop, skal man 100p tage den hele vejen, ligemeget hvor højt oppe man synes man er og hvor lang køen er. Vi havde hørt en masse om, at ventetiden var lang, men det var heldigvis ikke et problem for os. Efter den oplevelsesrige tur i Eiffeltårnet, tog vi til Rue des Saints-Pères og købte en lille souvenir med fra et af mine absolutte yndlingsmærker Iro.

Nu er det så fredag, og da jeg igår lå syg med feber slut på dagen, venter jeg lidt med shoppingen til senere.

Tusind gange kys og kærlighed herfra.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments