Header

Kollade igenom kamerarullen i telefonen nu, och hörrni? Allt jag gjort de senaste två veckorna har tydligen varit att äta? Hoppsan? Hade inte ens tänkt på det själv innan jag såg alla bilder hahaha.
Well well, jag har iallafall lärt mig att äta sushi!! Senast för någon månad sen hatade jag sushi och nu är det det enda jag vill ha. Weird. 
För cirkus två veckor sedan åkte jag, mamma och syster iväg till Stockholm för mys och shopping, och framförallt, Golden Hits. Hujedamig vad bra det var. Planerar redan att åka dit igen! Jag vill också vara en sjungande servitris!!! Ska ge det som förslag på mitt jobb, haha. 

Likes

Comments

​Det är nånting med denna låt som är så himla fint och bra?? Är helt fast. Dock hörde jag att den har börjat gå på radion nu så vips så blev jag genast mindre intresserad, haha. U know what I mean

Likes

Comments

Oh the things jag och Magda would do to get a bra foto. Här smög vi in oss uppe på vinden i Magdas lägenhet och satte oss bland spindelnät och döda flugor i ett litet hörn. Men det var det värt minsann! Blev ju faktiskt riktigt coola bilder. (Och hur häftigt är det inte med ljusa ögonbryn?? Trodde det skulle se kaos ut på mig som är brunett men det blev ju jättecoolt?!) Kommer alldeles säkert fler kort snart, så stay tuned buddies.

Likes

Comments

ÅH vilken helg. Kunde inte ha spenderat mina lediga dagar på bättre sätt. Mina kusiner sov över hos oss och det var så härligt att få ro om dom lite(min släkt på mammas sida bor utspritt i Sverige och lite runt omkring i världen så vi träffas inte särskilt ofta). Sen hade jag en så himla rolig lördagskväll med Emelie och Sofia. Älskar när man hinner med långa förfester, hela kvällen blir så mycket roligare haha. Dock jobbar jag från öppning till stängning idag men det känns faktiskt heeelt oki. Hoppas ni har haft en bra helg hörrni!!

Likes

Comments

Jag, Alva och Bella tog vara på det fina vädret idag och satte oss uppe på sisselboberget och grillade s'mores. HUR mysigt ställe som helst, konstigt att jag aldrig varit där tidigare!! Sååå mysig dag och är extra glad idag för att jag ser fram emot en ledig fredag och en ledig lördag!!! Haaaleluja. Det händer ca aldrig. Så nu ska jag vara barnvakt åt mina små kusiner imorgon, sen på lördag ska jag ut och dansa och mysa med mina fina vänner! Nu mår jag bra. Kramis


Likes

Comments