Det är ju inte alls lika roligt att bli vuxen nu som man väntade på så mycket när man var liten. Att bli myndig och få göra ganska lång precis vad man vill... Om lite mer en ett halvt år fyller jag 18 och då är det väl meningen att man skall veta vad man vill jobba med och man skall flytta bort från sina föräldrar och börja betala räkningar själv osv.

Okej.. jag har ju bott ensam i över ett år redan men de jag mest stressar över e framtiden med studerandet. Jag går ju nu på närvårdar linjen i yrkesskola. Ni som inte vet så är det en linje som du läser i 3 och och sedan kan du söka in till yrkeshögskola och utbilda dig till t.ex. sjuksköterska och kan ju förstås ennu studera vidare från sjuksköterska och det är det som jag har planerat att göra.

Jag har sen liten velat bli sjukskötare för att mamma jobbar som läkare och tycker att det är ett intressant yrke, eller tyckte det iallafall för en tid sedan ennu. Men nu efter att jag gått i skolan och läst kurser som ingår i närvårdar yrke så märker jag att det kanske inte riktigt är min sak. Får en jävla stress när många vänner redan vet precis vad de vill jobba med och jag har ingen aning. Vet inte heller om jag borde byta linje i skolan eller stanna kvar där jag är nu och ge det lite tid och se om jag får intresse tillbaks för min nuvarande linje. Har ju i många år redan haft svårt med skolan och motivationen så kanske det också är det som trycker på. Tiden går sååå snabbt, tyckte det var igår jag gick ut lågstadiet. Imorgon har jag igen en lång skoldag framför mig. --om ni har tips åt mig vad jag kan skriva om.. kommentera gärna då.

// Amanda

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments

Instagram@amanda_louiisee