Precis som det står i rubriken så har jag och Filip då gjort slut. Vi har haft ett långt och komplicerat förhållande. Om jag skall vara ärlig så har det varit dåligt redan i en längre tid men vi har båda övertalat varandra över att det kanske ennu kommer att börja fungera mellan oss två. Det var ett gemensamt beslut att gå skilda vägar och det känns jävligt tungt nu men tror att det kommer lätta när jag har märkt att vi båda har det bättre så här. Eftersom att vi vi valde att leva vidare utan varandra så betyder det också att jag måste flytta hem tillbaka till mina föräldrar. Jag och Filip bodde tillsammans i nästan ett år och det var inte många nätter man såvde ifrån varandra så det kommer vara svårt att bli van igen med att såga ensam. Jag hade först tänkt att jag skulle flytta till en egen lägenhet och bo ensam ett tag för det kanske skulle göra bra för mig att få vara ensam en tid och få fundera över de här stora ändringarna.Kände  ändå att det kanske blir bäst att jag flyttar hem till mina föräldrar trots allt. 

Men det är ju ett tag nu sedan vi gjorde slut och jag har nu flyttat då tillbaka till mina föräldrar och allting börjar kännas lite lättare. Har mera tid att fundera på framtiden och vad jag egentligen vill och hur jag vill leva. I en av mina senaste inlägg skrev jag ju om hur osäker jag är med min framtid men nu börjar jag faktiskt hitta mig själv och kanske hittat den vägen som jag skall gå för att få mig lycklig och ståls över mig själv. Har ett väldigt dåligt självförtroende och det jobbar jag också på dagligen så som säkert många andra också. 

Jag har träffat Filip nog några gånger här nu på senaste tiden och det känns som att de gör bra för oss båda att vara vänner, iallafall nu känns det så kanske vi hittar tillbaka till varandra efter en tid... 

Tänker nu försöka att bara satsa på mig själv och att få mig att tycka om den jag är och veta vad jag vill före jag delar med mig allting med en annan person. 

// AmandaSiirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments

Instagram@amanda_louiisee