Header

Daily

Vill tacka min familj och andra närstående. Är så otroligt tacksam för att jag har så många runt mig som tar hand om mig när jag faller.

Idag hade jag en sådan dag, där jag går runt med gråten i halsen konstant och knappt pratar med någon. Vissa dagar klarar jag av att hålla mig från att brista tills jag kommer hem, idag var det inte en sån dag. Men har så bra människor runt mig som inte daltar med mig när jag gråter, utan låter mig gråta färdigt för att sen höja mig. Det, är guld värt för mig.

Det där skrev jag igår när jag hade gått en hel dag i skolan med ångest och gråten i halsen. Idag däremot har mitt humör varit på topp hela dagen, vet att andra tycker mitt berg o dal bane humör är jobbigt men man blir van efter några år. Haha. Hade en lektion idag till lunch, som jag har varje dag förutom på tisdagar. Stannade dock kvar lite längre och var med på resten av klassens naturlektion för att fördriva tiden, riktigt bra lektion med vettiga ämnen.

Gick senare till stan och mötte upp Feffe min extra syrra och Hilda för att fika, dock gick Hilda på sin körlektion men fick ta igen massor tid med Feffe. Fantastiskt fin tjej det där <3

Tar lov imorgon, sjukt peppad för lov med massor häng och lite jobb. Ni får ha en fortsatt bra kväll, det ska jag ha i allafall!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var hos frisören igår. Har aldrig gått till en speciell salong när jag klippt mig och färgningen har jag alltid gjort hemma. Dock när jag bestämde mig att sätta i hårförlängning var valet ganska självklart att jag skulle gå till min bästa vän Nadines praktikplats. Fantastisk salong som är hur öppna som helst med vad de pratar om, och otroligt tacksam för det fantastiska resultatet de gav mig. Hade bokat en tid igår för att fixa min utväxt och Nadine och Emma gjorde ett fantastiskt jobb (som alltid). Tipsar om Creative Hair på storgatan 50!


Likes

Comments

Tankar

Det här med en blogg försvann helt från mitt huvud, har hört från flera runt om mig ifall jag ska uppdatera snart osv. Ska jag vara ärlig så vaknade jag en dag för en månad sen och totalt glömt det, det är nu på senare tid som jag kommit ihåg att jag faktiskt har en blogg. Med samband till "glömskan" så började jag bli extremt trött också, vaknade med en smärta i bröstet nästintill varje dag och var bara allmänt seg. Allting som jag har behövt att göra inom fritid och skolan har lagts på hög och jag blev bara mer stressad av allt som skedde runt om mig. Jag har ångest och när jag mår dåligt, gör jag absolut ingenting produktivt utan blir bara stressad. Gick ca 3 veckor utan att jag gjorde någonting i skolan, var enbart där och försökte skratta mig genom vardagen.

Jag har alltid varit den där personen som inte vill be om hjälp eller dra in andra i mitt psyke för att visa hur kämpigt jag har det. Så jag var för självgod med skolan att inte be om hjälp, eller prata ut med någon på skolan om hur läget var att jag fick en stenhård smäll i ansiktet av min psykiska hälsa. Stod i skolan och fick en panikattack och sedan ett mentalt psykbryt helt enkelt. Genom att vara den där "stolta" personen gjorde inte detta det bättre för min ångest, jag skulle gå tillbaka till skolan dagen efter och alla har sett mig få mitt "psykbryt". Var rädd att elever skulle tro att jag är världens mes som gråter i skolan, och att lärarna bara skulle anse mig som ett piece of work ingen vill ta på sig. Jag blev själv chockad över bemötandet jag fick av lärarna och elever, att mitt snedsteg skulle hjälpa mig så mycket med support och planering.

Jag mår verkligen inte bra jämt, det går i perioder då jag inte ens vill gå till skolan eller prata med min familj. Det märks också väldigt tydligt då jag överdriver i mitt beteende för att verka okej, eller så är jag långt ifrån alla. Jag har dock insett att berätta om hur man mår för familj, vänner och lärare har hjälpt mig så mycket. Jag får all hjälp jag behöver och all support om att jag kommer klara av saker jag påbörjat. Jag kommer aldrig må 100% okej, och det kan jag säga högt för jag har lärt mig nu att visa sina känslor är bättre än att gömma dem.

Likes

Comments

Daily

Ingen chock att jag glömde publicera något igår, är urdålig på bloggandet. Till mitt försvar så var jag knappt vid datorn då vi hade mössprovning, gick till stan för att köpa present samt teori på körskolan.

Att testa studentmössor var sån otrolig känsla, att man om mindre än ett år ska ta studenten? Sagolikt. Har i alla fall en väldigt fullspäckad vecka.

Måndag: Mössprovning i skolan. Köpa present till Sam och teori lektion del 3 på körskolan.

Tisdag: Heldag i skolan, planera plåtning och möta upp en kompis på stan för en plåtning.

Onsdag: Halvdag i skolan och tandläkaren. (Hatar tandläkaren, hoppas du ser det här.)

Torsdag: Skolfotografering. Skulle haft körlektion men det krockade med fotograferingen, så bokade in den senare i oktober.

Fredag: Halvdag återigen, går endast heldagar på tisdagar då jag läst IV och Natur. Senare ska jag på möte och fixa naglarna.

Likes

Comments

Daily

(bilder från pinterest)

Tror inte att jag är den enda som är otroligt trött på de regniga och nedstämda höstvädret vi har haft. Jag älskar verkligen hösten med alla färger, mysiga kläder och varma drycker men när vädret är såhär så hatar jag hösten. Vill ha solsken, kyla och färgade löv på träden och marken. Dricka chailatte på espresso house och gå runt i höstskor och stickade tröjor, så mysigt.

Likes

Comments

Daily

Och där kom september förkylningen och hälsade på mig, trodde för en stund att detta kanske blev första gången jag inte blev förkyld. Men förkylningen var bara väldigt sen mot när jag brukar få den. Ligger i sängen och äter choklad framför netflix serien Narcos, en mys morgon helt enkelt. Vet inte hur dagens planer blir för mitt mående pendlar mellan att jag inte orkar göra något till att jag vill åka och fika, haha. Vet iallafall att jag ska duscha, så det står överst på min to do list idag!

Likes

Comments

Mode & Skönhet

HÄR / HÄR / HÄR

Jag har alltid varit en impuls människa som ÄLSKAR skor, tyvärr impuls köper jag typiska "sneakers" såsom Adidas superstar, converse osv. Extremt tråkiga sneakers som alla har, men tyvärr kan va bra och ha i skosamlingen. Har fått upp ögonen för lite "speciella" sneakers med poppande färger eller detaljer som ger en bra detalj i outfiten. Riktig sugen på Steve Madden skorna, älskar suede och päls! (Fake såklart)

HÄR / HÄR / HÄR

Lika mycket som jag älskar skor älskar jag jackor!! Såsom skor så kan jackan också ge färg i vardagen med ett speciellt mönster eller en utstickande färg. Velar mellan att köpa jeansjackan från BIKBOK eller att avstå för att köpa en ordentligt vinterjacka..

HÄR / HÄR / HÄR

Anser att alla människor borde ha en party top i garderoben, en finare body och en glittrig tröja tex.

Likes

Comments

Daily

Ett desperat behov igen för att börja blogga, vet inte hur detta ska gå men har fått positiv respons och pepp för att börja med det här. Det kan ju dock gå i botten lika snabbt som det startas igen, jag tröttnar på nya saker på direkten som mina närmsta vänner vet ;)Likes

Comments