Header

Daily

Ingen chock att jag glömde publicera något igår, är urdålig på bloggandet. Till mitt försvar så var jag knappt vid datorn då vi hade mössprovning, gick till stan för att köpa present samt teori på körskolan.

Att testa studentmössor var sån otrolig känsla, att man om mindre än ett år ska ta studenten? Sagolikt. Har i alla fall en väldigt fullspäckad vecka.

Måndag: Mössprovning i skolan. Köpa present till Sam och teori lektion del 3 på körskolan.

Tisdag: Heldag i skolan, planera plåtning och möta upp en kompis på stan för en plåtning.

Onsdag: Halvdag i skolan och tandläkaren. (Hatar tandläkaren, hoppas du ser det här.)

Torsdag: Skolfotografering. Skulle haft körlektion men det krockade med fotograferingen, så bokade in den senare i oktober.

Fredag: Halvdag återigen, går endast heldagar på tisdagar då jag läst IV och Natur. Senare ska jag på möte och fixa naglarna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Daily

(bilder från pinterest)

Tror inte att jag är den enda som är otroligt trött på de regniga och nedstämda höstvädret vi har haft. Jag älskar verkligen hösten med alla färger, mysiga kläder och varma drycker men när vädret är såhär så hatar jag hösten. Vill ha solsken, kyla och färgade löv på träden och marken. Dricka chailatte på espresso house och gå runt i höstskor och stickade tröjor, så mysigt.

Likes

Comments

Daily

Och där kom september förkylningen och hälsade på mig, trodde för en stund att detta kanske blev första gången jag inte blev förkyld. Men förkylningen var bara väldigt sen mot när jag brukar få den. Ligger i sängen och äter choklad framför netflix serien Narcos, en mys morgon helt enkelt. Vet inte hur dagens planer blir för mitt mående pendlar mellan att jag inte orkar göra något till att jag vill åka och fika, haha. Vet iallafall att jag ska duscha, så det står överst på min to do list idag!

Likes

Comments

Mode & Skönhet

HÄR / HÄR / HÄR

Jag har alltid varit en impuls människa som ÄLSKAR skor, tyvärr impuls köper jag typiska "sneakers" såsom Adidas superstar, converse osv. Extremt tråkiga sneakers som alla har, men tyvärr kan va bra och ha i skosamlingen. Har fått upp ögonen för lite "speciella" sneakers med poppande färger eller detaljer som ger en bra detalj i outfiten. Riktig sugen på Steve Madden skorna, älskar suede och päls! (Fake såklart)

HÄR / HÄR / HÄR

Lika mycket som jag älskar skor älskar jag jackor!! Såsom skor så kan jackan också ge färg i vardagen med ett speciellt mönster eller en utstickande färg. Velar mellan att köpa jeansjackan från BIKBOK eller att avstå för att köpa en ordentligt vinterjacka..

HÄR / HÄR / HÄR

Anser att alla människor borde ha en party top i garderoben, en finare body och en glittrig tröja tex.

Likes

Comments

Daily

Ett desperat behov igen för att börja blogga, vet inte hur detta ska gå men har fått positiv respons och pepp för att börja med det här. Det kan ju dock gå i botten lika snabbt som det startas igen, jag tröttnar på nya saker på direkten som mina närmsta vänner vet ;)Likes

Comments