Da jeg lagde et billede på Instagram (det øverste) - fik jeg utrolig mange henvendelser fra hvor min bluse er fra. Da jeg så den i butikken blev jeg helt forelsket - for den har nok de flotteste snit og detaljer, og da jeg så prisen blev jeg utrolig overrasket haha. Så nu får i svaret på hvor denne fine bluse er fra - Den er fra Zara, til kun 179 kr, hvad sker der lige for prisen? Jeg ved godt at kvaliteten ikke er den bedste, men 179 kr? Det er noget af et røverkøb haha. Jeg har ikke kunne finde blusen på deres hjemmeside - derfor at der ikke er et direkte link på bloggen, men jeg ved at den er inde i Zara på strøget, både i sort og hvid.

Likes

Comments

Jeg elsker undertøj - og jeg går rigtig meget op i hvordan at det ser ud. Jeg er begyndt at få et kæmpe crush på denne her type undertøj. Dette undertøj minder mig lidt om "Kim Kardashian" haha - er det bare mig eller? Når men altså - jeg er super glad for mit nye undertøj, og hold nu op hvor det sidder godt. Jeg vil lige påpege at jeg normalt aldrig går med denne slags undertrusser - men jeg bliver jo nød til at fulende looket haha (Gid de havde dem i g-streng hahaha)

Likes

Comments

Jeg er skilsmisse barn? Og hvordan skal jeg så lige forholde mig til, at det udtryk pludselig er blevet til en realitet. I et tidligere blogindlæg "Da mit liv blev vendt 180 grader" forklarede jeg om hvordan jeg havde det på daværende tidspunkt. Dette indlæg blev skrevet 1-2 uger efter at mine forældre valgte at gå hvert til sit. Nu er det snart 1 og et halvt måned siden. Jeg har fået så mange spørgsmål det sidste måned: "Hvordan har du det med at din mor og far er blevet skilt?". Jeg siger men en monoton stemme - det er svært at svare på, for mine følelser og tanker kører rundt, men de er snart begyndt at falde til ro.

Det er klart at det er en kæmpe omvæltning. Nu skal du pludselig til at flytte ting frem og tilbage, og du ser ikke din mor og far sammen hver dag. At have haft en mor og far som har været udadskillige i 18 år, og så at de ligepludselig siger "farvel" til hinanden har været utrolig svært for mig at håndtere. Jeg er jo stadig ung, jeg kan ikke altid være stærk, vel? Det er okay at sige at livet er noget lort nogengange, for tro mig, det er det. En af de tidspunkter hvor det virkelig gik op for mig at jeg var blevet et "skilsmissebarn", var da min mors nye sofa kom ind af hendes dør. Jeg ved godt at i nu tænker "hvorfor når sofaen kom?" - og det skal jeg svare jer på. Der følte jeg at min mor var igang med at opbygge en ny rede - uden min kære far, som ellers altid plejede at være der.

Men det store spørgsmål er, "hvordan har jeg det ligenu?" Jo - jeg har det okay - hver dag bliver lettere, men nogle dage tager jeg et skridt tilbage, for der er minder alle steder, som minder mig om at vi engang var en familie, og at puslespillet gik i stykker. Men selvom at puslespillet er gået i stykker for min mor og fars vedkommende, så skal det hele nok gå, og på et tidspunkt finder jeg brikkerne, og sætter dem sammen på en helt ny måde - ligesom at jeg skal vænne mig til mit "nye liv"

Likes

Comments

En af de trends jeg tror er på vej er bluser og strik sammen - det synes jeg i hvertfald skaber et helt vild unikt look. Lidt boheme, feminin, men stadig blandet med noget casual, og den sammensætning er jeg ret vild med. En af de butikker jeg synes er oplagt at kigge ind i, hvis du søger dette look (som på det overstående billede) er American Vintage. Dette har nok været en af mine favorit basic mærker i mange år. Jeg er blevet endnu mere vildt med det, nu da det er blevet lidt mere køligt udenfor. Og det er simpelhen den simple grund at alle deres ting passer perfekt sammen, og de har nogle af de lækreste strik, og trøjer i den bedste kvalitet. Og ja, de ting jeg har på, på billedet er fra American Vintage, og i kan stadig finde disse fine ting i deres butik i København.

Der er selvfølgelig også en masse andre butikker som også har nogle ligende ting - men fordi jeg er så glad for dette mærke, tænkte jeg at jeg lige ville dele dette med jer.

Er det kun mig der er vild med "lag på lag" looket?

Likes

Comments

Jeg elsker efterår, det er faktisk blevet en af mine ynglings årstider. Det er der af mange grunde. Der er så mange ting man kan lave om efteråret, og man kan stadig være udenfor og nyde vinden, uden at det er -3 grader haha. Jeg har lavet en lille "do to list" - og ja, alle disse ting vil jeg gerne nå at lave i dette efterår.

Likes

Comments

​Jeg elsker elsker elsker Pizza - i hvertifald mine egne haha. Det er slet ikke for at lyde selvglad, men hvis der er en ting som jeg er god til at lave - så er det altså pizza. Min egen favoritpizza er helt klart kartoffelpizza. Jeg ved ikke hvad der er med den - men helt ærligt, så smager den for mit vedkommende meget bedre end alle andre pizza'er. Jeg har lavet mange forskellige pizza'er igennem tiden, men dem jeg altid holder fast i er kartoffelpizzaen og parmaskinkepizzaen. Okay, jeg lyder lidt som en pizzamand, og jeg har nu nævnt ordet "Pizza" alt for mange gange haha - sorry. Jeg har lavet en lille opskrift ovenover, for hvad jeg plejer at putte på, måske lidt inspiration? Det har jeg i hvertifald prøvet på. 

Likes

Comments

​Sponsoreret indlæg lavet i Samarbejde med Americandreams

Selvom det er utrolig svært at indrømme og se i øjnene, er det desværre ved at blive rimelig koldt udenfor, og vinter månederne er desværre ved at nærme sig. Desværre og desværre... Faktisk synes jeg at det er godt at det er ved at blive vinter - i hvertifald for mine gaderobe, for alle de jakker som jeg er gladest for er vinterjakker. Alle mine fine pelse - og ja, nu også denne "pels" som er en faux fur. Jeg har aldrig været til faux fur, for ja, det ser bare så uægte ud og billigt - men denne pels som i ser på det overstående billede er jeg fuldkommen forelsket i. Ja, det er en faux fur, men på en eller anden måde ligner den bare ikke en billig en af slagsen. Jeg tror det er fordi den har det lidt teddy look, og så er den hvid, og der er så mange fine detaljer i. Den er utrolig varm at have på, og jeg må indrømme at jeg ser lidt cool ud når jeg har den på haha. I kan finde denne fine jakker på Americandreams lige HER

Likes

Comments

​Sponsoreret indlæg, lavet i samarbejde med Maria Dam

​I Danmark er janteloven utrolig fremtrædende på mange punkter, også vedrørende udseende. Folk har meget i mod hvis man gerne vil lave noget om på sig selv - hvilket jeg ikke forstår, for jeg synes at det at være komfortabel og tilfreds med ens ydre er utrolig vigtigt. Jeg tror godt at i nu ved hvor dette indlæg bærer hen. Ja, jeg har fået lavet Juvederm i mine læber. Nu kommer der sikkert utrolig mange spørgsmål frem i jer. "Hvorfor har du det?", "hvorfor vil du lave om på dig selv", "det er jo utrolig farligt". Inden i begynder at stille mig disse spørgsmål under dette blogindlæg, vil jeg gerne svarer på dem nu. 

Vi alle har vores småfejl, de såkaldte flaws. Vi er jo mennesker, og ingen er perfekte, og ingen bliver nogensinde perfekte, men hvis man er utilfreds med noget, og man har mulighed for at lave det om, synes jeg klart at man skal gribe muligheden. Jeg har altid været glad for den måde jeg har set ud på, men en ting som altid har generet mig er min overlæbe. Jeg har ikke små læber, det er slet ikke det, men min overlæbe har ikke ligeså meget fylde som min underlæbe, og når jeg har kigget i siderne på min overlæbe, har jeg altid tænkt "giv mig dog noget mere fylde der! haha". Jeg vil gerne understege at jeg ikke har gjort dette for at lave om på mig selv, og det gør jeg skam hellere ikke ved at få noget i mine læber. Det jeg synes er flot ved mig, gør jeg bare endnu flottere. 

Og her kommer Maria Dam kosmetik Klinik ind i billedet. Jeg har været så heldig at få et samarbejde op og kører, og jeg er så utrolig glad for denne beslutning, for efter jeg fik lavet mine læber, har det givet mig et selvtillidsboost, og hver eneste gang jeg kigger mig i spejlet (altså næsten hver eneste gang) så bliver jeg utrolig glad over hvor fine mine læber er blevet. 

Det jeg fik sprøjtet ind i mine læber hedder Juvederm. Juvederm er et ikke permanent filler, som består af hyaluronsyre og vand, som findes naturligt i vores krop, og dette produkt bruges til at fylde linjer ud i huden, som for eksempel læbeforstørrelse. Så nej, alle sammen, Juvederm er IKKE farligt.

Jeg fik sprøjtet 0,5 ml ind i min overlæbe, og jeg fik ikke sprøjtet noget i min underlæbe. 

Likes

Comments

Man lever kun 1 gang - så hvorfor spilde ens liv på at have det dårligt? Nogle gange spørg jeg verden om hvorfor man ikke bare kan slukke for alle ens følelser, for så ville livet jo være så meget nemmere, ville det ikke? Det her er et indlæg som jeg skriver ret impulsivt. Jeg har ikke tænkt meget over det - det eneste jeg koncentere mig om er at lægge mit hjerte ud til alle jer bag skærmen, og fortælle: "Nej, mit liv er ikke perfekt", "det er okay at være ked af det nogle gange". Jeg er blot et individ, og det er du også. Vi har følelser, nogle gange alt for mange følelser, men det er det der gør os unikke, og det eneste der er magi i vores verden er kærlighed, for uden kærlighed ville verden være et koldt og mørkt sted. Men ligeså blomstrende det er at være tæt på en, og at holde af en, ligeså visnet kan det være når det slutter. Den glæde man havde, forvandler sig til mørke og kulde. Den minder hele tiden en om, at den person man holdt af ikke er der mere, men der husker jeg at tænkte på: "Amanda, hvis det sluttede, var i bare ikke skabt for hinanden, og du kunne intet gøre"

Så nej, ingen mennesker er perfekte. Vi alle går igennem mørke tider, fyldte med minder som giver os brister på hjertet, men heldigvis har vi alle individer en egenskab, og det er at kigge fremad. Man må give slip på fortiden, og kigge på fremtiden. "Man lever kun 1 gang - så hvorfor spilde ens liv på at have det dårligt?"

Likes

Comments

Nu er det efterår - super fedt vejr Danmark - tak for det. Men nu har jeg endelig en undskyldning for at gå med støvler, og køber nye støvler. Når jeg køber sko, betyder kvaliteten utrolig meget for mig. Canvas eller læder skal være i god kvalitet, og de skal kunne holde til en vandpyt eller 2. Hvis i kigger på nummer 1 er det måske ikke den mest praktiske vinterstøvle, men jeg kunne ikke lade vær, for de er jo så smukke.

Mine ynglings støvler af disse 4 er helt klar Louis Vuitton støvlerne. De er så fede, og jeg er blevet helt vildt med deres logo og deres klassiske canvas igen, så enkelt og elegant. Det jeg elsker ved LV støvlerne er at de samtidig er lidt sporty, og en blanding af sneakers og støvlet. Måske skulle jeg investere i dem? Men jeg må nu også indrømme af Givenchy Chain støvlerne er rimelig lækre.. Meeeen måske lidt for mainstream til mig? Jeg tager ihvertfald et smut til København næste uge. Så må vi se hvilken støvler der bliver mine.

Likes

Comments