Sponsoreret og lavet i samarbejde med Unlimited Copenhagen

Jeg har været så heldig at indgå et samarbejde med websiten Unlimited Copenhagen. Unlimited har et kæmpe udvalg af forskellige sneakers - især Nike 97, som er utrolig svære at få fat, fordi at de er meget eftertragtede, lidt ligesom disse New Balane 990. Jeg har næsten i et halvt år prøvet at finde frem til denne slags type af sneakers, og tro mig, de har ikke været til at få fat i, fordi de er så populære og blev udsolgt så hurtigt. Heldigvis havde Unlimited lige disse sneakers som jeg søgte, og så endda også i min størrelse (som næsten altid er udsolgt) haha. Hop ind på deres hjemmeside og check de alle de fine sneakers ud.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Da jeg lagde dette billede op på Instagram, fik jeg utrolig mange henvendelser om hvor kjolen er fra. Jeg er selv utrolig glad for den, og er helt vilde med ærmerne og det flotte skotsternet print den har. Så nu kommer det svar vi alle har ventet på.....Hvor er kjolen fra?...... Kjolen er fra Zara. Jeg kan desværre ikke finde den på deres hjemmeside lige pt, men er meget sikker på at de stadig har den i butikkerne. Købte i hvertifald min for omkring 2 uger siden. Håber dette var svar nok. Glædelig 1. advent!

Likes

Comments

En af de bedste følelser i verden er at føle lykke. Følelsen af at ens tilværelse er god, og følelsen af at alt kører på skinner. Det er vel ikke så unormalt at elske denne følelse. Vi er placeret midt i en rutsjebane som kører op og ned, og nogle gange kan vi ikke helt selv følge med. Livet byder på udfordringer, mål og overvejelser, hvilket jeg i en alder af 18 år allerede er klar over. Selvfølgelig mærker jeg at disse faktorer spiller ind på hvordan jeg definere lykke på daværende tidspunkt, og disse faktorer spiller også ind på hvordan jeg er som menneske på daværende tidspunkt. Det er jo klart at når man føler at alt går godt, så har man meget mere overskud til flere ting, det kan jeg i hvertifald mærke på mig selv, og i disse vintermåneder hvor mørket falder på, finder jeg det ekstra vigtigt at finde de små glimt i hverdagen som skaber lykke for mig. Lidt torsdags poesi. Hvordan definere i lykke?

Likes

Comments

Indlæg lavet i samarbejde med Lars Larsen Watches

Jeg har fået æren at blive ambassadør for urbrandet Lars Larsen Watches, og mere detaljeret, ambassadør for deres nye kampagne som hedder Magic Moments. Hvad menes der med Magic Moments? I livet møder du nogle ting som gør dig lykkelig og glad. Det kan være du føler lykke når du for eksempel går en tur i den smukke natur, rejser, eller er sammen med en veninde. Der er så mange ting man skal sætte pris på i livet, og man skal huske hvor heldig man er. En af de billeder jeg har valgt ud som er mit Magic Moment, var en aften sammen med min veninde Line som i kan se på overstående billede. Jeg synes at veninder er noget af det vigtigeste, og derfor valgte jeg dette billede ud.

Det ur som jeg selv har været heldig at få er det Rosa guld ur, som er mit ynglings af dem alle. I kan finde det HER

PS. I kan se kampagnen HER

Likes

Comments

Jeg har så mange ønsker til jul - men her er nogle af dem. Je elsker de beige, navy og "mørketonede" farver i denne periode, og jeg synes de passer utrolig godt til årstiden. Er helt vild med at mixe glitter og guldsmykker med det mere basic påklædning, da jeg synes personligt at det bliver underspillet af noget feminint samtidig med det mere casual? Hvad synes i?

Likes

Comments

Indlæg er sponsoreret og lavet i samarbejde med Adore Lashes

I fredags var jeg et smut forbi Adore Lashes i København. Jeg har aldrig fået lavet vipper hos Adore før. Jeg har haft eyelash extensions på før, så jeg er vandt til det - men selvfølgelig er man altid lidt "nervøs" når der er en ny der skal røre ens vipper. Jeg har været så heldig at få et samarbejde op og kører med Nicole som er indehaver af Adore Lashes, og som også lavede mine vipper. Selve salonen har en virkelig god placering, og så er den også så fin og hyggelig, og så er Nicole også så dygtig til at lave vipper, så det er et besøg hver i hvertifald.

Ligenu og frem til December kører hun 20% på alle vipper, så hvis i skal til julefrokost for eksempel eller bare har lyst til at prøve at få eyelash extensions på, så synes jeg klart at i skal benytte dette tilbud! Hvis i har lyst, så når i bestiller må i gerne skrive "Amanda London" i kommentaren, så får i også en gratis vippeshampoo med!

PS. Se lige hvor sød hunden er!

Likes

Comments

1: Yoburger - 2: Cock's & Cows - Tommi's Burgerjoint

Jeg elsker bruger's, og det tror jeg egentlig talt at næsten alle mennesker gør haha. Derfor har jeg lavet en lille Burger guide til jer - altså hvor de gode Burgerbarer ligger i København. Det øverste billede er Burgerbaren Bronx Burger, og det er også utrolig godt!

Likes

Comments

Jeg elsker virkelig læderjakker, og jo længere tid der går, jo flere hænger i mit klædeskab haha (jeg kan jo ikke gøre for det vel?). Jeg har altid været fan af læderjakker, men jeg har altid kun haft sorte læderjakker, og dem tror jeg nok at alle piger har i deres klædeskab haha. En sort læderjakke synes jeg er det samme "must have" som en basic t-shirt. For nogle uger siden tænkte jeg at jeg ville have en farvet læderjakke, og det blev denne smukke croco læderjakke fra Hosbjerg. Jeg elsker mærket Hosbjerg, og seriøst - de laver de lækreste læderjakker, og jeg synes personligt at priserne på deres jakker er temmelige overkommelige. Desværre har de ikke denne læderjakke derinde mere, men der er masser af andre finde modeller HER.

Likes

Comments


Sponsoreret indlæg, lavet i samarbejde med Hipstory

Som mange af jer ved, er min mor og far blevet skilt, og derfor skulle jeg jo indrette et nyt værelse. Jeg har været meget usikker på hvilken stil jeg ville kører, men da jeg satte de ting sammen som jeg godt kunne lide, så fik jeg en indretning som var rustik, minimalistisk, rå og feminin på samme tid. Jeg har i lang tid haft et godt øje til denne type af træborde som i kan se på billedet ovenover. I har nok alle set sådan et bord før. da de er utrolig populære lige pt. Jeg havde egentlig ikke planer om at få et skrivebord på mit værelse, men da jeg så dette skrivebord kunne jeg ikke sige nej. Skrivebordet har den hel perfekte farve og rustikke look, og jeg er virkelig glad for det - det passer helt perfekt ind på mit værelse. Skrivebordet er fra Hipstory, og du kan finde deres hjemmeside HER. De sælger både skriveborde, spiseborde, og mange andre fine ting.

Likes

Comments