View tracker

Hörrni kolla vad som kom idag. Har längtat hela veckan efter mitt egendesignade skal. Asså min telefon kommer lätt vara den snyggaste ever med babe på baksidan!!!! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jaha, då var helgen snart över igen då. Fattar inte att dem ska gå så fort hela tiden. Man hinner bara blicka så är det måndag och dags att jobba. Vilket jag ska göra imorgon, jobba alltså. Det blir bara jobb måndag-onsdag denna vecka men det är långa dagar dock. Hörrni, det är fan storm ute. Vaknade av att hela huset knakade och träden blåste som sjutton, skit läskigt! Men en sak som är positivt är att det är snö nu när det är första advent. Senare under dagen blir det adventsfika med årets första lussebullar för min del samt att vi ska titta på någon film. Ha en mysig dag, puss!

Likes

Comments

View tracker

Tjena. Känner mig lite stressad just nu, ska åka till jobbet om ca 1 timme och sitter fortfarande i pyjamas och morgonrock. Har verkligen ingen ork att jobba, vill bara vara hemma hmmm. Jobbar även 07-16 imorgon så det är långa dagar. Men ska nog på bio med Linnea imorgon och kolla på Fantastic Beasts And Where To Find Them så det ska bli kul. En annan sak som är kul är att jag, Linn och Linnea ska gå på Bruno Mars i Maj nästa år!!! Köpte biljetter i måndags, inte världens bästa platser but they'll do. Haha detta blev ett väldigt konstigt inlägg men nu nå måste jag gå, vi hörs!

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen. Det har varit en väldigt trevlig helg med trevligt sällskap. Vi har ätit våfflor, spelat biljard och Monopol, druckit en helg del alkohol samt att jag har blivit besatt av nya bilder på Brendon Urie haha. Jag har verkligen njutit av att vara borta och det känns riktigt jobbigt att vara hemma igen. Har en tuff vecka framför mig på jobbet med långa jobbdagar och jag känner mig redan slut. AAAAH jag orkar inte. Aja måste tänka positivt nu, men det många tankar snurrar i mitt huvud just nu hmmm.

Likes

Comments

Hej! Asså ser ni hur fint det blev i mitt rum? Jag är så nöjd. Det känns inte lika barnsligt och "all over the place" längre. Det tog sin lilla tid men som sagt, det var värt det. Jag sitter nu i en buss som ska ta mig till min mamma och min brorsa. Ska sova hos min brorsa inatt men ska till mamma först och rida våran fina Fylgja. Imorgon kommer även min andra brorsa och hans tjej och hämtar mig och Daniel så bär det av mot Dalarna över helgen. Längtar som tusan, ska bli skönt att komma iväg och bara vara ute och njuta av naturen. Juste, fick en Panic! At The Disco t-shirt av pappa i tidig julklapp och asså åååh jag dör vad snygg den är!!!! Nej usch måste titta upp nu innan jag blir åksjuk. Vi hörs igen efter helgen!

Likes

Comments

Japp, nu ska det äntligen målas om i mitt rum. Har redan börjar med två väggar av fyra. Måste vänta tills pappa kommer hem med tejp så jag kan måla längst upp och längst ner. Men detta kommer bli så bra och är så glad att målningen äntligen blir av. Sen inväntar jag Linn som ska komma och sova hos mig inatt. Om hon vill så får hon gärna hjälpa till att måla också haha. Well nu ska jag fortsätta, kram!

Likes

Comments

Asså shit vad det har snöat (and it still does) ute. Är inte redo för vintern okej. Är iallafall på väg ner till stan där jag ska möta upp pappa, båda har lite ärenden att fixa. Hoppas även på att vi kan fixa målarfärg till mitt rum då jag vill måla om. Juste vet ni vad jag har gjort? Jag har tagit ner alla mina Justin Bieber posters (förutom en) från mina väggar. Känner att den delen av mitt liv är över nu...dock fällde man en liten tår. Jag menar han har betytt så mycket för mig i många år. Men allt det där har svalnat och "känner inget" för honom längre (äh you know what I mean). Haha aja nu kom jag in på massa annat men men. Vi hörs!

Likes

Comments

Asså ni anar inte hur trött jag är just nu. Jag är trött på att jobba, trött på att det är kallt och trött på att det är mörkt. Vill bara att denna vecka ska vara över nu så jag får åka till mamma. Drar dit på söndag och stannar en natt eller två. Behöver komma bort och koppla av lite känner jag. Jag behöver varva ner liksom. Blir stressad av att jobba kväll hela tiden och hinner fan knappt aldrig att träffa pappa. Hinner aldrig övningsköra heller som jag så gärna vill. Men kan inte ta bort för mycket jobbtid för det heller, jag måste ju jobba och tjäna pengar. Hmm I don't know what to do. Tänk positivt, tänk positiv, tänk positivt!

Likes

Comments