View tracker

Jag tror inte det finns någon bättre högtid än jul. Det är det bästa jag vet! Har dock inte julpyntat färdigt än, vilket jag känner lite stress för då 1 advent redan varit och andra är på söndag! Men de som är kvar är egentligen ljusslinga på balkongen och julgardiner. Gardinerna måste dock tvättas så de luktar gott och fräschas upp lite.

Julshoppandet har inte riktigt dragit igång i detta hushåll. Vi vet inte vad vi ska köpa än så därför diskuterar vi och spekulerar än men det är roligt det också.

Just nu sitter jag i soffan med bebis och massa ljus tända. Tittar även på serien Gossip Girl. Har börjat titta om den då ja inte direkt har någon serie att titta på nu så något måste man ju ha för att fördriva tiden.

Snart blir det en tur med bebis och sen in till soffan igen! Hoppas alla haft en trevlig dag och får en fortsatt trevlig kväll 😊💜

Likes

Comments

Hej alla fina!

Har märkt nu på sista tiden att tiden och dagarna flyger iväg. Har ingen koll på vilken dag det är, var tvungen att kolla i kalendern för att se om det var onsdag eller torsdag idag 🙈 men så blir det när man inte gör så mycket om dagarna nu för tiden. Inge mer än att ta hand om vår lilla marodör, och det är inte så lätt som det låter 😊 speciellt inte nu när sambon jobbar eftermiddag och sover hela förmiddagen.

Just nu sitter jag i soffan och kollar serien Sleepy Hollow. Den är så sjukt bra! Kollade på den först när den kom ut på netflix men i väntan på säsong 2 tappade jag lite intresse. De senaste dagarna dock har ja sträckkollat på säsong 2 och inne på halva säsong 3 nu 🙈 skönt att ha något att göra åtminstone.

Tråkigt väder har det varit nu de senaste dagarna så man blir inte så sugen på något mer än att sitta i soffan 😊 då är det bra att ha en bra serie att kolla på eller en bra bok!

Hoppas alla får en fin dag trots det tråkiga vädret 😊💙

Likes

Comments

Hej på er!

Oj va mycket som har hänt sedan jag bloggade sist! De var ju trots allt ett tag sen också iof.. Men men! Just nu sitter jag hos min mor och kollar julfilmer. Vi längtar så tills jul så de går i julmusik och filmer hela tiden. Men det är så mysigt så svårt att låta bli 😍

Det har ju som sagt hänt en del sedan jag sist skrev. Jag och min kille har äntligen blivit sambos på riktigt och trivs som fisken i vattnet i vår nya lägenhet. Massor av fix kvar och småplock men den är så gott som färdig nu. Just i denna stund renoveras hallen faktiskt så de är kul att få ordning på den med nya tapeter. Vi har även skaffat oss en liten valp! Världens mysigaste monster vid namn Zally. Riktigt litet monster men gud vilken underbar vovve. Hela 12 veckor är hon nu. Sen har ju jag även slutat min utbildning så jag går hemma om dagarna och söker massor med jobb. Helt okej ändå speciellt nu när vi har lilla Zally att ta hand om men vore skönt att få något jobb om så endast varannan helg.

Nu har ni fått en liten sammanfattning om vad som hänt, och jag ska fortsätta kolla film med mamsen! 😃

Ha en trevlig måndagskväll alla! 💙

Likes

Comments

God eftermiddag!

Har redan gjort en natt och är förvånadsvärt pigg för att endast sovit 7h men tror inte nästa natt kommer bli jobbig 😊

Har inte fått så mycket gjort faktiskt mer än att plockat ihop i stora rummet och bäddat sängen, finns otroligt mycket mer jag skulle behöva göra men får ta det pö om pö var dag som går. Man blir mycket segare när man jobbar natt, har även märkt vad mycket kaffe jag måste dricka för att komma igång med dagen 😂 men, jag älskar kaffe så endast en fördel om man frågar mig 😉

Snart är det flytt också, ska bli så otroligt skönt med större lägenhet och att få bli sambo på riktogt med världens bästa kille! Försöker just nu komma på allt som ska göras inför flytten men inte kommit så mycket längre än att jag ska göra adressändring och på elbolaget göra avläsning 🙈 så har en bit kvar om man säger så 😉

Nu ska jag fortsätta planering av flytt och skriva handlingslista 😊

Ha en fin eftermiddag 💙

Likes

Comments

​Det känns så himla tråkigt att min utbildning snart är slut och jag måste börja söka jobb igen.. Trivs ju så otroligt bra där jag är nu och vill verkligen inte därifrån! 

Dessutom, vad för jobb ska jag söka? Trots jag har 3 olika utbildningar finns det inte många jobb runtom här.. Så trist.. Vill ju heller inte flytta härifrån.. 

Likes

Comments

Hej alla fina! Nu har jag äntligen börjat blogga igen 😃 Vilket känns awesome 👍

Just nu sitter jag vid mitt köksbord och njuter av en kopp kaffe, ska väl snart göra mig i ordning så man kommer igång med dagen! Blir ju lätt att man fastnar här framför datorn med kaffet i handen, iaf jag 😂 Speciellt nu när jag har varit sjukskriven i snart två veckor, inget att rekommendera! Så fruktansvärt tråkigt att gå på kryckor och inte kunna göra något.. Men på måndag är det tillbaka till arbetet, äntligen! Ska bli skönt att få ordning på vardagen igen 😊

Nu ska jag försöka få något gjort, ha en fin dag! 💙

xoxo

Likes

Comments