Måndag och jobbhelgen är äntligen över. Nu ikväll bjöd Jocke och mamma ut mig på Pinchos för att fira att jag nu är klar med plugget. Så mysigt en seg måndag.

Påväg hem så plockade jag upp min lilla gris som nu ligger här och sover på mig, ska dock ge mig ut på en promenad och samtidigt ha telefondejt med Linda innan det är dags att sova.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I onsdags efter ett kvällspass på jobbet så hämtade Linda mig och vi åkte hem till henne i Borås. Gjorde inte så mycket på onsdagskvällen, men i torsdags så åt vi på Pinchos och var sen och bowlade på Lindas jobb. Så skönt att ha lediga dagar mitt i veckan verkligen.

Kom hem ganska sent igår och då var jag och åt middag med mamma och sen var det raka vägen hem i säng. Idag jobbar jag 7-16 och efter det ska jag storstäda min lägenhet och hoppas på att det finns tid till tvättstugan och ikväll kanske jag ska ut. Inget bestämt med tanke på att jag jobbar imorgon..

Likes

Comments

Likes

Comments

Alltså dessa bilder är 5 år, men tycker om dem lika mycket för det. Vi har dock inte en ända normal bild från dem senare åren med varandra. Men vad spelar det för roll. Linda kom i vart fall hit igår för tacos och bubbel. Det är precis vad man behöver en onsdag.

Idag skulle jag egentligen varit ledig och städat och grejat här hemma, har även lite plugg jag skulle ha behövt gjort idag. Men blev inringd för att det saknades personal ikväll, så ska snällt gå och jobba ett par timmar. Men är ledig imorgon så får ta tag i allt då istället. Ska dricka ännu en kopp kaffe nu, sen göra iordning mig för ett par timmar på jobbet.

Likes

Comments

Likes

Comments

I år är första julen på länge jag inte spenderar med min familj på pappas sida, vi brukar alltid va ca 20 personer och då är vi bara syskon, deras respektive och mina syskonbarn. Är alltid så trevligt men det har inte riktigt vart detsamma i år. Har nämligen jobbat idag och jag är så tacksam för mitt jobb och all den glädje det skänker. Blir så varm i hjärtat av både mina pensionärer och mina kollegor.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Att komma hem till middag efter kvällsjobb kan ju vara bland det bästa som finns alltså. Kommer ha världens bästa tillfälliga sambo under min praktik, är så tacksam att jag får bo hos Lizzan så att jag slipper pendla till och från praktiken. Men nu måste jag sova, blir en lång dag imon.

Likes

Comments