Likes

Comments

I år är första julen på länge jag inte spenderar med min familj på pappas sida, vi brukar alltid va ca 20 personer och då är vi bara syskon, deras respektive och mina syskonbarn. Är alltid så trevligt men det har inte riktigt vart detsamma i år. Har nämligen jobbat idag och jag är så tacksam för mitt jobb och all den glädje det skänker. Blir så varm i hjärtat av både mina pensionärer och mina kollegor.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Att komma hem till middag efter kvällsjobb kan ju vara bland det bästa som finns alltså. Kommer ha världens bästa tillfälliga sambo under min praktik, är så tacksam att jag får bo hos Lizzan så att jag slipper pendla till och från praktiken. Men nu måste jag sova, blir en lång dag imon.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Vaknade av mig själv idag vid halv 8, så har hunnit tvätta två maskiner tvätt, pluggat lite och nu ska jag strax ha ett Skype-möte med min lärare. Sen i eftermiddag har jag APT och sen jobbar jag till 9 ikväll. Måste hinna med att köpa ett busskort innan jobbet också, för jag åker nog till Lizette ikväll och sover där, för imorgon behöver jag vara i skolan hela dagen på något möte. Så smidigt för Lizette bor typ tre minuter därifrån.

Likes

Comments

Riktigt produktiv dag idag, man kanske beror på att jag vaknade redan kvart över sju imorse. Har iallafall storstädat hemma hos mamma och pluggat, sen var jag iväg på en lägenhetsvisning som gick super, så den 1/12 flyttar jag in. Ska bli så skönt att få min alldeles egna lägenhet, det är en ganska stor tvåa, med två toaletter så nu längtar jag tills jag har flyttat in och kan inreda och fixa och dona i min egna lägenhet.

Efter lägenhetsvisningen så hjälpte mamma mig att packa ner alla mina saker jag hade i min nuvarande lägenhet, så nu är allt det packat och klart och ska bara tömmas.

Och eftersom jag aldrig riktigt trivts i den lägenheten så har jag flyttat hem till mamma och Jocke i väntan på den nya lägenheten. Hoppas verkligen att denna månaden går fort nu, men det tror jag för på måndag börjar jag min praktik. Så pepp på livet nu, känns som att 2016 blev ett bra år tillslut!

Likes

Comments

I fredags tog jag med mig denna pärlan till Ullared, hittade dock ingenting vilket var lite tråkigt. Köpte iallafall lite småsaker såsom kökshanddukar, bestick och så. Inte så roliga saker, men nödvändigt. Har även jobbat helg så nu är jag ledig fram till onsdag, har ett litet möte inplanerat imorgon och jag är så spänd över det. Hoppas verkligen på det bästa.

Likes

Comments

I fredags fyllde jag 21, vilket är en ganska tråkig ålder. Så efter jobbet hade jag bara lite folk över hos mig. Har sen annars haft en lugn helg, igår hade vi kalas för mig och idag ska jag upp till Ikea för att kika på lite saker som kan vara bra att ha.

Likes

Comments